14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σοβαρά, ρε συ Σεραφείμ, μάς λέει ότι δεν πιστεύει ότι γράψαμε κάτι τέτοιο τόσο τραγικό και δεν θα πει τι στο διάλο είναι αυτό το πράγμα που γράψαμε; Και δεν θα μας απαντήσει;
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Δεν την κάνεις ρέ Δημήτρη σιγά σιγά,Άντε πασά μου να σε χαρώ πολύ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Λοιπόν ούτε κατατρεγμένος το παίζω ούτε αδικημένος.

Καταρχήν δεν σου απάντησα γιατί δεν ήθελα να το συνεχίσω. Έγραψα και μετά από πολύ λίγο βγήκα να κάνω καμιά δουλειά, αλλά εντάξει εσύ θεώρησες ότι μπορεί να με εκβιάσεις με αυτό που συνέχισες παρακάτω.

Το "τραγικό" εγκειται στο ότι σε ένα φόρουμ, σε ένα πλαίσιο δημόσιας συζήτησης, τοποθέτησες περιοριστικούς όρους για την έκφραση της άποψής μου, μιας άποψης που δεν τίθεται υβριστικά παρά μόνο ως κριτική ακόμη και εξωαγωνιστική αλλά εντός θεμιτών πλαισίου.
Αν θεωρείς ότι μπορείς να μου υποδεικνύεις που να γράφω και τι να γράφω (χωρίς υβριστικά σχόλια) τότε δεν έχει νόημα να συζητήσουμε περαιτέρω. Θέτεις την γνώμη μου σε πλαίσια και δε το δέχομαι. Για αυτό το έγραψα. Το ότι δε κατάλαβες γιατί το έγραψα, σήμανε πολλά για εμένα και θεώρησα σωστό να μην το τραβήξω.

Το ότι λοιδορήθηκαν άτομα εδώ μέσα στο παρελθόν, επειδή δεν συμπαθούν αυτόν τον άνθρωπο και το εκφράζουν δε σε αφορά καθόλου ε; Θα μου πεις άλλοι μοντ. Το εύκολο δλδ.

Καλύτερα να βάζετε poll και να διαλέγουμε από τις απαντήσεις που θέλετε. Δε θα ήταν καλύτερο;
Αν προσπαθείτε να απαξιώνετε αντίθετες απόψεις από ότι πιστεύετε, μάλλον το καταφέρνετε.
Με ποιο δικαίωμα απαιτείς να συζητήσω όταν μόνος σου βάζεις περιορισμούς σε άλλες συζητήσεις;
Καταλαβαίνω είπα ότι υπάρχει πίεση από δικηγόρο του εν λόγω παίκτη, αλλά όσο είναι σε κοσμια πλαίσια αυτά που γράφονται γιατί πρέπει να λογοκριθώ; και μάλιστα τόσο άγαρμπα.

Δε θα αναφερθώ στο πως ήταν και πως έγινε το φόρουμ, δεν απασχολεί και τα νέα μέλη ιδιαίτερα, αλλά δεν έχει και νόημα για εμένα. Δικό σας είναι ό,τι θέλετε το κάνετε.
Ούτε θα αναφερθώ στην πορεία μου στο φόρουμ, πάλι γιατί είναι ανούσιο και βαρετό.
Ωστόσο θεώρησα να το γράψω γιατί μου φάνηκε αυταρχικό και άκρως περιοριστικό για μένα αυτό που έγραψες.

ένα οπαδικό φόρουμ είναι..αν δέχεστε τέτοιες πιέσεις, μήπως να αναθεωρήσετε την ύπαρξή του;

Δε πειράζει, όλα καλά, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει, να είστε όλοι καλά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

θοδωρη μη χανεσαι ρε λιγες παλιοσειρες αντεχουμε ακομα κριμα ειναι :evil:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλο ειναι να ρίξετε τους τόνους ολοι ...

Φτανει πια ... Και καλές φωνές χάνονται και κούρασε το θεμα και π´´´´´´ παίκτης σύντομα θα φυγει η θα τελειωσει που τελειωςε δλδ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ε, όχι, Θοδωρή! Δεν σου υποδεινύω τι να γράψεις! Σου υποδεικνύω τι να μην γράψεις. Όχι ειρωνείες, όχι ύβρεις, όχι προσβολές, όχι αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων σε μία αρρωστημένη κατάσταση που μας διχάζει. Αυτό κάνω!

Βεβαίως και περίμενα να μείνεις και να απαντήσεις σε κάτι που είπες, αρκετά βαρύ και δεν περίμενα να φύγεις.

Δεν πειράζει, όμως, νομίζω ότι συνεννοηθήκαμε. Τονίζω ότι ουδέποτε είχα κάποιο πρόβλημα μαζί σου, όμως τα τελευταία σου σχόλια, στο τόπικ αυτό, ήταν αρκετά επιθετικά, μη θέλοντας - και συ - να κατανοήσεις κάποια πράγματα. Τι σας λέμε και γιατί σας το λέμε! Εδώ και χρόνια, γμτ μου!

Ο Σαλπιγγίδης έχει παραγκωνιστεί αγωνιστικά. Δεν το βλέπετε αυτό; Γιατί συνεχίζουμε να ασχολούμαστε;

Λήξη παρεξήγησης από μένα - ελπίζω και από σένα - και συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Κοίτα, αφεντικό, ειλικρινά δεν θέλω να σου πάω κόντρα γιατί είσαι το αφεντικό
και είμαι νέοπας εδώ αλλά όταν γράφεις αυτό:
Dinos_Liverpool έγραψε:
ΥΓ. Σαν πολλοί δεν πέσατε οι "δικηγόροι" των κατατρεγμένων και αδικημένων του Παοκμάνια; Για να κοιτάμε ο καθένας τη δουλειά του, παρακαλώ πολύ!
ε είναι δύσκολο μετά να λες, δεν σας λέω τι να γράψετε...

Προσωπικά δεν είμαι δικηγόρος με ή χωρίς εισαγωγικά, αλλά μου φαίνονται εξαιρετικά άβολα τα τελευταία σου σχόλια και με ενδιαφέρει τι πρέπει να προσέχω μιας και διώχνεις κόσμο αρκετά συχνά και δεν θέλω να φύγω. ;)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Είναι το "χόμπι" μου αυτό, να διώχνω κόσμο συχνά.

Μην ξαναναπεταχτείς έτσι άλλη φορά, σε παρακαλώ πολύ. Είναι η τρίτη φορά από το πρωί! Φτάνει!

Edit: Η 5η είναι!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε συ φοίνικα , βλέπεις ότι το λήγει ο Ντίνος και λέει να πάμε παρακάτω! Μια παρεξήγηση ήταν και τελείωσε. Εσύ τώρα έχεις όρεξη για καυγαδάκια? Άστο να πάει μαμώ την τρέλα μου. Μπείτε στις μεταγραφές και ξεκινήστε τα F5 μιας και ΕΚΕΙ είναι το ζουμί! :mrgreen: Το ότι παραγκωνίστηκε αγωνιστικά ο Δημήτρης σημαίνει πως πολύ σύντομα θα μας αποχαιρετίσει, ή έστω θα μείνει παγκίτης με μειωμένες απολαβές!
Αλλά και από την άλλη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τους όρους του συμβολαίου! Εμείς από τα πληκτρολόγια τον διώχνουμε με άνεση, ΑΛΛΑ γνωρίζουμε πόση είναι η αποζημίωση σε περίπτωση που διωχθεί!??? ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ? Ας κάνουμε λίγη υπομονή και ας αφήσουμε την διοίκηση μας και τον προπονητή να το λύσει. Έχει κουράσει όλο το θέμα. Τέλος...
Υ.γ. Το ότι ο Δημήτρης έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο , ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ?? Κάποιοι άλλοι τον έφεραν και το έκαναν!
Εσείς στην δουλειά σας όταν κάνετε ένα συμβόλαιο και ξαφνικά σαν λένε κάποιο τρίτοι να το "σπάσετε" για οποιονδήποτε λόγο, εσείς θα το κάνετε έτσι απλά?
ΔΕΝ τον υποστηρίζω μιας και εγώ έχω νευριάσει με την ανυπαρξία του, αλλά επειδή και μένα λόγο δουλειάς περνάνε συμβόλαια από τα χέρια μου, έχω μάθει να σέβομαι την όλη διαδικασία μιας και όταν πέφτουν οι τζιφρες έχουν κάποιους όρους και φυσικά συμφωνούν ΚΑΙ ΟΙ 2 μεριές!
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Το τοπικ που ποτέ δεν κοιμάται...
Ας "σβήσει" σιγά σιγά σαν την αγωνιστική προσφορά του παίκτη.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Συγνώμη, δεν είχα πρόθεση να καυγαδίσω, ούτε να ζητήσω τα ρέστα ούτε τίποτα.
Απλά επειδή τα λέτε δημόσια κι όχι με πμ νόμιζα ότι μπορεί να λέει τη γνώμη του όποιος θέλει.
Ήθελα απλά να ξέρω.
Προφανώς δεν μπορεί.
Και τώρα έμαθα, δεν θα ξαναενοχλήσω sorry.

χάσιο τζον έχει κάτι που μπορώ να σου στείλω πμ;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Θα του τηνε "σφυρίξω", μου φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Τέλος με τα off topic. Και συ PAOKpanta! Ξεκολλάτε!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Είπα εγώ ποτέ ότι έκανε θέμα στο site η ΠΑΕ ή ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης; Μίλησα γενικά για τις οχλήσεις που μας έχουν γίνει, αλλά ξεκαθαρίζω ότι ουδέποτε μας έγινε όχληση από τον Σαλπιγγίδη. Δεν θέλουμε, όμως, να μας γίνει!

Φρουρέ, δεν εννοείς να συμμορφωθείς με τις υποδείξεις. Το χαβά σου, εσύ!

Σβήνω και την επόμενη φορά έχεις "διακοπούλες" δώρο...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Τι δεν έχετε καταλάβει και οι υπόλοιποι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”