20.Ευθύμης Κουλούρης
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Re: 18.Ευθύμης Κουλούρης
Ο καθένας μας εκφράζει την δική του άποψη για τον οποιοδήποτε παίκτη μας και αυτό είναι θεμιτό. Δεν είμαστε όλοι ρομπότ με το ίδιο chip επομένως είναι απόλυτα φυσιολογικό να διαφέρουν οι απόψεις μας. Και επειδή εμείς οι οπαδοί βλέπουμε ΜΟΝΟ ένα κομμάτι του αθλητή, αρκετές φορές κάνουμε λάθη γιατί δεν ερμηνεύουμε σωστά την όλη συμπεριφορά του που ξεκινάει από την προσωπική του ζωή, συνεχίζεται στις προπονήσεις και καταλήγει στο χόρτο, στους επίσημους αγώνες, που είναι και το μόνο που βλέπουμε.
Και πάλι μπορεί να μην τον κρίνουμε σωστά, γιατί δεν ξέρουμε τι οδηγίες του έχει δώσει ο καθ ύλην αρμόδιος που είναι ο προπονητής του.
Οι ομάδες δεν κτίζονται από τις επιθυμίες των οπαδών, ευτυχώς, αλλά από τις απόψεις των έμπειρων επαγγελματιών που έχουν προσληφθεί γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό.
Θα πω την άποψή μου, θα επαινέσω ή θα λοιδωρήσω κάποιον παίκτη μου, αλλά ευτυχώς έχω Frank και Tudor να κρίνουν και γιαυτό μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Και πάλι μπορεί να μην τον κρίνουμε σωστά, γιατί δεν ξέρουμε τι οδηγίες του έχει δώσει ο καθ ύλην αρμόδιος που είναι ο προπονητής του.
Οι ομάδες δεν κτίζονται από τις επιθυμίες των οπαδών, ευτυχώς, αλλά από τις απόψεις των έμπειρων επαγγελματιών που έχουν προσληφθεί γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό.
Θα πω την άποψή μου, θα επαινέσω ή θα λοιδωρήσω κάποιον παίκτη μου, αλλά ευτυχώς έχω Frank και Tudor να κρίνουν και γιαυτό μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
PAOKhead
Να ειναι ο βασικος φορ τραυματιας και οι αλλοι δυο να μην υπολογιζονται, να εχει ερθει νεος προπονητης που θελει να δωσει ευκαιριες στους μικρους κι εσυ να αναγκαζεσαι να γινεις αλλαγη και στα δυο ματς λογω αποβολων εχοντας παιξει λιγοτερα απο 5 λεπτα...
Βαλε καμια θεια σου να σε ξεματιασει για καλο και για κακο
Δεν είναι αυτός που φαντάζεστε...
Όταν 19 χρονών κάνεις υπεροπτικες δηλώσεις.....
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
pilotos έγραψε:Δεν είναι αυτός που φαντάζεστε...
Διάβασε τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε,ότι εγώ είμαι επαγγελματίας και πρέπει να παίζω.... Πριν κάνα δέκα μέρεςpgetsos έγραψε:pilotos έγραψε:Δεν είναι αυτός που φαντάζεστε...
- Dinos_Liverpool
PAOKhead έγραψε:Να ειναι ο βασικος φορ τραυματιας και οι αλλοι δυο να μην υπολογιζονται, να εχει ερθει νεος προπονητης που θελει να δωσει ευκαιριες στους μικρους κι εσυ να αναγκαζεσαι να γινεις αλλαγη και στα δυο ματς λογω αποβολων εχοντας παιξει λιγοτερα απο 5 λεπτα...
Ε, είναι γκαντέμης ο Ευθύμης...
Ρε σεις μην ξαναβαζετε τον Κουλουρη στην Ευρωπη.Μολις μπαινει τρωμε κοκκινη...
Υπομονη Ευθυμη,θα ερθει κι η σειρα σου

Υπομονη Ευθυμη,θα ερθει κι η σειρα σου
- ΑποστόληςΑ
- Καπετάνιος
Εμενα ποτε δε μου αρεσε αυτος ο παικτης ασε που εχει και το βλέμμα του κλαους. Μακαρι να με διαψευσει.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk