14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

teod1980 έγραψε:Δε κατάλαβα, από πότε πρέπει να αποδεικνύω ότι ασχολούμαι και με άλλα εντός ΠΑΟΚ πέρα από τον εν λόγω αθλητή (τες πάντων no further comment);

Ζητάει το φόρουμ αποδεικτικά ΠΑΟΚοφροσύνης Kgeo;

Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό που έγραψα λίγα ποστ νωρίτερα, οπότε μάλλον το αποδέχεστε έτσι;

Ωραία....

και τη λέξη "σαλπιδομάχους" την επιστρέφω σε όποιον την έγραψε....

ΠΑΟΚ είμαστε και ο καθένας έχει τη δική του άποψη... αλλά είπαμε πρώτα και κύρια πρέπει να βάλετε στο μυαλό σας ότι μπορεί και να κάνατε λάθος, δυστυχώς για όλους μας....αν δεν το αποδεχτείτε αυτό πάντα θα βλέπετε ότι μαλώνουμε...στο μυαλό σας φυσικά...
Ναι κανουμε εμεις το λαθος...
Εστω...

Λυσε μου μια γαμημενη απορια...γιατι να γαμιεται ενα ολοκληρο φορουμ,μια ολοκληρη παρεα οπως ειμαστε,μια νεα αρχη οπως φαινεται οτι γινεται φετος για εναν παιχτη που δεν παιζει καν;;;

Λυσε μου την σε παρακαλω.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

sourmenetes έγραψε:
teod1980 έγραψε:Δε κατάλαβα, από πότε πρέπει να αποδεικνύω ότι ασχολούμαι και με άλλα εντός ΠΑΟΚ πέρα από τον εν λόγω αθλητή (τες πάντων no further comment);

Ζητάει το φόρουμ αποδεικτικά ΠΑΟΚοφροσύνης Kgeo;

Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό που έγραψα λίγα ποστ νωρίτερα, οπότε μάλλον το αποδέχεστε έτσι;

Ωραία....

και τη λέξη "σαλπιδομάχους" την επιστρέφω σε όποιον την έγραψε....

ΠΑΟΚ είμαστε και ο καθένας έχει τη δική του άποψη... αλλά είπαμε πρώτα και κύρια πρέπει να βάλετε στο μυαλό σας ότι μπορεί και να κάνατε λάθος, δυστυχώς για όλους μας....αν δεν το αποδεχτείτε αυτό πάντα θα βλέπετε ότι μαλώνουμε...στο μυαλό σας φυσικά...
Ναι κανουμε εμεις το λαθος...
Εστω...

Λυσε μου μια γαμημενη απορια...γιατι να γαμιεται ενα ολοκληρο φορουμ,μια ολοκληρη παρεα οπως ειμαστε,μια νεα αρχη οπως φαινεται οτι γινεται φετος για εναν παιχτη που δεν παιζει καν;;;

Λυσε μου την σε παρακαλω.

Απλο διχάζει , πρέπει να φύγει
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

@sourme

Μάλιστα, εδώ γ@μήθηκε το σύμπαν όταν ήρθε, αυτό σε πείραξε τώρα....

Χάθηκε η ομόνοια για ένα καπρίτσιο παίκτη να γυρίσει και ένα εγωισμό ευρωβουλευτή να δείξει ότι κάνει ότι θέλει...

Για λύσε μου εσυ εκείνη την απορία.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Και γω είχα την απορία για τον Σάλπι χρόνια, κι ας έστειλα sms, κι ας μην πήγα στη συναυλία κι ας μη με ενοχλεί αλλά είναι προφανές κάποιοι δεν θα συγχωρήσουν ποτέ τον τρόπο που έφυγε και ότι ακολούθησε μετά.

Η αλήθεια είναι πως σπάνια μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά πριν γράψει η ιστορία αλλά η πορεία του κοντού ήταν προδιαγεγραμμένη από την ώρα που θέλησε να φύγει, με τον τρόπο που έφυγε. Για μένα είναι αδιάφορος, στο χορτάρι ανύπαρκτος τα 3 τελευταία χρόνια και αιτία διχόνοιας.

Η αναπηρία μας δεν έγκειται μόνο στο γεγονός που μισό γήπεδο τον έβριζε και μισό τον χειροκροτούσε αλλα και στην ανυπαρξία να επικοινωνήσουν την προ 5ετίας ελευθερη μεταγραφή του απο τον Βάζελο σε μας σε επίπεδο ΠΑΕ. Όλο το οικοδόμημα ΠΑΟΚ είχε βραχυκυκλώσει και πραγματικά κακώς επέστρεψε. Ειδικά με αυτό το θλιβερό ποδοσφαιρικό τέλος που δεν αρμόζει ούτε σε αιμορροφιλικό πορνοστάρ.

Στη θέση του θα την είχα κάνει για Κίνα καθώς θεωρώ πως και ο μη ομιλούντας Ελληνικά Ιβάν έχει καταλάβει τη σχέση μίσους και πάθους με το κοινό και δεν είναι κάποιος που θα φύγει και δεν πρόκειται να ακουστεί ξανά. Εδώ γύρω θα κλώθει πάντα με ιστορίες να αναμασώνται σε συνδέσμους, καφενέδες και φόρουμ.

Το τι γίνεται μέσα στο μυαλό του δε μπορώ να το ξέρω, ξέρω όμως πως η στάση του να μην μιλήσει ποτέ και να αμολά κάτι κωλοδάχτυλα δεξιά και αριστερά δείχνει τι θεωρεί γενικώς γιαυτούς που πληρώνουν για να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ και προσωπικά το φλώρικο του χαρακτήρα του το υπογράφω με την αφαίρεση του γνωστού βίντεο από το youtube.

Κοντός στο σώμα νάνος στην ψυχή λέγαμε τότε αλλά η γαμιόλα ιστορία, σαν γράψει δεν ξεγράφει.

Ελπίζω μόνο να μην μείνει και αφού κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά (τα ποιά?) του παπούτσια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ΠΑΟΚ εχει πολυ σοβαροτερα προβληματα να λυσει..εχοντας ομως ασχετους ανθρωπους να χειριστουνε καταστασεις ο κοσμος ασχολειται με το σαλπι.

Αυτο και κλεινω.αν τα προβληματα του ΠΑΟΚ ειναι 100 ο σαλπι δεν ειναι ουτε το μισο.εχουμε αναγαγει σε παγκοσμιο φαινομενο το σαλπι.δεν λεω αν ηταν σωστο η λαθος λεω οτι αν συζηταγαμε ως λαος τα προβληματα του ΠΑΟΚ οσο συζηταμε για σαλπι σιγουρα θα ειχαμε λυσει πολλα.

Τελος απο μενα.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεε

γιατι σουρμε παρεα γινεται με τον χαβαλε με καμια κουβεντα παραπανω στα νευρα η μη λογω κοινου παθοσ για την ομαδα που θα την παρει ο αερας...
με παρεμβασεις οπου και οπως πρεπει των μοντς

θες σε παραδειγμα? δεν γινεται να τρωει μπαν ενας ιερωμενος μεγαλης ηλικιας μαλιστα :lol: :lol: :lol: που καθεται και κανει χαβαλε με παιδια με αγνωστους κτλ λεμε και καμια μακακια να περναει η ωρα και δεν εχει προβλημα ενας ανθρωπος οικογενειαρχης που του ειναι δυσκολο να νανοιχτει λογω επαγγελματος και για αυτο γνωμη μου ειναι μεγα σφαλμα το μπαν του
και να την βγαζει πουδρα καποιος ερεβος και καποιος λογιος και ενας gpaok που προκαλει χλευαζει μελη
και επινοει απειλες

κανενας δεν ειπε οτι ειναι ευκολη η θεση σας κανενας δεν ειπε οτι δεν εχουμε κανει μπαχαλο καποιες στιγμες το τοπικ
αλλα και κανενας απο εσας δεν εδειξε την ιδια ευαισθησια σε επιθεσεις επι προσωπικου πχ σε γκαρντιαν εδω και πολυ καιρο.. δεννομιζω να περιμενεις να μεινουν αναπαντητεσ οταν αμελεισ να βαλεισ τελοσ και αντιθετα μπαινεισ σε μια διαδικασια αντιπαραθεσησ με εμασ

σειρα σου να μου λυσεις μια απορια

πως γινεται ολοι οι μοντς να μην θελουν σαλπι να θεωρουν οτι δεν κανει και να γινεται μπουρδελο το τοπικ καθε 3 και λιγο με απανωτεσ ατελειωτεσ παρεμβασεισ σασ? δεν ειναι παραλογο οταν ολοι συμφωνουμε τι λεσ?
ο χαβαλες ειναι βαλβιδα αποσυμπιεσησ μια χωρις κοστος οπαδικη εκτονωση που εχει γινει μεσανατολικο
γιατι μη μου πεις οτι σε αλους παιχτες δεν παιζει χαβαλες απλα εδω υπαρχει γκιλοτινα αυτο προκαλει και τις χωρις τελος διενεξεις
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Asimos έγραψε:Κοντός στο σώμα νάνος στην ψυχή λέγαμε τότε αλλά η γαμιόλα ιστορία, σαν γράψει δεν ξεγράφει.
η μεγαλυτερη αληθεια...αυτη η μαμημενη ιστορια δεν αλλαζει ο,τι και να κανουμε :ugeek:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

sera4, δεν θυμόμουν ποιος το έγραψε. τις τελευταίες ημέρες, αν το παρατήρησες, δεν ήμουν "παρών" καθώς είπα να πάω το ταλιμπανάκι θάλασσα. :) ότι διάβαζα το διάβαζα στα πεταχτά και απο 4,2 ίντσες... :roll: . οπότε θεωρώ ότι η επεξήγηση σου όντως αλλάζει το περιεχόμενο, αλλά και πάλι, δεν συμφωνώ. φυσικά και ζητώ συγνώμη αν και θεωρώ με παρεξήγησες (όπως και εγώ εσένα).

αυτό που μου έμεινε αυτές τις ημέρες ήταν ότι έμπαινα ΠΑΟΚμάνια και το τόπικ 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν μόνιμα παρών στην κεντρική. ε του φούστη έλεγα, έφυγε... :mrgreen: τελικά ένιωσα πιο κορόϊδο και απο τους συγχωριανούς του τσομπάνη στην γνωστή ιστορία...

τα ίδια και τα ίδια. πραγματικά, καθε 15 σελίδες σε αυτό το τόπικ, δυστυχώς απο συγκεκριμένους επι το πλείστον, ανακυκλώνεται το ίδιο και το ίδιο. by the book. στο τέλος πάντα καταλήγουμε στο ίδιο με μπαναρίσματα, παράπονα για άνιση μεταχείριση απο τους μεν και τους δε (teod, αν δεν κατάλαβες, το σαλπιδομάχοι το έθεσα για να κανω κατανοητό ότι υπάρχουν δυο τάσεις. αυτοί που..του ορμάνε και αυτοί που πλεον είναι απαθής με την πάρτυ του...).

προσωπικά έχω κάνει νίξεις και σε μεν και σε δε, έχω μπαναρει και μεν και δε, αλλά περισσότερο, βασικά, απίστευτα πολύ περισσότερο, μου τη δίνουν όλοι όσοι επιμένουν στο να ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια. είτε της μίας είτε της άλλης "πλευράς"...

τεσπα.

θεωρώ ότι κάποτε και εμείς πρέπει να καταλάβουμε αν εν τέλει αυτή η "απαίτηση" μας για "ηθική δικαίωση" κτλ κτλ κάνει καλό στον ΠΑΟΚ. που είναι πάνω απο καθε παίχτη, καθε προπονητή, καθε πρόεδρο και καθε φίλαθλο...

αυτά.

υγ: μαρλεϋ, για παστίτσιο δεν ξερω, αλλά στην καθαριότητα είναι αστέρι... :ugeek: :lol:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Η ιστορια δεν ξεγραφει οταν νταηλικι θελουμε να αποδειξουμε οτι τα πραγματα που καναμε τοτε ηταν σωστα....και πανω στο φοβο μας μην μας πουνε οτι την εχουμε κοντη τη μνημη εμεις επιμενουμε να υπερασπιζομαστε οσα ειπαμε και καναμε τοτε. Τελος παντων... ας λεει ο καθενας οτι θελει και κανει.αρκει να σεβεται και την αντιθετη αποψη και μεσα στο γηπεδο ολα αυτα να τα ξεχναει και να στηριζει την ομαδα...ναι εννοω ΚΑΙ τον Σαλπι εφοσον ειναι ακομα εδω. Αλλα....ψιλα γραμματα....
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ισχύουν όσα έγραψα στα προβλήματα του φόρουμ. Όποιος συνεχίσει να γράφει στο τόπικ αυτό για μη αγωνιστικά θέματα, αλλά παρελθοντολογεί ή γράφει μόνο και μόνο για να πικάρει "παρελθοντολόγους" θα έχει κυρώσεις.

Τελεία και παύλα .-
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εαν εχεις τσιπα πρεπει να ζητησεις να φυγεις. Ουτε τριτη αλλαγη σε ματς Με την Τρναβα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Dinos_Liverpool έγραψε:Ισχύουν όσα έγραψα στα προβλήματα του φόρουμ. Όποιος συνεχίσει να γράφει στο τόπικ αυτό για μη αγωνιστικά θέματα, αλλά παρελθοντολογεί ή γράφει μόνο και μόνο για να πικάρει "παρελθοντολόγους" θα έχει κυρώσεις.

Τελεία και παύλα .-
Δε μπορώ να πιστεψω ότι έχεις γράψει κάτι τέτοιο.
Τραγικό.

Δε συμφωνώ. Αν είναι να υποστώ κυρώσεις, καλώς. Λογικά θα είναι και οι τελευταίες.
Κρίμα για το φόρουμ.

Ελπίζω να αποτελέσει σύντομά παρελθόν. Αρκετά δηλητηρίασε η παρουσία του τον κόσμο.

Φύγε για να γλυτώσουμε έστω κάποια χρήματα από σένα. Να πάρουμε παίκτες ορεξάτους και ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά δεν μπορεί το παληκάρι και φαίνεται από τις επιλογές του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ποιο είναι το τραγικό, Θόδωρε;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

teod1980 έγραψε:...

Ελπίζω να αποτελέσει σύντομά παρελθόν. Αρκετά δηλητηρίασε η παρουσία του τον κόσμο.

Φύγε για να γλυτώσουμε έστω κάποια χρήματα από σένα. Να πάρουμε παίκτες ορεξάτους και ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά δεν μπορεί το παληκάρι και φαίνεται από τις επιλογές του προπονητή.
Εγώ σε αυτά που γράφεις συμφωνώ.

Εάν, όμως, τα γράφεις σε κάθε αγώνα που δεν θα παίζει, τότε θα έχουμε θέμα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ντίνο καλή μέρα. Και μόνο που ρωτάς, εμένα μου απάντησες.

Καλή καρδιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”