Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
agios έγραψε:Επίσης μου βγάζει μια 80ίλα η τρελόφατσα σου που πιστεύω θα σκάσεις πριν το ματς με gay με κανά ξερό CR χωρίς πινακίδες μπουφάν ΠΑΟΚ μες τις λάσπες και θ αρχίζεις να λες ''που είναι αυτοί ρε ήρθαν??''
Ίσως το πιο ηλίθιο πέναλτι όλων των εποχών κι ως εκ τούτου η δεύτερη πιο ηλίθια κάρτα μετά του Μπαλάφα.
Κι εσύ νεύρα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.
Καλά στοιχεία κατά τ άλλα.
Καλός τερματοφύλακας, αλλά ούτε αυτός έχει έξοδο, κάτι βέβαια που χαρακτηρίζει το 90% των τερματοφυλάκων. Στη φάση του πέναλτυ, που ήταν τραβηγμένο από τα μαλλιά, φέρει ευθύνη, γιατί σηκώνει το γόνατο χωρίς να υπάρχει λόγος και δίνει το άλλοθι που έψαχνε ο διαιτητής.
Ευερέθιστος, πρέπει να το προσέξει, γιατί οι Σλοβάκοι ήταν $%^στηδες και τον παρέσυραν. Δεν πρέπει να επαναληφθεί. Νευρίασε όταν ο Σλοβάκος έπεσε επάνω του, σε φάση πριν από εκείνη του πέναλτυ. Είχε πολύ πλάκα πάντως να τον βλέπεις, όταν μαλώνει, να σκύβει για να έρθει στο ίδιο επίπεδο με τον αντίπαλό του.
Μπορει να ειναι καλος πρεπει να τον δουμε με ομαδες που ειναι καλες επιθετικα και δημιουργουν φασεις. Το iq του ειναι ομως αστα να πανε και γενικα η ομαδα εχει προβλημα σ αυτο το θεμα περσι πιστευω ειχαμε απο τα χαμηλοτερα iq σαν ομαδα.
το ποδι του κόλλησε κατω και οχι το μυαλό του
γκαντεμακος ειναι
ενα ξεματιασμα θα πω να του ρίξει η γιαγια μ και ολα ενταξει
μη τον φατε ρε ακομα
ηρεμηστε
τερματα με τα σωματικα προσοντα του ειχαμε να δουμε απο φερναντες
παρεπιπτόντως γκαντεμης εκεινος ο καναδος.... πρωτοεπαιξε τερμα και γενικα μπαλα στα 18-19?
ο ολσεν στα 29 του θα παίζει σε μεγαλο πρωταθλημα
γνωμη μου, μ'αυτά που βλέπω ,
τα "λάθη" όλα εχουν γίνει σε φιλικά,με ΜΕΓΑΛΗ ευθύνη της αμυντικής λειτουργίας.
έχω την εντύπωση οτι το παλικάρι ακόμη μαθαίνει , αλλά νομίζω εχει τεράστιες δυνατότητες.
κάθε λάθος το προσεχει και το διορθώνει
πλαισίωσέ τον με σοβαρούς αμυντικούς
κ για τα επόμενα 2 -3 χρόνια νοιώθω ήρεμος
νοιερ,ντε χεα,τσεχ...κορυφαιοι τερματαδες στον κοσμο...τι αλλο κοινο εχουν??
τον πρωτο χρονο στις καινουργιες ομαδες τους (μπαγερν, μαντσεστερ, αρσεναλ) κανανε καποιες γκελες αδικαιολογητες για το επιπεδο τους...
ηταν κακοι τερματαδες??σαφως και οχι...
ο τερματας ειναι η πιο δυσκολη ενσωματωση στην ομαδα...δειξτε λιγακι υπομονη για τον καλυτερο τερματα που εχει ερθει στη συγχρονη ιστορια μας...
στην αρχη βλεπανε καποιοι προβλημα με τα ποδια...στη συνεχεια φανηκε οτι δεν εχει...η εξοδος ειναι ακομη πιο δυσκολη υποθεση καθως πρεπει να γινονται ταυτοχρονα τα σωστα μπλοκ αουτς και να ξερει ο τερματας πως θα αντιδρασει ο καθε παιχτης του για να κανει και αυτος την κινηση που πρεπει...θελει χρονο το σκηνικο καταλαβετε το και μην κανετε κριτικες λογω συναισθηματικης φορτισης...