Ένα έφαγε πάντως μέχρι στιγμής...MANIAKOS έγραψε:Να δούμε ποσά πέναλτι θα πιάσεις σημερα
25.Robin Olsen
- Panos Fanfaras
Re: 25.Robin Olsen
νομίζω καλύτερη στιγμή του όλσεν το σουτ του σαμπό που κοντράρει και φεύγει σαϊτα στο κεντρο μεν, αλλά αντίθετα απο εκεί που πάει σε πρώτο χρόνο. όχι απλά έχει παρει θέση, αλλά την μπλοκάρει κιόλας. αυτή η φάση μου άρεσε πολύ.
κατα τα άλλα και με την πεποίθηση ότι μιλάμε για ένα πέναλτι-ανέκδοτο, ήταν πολύ καλός.
κατα τα άλλα και με την πεποίθηση ότι μιλάμε για ένα πέναλτι-ανέκδοτο, ήταν πολύ καλός.
Ήδη φαινεται οτι οταν δεν αγχώνεται βρίσκει και συμπαίκτες με τα πόδια
Μπραβο ψηλε
Μπραβο ψηλε
Πολύ καλός. Μπράβο ψηλε. Και μη μασάς. Στην περιοχή σου αγκώνες και γωνατα...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Πολύ σωστή παρατήρηση.MANIAKOS έγραψε:Ήδη φαινεται οτι οταν δεν αγχώνεται βρίσκει και συμπαίκτες με τα πόδια
Μπραβο ψηλε
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Καλός δείχνει.
Ελπίζω να μην ξανακάνει τέτοια βλακεία.
Σε καθαρισμένη φάση , τους έδωσε αφορμή στο πιάτο.
Σε καθαρισμένη !!!
Ελπίζω να μην ξανακάνει τέτοια βλακεία.
Σε καθαρισμένη φάση , τους έδωσε αφορμή στο πιάτο.
Σε καθαρισμένη !!!
Βγάζεις μεγάλη αυτοπεποίθηση κι αυτό φαίνεται μέσα στα παιχνίδια.Κατά την γνώμη μου βασικότατο στοιχείο για τερματά...
Επίσης μου βγάζει μια 80ίλα η τρελόφατσα σου που πιστεύω θα σκάσεις πριν το ματς με gay με κανά ξερό CR χωρίς πινακίδες μπουφάν ΠΑΟΚ μες τις λάσπες και θ αρχίζεις να λες ''που είναι αυτοί ρε ήρθαν??''
Επίσης μου βγάζει μια 80ίλα η τρελόφατσα σου που πιστεύω θα σκάσεις πριν το ματς με gay με κανά ξερό CR χωρίς πινακίδες μπουφάν ΠΑΟΚ μες τις λάσπες και θ αρχίζεις να λες ''που είναι αυτοί ρε ήρθαν??''
- sourmenetes
- Moderator
-
Χαχαχαχαχαχα κλαιωagios έγραψε:Επίσης μου βγάζει μια 80ίλα η τρελόφατσα σου που πιστεύω θα σκάσεις πριν το ματς με gay με κανά ξερό CR χωρίς πινακίδες μπουφάν ΠΑΟΚ μες τις λάσπες και θ αρχίζεις να λες ''που είναι αυτοί ρε ήρθαν??''

Σίγουρα ο καλύτερος τέρματος των τελευταίων ετων.
Το καλό είναι πως όπως φαίνεται θα βελτιωθεί και άλλο.
Το καλό είναι πως όπως φαίνεται θα βελτιωθεί και άλλο.
Έξοδοι που λέει και ο Τεμετερον...
Επίσης κάτι ακόμα πολύ σημαντικό.
Δεν είναι το παιδί της φάπας, όπως ένας άλλος... Και οι αμυντικοί τον σέβονται. Δεν τους φωνάζει, τους κατευθύνει... Και αυτά τα απλά, κάνουν τη διαφορά
Επίσης κάτι ακόμα πολύ σημαντικό.
Δεν είναι το παιδί της φάπας, όπως ένας άλλος... Και οι αμυντικοί τον σέβονται. Δεν τους φωνάζει, τους κατευθύνει... Και αυτά τα απλά, κάνουν τη διαφορά
Πολύ καλές έξοδοι, κατεύθυνση της άμυνας, επεμβάσεις όπου χρειάζεται, σωστό παιχνίδι με τα πόδια.
Είναι δουλευταράς και φαίνεται.
Το ότι κρέμασε την ομάδα με το πιο ηλίθιο πέναλτι, που μπορούσε να κάνει, πρέπει να τον προβληματίσει και να μάθει από αυτό του το λάθος.
Δηλαδή, αν τα κάνει αυτά με τους κατσαπλιάδες, τί θα κάνει με Τζιμπούρ και Κασάμι;
Προχωράμε.
Είναι δουλευταράς και φαίνεται.
Το ότι κρέμασε την ομάδα με το πιο ηλίθιο πέναλτι, που μπορούσε να κάνει, πρέπει να τον προβληματίσει και να μάθει από αυτό του το λάθος.
Δηλαδή, αν τα κάνει αυτά με τους κατσαπλιάδες, τί θα κάνει με Τζιμπούρ και Κασάμι;
Προχωράμε.
- sourmenetes
- Moderator
-