6.Aλέξανδρος Τζιόλης
-
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Δεν κάνει τόσο απλά. Φίλοι μου βαζελοι όταν άκουσαν ότι έρχεται ΠΑΟΚ βάλανε τα γέλια.
μεγαλο λαθος που ξεκινησε καθως θελει πολυ χρονο για να στρωσει και λογω σωματοδομης ποσο μαλλον οταν εχει ξεκινησει και αργοτερα προετοιμασια...μεσα στη χρονια ομως θα δωσει λυσεις σαν αλλαγη του νομποα...
Μια χαρά είναι τα μεγάλα κορμιά ανοίγουν πιο αργά...τσιριγώτης έγραψε:Δεν κάνει τόσο απλά. Φίλοι μου βαζελοι όταν άκουσαν ότι έρχεται ΠΑΟΚ βάλανε τα γέλια.
Λάθος που έπαιξε σήμερα!
Για δεύτερος μετά τον Νομπόα καλός είναι!
- buffalobill4
Φιλος μου βαζελος μου λεει σημερα. Μα καλα ρε μαλακα. Με τζαβελλα τζιολη σαλπι μαδουρο περιμενεις να κανεις ομαδα?τσιριγώτης έγραψε:Δεν κάνει τόσο απλά. Φίλοι μου βαζελοι όταν άκουσαν ότι έρχεται ΠΑΟΚ βάλανε τα γέλια.
Ειναι λεει σαν την ομαδα που παμε να κανουμε εμεις στο μπασκετ που δεν υπαρχει ουτε ενας να βαζει τη μπαλα στο καλαθι
Και Μαντουρο και Τζιολης στο ροστερ παει πολυ, ας φυγει ο ενας και ο αλλος αλλαγη, προτιμω με βαση την ως τωρα εικονα να μεινει ο Τζιολης, αλλα σαν εσχατη λυση στο κεντρο πισω και απο τον Σαββιδη ακομα!
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ αλεξανδρε νομιζεις οτι ειναι κακο να πεις στον προπονητη οτι δεν εισαι ετοιμος να ξεκινησεις βασικος και οτι το κορμι σου δεν ειναι σε καλη κατασταση ακομα?
και εσενα αλλα πανω απ ολα και την ομαδα θα προστατεψεις με κατι τετοιο.
ειναι δυνατον μτα το 20΄σε καθε αμυντικο τρανζισιον να εχεις τριαντα μετρα αποσταση απο τα στοπερ?
απαραδεχτος
και εσενα αλλα πανω απ ολα και την ομαδα θα προστατεψεις με κατι τετοιο.
ειναι δυνατον μτα το 20΄σε καθε αμυντικο τρανζισιον να εχεις τριαντα μετρα αποσταση απο τα στοπερ?
απαραδεχτος
- Panos Fanfaras
Τα δύο τελευταία χρόνια είναι από τους καλύτερους παίκτες μας. Χθες ήταν φανερά ανέτοιμος και θεωρώ πως μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο Χαρίσης. Έστω και ως αλλαγή.
Εσύ παικταρά είσαι ο Νέος Ίβιτς...
όλοι τον έκραζαν αλλά τον εκτίμησαν όταν τον έχασαν!
έχεις στοιχεία τα οποία τα συναντάς σε παίκτες επιπέδου CL με μοναδικό πρόβλημα την ταχύτητα...
Για το επίπεδο της Σούπα Λίγδας και τα γατάκια που έχεις να αντιμετωπίσεις με σωστη διαχείρηση και όχι 50 μάτς σε 5 μήνες πάλι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ!
όλοι τον έκραζαν αλλά τον εκτίμησαν όταν τον έχασαν!
έχεις στοιχεία τα οποία τα συναντάς σε παίκτες επιπέδου CL με μοναδικό πρόβλημα την ταχύτητα...
Για το επίπεδο της Σούπα Λίγδας και τα γατάκια που έχεις να αντιμετωπίσεις με σωστη διαχείρηση και όχι 50 μάτς σε 5 μήνες πάλι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ!
- Dinos_Liverpool
- thanos-xanthi
ο γνωστος Τζιολης οταν εχει δυναμεις
μπραβο, πολυ καλος, αρχοντας στο κεντρο
μπραβο, πολυ καλος, αρχοντας στο κεντρο
Μην ξεχνάτε ποιους είχε απέναντι...
Παρόλα αυτά, έχει αρχοντικό στιλ και ελπίζω να μην ζήτησες να φύγεις εσύ για δεύτερη φορά...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Παρόλα αυτά, έχει αρχοντικό στιλ και ελπίζω να μην ζήτησες να φύγεις εσύ για δεύτερη φορά...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου