34.Νίκος Κοροβέσης
Re: 34.Νίκος Κοροβέσης
Μια τόσο απλή τριπλα, και όλοι ενθουσιαστηκαμε...
Γενικά πολύ καλός αγώνας, ελπίζω να σε βλέπουμε συχνότερα! Εσένα αριστερά τον Γκαρυ δεξιά
Γενικά πολύ καλός αγώνας, ελπίζω να σε βλέπουμε συχνότερα! Εσένα αριστερά τον Γκαρυ δεξιά
ωραιος σημερα
με χωριο παιζαμε αλλα 1 αγωνα επαιξε και περιοργο αγωνα
ωραιος και μπραβο νικολα
με χωριο παιζαμε αλλα 1 αγωνα επαιξε και περιοργο αγωνα
ωραιος και μπραβο νικολα
Μα το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι απλόpgetsos έγραψε:Μια τόσο απλή τριπλα, και όλοι ενθουσιαστηκαμε...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Panos Fanfaras
Μπράβο Νίκο, πολύ καλή εμφάνιση, ασίστ-μισή πρόκριση και μεστή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Συνέχισε έτσι.
- thanos-xanthi
πολυ καλός, έτρεξε, τρίπλαρε, σέντραρε και μια ασσίστ, κράτησε και μπάλα, έκανε και ότι έμαθε καλύτερα να κάνει στον πας στο 90'. καθυστερήσεις.
θετικό δείγμα αλλά θέλει δουλειά ακόμα.

θετικό δείγμα αλλά θέλει δουλειά ακόμα.
Μου άρεσες πολύ σήμερα και απέδειξες ότι η θέση σου δεν είναι....εκτός αποστολής
Συνέχισε έτσι

Συνέχισε έτσι

Μπραβο για σημερα , πανω απο μισό δικό του γκολ, ήταν καλος και αν και δεν τον πίστευα θα βοηθήσει
Μπραβο ζηση

Μπραβο ζηση

Συμφωνώ, το λέω κυρίως γιατί έχουμε ξεχάσει αυτά τα λίγα απλά τα τελευταία 3 χρόνιαpilotos έγραψε:Μα το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι απλόpgetsos έγραψε:Μια τόσο απλή τριπλα, και όλοι ενθουσιαστηκαμε...
- john4serres
Κι ένα ωραίο τουι που διάβασα...
Ο Κοροβέσης προτίμησε #paok αντί του γαύρου. Ο Φανάκος ο Τζανδάρης προτίμησε γαύρο. Δηλαδή πλατανιά. Μπράβο Φάνη, καλός μ@λ@κ@ς είσαι.
Ο Κοροβέσης προτίμησε #paok αντί του γαύρου. Ο Φανάκος ο Τζανδάρης προτίμησε γαύρο. Δηλαδή πλατανιά. Μπράβο Φάνη, καλός μ@λ@κ@ς είσαι.