Είστε μέλη σε σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ;

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Δεν είναι όλοι οι σύνδεσμοι έτσι όπως τους χαρακτιρίζεις ρε φίλε πατριάρχη,δεν μπορείς να τους βάζεις σε ένα καζάνι όλους μαζί!

Φίλε μου imbedil4a +100 σε αυτά που λες,χάσαμε την ταυτότητα μας ως οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Y.Γ. Η υπογραφή σου τα λέει όλα!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Οχι κι ουτε προκειτε!!! Για πολλους και διαφορους λογους!!!!
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Όχι γιατί δεν βρίσκω λόγο να είμαι μέλος συνδέσμου
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχει σημασία αν είμαστε ή όχι?
Το ίδιο ΠΑΟΚ είμαστε, έτσι κι αλλιώς!

Συν τοις άλλοις, πολλοί από τα 10.500 μέλη του σάιτ αισθάνονται ήδη συνδεσμίτες του.. ΠΑΟΚμάνια, αφού με τον έναν ή άλλο τρόπο τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν, με τη διαφορά ότι εδώ δεν παίζεις τάβλι, αλλά συνομιλείς με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ μακριά από εσένα κι αισθάνονται κι αυτοί ΠΑΟΚ!!

Πραγματικά από τις λίγες στιγμές που το γ@μωμηχάνημα είναι σημαντικό!!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Φυσικά και είσαι το ίδιο ΠΑΟΚ με όλους τους άλλους αλλά εγώ σε ρώτησα κάτι διαφορετικό.
Συν τοις άλλοις, πολλοί από τα 10.500 μέλη του σάιτ αισθάνονται ήδη συνδεσμίτες του.. ΠΑΟΚμάνια, αφού με τον έναν ή άλλο τρόπο τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν, με τη διαφορά ότι εδώ δεν παίζεις τάβλι, αλλά συνομιλείς με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ μακριά από εσένα κι αισθάνονται κι αυτοί ΠΑΟΚ!!

Δηλαδή αυτή τη στιγμή λες ότι έχεις ένα σύνδεσμο 10,500 μελών?
Εσύ τι υπηρεσία προσφέρεις ως συνδεσμίτης του παοκμανια στη κερκίδα σου?
Ο σύνδεσμος δεν είναι μόνο να παίξεις τάβλι!Μία φορά μόνο θυμάμαι ότι έβαλες κάποιες κορδέλες στο γήπεδο,δεν έχω δει να κάνεις κάτι άλλο!
Η γνώμη μου για το www.paokmania.gr είναι ότι εκτός από το φόρουμ του παοκμάνια η κεντρική σελίδα σας δουλεύει περισσότερο όπως το www.sport24.gr ή το www.contra.gr κλπ
Δεν έχω δει να βάζεις κάποιο άρθρο που να λέει ''ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ'' η κάτι παρόμοιο.Ποιο πολύ δουλεύεις σαν δημοσιογράφος παρά σαν οπαδός!

Γνώμη μου και εντελώς φιλικά σας το λέω! :wink:
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Ήμουν μέλος σε σύνδεσμο μέχρι που έκλεισε λόγω εσωτερικών προστριβών (κυρίως). Καλή φάση, αλλά χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ασχολείσαι με τα του συνδέσμου. Τώρα πια δεν είμαι μέλος οπότε ψηφίζω όχι. Τουλάχιστον μου έμεινε η κάρτα και το μπλουζάκι (συλλεκτικά πια). Γράφτηκα γιατί, ως πιτσιρικάς που ήμουνα, ήθελα να νιώσω ΠΑΟΚ και να μάθω πράγματα για την ομάδα (πέραν του αγωνιστικού) αλλά και γατί μόνο με την παρέα των εκδρομών με άφηναν οι γονείς μου να κατεβαίνω Τούμπα (λόγω ασφάλειας για να μην είμαι μόνος μου). Άσε που μέσω εμού έβρισκαν εισιτήρια και διάφοροι μη οργανωμένοι (φίλοι, πατεράδες κ.λπ.)
Guest

Δημοσίευση από Guest »

gash042 έγραψε:Με έχετε μπερδέψει τελείως...

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή γιατί πονάνε τα μυαλά μου πάλε.

Τι είναι σύνδεσμος και ποιες οι ευθύνες του?

Τι είναι ιστοσελίδα και ποιες οι ευθύνες της?

ΡΕ τρελαμένοι!Εγώ έχω μπερδευτεί ή εσείς τελικά?

:)

Ο φρι μου είπε ότι αυτό το σάιτ είναι και σύνδεσμος μαζί...Δεν βλέπω να παίρνω απαντήσεις αλλά τεσπα!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

spud έγραψε:Ο φρι μου είπε ότι αυτό το σάιτ είναι και σύνδεσμος μαζί...Δεν βλέπω να παίρνω απαντήσεις αλλά τεσπα!

O free δεν σου είπε αυτό .. αλλά και να στο έλεγε, θα το δέσεις κόμπο ότι είναι σύνδεσμος; Αν σου πει ότι ήμαστε σκουλήκια θα το πιστέψεις;
Υγ: Ο Σύνδεσμος Paokmania διαθέτει στα μέλη του τα εισιτήρια που πήρε από τον Ποικιλίδη για το Ηρακλής - ΠΑΟΚ αύριο στις 15.00 στο fratelli!
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Όχι δεν είμαι συνδεσμίτης και δύσκολα θα γίνω. Άλλωστε το ίδιο ΠΑΟΚ είμαστε όλοι!
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Είμαι γραμμένος στα κατάστιχα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ , με είχε γράψει τότε ο συγχωρεμένος ο παππούς Κωνσταντινίδης , αλλά δεν είμαι εδω και χρόνια ενεργο μέλος ......βασικά ποτέ δεν ήμουν όπως το εννοούν οι περισσότεροι..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

spud έγραψε:

Φυσικά και είσαι το ίδιο ΠΑΟΚ με όλους τους άλλους αλλά εγώ σε ρώτησα κάτι διαφορετικό.

Δηλαδή αυτή τη στιγμή λες ότι έχεις ένα σύνδεσμο 10,500 μελών?
Εσύ τι υπηρεσία προσφέρεις ως συνδεσμίτης του παοκμανια στη κερκίδα σου?
Ο σύνδεσμος δεν είναι μόνο να παίξεις τάβλι!Μία φορά μόνο θυμάμαι ότι έβαλες κάποιες κορδέλες στο γήπεδο,δεν έχω δει να κάνεις κάτι άλλο!
Η γνώμη μου για το www.paokmania.gr είναι ότι εκτός από το φόρουμ του παοκμάνια η κεντρική σελίδα σας δουλεύει περισσότερο όπως το www.sport24.gr ή το www.contra.gr κλπ
Δεν έχω δει να βάζεις κάποιο άρθρο που να λέει ''ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ'' η κάτι παρόμοιο.Ποιο πολύ δουλεύεις σαν δημοσιογράφος παρά σαν οπαδός!

Γνώμη μου και εντελώς φιλικά σας το λέω! :wink:

Κι εγώ τελείως φιλικά σε απαντώ..

http://www.paokmania.gr/content/view/497/44/

http://www.paokmania.gr/content/view/487/29/

http://www.paokmania.gr/content/view/484/29/

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ!!! ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ..

Πέρα από όλα αυτά, κι αφού να σε ενημερώσω ότι τουλάχιστον ένα 12ώρο το τρώω στην κανονική μου δουλειά που ουδεμία σχέση με δημοσιογραφία έχει, για την ώρα τουλάχιστον, οτιδήποτε γράφω το γράφω καλοπροαίρετα και δίχως ίχνος ειρωνείας ή υπερβολής.

Είμαι από αυτούς που στέλνω ευχές για καλή λειτουργία σε όσους συνδέσμους ανοίγουν και αναφέρονται μέσα στο φόρουμ και το αντίστοιχο τόπικ, ενώ είμαι από τα πιο δραστήρια άτομα, κι ας μην έχω εγγραφεί στο σύνδεσμο της περιοχής μου, στη Σταυρούπολη..

ΠΑΟΚόμετρο δε θα βάλω να σε πω αν προσφέρω με κορδέλες ή κάτι άλλο. Ρώτα όποιον θες εδώ μέσα να σε πει ποιος φωνάζει επί 90 λεπτά σε κάθε ματς μας και με ποιον τρόπο προσφέρω στην ομάδα!

Στο θέμα μας τώρα, νομίζω ότι ο Γιάνκος με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη, ποια η ουσιαστική διαφορά, τουλάχιστον σε θέμα οργάνωσης και απόψεων από τους Ουλτρας? Δε θέλω να φέρω παραδείγματα. Δε χρειάζεται να το επιμηκύνουμε το θέμα εδώ κι αν θες να δώσεις συνέχεια, μέσω πμ σε παρακαλώ..

Εντελώς φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα..

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!
Άβαταρ μέλους
alex4ander

Δημοσίευση από alex4ander »

tsachou έγραψε:δεν ειμαι και μαλλον δεν θα γινω ποτε.. θα συμφωνουσα στο να γραφτο σε ενα συνδεσμο που θα λειτουργουσε πανω κατω οπως λειτουργει το παοκμανια...δηλαδη να μαζευομαστε ολα τα παοκια να συζηταμε σοβαρα για τα θεματα της ομαδας,να κανουμε χαβαλε,να οργανονουμε εκδρομες και διαφορα φαγοποτια...τωρα ξεροντας καποιες καταστασεις που επικρατουν σε συνδεσμους(οχι ολους) με εχει κανει να εχω ξεγραψει την ιδεα να γινω ενεργω μελος σε οποιοδηποτε συνδεσμο..

auto akrivws ginetai se kathe sundesmo file....

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Ναι, είμαι. Οχι ενεργό μέλος πλέον αλλα τη συνδρομή την πληρώνω κανονικά πιο πολύ γιατί τα παιδιά είναι φίλοι και τους στηρίζω.
Άβαταρ μέλους
teo4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από teo4ever »

Σ.Φ ΠΑΟΚ ηλιούπολης παοκ παντού :D :D :shock:
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

ημουν γραμμενος σε συνδεσμο για 2 χρονια στον Σ.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ οταν ημουν φοιτητης στο ηρακλειο..πολυ καλη εμπειρια και με πολλους παοκτσηδες απο βορεια ελλαδα,φοιτητες βεβαια...μετα ακουσα ο συνδεσμος ειχε κλεισει γιατι ηταν σε κεντρικο σημειο στο ηρακλειο και δεχοταν επιθεσεις...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”