Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- pisakaipoupoula
- The_Stalker
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Περί οικοδόμου ο λόγος.
Όσο και αν μισούν κάποιοι τον Σάλπι, όσο βλαμμένο παιδάκι και αν είναι ο Τζανδάρης, ο χαρακτήρας τους δεν συγκρίνεται με αυτόν του οικοδόμου. Όσοι είχαν έστω και μια μικρή επαφή με την εποχή που έφυγε ο οικοδόμος, θα ήξεραν ότι πανηγύριζαν όλοι, συμπεριλαμβανομένων των τσιμέντων, των πάγκων και του χόρτου της Τούμπας.
Όσο και αν μισούν κάποιοι τον Σάλπι, όσο βλαμμένο παιδάκι και αν είναι ο Τζανδάρης, ο χαρακτήρας τους δεν συγκρίνεται με αυτόν του οικοδόμου. Όσοι είχαν έστω και μια μικρή επαφή με την εποχή που έφυγε ο οικοδόμος, θα ήξεραν ότι πανηγύριζαν όλοι, συμπεριλαμβανομένων των τσιμέντων, των πάγκων και του χόρτου της Τούμπας.
- sourmenetes
- Moderator
κοιταχτε,λουληδες με τσαντακια burberry(γκουχ,γκουχ,γκουχ ονοματα δε λεμε),τυπακια κατω του 1.6 και δηθεν αντρες που τον τελευταιο λογο τον εχει παντα η γυναικα δε γουσταρουμε...
Εμεις θελουμε αρρωστακια...

Εμεις θελουμε αρρωστακια...

Ο Λεοβατς λογικα υπογραφει τις επομενες ημερες εκτος και αν δεν θελει το παιδι του να ερθει Ελλαδα
Αμυντικο χαφ πρεπει να παρουμε για να φυγει και ο Μαντουρο γιατι μας κουρασε .
Ενα καλο δημιουργικο χαφ πρεπει να αποκτησουμε γιατι μονο με Πελκα χρονια δεν βγαζεις.
Ενα εξτρεμ που να μπορει να παιζει και σαν 2ος φορ
και ενα φορ που να μπορει να δημιουργησει φασεις μονος του. (με κινηση εξω απο το κουτι).
ΥΓ Φρανκ το πουλεν μου στα FM ειναι ελευθερο ακομα!!!
http://www.transfermarkt.com/alejandro- ... ler/188853.

Αμυντικο χαφ πρεπει να παρουμε για να φυγει και ο Μαντουρο γιατι μας κουρασε .
Ενα καλο δημιουργικο χαφ πρεπει να αποκτησουμε γιατι μονο με Πελκα χρονια δεν βγαζεις.
Ενα εξτρεμ που να μπορει να παιζει και σαν 2ος φορ
και ενα φορ που να μπορει να δημιουργησει φασεις μονος του. (με κινηση εξω απο το κουτι).
ΥΓ Φρανκ το πουλεν μου στα FM ειναι ελευθερο ακομα!!!
http://www.transfermarkt.com/alejandro- ... ler/188853.
Δεν έχει κλείσει ακόμη Μπενφίκα? Αυτόν τον παίκτη τον ονειρεύομαι εδώ και 2 χρόνια. Τώρα προσέθεσα και τον 17χρονο Balic της Χάιντουκ. Αυτοί οι παίκτες δεν έχουν κανένα ρίσκο. Κορυφαία κλάση. Επίσης θεωρώ ότι αν ο βάζελος αποκλειστεί τελείως, θα έχει οικονομικό πρόβλημα, οπότε με 4 χαρτιά θα τον δώσει τον Καρέλη. Αυτή είναι κίνηση για πολλά χρόνια και με αξία μεταπώλησης. Τον Λούκας θα τον ξεχάσουμε άμεσα αν έρθει ο Καρέλης. Ο Μπεργκ δεν πωλείται γιατί ο βάζελος καρπώνεται μόνο το 55% της πώλησης. Ας τους δώσουμε και τον Σάλπι ή τον Ρατς. Βασικά στο βάζελο ο Φακούντο θα παίξει μια χαρά μπάλα, γιατί έχουν αθλητική ομάδα και τους λείπει τεχνική. Ας το σκεφτούν...Sera4 έγραψε:το οτι εζησα για να δω θετικο ποστ για αυτο μυγοχεσμα τον οικοδομο με ξεπερναει![]()
![]()
ρε σεις καντε μου το χατηρι και τραβατε παρτε αυτο το παληκαρακι τον ζιβκοβιτς απο την παρτιζαν πριν να ειναι αργα...νομιζα θα τον ειχαν ηδη γραπωσει οι πορτογαλοι αλλα ακομα στην παρτιζαν παιζει
Τσε μετα απο τον μεγαλο σου ερωτα για τον καραβουτα μας εβγαλες και τον χριστοδουλοπουλο ποδοσφαιριστη.
Εδω λεμε να ξεφορτωθουμε τα βαριδια και τους ελληνες πρωην διεθνεις και εσυ θελεις να μας φορτωσεις και αλλους.
Για να το σοβαρεψουμε λιγο,στη θεση του λουκας πρεπει να ερθει ενας ποδοσφαιριστης που θα, πεφτουν τα τσιμεντα μολις παταει στο χορταρι.
Εχω μεγαλη αγωνια για την συνεχεια,ελπιζω να καταδεχτει να ερθει κανας παιχταρας στα μερη μας,οχι στο ονομα αλλα στη χαρη.
Εδω λεμε να ξεφορτωθουμε τα βαριδια και τους ελληνες πρωην διεθνεις και εσυ θελεις να μας φορτωσεις και αλλους.
Για να το σοβαρεψουμε λιγο,στη θεση του λουκας πρεπει να ερθει ενας ποδοσφαιριστης που θα, πεφτουν τα τσιμεντα μολις παταει στο χορταρι.
Εχω μεγαλη αγωνια για την συνεχεια,ελπιζω να καταδεχτει να ερθει κανας παιχταρας στα μερη μας,οχι στο ονομα αλλα στη χαρη.
- Ekatnetworkltd
++++Panos Fanfaras έγραψε:Μακριά από τον οικοδόμο. Ο τύπος παίζει αποκλειστικά για την πάρτη του.
Παλιάς σχολής παίκτης. Δεν τον θελω με τίποτα τον κομπλεξα.
-
Ekatnetworkltd έγραψε:Μην ξεχνάμε ότι έμεινε ελέυθερη και η φανέλα με τον νούμερο 9

Περα απο το iq ραδικιου, ο οικοδομοςεχει αυτο το "θα το πετυχω το τσαλιμι, αλλα τελικα δε το πετυχα"
κοινως καλος στα γυρω γυρω μαπα στην ουσια
κοινως καλος στα γυρω γυρω μαπα στην ουσια
Στο προςφατο Ουγγαρία - Ελλάδα 0-0, έχει κάνει 32 ανεβάσματα ο Σταφυλιδης για να συνεργαστεί με τον Χριστοδουλοπουλο. Δεν τον είδε ποτέ ο τελευταίος. Πέταγμα της μπάλας μπροστά ( κυρίως προς τα δεξιά για να σουτάρει) μέχρι να τρακάρει με αντίπαλο. Ουστ απο εκει ρε ατάλαντε που θα σε παρουμε κ στον ΠΑΟΚ του μέλλοντος.
Την έχω στον τοίχο κρεμασμένη, αυτή σκέφτηκαadidas1926 έγραψε:Ekatnetworkltd έγραψε:Μην ξεχνάμε ότι έμεινε ελέυθερη και η φανέλα με τον νούμερο 9

Κι εκείνος ο Βγενό, με τα 5,5 στο νεοαναγειρόμενο που να είναι άραγε;

Απαπαπαπα
Τώρα που θυμήθηκα και τα δικά του, μακρυά.

Απαπαπαπα
Τώρα που θυμήθηκα και τα δικά του, μακρυά.
Ρε πως εχει ο καιρος γυρισματα, κ γι αυτο λενε μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην πεις...
Θελει να γυρισει ο γελοιος τωρα πανω που ο Ιβαν αγορασε μια ολοκληρη εκταση στο Ροστοφ κ θα ανεγηρει οικοδομες.
Παρτον Ιβαν...ριχτον στα καλουπωματα...
Θελει να γυρισει ο γελοιος τωρα πανω που ο Ιβαν αγορασε μια ολοκληρη εκταση στο Ροστοφ κ θα ανεγηρει οικοδομες.
Παρτον Ιβαν...ριχτον στα καλουπωματα...
Πολύ πιθανές οι 2 μεταγραφές Λέοβατς και Σαμπό, ο Λέοβατς θα βοηθήσει άμεσα, ο Σαμπό κάτι μου λέει πως θα παρθεί για να δίνει λύσεις από τον πάγκο.
Μαζί με Ροντρίγκεζ άλλος ένας εξτρέμ είναι επιτακτική ανάγκη, για να δώσει επιλογές με τον Μακ να παίζει πότε στα πλάγια και πότε μπροστά.
Φορ κάτι μου λέει ότι θα φέρει καλύτερο από τον Λετονό.
Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσες αλλαγές μπορούν να δηλωθούν στο ρόστερ για την επόμενη φάση;
Μαζί με Ροντρίγκεζ άλλος ένας εξτρέμ είναι επιτακτική ανάγκη, για να δώσει επιλογές με τον Μακ να παίζει πότε στα πλάγια και πότε μπροστά.
Φορ κάτι μου λέει ότι θα φέρει καλύτερο από τον Λετονό.
Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσες αλλαγές μπορούν να δηλωθούν στο ρόστερ για την επόμενη φάση;