Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Νομίζω σύντομα θα ανακοινωθούν Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Cimirot.
Ωστόσο θα πρέπει να πάρουμε άλλους τρεις-τέσσερις παίκτες κατά τη γνώμη μου..
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Γιατί νομίζω ότι η απόκτηση του Σταφυλίδη είναι μια μεταγραφή που δεν χρειάζεται να κάνει η ομάδα?
Κίτσιου, Σκόνδρας και Κωνσταντινίδης δεν φτάνουν ?

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

apache 4 έγραψε:Γιατί νομίζω ότι η απόκτηση του Σταφυλίδη είναι μια μεταγραφή που δεν χρειάζεται να κάνει η ομάδα?

Ο Σταφυλίδης παίζει αριστερό μπακ,όχι δεξί.....
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

καλυτερα λεοβατς παρα σταφυλιδης ο οποιος για μενα δεν ειναι και κατι καλυτερο απο τον κροατη.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

apache 4 έγραψε:Γιατί νομίζω ότι η απόκτηση του Σταφυλίδη είναι μια μεταγραφή που δεν χρειάζεται να κάνει η ομάδα?

apache4 αυτούς που αναφέρεις είναι δεξιά μπακ-χαφ η φούλ μπάκ ο Σταφυλίδης παίζει από την άλλη πλευρά σαν αριστερό μπακ χαφ ή φουλ μπακ τέλος πάντον
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Σωστός ....Έκανα λάθος... :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

paokpantou έγραψε:καλυτερα λεοβατς παρα σταφυλιδης ο οποιος για μενα δεν ειναι και κατι καλυτερο απο τον κροατη.
Γιατί ρε φίλε που τον έχεις δει τον Leovac?
Ακόμα και τα βιντεάκια του, είναι σπάνια.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Από inpaok.com: Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε ο Αρτιόμ Ρούντεβς σε ανθρώπους του Αμβούργου, οι οποίοι με την σειρά τους μίλησαν με Γερμανούς δημοσιογράφους, αυτή που αρνήθηκε να μετακομίσει η οικογένεια της στην Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά «χάλασ» την μεταγραφή ήταν η σύζυγος του ποδοσφαιριστή!

Η Σάντα Ρούντνεβα είναι το έτερο ήμισι του Λετονού επιθετικού και έχουν μαζί και μία κόρη την Αρίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK ο Δικέφαλος έδινε περισσότερα χρήματα απ΄ ότι παίρνει τώρα ο Ρούντνεβς στην Γερμανία, δηλαδή παραπάνω από 750.000 ευρώ καθαρά.

Άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του τόνισε πως: «Βρέθηκα εκεί με την σύζυγό μου, είδαμε τα πάντα και μίλησα και με τον Φρανκ Άρνεσεν, ωστόσο, αλλά αποφάσισα τελικά να μείνω εδώ. Δεν είχε να κάνει με τα χρήματα αλλά ήταν απόφαση που είχε να κάνει με την οικογένεια μου»

Εικόνα
:lol: :lol:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Fear of the dark έγραψε:"Mία ήττα ακόμα για τον Άρνεσεν η κεφαλιά με την υπόθεση Ρούντνεβς.
Αν ήταν στη θέση του ο Βρύζας και γίνονταν όλα αυτά τα φετινά, θα είχαμε νίντζα στη Θεσσαλονίκη".
...δήλωσε αυτάρεσκα ο δημοσιογράφος Κόλκας πριν λίγο, στο ραδιόφωνο του libero.

Μπορεί για μια μεταγραφή που χαλάει και σπάμε εμείς τα στομάχια μας, κάποιοι άλλοι να κάνουν πάρτι.
Mετα το χθεσινο ξεσαλωμα για το ποσο αχρειαστος ειναι ο παικτης μιας και εχει ιδια χαρακτηριστικα με τον Κλαους και την ευλογη απορια για το πως θα χωρεσουν στην ιδια ενδεκαδα(δεν του περνουσε απ το μυαλο οτι το πουλεν του πηγαινε για παγκο φαινεται..),σημερα ειχε και την ευκαιρια του να μας πει για αλλη μια φορα το ποσο αδικηθηκε ο τδ της Βεροιας..
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Συγνώμη για το off topic αλλά έχει αρχίσει να μου τη δίνει πάρα πολύ στα νεύρα ο κόλ(α)κας!!! :evil: :evil: :evil:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Γκομκενος του ειναι ρε πουστη μου ο Βρυζας.??Πιο γλιτσας δεν γινεται.Τεσπα,εγω ειμαι της αποψης οτι ο Ρουντνεβς δεν θα ετρωγε την θεση κανενος Κλαους,αν και εφοσον δουλευει και σιγουρα ο ανταγωνσιμος μονο καλο μπορει να κανει.Τα ιδια ελεγα και για τον Φινμπογκασον..Καποιοι Κλαους,Γλυκοι και οι κολαουζοι τους ,θα πρεπει να καταλαβουν οτι κανεις δεν υπογραφει συ,βολαιο με την 11αδα..Πολυ καλη περιπτωση ο Λετονος,αλλα δεν μας εκατσε..Παμε για αλλα ,καλυτερα..(Τοιβονεν) :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τετ 05 Αύγ 2015, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ένα τραβηγμένο απ τα μαλλιά σενάριο: Ο Λετονός δηλώνει οτι θα μείνει στο Αμβούργο, οπότε μπροστά στον κίνδυνο να της μείνει αμανάτι το συμβόλαιο η ομάδα του δεν θέτει καμιά οικονομική αξίωση. Δηλαδή Λούκας απ την ανάποδη.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Γιατί να κάνουμε σενάρια για τα πάντα ρε παιδιά και 99 στις 100 να πέφτουμε έξω και να απογοητευόμαστε μια ζωη?

Πάει ο Λουκάς Ισπανία σενάριο πάει για να γινει η μοντα να μην τον πληρώσουν να απογοητευτεί να γυρίσει να ανανεώσει.
Λέει ο λετονος αυτό το λέει για να μην πληρώσουμε εκεί .

Διώχνουμε τον κατσικα το κάνουμε για να τον πάρει η τβεντε να φοβηθεί ο αγιαξ, να πουλήσει τον φορ του στην μιλάν να μην αγοράσει η μιλάν τον ιμπραιμοβιτς , να μείνει ο ιμπραιμοβιτς να κλαίει που δεν παίρνει μεταγγραφη και να τον φέρει ο φρανκ.

Παιδιά να τα βλέπετε πιο απλα...έγιναν οι συνομιλίες, θέλει η δεν θέλει και τέλος. Δεν έχει η κάθε λιμνη και ένα τέρας...
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

Θα πέσει η Τούμπα! Πάει για τριπλό χτύπημα ο ΠΑΟΚ!

Παρά τη "χυλόπιτα" από τον Ρούντνεβς στον ΠΑΟΚ δεν πτοούνται και ετοιμάζουν τσουνάμι μεταγραφών! Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις πρώην παίκτες της ομάδας παίζει να γυρίσουν!

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να προσπαθούν να συνέλθουν τις τελευταίες ώρες από το "σοκ" της αρνητικής απάντησης του Αρτιόμς Ρούντνεβς, ο οποίος αν και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις αποφάσισε να παραμείνει στο Αμβούργο, ωστόσο δε φαίνεται να πτοούνται και συνεχίζουν κανονικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Αυτός προβλέπει, μεταξύ άλλων κινήσεων, και την επιστροφή τριών πρώην άσων της ομάδας, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ σε άμυνα και επίθεση με παίκτες που γνωρίζουν το σύλλογο, τις απαιτήσεις του και, φυσικά, το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η άφιξή τους στην Τούμπα θα προκαλέσει δεδομένα ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς. Για ποιους πρόκειται;

Ο πρώτος, όπως έγινε από χθες γνωστό, είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, αποδεδειγμένα ένας καλός αμυντικός που μπορεί να αποκτηθεί εύκολα με ένα μικρό ποσό (100.00 ευρώ) από τον Παναιτωλικό.

Ο δεύτερος είναι ο Κώστας Σταφυλίδης, για τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλουν εδώ και μερικές μέρες μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να τον πείσουν να γυρίσει στην Τούμπα. Ο διεθνής άσος προορίζεται για βασικός στο 3-5-2 που εφαρμόζει ο Τούντορ.

Ο τρίτος είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν είναι αρνητικός να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε, αν και η συγκεκριμένη μεταγραφή παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης, λάτρης έτσι κι αλλιώς τον διεθνών Ελληνών ποδοσφαιριστών, έχει δώσει την έγκριση για τις τρεις παραπάνω μεταγραφές και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να προκύψουν θετικές εξελίξεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές ανακοινώσεις, αν καταφέρει να κλείσει ταυτόχρονα και τους τρεις παίκτες!

sportdog..
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ότι να ναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”