Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ο πρόεδρος των βετεράνων του «Δικεφάλου», Φιλώτας Πέλλιος, στον ARENA FM 89,4 δήλωσε για τον Μαλεζά: «Ο Μαλεζάς είναι πολύ καλύτερος και από τον Κόστα και από τον Βίτορ, ως παίκτης!Ειδικά από τον Κόστα, είναι μια κλάση καλύτερος και θεωρώ ότι εάν έρθει τελικά, θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα".
(Paokweb)
(Paokweb)
Ρε φίλε με τέτοια κρυοκολη γυναίκα που έχεις και της αρέσει η παγωμένη θάλασσα του Αμβούργου σε σχέση με τον Θερμαϊκό και την Χαλκιδική, καλύτερα να κάτσεις εκεί.rou έγραψε:Όπως αποκαλύπτει στο Kicked.de o 27χρονος Λετονός αποφάσισε να παραμείνει στην Γερμανία για οικογενειακούς και όχι για οικονομικούς λόγους ενώ αποκαλύπτει πως βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του.
"Βρέθηκα εκεί με την σύζυγό μου, είδαμε τα πάντα και μίλησα και με τον Φρανκ Άρνεσεν, ωστόσο, αλλά αποφάσισα τελικά να μείνω εδώ. Θεώρησα πως είναι το καλύτερο για την οικογένειά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην γερμανική ομάδα ο Ρούντνεβς "απολαμβάνει" περίπου δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο με τον ίδιο να τοποθετείται σχετικά: "Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, είμαι εδώ και θέλω να παλέψω για μια θέση στην ομάδα".
απο ΠΑΟΚ24
ΥΓ. και αυτος παντοφλακιας??????????
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Μια φορα οι βετεράνοι να συσπειρωναν τον λαο του ΠΑΟΚ...μια φορα...καημό το εχω!
Sent from my mind using boobs power
- Dinos_Liverpool
Αυτό ακριβώς, αλλά όταν η γκρίνια είναι μέσα στο αίμα μας, τι περιμένεις;soflodoras έγραψε:Αγαπητε Σερα
Επικοινωνιακη ηττα να αντιμετωπιζουμε κατα αυτον τον τροπο την ομαδα μας.Ας σταματησουμε τους αφορισμους και την μιρλα.Ας σταματησουμε να δινουμε αξια στους αρδ.Ιδιως αυτους τους δουλους που στηριζουν και δουλευουν για το ΠΟΚ. Ξερουμε πως λειτουργουν πανω -κατω οι μανατζερ. Ξερουμε πως λειτουργουν πανω-κατω οι διαπραγματευσεις. Δις ιζ φουτμπολ. Καμια επικοινωνιακη ηττα. Απλα κριμα που δεν τα βρηκαμε. Και τελος. Παμε για αλλα.
Κανενας επισημος ΠΑΟΚ δεν εδωσε κλεισμενο τον παικτη.Προσπαθησε να τον κλεισει αλλα δεν τα βρηκανε. Λογικο,ποδοσφαιρικο,ανθρωπινο.ΤΕΛΟΣ
Ξεχάστε τον Λατονό, να πάμε παρακάτω.
Ίσως είναι καλύτερα έτσι, ώστε να επενδυθεί ένα βαρύ συμβόλαιο σε θέσεις περισσότερες σημαντικές όπως αυτή του χαφ, του δεκαριού και του στόπερ.
Αν δεν πάρουμε τρεις, ενδεκαδάτους και ποιοτικούς παίκτες για αυτή τη θέση, τα πράγματα θα ζορίσουν.
Το ρόστερ αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι θα χαιρετίσουν σύντομα ο Ρατς, ο Περέιρα, ο Γκολάσα και όποιος άλλος, έχει πολλά κενά.
Ίσως είναι καλύτερα έτσι, ώστε να επενδυθεί ένα βαρύ συμβόλαιο σε θέσεις περισσότερες σημαντικές όπως αυτή του χαφ, του δεκαριού και του στόπερ.
Αν δεν πάρουμε τρεις, ενδεκαδάτους και ποιοτικούς παίκτες για αυτή τη θέση, τα πράγματα θα ζορίσουν.
Το ρόστερ αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι θα χαιρετίσουν σύντομα ο Ρατς, ο Περέιρα, ο Γκολάσα και όποιος άλλος, έχει πολλά κενά.
Ρε σεις τελειωσε το θεμα... Δεν θελει να ερθει ας μην ερθει! Ας κατσει οπου θελει για τους λογους που θελει! Παμε για άλλον!
Να'ναι καλά τότε το παλικάρι με την οικογένεια του στην Γερμανία, και καλή καριέρα. Μετά από αυτές τις δηλώσεις ας βγάλουμε μία ανακοίνωση ότι αποσύραμε το ενδιαφέρον μας και πάμε για άλλα. Δεν είναι μόνο η κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που κάνει ένα παίχτη να το σκέφτεται, είναι και η πολιτική-οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα που "φοβίζει" αρκετούς
rou έγραψε:Όπως αποκαλύπτει στο Kicked.de o 27χρονος Λετονός αποφάσισε να παραμείνει στην Γερμανία για οικογενειακούς και όχι για οικονομικούς λόγους ενώ αποκαλύπτει πως βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του.
"Βρέθηκα εκεί με την σύζυγό μου, είδαμε τα πάντα και μίλησα και με τον Φρανκ Άρνεσεν, ωστόσο, αλλά αποφάσισα τελικά να μείνω εδώ. Θεώρησα πως είναι το καλύτερο για την οικογένειά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην γερμανική ομάδα ο Ρούντνεβς "απολαμβάνει" περίπου δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο με τον ίδιο να τοποθετείται σχετικά: "Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, είμαι εδώ και θέλω να παλέψω για μια θέση στην ομάδα".
απο ΠΑΟΚ24
ΥΓ. και αυτος παντοφλακιας??????????
Δεν την αρεσε η Σαλονικα δηλαδη την κρυοκωλη κυρα-Ρουντβαινα. Καλα ρε, στον Δενδροποταμο την πηγατε?
- pirate_salonica
Κι αυτός παντόφλα? Καλά που δεν τον πήραμε τότε,θά'ταν ποδοσφαιρική τιτίκα (που θά'λεγε κι ο Τσε...) 

ουτε καμια μιρλα ουτε κανας αφορισμος ουτε ειναι και κανα τραγικο γεγονος να τρως χαστουκια επικοινωνιακα...οπως ξαναεγραψα το πρωτο λαθος το κανει το αμβουργο και ο ΠΑΟΚ το αποτελειωνει διαρρεοντας πληροφοριες προς τα εξω μεσω του κυρ κυρ...soflodoras έγραψε:Αγαπητε Σερα
Επικοινωνιακη ηττα να αντιμετωπιζουμε κατα αυτον τον τροπο την ομαδα μας.Ας σταματησουμε τους αφορισμους και την μιρλα.Ας σταματησουμε να δινουμε αξια στους αρδ.Ιδιως αυτους τους δουλους που στηριζουν και δουλευουν για το ΠΟΚ. Ξερουμε πως λειτουργουν πανω -κατω οι μανατζερ. Ξερουμε πως λειτουργουν πανω-κατω οι διαπραγματευσεις. Δις ιζ φουτμπολ. Καμια επικοινωνιακη ηττα. Απλα κριμα που δεν τα βρηκαμε. Και τελος. Παμε για αλλα.
Κανενας επισημος ΠΑΟΚ δεν εδωσε κλεισμενο τον παικτη.Προσπαθησε να τον κλεισει αλλα δεν τα βρηκανε. Λογικο,ποδοσφαιρικο,ανθρωπινο.ΤΕΛΟΣ
δεν εγινε κατι φοβερο οπως εγραψε και αλλος εδω εκλεβε η ρεαλ απο τα αεροδρομια παιχτες που ερχονταν απο τη μπαρτσελονα...
δεν ειναι καμια εξαιρεση στον κανονα ο ΠΑΟΚ...
δεν χρειαζεται ομως να το βαφτισουμε και φυσιολογικο ολο αυτο που εγινε...δεν ειναι λογικο, ποδοσφαιρικο, ανθρωπινο να περναει παιχτης εξετασεις και να διαρρεει η παε οτι ολα πηγαν καλα...λογικα κατι παιχτηκε την τελευταια στιγμη και τωρα η ολη ιστορια επιδρα ασχημα στην ψυχολογια μεγαλου κομματιου...αυτο σημαινει επικοινωνιακη ηττα...
ξαναγραφω δεν ειναι οτι κλαιμε και κανα συγγενη...και εδω μεσα μεχρι πριν μια ωρα ποδοσφαιρικες κουβεντες γινονταν για το που θα χωρεσει ο λετονος και ποιες ειναι οι επομενες κινησεις...αυτο και τελος για να μην μπερδευομαστε...
εγω?γκρινιαξα εγω?μαλιστα...οι σκοτεινες δυναμεις που λεγαμε...Dinos_Liverpool έγραψε:Αυτό ακριβώς, αλλά όταν η γκρίνια είναι μέσα στο αίμα μας, τι περιμένεις;soflodoras έγραψε:Αγαπητε Σερα
Αυτό που υποψιάζομαι για την περίπτωση Ρούντνεβς είναι ότι του δίνουμε λιγότερα χρήματα από ότι οι Γερμανοί. Ακούστηκε για 1 μύριο ενώ εκεί παίρνει 2. Μπορεί να μην του δίνουμε ούτε 1εκ/έτος. Εγώ είμαι υπέρ στο να είμαστε σφικτοί στους μισθούς. Από αυτό εξαρτάται κατά πολύ η επιτυχία μιας μεταγραφής. Αν ο παίκτης παίρνει όσο αξίζει όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μετά ο Φρανκ μίλησε για "hunger" που πρέπει να έχει ο κάθε παίκτης. Προφανώς ο παίκτης δεν το είχε και δεν ψήνονταν να παίξει σε εμάς. Έκανε μία συζήτηση για το μέλλον του με τον Άρνεσεν και καταλήξανε ότι δε θα ήταν καλό να έρθει εδώ εφόσον θα έχει αλλού το μυαλό του. Η ομάδα δε θέλει νέο Λούκας. Πάμε για άλλα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 05 Αύγ 2015, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σίγουρη παντόφλα. Ο παίχτης έφτασε μια ανάσα απ' το να κλείσει. Δεν φταίει η ΠΑΕ σ' αυτή την περίπτωση.
Κοιτάτε Γερμανία, έχει κι άλλους τέτοιους.
Κοιτάτε Γερμανία, έχει κι άλλους τέτοιους.
Τι επικοινωνιακή ήττα και χαζά?????'Αμα βγει αύριο το πρωί και πει ανακοινώνω Τοιβόνεν-Τζούτζακ σε 24 ώρες θα είμαστε κωλοτούμπες θα ξεχάσουμε τις επικοινωνιακές ήττες και θα λέμε ''θεός ο Φρανκ τι κόλπο έκανε...''Συνεχίζουμε deal είναι οι μεταγραφές και μπίζνα......
Παντόφλα+κατιούσα πορεία στην καριέρα+Ελλάδα από Γερμανία...
Λογικό να φοβάται ή να έχει πίστη στις δυνατότητες του. Και ας μην ξεχνάμε πως τα 2 μύρια είναι καλός λόγος να καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του.
Πάμε για άλλα...
Λογικό να φοβάται ή να έχει πίστη στις δυνατότητες του. Και ας μην ξεχνάμε πως τα 2 μύρια είναι καλός λόγος να καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του.
Πάμε για άλλα...