Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
ήρθε πέρασε εξετάσεις και μετά αποφάσισε ότι δε θέλει;
πολυ περίεργο, μάλλον σαν κίνηση για ευκολότερη αποδέσμευση από Αμβούργο μοιάζει.
πολυ περίεργο, μάλλον σαν κίνηση για ευκολότερη αποδέσμευση από Αμβούργο μοιάζει.
τωρα το αν ο σπορτντοιγκ βγει και σε λεει χυλοπιτιασε ο λετονος τον ιβαν.... χεστηκε η φατμε στο γενί τζαμι
μπορουν να τον στειλουν δανεικο ενα μηνα στην 4 για ταχυρρυθμο σεμιναριο κερκιδαςace79grpaok έγραψε:Σορυ για τηνν αντίδραση μου πριν ,εντάξει μπουλη άντε πάλι το εσωσες το παλικάρι σου απο το να κάτσει πάγκο ,εγώ βλέπω προ μέχρι την παρασκευή πρέπει να δηλωσουμε νέα λίστα στην ουεφα για τα πλάι οφς και τεταρτη σήμερα δεν κινηται φύλο ,περιμένουμε το αυριανό αποτέλεσμα σαν άλλες εποχές,όσο για τον λετονο του εύχομαι μια καλή χρονια στην κερκιδα
νταξει δηλαδη και ο ροναλντινιο που εβγαζε φωτογραφιες με τα σκουληκια ηταν διαφημισαρα...βλακειες γραφεις με το συμπαθιο δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι επικοινωνιακη ηττα να ερχεται παιχτης του στυλ λετονου...soflodoras έγραψε:Sera4 έγραψε:δυστυχως εφοσον ισχυουν οι δηλωσεις θα προκειται για μια μεγαλη επικοινωνιακη ηττα του ΠΑΟΚ ο οποιος τον παρουσιαζε σαν τελειωμενο...
απο εκει και περα μενουμε πιστοι στο πλανο και περιμενουμε τις επομενες κινησεις...
ερωτημα πρωτο. Ποια ακριβως ειναι η επικοινωνιακη ηττα οταν φερνεις θεσσαλονικη παικτη εγνωσμενης αξιας για υπογραφες?
ερωτημα δευτερο. Που ακριβως ειδες τον επισημο ΠΑΟΚ να τον παρουσιαζει ως τελειωμενο?
Σοβαρευτειτε επιτελους. Και σταματηστε να εχετε οτι γραφει ο καθε αρδ ως ευαγγελιο
οταν ενας παιχτης περναει ιατρικες εξετασεις, ο μικρος σαββιδης αναμενει δευτερη ανακοινωση εντος της ημερας(για χθες μιλουσε) και ο κυρ κυρ δινει λεπτομερειες της υποθεσης στα μεσα (γιατι απο εκει βγηκαν πληροφοριες περι ιατρικων, 3ετους συμβολαιου και θετικης εκβασης) εσυ βαφτισε το οπως θες...εγω ο βλακας το λεω ετσι...
μπορει να πουμε στο τελος οτι περασε για καν τσεκ απ απλα στις διακοπες του...
ειναι μια δυσαρεστη εξελιξη που ξεκινησε απο τη διαρροη που εγινε απο μεριας αμβουργου και συνεχιστηκε απο μεριας ΠΑΟΚ μετεπειτα...
ουτε χασαμε τιποτα ουτε ηρθε το τελος του κοσμου...επικοινωνιακα εκανε αρνητικο γκελ απλα...στο τελος μπορει να κωλοτουμπιασει κιολας ο λετονος ποιος ξερει..
δεν ειπαμε κατι τραγικο...
συνεχιζουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 05 Αύγ 2015, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sera4 έγραψε:δυστυχως εφοσον ισχυουν οι δηλωσεις θα προκειται για μια μεγαλη επικοινωνιακη ηττα του ΠΑΟΚ ο οποιος τον παρουσιαζε σαν τελειωμενο...
απο εκει και περα μενουμε πιστοι στο πλανο και περιμενουμε τις επομενες κινησεις...
έλεος ρε φίλε με τις επικοινωνιακές ήττες χεστήκαμε δουλεία δεν είχαμε...απο παντού ήττες κάθεστε ακούμε τους Αγράμματους ΑΡΔΙΔΕΣ σε κάτι κολόράδια και κολοσάιτ και μιλάμε για ήττες...
Ήττα είναι αυτό?
ρε τζον σε παρακαλω πολυ μη με μιλας εμενα για ηττες ξερω πολυ καλα τι γραφω...σε παρακαλω πολυ μην με ανακατευεις με αλλα ντι αλλων δεν εχω γραψει ουτε για αλλους ουτε για τιποτα...
και σαφως και χεστηκαμε για τις επικοινωνιακες ηττες δεν χασαμε και κανα συγγενη που λεει ο λογος...
αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο...συνεχιζουμε ειπα δεν ειπα να το κλαψουμε το παληκαρι...
και σαφως και χεστηκαμε για τις επικοινωνιακες ηττες δεν χασαμε και κανα συγγενη που λεει ο λογος...
αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο...συνεχιζουμε ειπα δεν ειπα να το κλαψουμε το παληκαρι...
- Dinos_Liverpool
Του paoktzi του έγινε σύσταση... μπορείτε να ηρεμήσετε και οι υπόλοιποι που του επιτίθεστε, παρακαλώ πολύ;
*Τον Ντι στεφανο τον ειχε απαγαγει απο το αεροδρομιο η Ρεαλ οταν ειχε κλεισει στην Μπαρτσα...
Αυτο που αντιλαμβανομαι εγω ειναι οτι ο παικτης μεχρι να φτασει Γερμανια λογικα ηταν θετικος για μας. Ισως εκει περα , μιλωντας με γνωστους , φιλους , οπαδους ?? ποιος ξερει , να αποφασισε να παλεψει για να αλλαξει την αποψη του προπονητη του..
Το σιγουρο ειναι οτι αν τυχον χαλασει εδω περα η μεταγραφη του , και κατα 30 αυγουστου δει οτι οντως δεν αλλαζει το κλιμα υπερ του στην ομαδα του , ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ και κανει καμια μλκια και πει 'τωρα ερχομαι' , θα τον μπινελικιαζω σε καθε ματς!!!!
Αυτο που αντιλαμβανομαι εγω ειναι οτι ο παικτης μεχρι να φτασει Γερμανια λογικα ηταν θετικος για μας. Ισως εκει περα , μιλωντας με γνωστους , φιλους , οπαδους ?? ποιος ξερει , να αποφασισε να παλεψει για να αλλαξει την αποψη του προπονητη του..
Το σιγουρο ειναι οτι αν τυχον χαλασει εδω περα η μεταγραφη του , και κατα 30 αυγουστου δει οτι οντως δεν αλλαζει το κλιμα υπερ του στην ομαδα του , ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ και κανει καμια μλκια και πει 'τωρα ερχομαι' , θα τον μπινελικιαζω σε καθε ματς!!!!
παντως περιμενω με αγωνια την ωρα της συνεντευξης τυπου του αρνεσεν αρχες σεπτεμβρη
αν και απ οτι ειπε δεν θα μιλησει γι αυτους που δεν ηρθαν η εφυγαν αλλα γι αυτους που ηρθαν θα καταλαβει απ τα αρδια οτι εδω γουσταρουμε την ιντριγκα
αν και απ οτι ειπε δεν θα μιλησει γι αυτους που δεν ηρθαν η εφυγαν αλλα γι αυτους που ηρθαν θα καταλαβει απ τα αρδια οτι εδω γουσταρουμε την ιντριγκα
rou αυτο που γραφεις ειναι πολυ πιθανον να συμβει να ξερεις...
υγ θρακιωτη κανενας σοβαρος τεχνικο διευθυντη δεν αναλυεει τις διαπραγματευσεις πως εγινα, τι εγιναν, τι χαλασε τι οχι...υπαρχει μια εχεμυθεια οπως πρεπει για να κρατας πορτες ανοιχτες για τη συνεχεια...ουτε που μας νοιαζει γιατι δεν ηρθε καποιος...αυτοι που θα ερθουν μας ενδιαφερουν...
υγ θρακιωτη κανενας σοβαρος τεχνικο διευθυντη δεν αναλυεει τις διαπραγματευσεις πως εγινα, τι εγιναν, τι χαλασε τι οχι...υπαρχει μια εχεμυθεια οπως πρεπει για να κρατας πορτες ανοιχτες για τη συνεχεια...ουτε που μας νοιαζει γιατι δεν ηρθε καποιος...αυτοι που θα ερθουν μας ενδιαφερουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 05 Αύγ 2015, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Η νικη στο γηπεδο δινει 3 βαθμούς.
Η επικοινωνιακή νίκη πόσους δίνει;
Εγω ελπίζω ακομα οτι θα ερθει ο Ρωσολετονος γιατί μου αρεσει ως παικτης. Ισως να εχει λαμβανειν χρηματα απ το Αμβουργο και να πιεζει με αυτον τον τροπο. Ισως το συμβολαιο στο Αμβουργο να ειναι μεγαλυτερο απ αυτο που δινει ο Φρανκ και να τσιναει. Παντως ακομη δεν νομιζω οτι χαλασε.
Τωρα αν οντως ειναι κολλημενος και προτιμαει τον παγκο της τελευταιας στην Μπουντεσλιγκα, τί να πω. Βοηθεια του.
Οπως ολα δειχνουν επιλογες υπάρχουν.
ΥΓ μαζευω υλικο για το επομενο επεισοδιο...
Η επικοινωνιακή νίκη πόσους δίνει;
Εγω ελπίζω ακομα οτι θα ερθει ο Ρωσολετονος γιατί μου αρεσει ως παικτης. Ισως να εχει λαμβανειν χρηματα απ το Αμβουργο και να πιεζει με αυτον τον τροπο. Ισως το συμβολαιο στο Αμβουργο να ειναι μεγαλυτερο απ αυτο που δινει ο Φρανκ και να τσιναει. Παντως ακομη δεν νομιζω οτι χαλασε.
Τωρα αν οντως ειναι κολλημενος και προτιμαει τον παγκο της τελευταιας στην Μπουντεσλιγκα, τί να πω. Βοηθεια του.
Οπως ολα δειχνουν επιλογες υπάρχουν.
ΥΓ μαζευω υλικο για το επομενο επεισοδιο...
- ace79grpaok
Παρασκευή δηλώνεις την λίστα στην ουεφα και δεν βλέπω να γίνεται κίνηση μέχρι τωτε,σιγά σιγά μην σπάσετε τα αυγά ,ρε λετονε αφού είχες οικογενειακά θέματα τι ήρθες να κανεις τότε εδώ? Να μας σπάσεις τα νεύρα?
Πάντως προκαλούμε την τύχη μας στην Ευρώπη ,πας με μισή ομάδα
Όπως αποκαλύπτει στο Kicked.de o 27χρονος Λετονός αποφάσισε να παραμείνει στην Γερμανία για οικογενειακούς και όχι για οικονομικούς λόγους ενώ αποκαλύπτει πως βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του.
"Βρέθηκα εκεί με την σύζυγό μου, είδαμε τα πάντα και μίλησα και με τον Φρανκ Άρνεσεν, ωστόσο, αλλά αποφάσισα τελικά να μείνω εδώ. Θεώρησα πως είναι το καλύτερο για την οικογένειά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην γερμανική ομάδα ο Ρούντνεβς "απολαμβάνει" περίπου δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο με τον ίδιο να τοποθετείται σχετικά: "Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, είμαι εδώ και θέλω να παλέψω για μια θέση στην ομάδα".
απο ΠΑΟΚ24
ΥΓ. και αυτος παντοφλακιας??????????
"Βρέθηκα εκεί με την σύζυγό μου, είδαμε τα πάντα και μίλησα και με τον Φρανκ Άρνεσεν, ωστόσο, αλλά αποφάσισα τελικά να μείνω εδώ. Θεώρησα πως είναι το καλύτερο για την οικογένειά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην γερμανική ομάδα ο Ρούντνεβς "απολαμβάνει" περίπου δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο με τον ίδιο να τοποθετείται σχετικά: "Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, είμαι εδώ και θέλω να παλέψω για μια θέση στην ομάδα".
απο ΠΑΟΚ24
ΥΓ. και αυτος παντοφλακιας??????????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rou την Τετ 05 Αύγ 2015, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- soflodoras
Αγαπητε Σερα
Επικοινωνιακη ηττα να αντιμετωπιζουμε κατα αυτον τον τροπο την ομαδα μας.Ας σταματησουμε τους αφορισμους και την μιρλα.Ας σταματησουμε να δινουμε αξια στους αρδ.Ιδιως αυτους τους δουλους που στηριζουν και δουλευουν για το ΠΟΚ. Ξερουμε πως λειτουργουν πανω -κατω οι μανατζερ. Ξερουμε πως λειτουργουν πανω-κατω οι διαπραγματευσεις. Δις ιζ φουτμπολ. Καμια επικοινωνιακη ηττα. Απλα κριμα που δεν τα βρηκαμε. Και τελος. Παμε για αλλα.
Κανενας επισημος ΠΑΟΚ δεν εδωσε κλεισμενο τον παικτη.Προσπαθησε να τον κλεισει αλλα δεν τα βρηκανε. Λογικο,ποδοσφαιρικο,ανθρωπινο.ΤΕΛΟΣ
Επικοινωνιακη ηττα να αντιμετωπιζουμε κατα αυτον τον τροπο την ομαδα μας.Ας σταματησουμε τους αφορισμους και την μιρλα.Ας σταματησουμε να δινουμε αξια στους αρδ.Ιδιως αυτους τους δουλους που στηριζουν και δουλευουν για το ΠΟΚ. Ξερουμε πως λειτουργουν πανω -κατω οι μανατζερ. Ξερουμε πως λειτουργουν πανω-κατω οι διαπραγματευσεις. Δις ιζ φουτμπολ. Καμια επικοινωνιακη ηττα. Απλα κριμα που δεν τα βρηκαμε. Και τελος. Παμε για αλλα.
Κανενας επισημος ΠΑΟΚ δεν εδωσε κλεισμενο τον παικτη.Προσπαθησε να τον κλεισει αλλα δεν τα βρηκανε. Λογικο,ποδοσφαιρικο,ανθρωπινο.ΤΕΛΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Τετ 05 Αύγ 2015, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.