Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aquila

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από aquila »

Τελικά μεταγραφές η μετεγγραφές;
black death

Δημοσίευση από black death »

pisakaipoupoula έγραψε: θα μου πεις η Τσάμποιονσιπ είναι 2 επίπεδα πάνω απ τη σουπαλιγκ
Σε καμία περίπτωση.

Επίσης, η περιγραφή του moriarty για το Ρούντνεφ είναι αρκετά ακριβής, έχω την εντύπωση.
Κλασικό φορ μπουντεσλίγκα. Τρομερός αθλητής και καλός τακτικά, χωρίς να ξέρει καμιά ιδιαίτερη μπάλα.
Κι εγώ πιστεύω οτι μπορεί να κάνει πλάκα, αν κολλήσει.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
paoktzis έγραψε:καποιος που παιζει φμ να μας βαλει εικονες απο σταφ,λεοβατς,ρουντνεβς,σαμπο,τσιμιροτ
Gojko Cimirot
Εικόνα

Artjoms Rudnevs
Εικόνα

Marin Leovac
Εικόνα

Erik Sabo
Εικόνα

Κώστας Σταφυλίδης
Εικόνα
ευχαριστω αλανι μου. στο φμ απ οτι βλεπω ο leovac και ο σταφ περιπου ιδιοι και rudnevs οπλο
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Σταφυλιδης ελπίζω να μην έρθει υπερεκτιμημένος ο Μαλεζας για πάγκο καλός ειναι κ φθηνός αλλά αργός. Αν δεν πάρουμε δυο γρήγορα στοπερ θα μετραμε γκολ και φέτος. Αναγκαία συνθήκη για παίκτη σε οποιαδήποτε θέση η ταχύτητα πλέον. Αναγκαία όχι ικανή.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

aquila έγραψε:Τελικά μεταγραφές η μετεγγραφές;
Μεταγραφές! :D
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Με Ρουντνεβς αδερφια κανενα νεο;;;Τι γινετε θα κλεισει στον Π.Α.Ο.Κ μας και αυτος σημερα;;;;Παντως με βαση την αναρτηση-αναλυση του Ρουντνεβς απο τον Moriarty εχω καθε λογο να ειμαι αισιοδοξος!!!!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ καλες κινησεις με νεους παιχτες,με ορεξη,με ταχυτητα και με ποιοτητα...
καλα παμε....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Το σωστο νομιζω ειναι μετεγγραφες. Το μεταγραφες πρεπει να ειναι οπαδο-αρδ προφορικη παραφθορα.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Νομίζω κακώς συζητάμε εάν κάνει ο Ρουντ με τον Κλαους ή ερθει ο σταφ κι ο Λεοβατς.
Ας μην ξεχνάμε, οτι στα φορ έχουμε μόνο τον Κλαους και τον κουλουρη, μιας κι ο Σαλπι με τον Περειρα φεύγουν ή δεν υπολογιζονται.Περσι χρειάστηκαν όλοι και στο τέλος δεν ξέραμε ποιον να βάλουμε.Δηλ, φέτος που έχουμε πιο μεγάλη και πιο δύσκολη χρονιά,δεν θα παίξουν όλοι?
Το ίδιο και στ αριστερά,μπορεί να χρειαστούν και 2 παίκτες εκεί( αν και δεν νομιζω να δωσουμε λεφτα για να αγορασουμε και τους 2).
Ο Μαλεζινιο, θα ειναι σίγουρα καλή προσθήκη για την άμυνα αν αποκτηθει τελικά,να πάρει κι Πουγγουρας μια χρονιά δανεικός να ψηθεί.

Παει καλα το πραγμα.
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Κάτι τέτοιες μέρες είμαι πολύ χαρούμενος που ασχολούμαστε οι περισσότεροι με τις μεταγραφές, με το σύστημα της ομάδας κτλ και όχι όπως πριν μερικά χρόνια με καταλήψεις, με πορείες, με χρέη, παίκτες που έφευγαν για άλλες ομάδες κτλ..

Αυτά για να σκεφτόμαστε και να εκτιμάμε μερικά πράγματα που έχουν γίνει στην ομάδα μας...
:pano:

:twisted: :twisted: :twisted:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Βλεπω καλα; Ο Ρουντνεβς εχει ταχυτητα 19 στο μανατζερ; :shock:

Δηλαδη αν κατεβεις εκτος εδρας με 3αδα μπροστα Μακ-Γκαρι-Ρουντνεβς, δεν σε προλαβαινει ουτε ο Μπολτ.

Απλα να βρουμε και καποιον να τους σημαδευει. Ο Νομποα θα ηταν ταμαμ γι αυτο, αλλα...
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

sic-4 έγραψε:
Το σωστο νομιζω ειναι μετεγγραφες. Το μεταγραφες πρεπει να ειναι οπαδο-αρδ προφορικη παραφθορα.
Το σωστό είναι μεταγραφές όπως έγραψα και παραπάνω. Η λέξη μετεγγραφές είναι ειδικός όρος για εγγραφή ενός μαθητή ή φοιτητή από ένα σχολείο ή σχολή σε ένα άλλο.

Το κάψαμε μου φαίνεται :opaokara:

Που να υπογράψει και ο Ρουντνεβς τι θα γίνει!!!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

kaltirim έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Το σωστό είναι μεταγραφές όπως έγραψα και παραπάνω. Η λέξη μετεγγραφές είναι ειδικός όρος για εγγραφή ενός μαθητή ή φοιτητή από ένα σχολείο ή σχολή σε ένα άλλο.

Το κάψαμε μου φαίνεται :opaokara:

Που να υπογράψει και ο Ρουντνεβς τι θα γίνει!!!

Μεταγραφη σημαινει αλλο πραγμα. Οπως το παραδειγμα με τον φοιτητη που περιγραφεις, ετσι συμβαινει και με τον ποδοσφαιριστη. Μετεγγραφη. Τωρα κι εγω μεταγραφη λεω οταν μιλαω, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι το σωστο.
Άβαταρ μέλους
ryler

Δημοσίευση από ryler »

Στη σελίδα του Rudņevs στη βικι πάντως ο παίκτης έχει ήδη κλείσει. :mrgreen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Artjoms_Rud%C5%86evs
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

northend4 έγραψε:Επειδή όλοι εκφράζονται για δυο παίκτες που όλοι εχουμε δει, ας εκφραστώ κ εγω με την σειρά μου.
Σταφυλιδης: ταλενταρα, το καλύτερο αρ. Μπακ της Ελλάδας για πλάκα, πολύ καλός στα επιθετικά καθήκοντα , πολυ καλός αμυντικά. Τακτικά άριστος. Στην καλύτερη ηλικία. Ουτε συζήτηση οτι κλείνεις την θεςη για πολλα πολλα χρόνια.
Μαλεζάς: ενας μέτριος αμυντικός. Αργός και αυτος για τον ΠΑΟΚ που θελουμε. Τεχνικά τίποτα το ιδιαίτερο. Έπαιζε σε μια μέτρια ομαδα ενός τραγικού πρωταθλήματος. Ελπίζω πως δεν θα κανουν λάθος να τον φέρουν. Αν τον φέρουν ομως, εννοείται πως δεν θα διαμαρτυρηθώ γιατί αυτοι ειναι οι ειδικοί και αυτοι σχεδιάζουν την ομαδα μου όχι εγω.
northend4 σορρυ αλλα αυτα ειναι αυτα που θα ηθελες (και θα θελαμε) να ειναι ο Σταφ και οχι αυτο που πραγματικα ειναι. Αμα ειναι αριστος και φοβερος σε ολα θα ειχε παιξει στην Λεβερκουζεν και δε θα ηταν για επιστροφη στο πρωταθλημα της ουγκαντας στα 21.

That said, για το μπολνταρισμενο που γραφεις στο τελος εννοειτε οτι συμφωνω για οποιοδηποτε παικτη αποφασισουν να φερουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”