vrasidas έγραψε:βρηκαμε και στοπερ σκανδιναβο λενε τωρα......
Της μαλμε οι καλοί και οι δυο πηρανε μετεγγραφες οποτε απο Σουηδία δε νομιζω. ...
vrasidas έγραψε:βρηκαμε και στοπερ σκανδιναβο λενε τωρα......
Δουλεύει και το κεφάλι του...ace79grpaok έγραψε:παντως ο λετονος καμια σχεση με κλαους ,απ οτι βλεπω ξερει μπαλα και ειναι κινητικος και μπορει με κλαους στο 3-5-2 να κανουν μαζι παπαδες
Ένα θα σου πω φίλε μου. Η πρώτη εφημερίδα σε κυκλοφορία στη Γερμανία είναι η BILD. Τα συμπεράσματα δικά σουrou έγραψε:μπαινεις στο λινκ για τον ρουντνεβς και διαβαζεις σχολια γερμαναραδων να λενε για - αν παρει τα λευτα στην Ελλαδα , και ΄που πας ρε ρουντ στην Ελλαδα ΄΄ και εξοργιζεσαι...![]()
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Ο Κλάους είχε μια χαμένη χρονιά, τρέχοντας παντού εκτός από τον φυσικό του χώρο...ariskatiforos έγραψε:επιτελους θα εχουμε επιθετικο..οποιος συγκρινει τον λετονο με τον κλαους ας ξαναδει καλυτερα καποια στιγμιοτυπα..ο κλαους απλα δεν ειναι για βασικος και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο..
ο αρνεσεν και ο τουντορ παντως το καταλαβανε..
μπραβο πολυ καλες κινησεις..
μακαρι να ολοκληρωθουν
Παρά πολύ σωστά! Ο Κλαους σε ομάδα με αγωνιστικό πλάνο (κατι που δεν είχαμε περσυ) θα κάνει Παπάδες!! Και για να δω ποιον θα πρώτομαρκαρουν οι αντίπαλοι αμυντικοί !! Θα δούμε ωραία μπάλα φέτος σας το λέωpilotos έγραψε:Ο Κλάους είχε μια χαμένη χρονιά, τρέχοντας παντού εκτός από τον φυσικό του χώρο...ariskatiforos έγραψε:επιτελους θα εχουμε επιθετικο..οποιος συγκρινει τον λετονο με τον κλαους ας ξαναδει καλυτερα καποια στιγμιοτυπα..ο κλαους απλα δεν ειναι για βασικος και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο..
ο αρνεσεν και ο τουντορ παντως το καταλαβανε..
μπραβο πολυ καλες κινησεις..
μακαρι να ολοκληρωθουν
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
πριν μια βδομαδα το εγραψε και τοτε ακομα δεν ειχε στειλει η λεβερκουσεν...Dimitris_L4 έγραψε:O μπουχεσας24 εγραψε οτι ο μικρος Σαββιδης στο φβ απαντησε σε ενα φιλο οτι ο σταφυ αν ερθει ελλαδα θα ερθει μονο για εμας αλλα ειναι δυσκολο πολυ...
Δεν είναι ψεκασμένοι, απλά όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλο τον κόσμο, η κοινή γνώμη διαμορφώνεται από τα ΜΜΕ και τους ΑΡΔ σύμφωνα με τις επιταγές και τα συμφέροντα της εκάστοτε κυβέρνησης και πολιτικής. Θυμάμαι πέρυσι το ξαδερφάκι μου που τον έβγαλα έξω αρχές καλοκαιριού στην Κοζάνη και κοιτούσε τα γεμάτα μαγαζιά στο κέντρο όπως η αγελάδα το τρένο, ώσπου μου λέει απορημένος... Μα καλά που τα βρίσκετε τα χρήματα να έχετε τόσο κόσμο έξω; Νιώθω ότι είμαι στη Μαγιόρκα! Αφού ηρέμησα, μετά από ένα πεντάλεπτο νευρικού γέλιου μην πιστεύοντας αυτό που άκουσα, του εξήγησα ότι δεν έχουμε γίνει Ουγκάντα όπως θέλουν να μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ στη Γερμανία, άλλα αντιστεκόμαστε και ξέρουμε να ζούμε έστω και με τα λίγα.pirate_salonica έγραψε:Οι Γερμανοί στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον ψεκασμένοι...