μονο ετσι χωρανεMANIAKOS έγραψε:Παοκτζη αν ειναι παλι κλαους εκτος κουτιού τι βάψαμε...![]()
Εκτος αν πουλήσουμε κλαους
αν πουληθει το πουλεν μου σκιζω το διαρκειας. ο κλαους πρεπει να μεινει για ΠΑΝΤΑ
μονο ετσι χωρανεMANIAKOS έγραψε:Παοκτζη αν ειναι παλι κλαους εκτος κουτιού τι βάψαμε...![]()
Εκτος αν πουλήσουμε κλαους
[youtube]00fh_SvPOPw[/youtube]psxls1926 έγραψε:Μπορεί κάποιος να ποστάρει ένα βίντεο με τον Τσιμιροτ;
++++Sera4 έγραψε: κλεινοντας οταν λεω οτι ειναι θεμα μανταζερ εννοω οτι ο λουκας λεει απλα αυτο που θελει να κανει...δε νομιζω να ειναι μεσα στα γραφεια και να κανει τις διαπραγματευσεις "ελα ρε προεδρε δωσε λιγο παραπανω αφου με βλεπεις εσενα αγαπαω κλπ"...ο μανατζερ διαχειριζεται την ολη διαδικασια με βαση "τα θελω" του πελατη του εννοειται...
ο λουκας αυτη τη στιγμη βρισκεται αναιτια στην ισπανια και διακοπαρει μεχρι να παρει το οκ να παιξει στη λακορουνια αυτη ειναι η πικρη αληθεια οπως τη βλεπω εγω...
Επισης ++++ κι αλλα τοσα... Και για τις ΠΑΟΚτσηδικες σελιδες και για τις πολιτικες...Sera4 έγραψε: υγ tad αδερφε μου αστα να πανε εχουμε βαρεθει να ανοιγουμε καινουργιες σελιδες χωρις να κυνηγησουμε αυτους που εσκισαν τις παλιες...τωρα και να μιλησεις θα σε πουνε "πανε αυτα περασανε ας τα αφησουμε πισω μας τωρα παμε για καινουργια αρχη" ή "δεν εχει νοημα να μενουμε στο παρελθον κοιταμε μπροστα" και αλλα αναλογα σχολια...καπως ετσι γλυτωνει και σημερα να μου πεις ενα ολοκληρο πολιτικο κυκλωμα...
simba έγραψε:[youtube]00fh_SvPOPw[/youtube]psxls1926 έγραψε:Μπορεί κάποιος να ποστάρει ένα βίντεο με τον Τσιμιροτ;
O Koλκας σπανια βγαζει αρθρο με την δικη του υπογραφει για πιθανους μεταγραφικους στοχους.Η τελευταια φορα που μιλησε για συγκεκριμενο παικτη ηταν οταν ειπε πως ο Φιμπογκασον κλεινει στον γαυρο και οχι σε εμας.Οποτε ισως κατι ξερει για τον Τζουτζακ εκτος κι αν το εκανε για να χεστει στα κλικ,ειδικα τωρα που υπαρχει εντονη κινητικοτητα στον Παοκτσηδικο λαοron-swanson έγραψε:O Τζουτζακ προταθηκε μαγκες, δεν σημαινει οτι ειναι και κοντα.![]()
Και πραγματικα με κανει να απορω αυτο που εκανε ο Κολκας. Δηλαδη βγαινει βραδιατικα οτι ο Ρουντνεβς ειναι Θεσσαλονικη και ανεβαζει και ενα ξεμπαρκο οτι προταθηκε ο Τζουτζακ. Οτι να ναι.