Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- fiorentinos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Για τον Cimirot πέρυσι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Lille. Φαίνεται ωραία περίπτωση!
ΟΤσιμιροτ ηταν απο τους καλυτερους παικτες της Σαρανεβο περσυ με τον Ατρομητο..Πολυ καλη περιπτωση,καλυτερη απο του Σαμπο θεωρω..
Απεδωσε το κραξιμο των αρδ..aoratos έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι άνοιξε την λίστα ο Δανός
Στο μπουληδες 24 γραφουν οτι προταθηκε ο Τζουτζακ!!!!
Μια φορα ρε πουστη μου να πεσουν μεσα, κριμα ειναι...
Μια φορα ρε πουστη μου να πεσουν μεσα, κριμα ειναι...

Τζούτζακ για ΠΑΟΚ
Ένα ακόμη βαρύ όνομα βρίσκεται στη λίστα του Φρανκ Άρνεσεν ο οποίος έχει πολλά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα παρότι έχει μπει για τα καλά ο Αύγουστος.
Ο λόγος για τον Μπάλας Τζούτζακ ο οποίος προτάθηκε στον Φρανκ Άρνεσεν το τελευταίο χρονικό διάστημα, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Δυναμό Μόσχας στην οποία δεν ξεκίνησε βασικός στη σεζόν που τρέχει.
Ο αρχηγός της εθνικής Ουγγαρίας έχει αγωνιστεί μόλις ένα ημίχρονο και τα υπόλοιπα παιχνίδια τα έχει δει από τον πάγκο, γεγονός που σημαίνει πως είναι εκτός πλάνων και διαθέσιμος.
Ο Τζούτζακ, είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολλά στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της επίθεσης και είναι ένας παίκτης με εξαιρετικά χτυπήματα στημένων φάσεων.
Γεννημένος μάλιστα τον Δεκέμβρη του 1986, είναι και σε καλή ηλικία, άκρως παραγωγική.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντέμπρετσεν, στην οποία πρόλαβε να παίξει μόλις 52 αγώνες με 14 γκολ και 17 ασίστ, νούμερο που οδήγησαν τους Ολλανδούς της PSV να τον αγοράσουν από τους Ούγγρους.Στην Ολλανδία έκανε όργια, αφού σε 157 παιχνίδια έβαλε 54 γκολ και είχε 50 ασίστ, με αποτέλεσμα η Ανζί να δαπανήσει 10εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει.
Στην Ανζί δεν κατάφερε να πιάσει λόγω των πολλών προβλημάτων που προέκυψαν στην ομάδα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον δρόμο του η Δυναμό Μόσχας με την οποία από το 2012 μέχρι και σήμερα 112 παιχνίδια με 13 γκολ και 30 ασίστ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο αρχηγός της εθνικής Ουγγαρίας αμείβεται με 1,4εκατ. ευρώ το χρόνο στην ομάδα της Μόσχας και το κασέ του κινείται στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω. Κυρίως για χώρες σαν την Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Τρί 04 Αύγ 2015, 01:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταχυτητα βλεπω παλι. Κατι αναμεσα σε Πελκα και Κατσε ειναι ο παικτης.
Ε ρε γουστα που θα βγαλουμε στην Τουμπα φετος.
Αντε να σταματησει και η γκρινια για το οτι δεν κανουμε κινησεις!!!
Ε ρε γουστα που θα βγαλουμε στην Τουμπα φετος.
Αντε να σταματησει και η γκρινια για το οτι δεν κανουμε κινησεις!!!
- john4serres
αν και πιστευω ειναι αρδια , ας τον απολαυσουμε
[youtube]D-ujKwfloA0[/youtube]
[youtube]D-ujKwfloA0[/youtube]
;;;;
Τι εγινε ρε παιδια μες τη νυχτα; Απανωτα σοκ.
Αυτος Ρουντνεβς ουτε εμενα με τρελαινει αλλα δεν ξερω πολλα για την περιπτωση του.
Ντζουτζακ; Τι απιστευτα στατιστικα εχει;;;;
Φερε πραμα Φρααανκ
Αυτος Ρουντνεβς ουτε εμενα με τρελαινει αλλα δεν ξερω πολλα για την περιπτωση του.
Φερε πραμα Φρααανκ
εντομεταξυ δεν ξερω αν το ξερετε ο τυπος ειναι φρατζεσκος ν2rainmaker έγραψε:;;;;
Φερε πραμα Φρααανκ
Εγω το περιμενα την Δευτερα να γινει ολο αυτο αλλα τελικα ο Φρανκ ειχεpaoktzis έγραψε:μεσα σε λιγες ωρες της πουτανας το μαγκαλι
αλλη αποψη

1 o Frank μας τιμωρεί αρδ και οπαδούς
2 τον λετονο που στα σχόλια μαλώνουν αν ειναι ρώσος πρωτα η Λετονός δεν τον εχω δει ποτε αν ειναι ομως φορ φορ με κλαους ειναι θεμα ...
3
Ο Τζουτζάκ παικταράς αλλα εξτρεμ οποτε δε κολλαει και δεν τον εχω δει ποτε να παίζει κατι αλλο απο εξτρεμ
4 καιρός να πέσει το σαιτ
2 τον λετονο που στα σχόλια μαλώνουν αν ειναι ρώσος πρωτα η Λετονός δεν τον εχω δει ποτε αν ειναι ομως φορ φορ με κλαους ειναι θεμα ...
3
Ο Τζουτζάκ παικταράς αλλα εξτρεμ οποτε δε κολλαει και δεν τον εχω δει ποτε να παίζει κατι αλλο απο εξτρεμ
4 καιρός να πέσει το σαιτ
Αδυνατώ πλέον να παρακολουθήσω ....Μέσα σε μισή ώρα ακούστηκαν 3,μάλιστα ο ένας κλεισμένος... Τι γίνεται???????????