Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Mapogo »

Τι είναι αύριο ? :D
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Δευτέρα, 1η εργάσιμη. Έτσι πάει τώρα το ωράριο :P
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Φευγω εγω διακοπες

Απο αυριο ανακοινωσεις και πωληση λουκα να χασω το τελευταιο ποστ

Αν και νομιζω οι μοντς θα μου κανουν το χατιρι να κλεισω το τοπικ τιτικα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τρεις στις επόμενες 48ωρες, ένας απο το πράσινο ακρωτήρι , ένας απο το πράσινο μίλι και ένας απο κροατια

Απο κροατια θα θελα και τον ρεμπιτς τωρα που φεύγει ο Ισπανός
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτή η "είδηση" του ΙνΠΑΟΚ είναι άλλη μια φορά για γέλια. Κάθε βράδυ βγάζουν μία "είδηση" φωτιά για τον Λούκας. Ο Σαββίδης έτσι εύκολα δεν τον δίνει και θα τραβήξει η υπόθεση και μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. Κατά τα άλλα, η ομάδα κινείται ακριβώς όπως την ήθελα, δηλαδή πηγαίνει σιγά σιγά σε αγορές παικτών στις κατάλληλες ηλικίες και άφησε τα ελεύθερα σαπάκια με τους υπερβολικούς μισθούς. Επιτέλους θα δούμε ξανά ταχύτητα και θέαμα. Τελευταία φορά ήταν η ομάδα του Ντούσαν, βέβαια με άμυνα και τέρμα για τα πανηγύρια.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είδα στο τράνσφερ τους παίκτες της DINAMO ZAGREB, που έχει πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Όλοι οι νεαροί παίκτες που έχουν αξία τους έχουν δέσει με συμβόλαια μέχρι το 2020!!! Θα ήθελα να τους μοιάσουμε σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες των ακαδημιών μας, μας κάνουν χαβά με τους μάνατζέρ τους. Υπογράφει ο Πέλκας 3ετές και πανηγυρίζουμε. Εκεί μας έφτασαν οι Κουτσολιάκοι. Θα ήθελα πολύ να μάθω τη συνταγή των Κροατών που δεν είναι μεγαλύτερο club από τον ΠΑΟΚ.
http://www.transfermarkt.co.uk/gnk-dina ... verein/419
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

che4 έγραψε:Φευγω εγω διακοπες

Απο αυριο ανακοινωσεις και πωληση λουκα να χασω το τελευταιο ποστ

Αν και νομιζω οι μοντς θα μου κανουν το χατιρι να κλεισω το τοπικ τιτικα
Δεν χρειάζεται σε κάθε βουτιά να ρωτάς σπάρους , μουρμούρια κ αχινούς , αν έφυγε ο Λούκας. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πρεπει να τρώνε πολλοί μανατζερ παντως όπως και σε παρτιζαν αλλα εχουν κανει όνομα ως σελιγκ κλαμπ...ολοι ξερουν οτι για να πάρεις παίκτη απο κει θ ματωσεις

Παντως αρ Μπακ αξιόλογο δεν εχουν ... Να δουμε μακαρι να τον παρουμε εμεις
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Απο εκει ειχαμε παρει τον Εττο, αν θυμαμαι καλα... Ολες (σχεδον) οι ομαδες εχουν και καλους και παλτα. Και προσπαθουν να σπρωξουν στην αγορα τα παλτα, και να κρατησουν τους καλους. Εμας οι μανατζαραιοι μας βρηκαν μποσικους τα τελευταια χρονια, και μας ξεσκισανε.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

αντε... δευτερα..... καλημερα.... ξεσαλώστε... 4-5 υπογραφες μεχρι την άλλη δευτερα
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Καλημέρα σε όλους , πιστεύω αυτή η εβδομάδα θα είναι η πλέον καθοριστική για τις μεταγραφές . Θελω να ελπίζω πως σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο θα τεθούν οι βάσεις για μια ομάδα που σε 1-2 χρόνια να κάνει πρωταθλητισμό , παίζοντας ωραίο , γρήγορο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Προσωπικά οσο οι μεταγραφές έχουν την σφραγίδα του Φρανκι και του Τούντορ δεν πρόκειται να γκρινιαξω μέχρι να τις δω στο γήπεδο . ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Στάλθηκε με την δυναμη της σκέψης
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Καλημερα κ καλή εβδομαδα αδέρφια....Από σήμερα προβλεπω μεταγραφική αντεπίθεση....Όλα τα λεφτά για 2 στόπερ φορ και 8αρο10ρι...Άντε να δούμε!!!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλημερα σε ολους του φορουμιτες..Η ομαδα αρχιζει και φτιαχνεται οπως την θελουμε ολοι..Με παιχτες που προκυπτουν απο σκαουτινγκ και τις γνωσεις του Φρανκ. Αντε σημερα οι ανακοινωσεις.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αν ήμουν αρνεσεν και ήξερα (ίσως και νε ξερει )τι λέγεται κλπ για το θεμα θα τους έκλεινα αλλα θα τους ανακοίνωνα τελευταια μέρα για τρολαρισμα
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

makispaspartou έγραψε:Σαμπο πολυ καλη επλογη παιζει σαν οκταρι με δυνατοτητες να παιξει και στα ακρα..Νομιζω σαν αντι Γκολασα μια χαρα ειναι...εχει και σουταρα και υψος και ταχυτητα...

Δεν μου φάνηκε τίποτε ιδιαίτερο σε μια ομάδα χωριό.
Δεν θα κάνει την διαφορά νομίζω.

Λεοβατς πολυ καλη επιλογη για αντι Ρατς..Ταχυς,διεισδυτικος μπροστα,παιζει ανετα σε παιχνιδια εντος και με μικρες ομαδες στην τριαδα των στοπερ...

Που τον έχεις δει ρε θηρίο; :o

Ροντριγκεζ νομιζω προοριζεται κατι σαν Μακ απο δεξια..ταχυς,καλος στο ενας με εναν αλλα λιγο τσαπατσουλης...

Ας μη γελιόμαστε, δε νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Φοβάμαι πολύ μη είναι Κουτσιανικούλης
στο πιο μαυρισμένο του.

Τσάκτας πολυ καλός σαν μια πιο φθηνη επιλογη αντι Σούσιτς...

Εδώ όντως έχουμε μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”