Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- Καπετάνιος
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
«Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Σάμπο!»
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην Σλοβακία, ο αρχηγός της Σπάρτακ Τρνάβα Έρικ Σάμπο έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ.
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα είναι ότι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει στο ρόστερ της η αντίπαλος τους Δικεφάλου στα προκριματικά του Europa League.
Ο Σάμπο αγωνίζεται τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως αριστερό, ενώ αν του ζητηθεί μπορεί να παίξει και ως δεξιός οπισθοφύλακας.
Είναι ένας ποδοσφαιριστής βγαλμένος από τα σπλάχνα της Σπάρτακ Τρνάβα, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της και έφτασε στα 23 του χρόνια να είναι αρχηγός της ομάδας και διεθνής με την εθνική Σλοβακίας.
Το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έγινε στις 23 Μαΐου του 2014, στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο.
Ο νεαρός επιθετικός την φετινή σεζόν σε 7 επίσημους αγώνες έχει βρει δίχτυα 5 φορές, ενώ την χρονιά που μας πέρασε φόρεσε την φανέλα της Σπάρτακ σε 35 αγώνες και σκόραρε 17 τέρματα, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.
http://inpaok.com/253124/%CE%AD%CE%BA%C ... %80%CE%BF/
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην Σλοβακία, ο αρχηγός της Σπάρτακ Τρνάβα Έρικ Σάμπο έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ.
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα είναι ότι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει στο ρόστερ της η αντίπαλος τους Δικεφάλου στα προκριματικά του Europa League.
Ο Σάμπο αγωνίζεται τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως αριστερό, ενώ αν του ζητηθεί μπορεί να παίξει και ως δεξιός οπισθοφύλακας.
Είναι ένας ποδοσφαιριστής βγαλμένος από τα σπλάχνα της Σπάρτακ Τρνάβα, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της και έφτασε στα 23 του χρόνια να είναι αρχηγός της ομάδας και διεθνής με την εθνική Σλοβακίας.
Το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έγινε στις 23 Μαΐου του 2014, στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο.
Ο νεαρός επιθετικός την φετινή σεζόν σε 7 επίσημους αγώνες έχει βρει δίχτυα 5 φορές, ενώ την χρονιά που μας πέρασε φόρεσε την φανέλα της Σπάρτακ σε 35 αγώνες και σκόραρε 17 τέρματα, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.
http://inpaok.com/253124/%CE%AD%CE%BA%C ... %80%CE%BF/
τον θυμαται κανενας αυτον ρε μαγκες ρε παιδια απο το ματς??εγω γιατι ειχα κολλησει με αλλον τους παικτη νομιζω.αλλος μου ειχε κανει εντυπωση.
θα δουμε συντομα αν ο πισακαιπουπουλα ειναι ο φράνκ η ο αρδ που εγραψε το αρθροpisakaipoupoula έγραψε:Mvp Κίτσιου και Κάτσε, ο Λούκας πλην του γκολ όχι πολλά.
Τρομερός ο Νο. 25 της Σπαρτάκ!

- thanos-xanthi
μακαρι να ισχυει
οποιος λεει δε τον θυμαται ,απλα δεν ειδε το ματς
βεβαια δεν εχει πηγη καν εφημεριδα, σαιτ σλοβακικο, αλλα φημες απο σλοβακια
να χαμε να λεγαμε
θα το παρουν τωρα απο εδω οι σλοβακοι θα το κανουν αρθρο και θα αναπαραχτει σαν ειδηση
οποιος λεει δε τον θυμαται ,απλα δεν ειδε το ματς
βεβαια δεν εχει πηγη καν εφημεριδα, σαιτ σλοβακικο, αλλα φημες απο σλοβακια
να χαμε να λεγαμε
θα το παρουν τωρα απο εδω οι σλοβακοι θα το κανουν αρθρο και θα αναπαραχτει σαν ειδηση
εγω αλλον θυμαμαι οτι ξεχωριζε σαν τη μυγα μεσ στο γαλα,ισως και να μπερδευομαι με το ονομα του και να ηταν αυτος.
ωραιες κινησεις οχι εντυπωσιασμου αλλα ουσιας και με συγκεκριμενη λογικη αυτες που γινονται..
ηρεμια και υπομονη ..εχω την αισθηση πιο πολυ διαισθητικα αλλα και μ αυτα τα λιγα που εχουμε δει ως τωρα οτι ειμαστε σε καλο δρομο επιτελους..
ειμαστε σε διαδικασια ανανηψης απο τις παραλογιες των προηγουμενων χρονων..
εφυγε το παρεακι,εφυγαν και τα λαθη του ζβ ας φυγει και η γκρινια απο εμας και θα ειμαστε κομπλε..
ηρεμια και υπομονη ..εχω την αισθηση πιο πολυ διαισθητικα αλλα και μ αυτα τα λιγα που εχουμε δει ως τωρα οτι ειμαστε σε καλο δρομο επιτελους..
ειμαστε σε διαδικασια ανανηψης απο τις παραλογιες των προηγουμενων χρονων..
εφυγε το παρεακι,εφυγαν και τα λαθη του ζβ ας φυγει και η γκρινια απο εμας και θα ειμαστε κομπλε..
vrasidas έγραψε:εγω αλλον θυμαμαι οτι ξεχωριζε σαν τη μυγα μεσ στο γαλα,ισως και να μπερδευομαι με το ονομα του και να ηταν αυτος.
Αυτος ηταν φιλε,οτι πιο ποιοτικο εχει αυτη η ομαδα.
απ τα παλια ματς μου ειχε μεινει στον νου ενας ξανθος ψηλός... το νουμερο 2.... τον θυμομουν χρόνια μετά και έλεγα οτι επρεπε να τον πάρουμε εκείνον τον παιχταρα....
απο το φετινό το ματς αυτο το 25 σχεδόν μου έκανε την ίδια εντυπωση οσο εκεινος ο 2 τοτε...
τελος παντων... το ινπαοκ παντως δεν ειναι ολαπαοκ.... αρδ αλλα έχει και καποιες επιτυχίες που και που
απο το φετινό το ματς αυτο το 25 σχεδόν μου έκανε την ίδια εντυπωση οσο εκεινος ο 2 τοτε...
τελος παντων... το ινπαοκ παντως δεν ειναι ολαπαοκ.... αρδ αλλα έχει και καποιες επιτυχίες που και που
Παιδιά αυτός ήταν που σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο έτρεξε σαν άλογο από τα δεξιά,πάνω στη γραμμή και πέρασε 3-4 δικούς μας;
- thanos-xanthi
Νεος, διεθνής και πραγματικά οτι αξίζει απο την σπαρτακ!
θέλουμε τέτοιους παίχτες για να γεμίσουμε αξιόλογα το ρόστερ
θέλουμε τέτοιους παίχτες για να γεμίσουμε αξιόλογα το ρόστερ
- Fear of the dark
Αυτός ήταν. Απλά τον έλεγε ο Κανελλάκης Σαμπό, με τον τόνο στό ο.vrasidas έγραψε:εγω αλλον θυμαμαι οτι ξεχωριζε σαν τη μυγα μεσ στο γαλα,ισως και να μπερδευομαι με το ονομα του και να ηταν αυτος.