Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Και η πηγή για τον Τσάκτας είναι arena press...παπαδιά ολικής
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

14 stamina τον έχει τον μαυρούκο πάντως - μια χαρά είναι
Όχι τώρα που το βλέπω καλά δεν είναι σνάουτσερ ο παίκτης. Καλός είναι για Ελλάδα.
Edit: Αρκετά καλός. Έχει και τεχνική - πάσα - σέντρα - ντρίπλα. 12 stamina είναι λίγο όντως για το φουλ μπακ. Αυτά βάσει μάνατζερ. Λογικά θα έχει περισσότερο, αν τον προορίζουν για αυτή τη θέση. thx για τα Αγγλικά btw.
Δε φαίνεται καλός για το το κέντρο άμυνας. Ούτε από τα βίντεο που είδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 02 Αύγ 2015, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Πάντως να ξέρετε ότι κάποιες φορές, σε άγνωστους παίχτες, κάποια attributes μπαίνουν 0 (random δηλαδή) και βγαίνουν τυχαία βάσει του γενικού ability (στα 200). Έτσι μπορεί να πετύχεις δεξί μπακ με stamina 9 και να έχει αχρηστευτεί ο παίχτης. Μόνο μέσω editor μπορείς να τα δεις αυτά.
Και σε κορυφαίους παίχτες, πχ. στο Μέσι μπαίνουν πάρα πολύ χαμηλά κάποια (όπως τάκλιν, μαρκάρισμα, κεφαλιά) για να μην τραβάνε απ' το γενικό ability και ρίχνουν τη ντρίμπλα ή την τεχνική ας πούμε. Αλλιώς θα έπρεπε να του βάζουν ability 220 στα 200 ξέρω 'γώ. :lol:

Σόρυ για το οφτόπικ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως εχω παθει πλακα με την παρτη μας..
Να βγαζουμε τις μεταγραφες (ρον σημερα,αλλα παιδια προηγουμενες μερες) πριν απτους αρδ,μες στο κατακαλοκαιρο να ξεροσταλιαζουμε με τις ωρες στο φορουμ με αναλυσεις,προτασεις,συζητησεις,προβληματισμους και που κ που (λεμε τωρα) διαξιφισμους..
Που αλλου στον κοσμο,σε ποια ομαδα γινεται αυτο?
Συντομα ελπιζω αυτη η πουτανα η ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη να μας "ανταμειψει" επιτελους ως οπαδους με χαρες και επιτυχιες..
Οχι τπτ αλλο αλλα να μας φυγει και λιγο η στερηση μπας κ στανιαρουμε και εχουμε πιο υπομονη, γιατι μαλλον βρήκαμε επιτελους τους ανθρώπους που την αξιζουν...
:pano:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

black death έγραψε:Πάντως να ξέρετε ότι κάποιες φορές, σε άγνωστους παίχτες, κάποια attributes μπαίνουν 0 (random δηλαδή) και βγαίνουν τυχαία βάσει του γενικού ability (στα 200). Έτσι μπορεί να πετύχεις δεξί μπακ με stamina 9 και να έχει αχρηστευτεί ο παίχτης. Μόνο μέσω editor μπορείς να τα δεις αυτά.
Και σε κορυφαίους παίχτες, πχ. στο Μέσι μπαίνουν πάρα πολύ χαμηλά κάποια (όπως τάκλιν, μαρκάρισμα, κεφαλιά) για να μην τραβάνε απ' το γενικό ability και ρίχνουν τη ντρίμπλα ή την τεχνική ας πούμε. Αλλιώς θα έπρεπε να του βάζουν ability 220 στα 200 ξέρω 'γώ. :lol:

Σόρυ για το οφτόπικ.
Σωστός! Εντάξει τον Μέσσι μια χαρά τον έχουν. Δε νομίζω να έχει καλό marking- tackling, jumping, strenght. Όταν έχει μηδέν κάποια χαρακτηριστικά είναι x,y,z,... μεταβλητές. Ο παίκτης έχει ένα current ability πχ 135. Οπότε αν τα χαρακτηριστικά, που έχουν τιμές 1-20, καταλαμβάνουν το 125 του current ability, ότι έχει μείνει (δηλαδή οι 10 μονάδες) θα δοθεί τυχαία στα x,y,z. To potential ability δεν παίζει ρόλο εδώ. Έτσι να συμπληρώσω και εγώ λίγο την ανάλυση μάνατζερ :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 02 Αύγ 2015, 01:04, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Εννοείται ότι τον έχουν μια χαρά, έχει καμιά δεκαριά 20άρια :P, αλλά ας πούμε εκεί που ο μέσος επιθετικός έχει τάκλιν, μαρκάρισμα μεταξύ 7 και 9, αυτόν τον πάνε στο 4 για το λόγο που είπα.

Επίσης το potential ability σε πολύ νέους παίχτες μπαίνει κάποιες φορές -7,-8,-9,-10 που αντιστοιχούν σε ένα τυχαίο ανά παιχνίδι 120-140,140-160,160-180,180-200. Έτσι, ένας που βγαίνει παγκόσμιας κλάσης πχ. 180 potential σε ένα παιχνίδι, σε ένα άλλο θα σου βγει με 161, δηλαδή απλά καλός για τοπ ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Αντε να ερθει η δευτερα...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τώρα θα πέσει κράξιμο από τους αντιμανατζερικούς :lol: :lol: και τους αντι-οφτοπικιστές :lol: :lol: . Όσο μεγαλύτερο το μείον στους νεαρούς τόσο καλύτερη η εξέλιξη του παίκτη με το (-10) η καλύτερη τιμή. Κάθε φορά πάντως που φορτώνω το fm και βάζω τον FMRTE editor, οι παίκτες (και αυτοί με το μείον) παρουσιάζουν ίδιο potential. Δεν ξέρω τι παίζει. Έχω την εντύπωση ότι με το (-10) οι παίκτες απλά βελτιώνονται πιο γρήγορα. Ιδανικά πάντως δε θα ήθελα να υπάρχει potential ability, καθώς είναι κάτι που εξαρτάται κυρίως από το πόσο παίζει, ποιότητα ομάδας που αγωνίζεται, τους τραυματισμούς, κ.α. Έχει μείνει έτη φωτός πίσω το μάνατζερ και στο engine πάνω στους παίκτες, αλλά και στο πώς δουλεύουν τα πράγματα στο γήπεδο, οι τακτικές, και τα mental χαρακτηριστικά των παικτών που δύσκολα αποτυπώνονται. Για αυτό το λόγο έχω να παίξω μάνατζερ 2 χρόνια. Σόρι για το οφτόπικ. Δεν ξαναμιλάω για το ακατανόμαστο :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Athens έγραψε:1 μυριο η συμφωνια για τον 26χρονο κροατη...
δε μπορει ειναι ψεμα....δεν ειναι δυνατον για παικτη που στα 26 παιζει στην ριεκα..
Έχεις κάνει εκτενέστατο scouting ε;

:lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

desperando έγραψε:
Athens έγραψε:επρεπε να ρθει ο Αρνεσεν για να ερθουν οι Ροντριγκεζ και Λεοβατς, Ολσεν στον ΠΑΟΚ?
οι 2 πρωτοι θα μπορουσαν να ειναι πρωταγωνιστες στην φουτμπολ λιγκ...
γελανε και τα τσιμεντα της τουμπας με τις μεταγραφες του Φρανκ
πραγματικά δεν παιζεσαι με τίποτα.
λυπάμαι τους διπλανούς σου στα παιχνίδια της ομάδας
:lol:
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

σε ενα κροατικό αρθρο για τον λεοβατς για ΠΑΟΚ και δυναμο ειδα αρκετα σχόλια απο κάτω
ενα μυριο λεει δινει η δυναμο και οι της ριέκα σκιζουν την διοικηση τους προκαταβολικα γιατι οι κροατοαρδ του χοντρου της κροατίας (δυναμό) γραφουν οτι ισως να παει εκεί.... βριζουν γιατί θα φύγει αλλα ευχονται αν φυγει να παει ΠΑΟΚ

και δυο λογια για λουκας εδω
λογικα ο τρελοισπανος εφτασε στα όρια του. ειδαν οτι λάλησε τελείως και οτι και να τον κραταν για 2-3 ματς ακομα ειναι επικίνδυνο για το συνολο και του ειπαν αι παληκάρι μ τραβα και φερε τα λεφτα που θελουμε αλλα αν δεν τα φέρεις γυρνα η για να παίξεις η για να προπονείσαι μονος σου ...
την υποθεση την λήξαν νομίζω με τον έναν η τον άλλο τρόπο
οσο και να ακουγεται τρελό για οργανωμενη ομαδα αλλο τοσο ειναι φυσιολογικό αν εχεις να κανεις με τρελούς
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τελικά οι απειλές μου βλεπω πιάνουν τόπο,αρνεσεν ξέρω που μένεις :lol: :lol: Παιδιά αυτό που γίνεται στο παοκμανια δεν υπάρχει πουθενά ,Σάββατο βράδυ και πιστεύω όλοι θα ήμασταν κάπου έξω η με γκομενα η με γυναικοπαιδια και παρ όλα αυτά εμείς εδώ μέσα βράχοι να βγάλουμε την είδηση και ν κανουμε αναλύσεις επί αναλύσεων ,για αυτό σας πάω όλους και μακάρι να Δούμε χαρες σύντομα αν και νομίζω μπήκε το νερό σε αυλακι.Παικτης 26 ερων διεθνής με κροατια που του χρόνου θα παίξει ευρο το 1 χαρτί που δίνεις άνετα γίνεται 3 χαρτία του χρόνου όσο για τον κακτο δεν ξέρω αρδια με μυρίζει.Αρδ ούτε να κάνετε μια αναζήτηση στο. Γουγλι δεν μπορείτε πλέον όλα μασημενα τα θέλετε ?πετρωτε παρατα και κάνε καμμιά τίμια δουλειά και όχι παπατζης που είσαι τώρα,δεν ντρέπεσαι λίγο ?έχεις να πέσεις μέσα σε μεταγραφή παίκτη απο εποχή μαγκντι παρατα το .
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πήραμε τον Σαμπο λένε τώρα;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
vrasidas

Δημοσίευση από vrasidas »

http://inpaok.com/253124/%CE%AD%CE%BA%C ... %80%CE%BF/

αντε παλι να παιρνουμε παιχτες αποομαδες αντιπαλους μας....τελικα εχουμε η δεν εχουμε αρνεσεν ρε μαγκες?τι ειναι παλι αυτα? :shock:
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Σάμπο!»
02. Αυγούστου 2015 11:46 Μάνος Τσαλγατίδης inpaok

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην Σλοβακία, ο αρχηγός της Σπάρτακ Τρνάβα Έρικ Σάμπο έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα είναι ότι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει στο ρόστερ της η αντίπαλος τους Δικεφάλου στα προκριματικά του Europa League.

Ο Σάμπο αγωνίζεται τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως αριστερό, ενώ αν του ζητηθεί μπορεί να παίξει και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής βγαλμένος από τα σπλάχνα της Σπάρτακ Τρνάβα, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της και έφτασε στα 23 του χρόνια να είναι αρχηγός της ομάδας και διεθνής με την εθνική Σλοβακίας.

Το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έγινε στις 23 Μαΐου του 2014, στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο.

Ο νεαρός επιθετικός την φετινή σεζόν σε 7 επίσημους αγώνες έχει βρει δίχτυα 5 φορές, ενώ την χρονιά που μας πέρασε φόρεσε την φανέλα της Σπάρτακ σε 35 αγώνες και σκόραρε 17 τέρματα, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Υ.Γ:Για να πω την αλήθεια δεν τον θυμάμαι..... :?: :?: :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”