9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Thracian

Re: 9.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από Thracian »

να πω το ιστορικο οπως νομιζω οτι εγινε....
ο λουκας ειναι λαλημενος και θελει να γυρίσει ισπανια
εχει τον μανατζεράκο του που για να μην χασει την δουλίτσα του στην ισπανία του λέει καθε μερα "μη μασας εγω θα σε γυρίσω πισω", "ολα καλα πανε", "τελειώνουμε" κτλ
τον εχουν πρήξει και οι ισπανοάρδ με τα "τα βρήκαν με τον ΠΑΟΚ"... "τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ"...
εχει και τους ισπανοορκ να τον πρήζουν με τα "μπράβο παλήκαρε" καθε μέρα στα τουίτερ και στα φεισμπουκ
το παιδί πραγματικά ακουγε και πιστευε οτι το προηγουμενο ματς ηταν το τελευταίο του στον ΠΑΟΚ γιατί πιστευε αυτα που του λεγαν οι ισπανοι
λεπτομέρεια: μη ξεχνατε οτι μεχρι και την πεμπτη η ΠΑΕ ελεγε οτι δεν εχει προσφορά...
τοτε ηρθε ο μανατζερ του και εφερε μια προσφορά στο ενάμισι....
πεμπτη βραδυ τον πιασαν ακομα μια φορά και του ειπαν σε πιστευουμε για ηγετη και σου δινουμε τα διπλα για να μεινεις.
αν θες να φυγεις ομως και για να κουνήσουμε μαντήλι φέρε τοσα
το λαλημενο λαλησε ακομα περισσότερο γιατί απλα κατάλαβε οτι οι ισπανοι δεν θα δώσουν πανω απο εναμιση οπως νομιζε....
- ρε με θελουν, θα σας τα δώσουν, με αγαπάνε σας λεω, μου το λεει και ο μανατζερ μου...
- ρε δεν τα δίνουν μην τους πιστευεις... τραβα δες και μονος σου αλλα η υποθεση λήγει μέχρι τρίτη.... η τα φέρνεις η γυρνας και παίζεις με βασιλικό συμβόλαιο και εισαι ηγέτης η πας παρέα με ράτς
αυτα
τα "επαγγελματικά" κτλ κτλ τα ακουω βερεσε
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Φοίνικας έγραψε:Άστο αδερφέ marley 4 , δεν υπάρχει Βρύζας εδώ μην τρελαθούμε τελείως.
Τι ειδική ρήτρα και τέτοια.
Θέλει να φύγει παίχτης που έχει συμβόλαιο; Υπέροχα.
Ας φέρει ο μάνατζερ του πρόταση κι αν την κρίνει ικανοποιητική ο ΠΑΟΚ ας φύγει.
Να πάρει ο παίχτης άδεια για να πάει να φέρει και καλά λεφτά από μια ομάδα που δεν έχει να δώσει και πάρα πολλά
δεν έχει συμβεί πουθενά.
Μη λέμε τώρα τα απίστευτα επειδή αυτά γίνονται στην ομάδα μας και γίνονται υπό Άρνεσεν.
Εντάξει τώρα, δεν θα κάνουμε το άσπρο μαύρο.

οχι φιλε μου
ζβ υπαρχει εκανε ειδικη ρητρα 2.5 εκ τα οποια δεν φροντισε να πληρωθουν και εδωσε μηνυμα οτι τα 5 ειναι τυπικα χωρις αξια και τα 2.5 ε θα τα βρουμε
κρατα και μια πισηνη μηπως ο λουκας ειχε καμια δεσμευση απο παε

ο λουκας πηρε αεια να παει μαζι με τον μανατζερ του να διαπραγματευθει
αν ισχυει τα 2-3 μερεσ διοριασ καλα ειναι να τελειωνουμε

τοσα θελουμε σε 48 θα ληξει η παπαρια με τον λουκασ και θα ησυχασουμε

φυσικα δεν ειναι κατι ωραιο αυτο που συμβαινει αλλα να τελειωνουμε ειτε ετσι ειτε αλλιως
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν παίρνει και τον φακουντο μαζί, δώρο; γιατί από αυτόν λεφτά να πάρουμε δεν παίζει

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Thracian έγραψε:να πω το ιστορικο οπως νομιζω οτι εγινε....
ο λουκας ειναι λαλημενος και θελει να γυρίσει ισπανια
εχει τον μανατζεράκο του που για να μην χασει την δουλίτσα του στην ισπανία του λέει καθε μερα "μη μασας εγω θα σε γυρίσω πισω", "ολα καλα πανε", "τελειώνουμε" κτλ
τον εχουν πρήξει και οι ισπανοάρδ με τα "τα βρήκαν με τον ΠΑΟΚ"... "τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ"...
εχει και τους ισπανοορκ να τον πρήζουν με τα "μπράβο παλήκαρε" καθε μέρα στα τουίτερ και στα φεισμπουκ
το παιδί πραγματικά ακουγε και πιστευε οτι το προηγουμενο ματς ηταν το τελευταίο του στον ΠΑΟΚ γιατί πιστευε αυτα που του λεγαν οι ισπανοι
λεπτομέρεια: μη ξεχνατε οτι μεχρι και την πεμπτη η ΠΑΕ ελεγε οτι δεν εχει προσφορά...
τοτε ηρθε ο μανατζερ του και εφερε μια προσφορά στο ενάμισι....
πεμπτη βραδυ τον πιασαν ακομα μια φορά και του ειπαν σε πιστευουμε για ηγετη και σου δινουμε τα διπλα για να μεινεις.
αν θες να φυγεις ομως και για να κουνήσουμε μαντήλι φέρε τοσα
το λαλημενο λαλησε ακομα περισσότερο γιατί απλα κατάλαβε οτι οι ισπανοι δεν θα δώσουν πανω απο εναμιση οπως νομιζε....
- ρε με θελουν, θα σας τα δώσουν, με αγαπάνε σας λεω, μου το λεει και ο μανατζερ μου...
- ρε δεν τα δίνουν μην τους πιστευεις... τραβα δες και μονος σου αλλα η υποθεση λήγει μέχρι τρίτη.... η τα φέρνεις η γυρνας και παίζεις με βασιλικό συμβόλαιο και εισαι ηγέτης η πας παρέα με ράτς
αυτα
τα "επαγγελματικά" κτλ κτλ τα ακουω βερεσε

Ετσι εχει η ιστορια με το iq του λουκα δε βγαζεις ακρη .... Εννοειτια αν τα εγραφα εγω θα ηταν λιγο χειροτερα απο θεμα χαζομαρας λουκα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:Σεραφειμ αυτο που εγω και εσυ το λεμε διασυρμο οι της ΠΑΕ το λενε μερος της διαπραγματευσης (ειναι και της μοδος :mrgreen: ) και ξερεις κατι;
Αν στο τελος καταφερουν και κερδισουν τον πολεμο χανοντας καποιες μαχες τοτε ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι.
Αν δηλαδη καταφερουν να κρατησουν τον λουκας και αυτος παιξει ολη τη χρονια με το παθος που επαιξε στα δυο ευρωπαικα παιχνιδια τοτε κερδισμενη θα ειναι η ομαδα.
Για να δουμε ρε παιδια,και εγω δεν αισθανομαι καλα με την ολη φαση αλλα ας περιμενουμε να δουμε την καταληξη.

Υ.Γ Πως τα καταφεραν παντως παλι να μαζευεται 20 χιλιαδες κοσμος μεσα στο κατακαλοκαιρο στην τουμπα και εκτος απο το ξενερωμα με τις μηδενικες μεταγραφες να τρωει και σφαλιαρες απο τον λουκας ενας θεος ξερει.
Τελικα ειναι καταραμενη αυτη η ομαδα που θα ελεγε και κατ5. :mrgreen:
τι να γυρισει ρε συ μπανε??ετσι απλα γυριζεις πισω τωρα μετα απο αυτο??

πως θα τον δεχτει η ομαδα που την κρεμαει πριν απο κρισιμο αγωνα σε φαση που το ροστερ της ειναι ελλειπες??πως θα τον δεχτει ο κοσμος πισω με τετοια συμπεριφορα απεναντι στο συλλογο??

και στην τελικη ο ΠΑΟΚ χανει μεγαλη διαπραγματευτικη δυναμη με αυτο που κανει...διαπραγματευτικη δυναμη δυναμη ειναι να πεις λουκας εγω σε υπολογιζω για την ομαδα μου...εχεις αλλες φιλοδοξιες??πολυ ωραια τοσο σε κοστολογω...φερτα φυγε...δεν τα φερνεις κατσε και σεβασου το συμβολαιο σου...δεν το σεβεσαι??κατσε λιγο εκτος ομαδας να το ξανασκεφτεις...

ετσι δειχνεις πυγμη...ετσι δειχνεις διαπραγματευτικη δυναμη...οχι ελατε ρε παιδια να το ξεχειλωσουμε πολυ εμεις προς τα κατω λιγο εσεις προς τα πανω...αντε ρε παλικαρια λιγο ακομα...ρε λουκας τραβα και εσυ πες μια κουβεντα λιγο να μας λυπηθουν παραπανω...

τι ειναι αυτα ρε παμε καλα?

αυτο κανουμε εμεις που βλεπεις
[youtube]G-CKywL2uuw[/youtube]
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Όπως κι αν το δεις το θέμα είναι δύσκολο από κάθε πλευρά.
Και δεν γίνετε να δώσεις την εικόνα μιας παε-μπαχαλο και δεν γίνετε να κρατήσεις παίκτη που δεν θέλει να παίξει σ εμάς.
Καλά λένε κάποιοι να του καρφώσουμε το δελτίο,αλλά σε πόσους να καρφώσουμε το δελτίο ,πια?έχουμε ήδη 4 παίκτες που κάθονται στα συμβόλαια τους και δεν κουνιούνται,να προσθέσουμε κι άλλους?

Είναι καλός παίκτης αλλά σκατοχαρακτηρας.Ας φύγει να γλυτώσουμε.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα ,είναι να γίνουμε σοβαρή ομάδα με πλάνο που θα θέλουν οι παίκτες να έρθουν σε εμάς να παίξουν μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Παιδιά, τι λέτε τώρα πάμε καλά;
Ποιός Βρύζας;
Ποιά μυστική συμφωνία;
Ποιά 2,5 που ήταν 5 και ποιός πρόεδρος του Εδεσαϊκού;

Ο ΠΑΟΚ των Σαββίδη-Αγγελίδη-Άρνεσεν έδωσε άδεια σε ένα παίχτη του να πάει εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων
να πάει να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του και μου λέτε ότι φταίει ο Βρύζας κι ο κάθε Βρύζας;

Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Φοίνικας έγραψε:Παιδιά, τι λέτε τώρα πάμε καλά;
Ποιός Βρύζας;
Ποιά μυστική συμφωνία;
Ποιά 2,5 που ήταν 5 και ποιός πρόεδρος του Εδεσαϊκού;

Ο ΠΑΟΚ των Σαββίδη-Αγγελίδη-Άρνεσεν έδωσε άδεια σε ένα παίχτη του να πάει εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων
να πάει να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του και μου λέτε ότι φταίει ο Βρύζας κι ο κάθε Βρύζας;

Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα.
Έχεις έναν εργάτη στην εταιρεία σου, που δεν θέλει να δουλέψει.
Τί τον κάνεις;

Έχεις κι άλλους πέντε που πληρώνονται και τα ξύνουν και δεν αποδίδουν, και συγχρόνως το παίζουν συνδικαλιστές.

Έξω από το χορό....

Και μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα βασισμένοι σε εικασίες γιατί τα γεγονότα δε θα τα μάθουμε.

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

H Λα Κορουνια σε συζητησεις με τον κεντρικο χαφ της Ελτσε , Faycal Fajr.

Ρε δωστε τα για Λουκας , φραγκοφονιάδες !
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Thracian έγραψε:εγω λεω οτι αυτο ειναι ακομα λάθος των προηγουμενων οπως και τα τσαλιμακια ΟΛΩΝ οσων μείναν στην απέξω φέτος
ολοι τους ηρθαν σε ενα περιβάλλον που καταλαβαν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν και το οτι αλλαξαν ενα δυο προσωπα δεν σημαίνει γι αυτους τιποτα πλεον
πατηματα δεν εχουν απο φετος αλλα απο τις προηγουμενες χρονιες τα οποια τα λουζονται οι σημερινοι
και επιτελους αυτες τις λαλακίες με τα καρφώματα των δελτίων κάτω απ την 4α κοφτε την
υπαρχουν συμβόλαια + χαρακτήρες που αν δεν συμβαδίζουν απλα η μαγια δεν δένει
και οταν δεν δενει κοιτας να διώξεις την χαλασμενη μαγια με το λιγότερο κοστος
και στην περίπτωση του λαλημενου λουκας μονο με λαλημενες κινήσεις βγαζεις ακρη
αυτο που εγινε ηταν η κινηση για να τελειώσει επιτελους η ιστορία
η θα φερεις λεφτα η μη μας πρήζεις τ @@ και γυρνα παίξε
Πολύ σωστός, γιατί μας προέκυψαν πολλοί, τζάμπα μάγκες, διαπραγματευτές, με τα λεφτά του Ιβαν βεβαίως.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Φοίνικας έγραψε:Αν ισχύει αυτό με τον Λούκας και την άδεια είναι μεγάλο ξεφτιλίκι για τον σύλλογο.
Να χέσω εγώ Άρνεσεν κι Αγγελίδη και Σαββίδη.
Αν δεν ισχύει πρέπει να κυνηγηθεί αυτός που το έγραψε μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι.

++++
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Φοίνικας έγραψε:Ωπα μισό λεπτό.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το χάλι των προηγουμένων.
Αυτό είναι καθαρά λάθος των τωρινών.
Ερασιτεχνισμός, απίστευτα πράγματα.

ετσι ακριβως... ενω ημουν ενθουσιασμενος με τον ερχομο και την παρουσια Αρνεσεν στην ομαδα, αυτη η κινηση με απογοητευει απειρως. Οπως και (αν ισχυει), η κινηση Σαββιδη να του δωσει 1,3εκ το χρονο απο 600, επειδη τον αποθεωσαν ενα βραδυ οι οπαδοι. Σιγα τον Ροναλντινιο.. Κανουμε πιπες στον Λουκας... Απιστευτα καραγκιοζιλικια.. Τι καταρα εχουμε ρε γαμωτο..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εδώ δεν έχουν πετύχει όνομα για όνομα στις μεταγραφές, εσείς πιστεύετε τα νούμερα που αραδιάζουν...
Καλά σας κάνουν

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

marley 4 έγραψε: οπως και να εχει υπαρχουν 2 επιλογες
η μενει ο παιχτης και πληρωνεται χωρις ν απαιζει
.............................................
και απο θεμα πειθαρχειας εχει δειξει τις προθεσεις του τις προηγουμενες μερες
Τι θα πει πληρωνεται χωρις να παιζει ρε marley.. Τι θα πει εχει δειξει τις προθεσεις του; Να δειξουμε κι εμεις τις προθεσεις μας.. Πληρωνεσαι και υποχρεουσαι να τα δινεις ολα για την ομαδα που εχεις συμβολαιο ρε φιλε.. Αλλιως σε καταγγελω στην ΟΥΕΦΑ για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα και οτι δεν σεβεσαι το συμβολαιο σου... Πως θα γινει? Γιατι υπαρχουν τα συμβολαια? Εχουμε πεσει στα ποδια του Λουκας σαν γκομενες και τον παρακαλαμε. Ξεφτιλικια.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

sic4,εδω βγηκε ο προπονητης σου κι ειπε οτι ειναι ο πιο ποιοτικος παικτης που εχουμε.
Τι περιμενες δηλ.,να μην κανει ο ιβαν προσπαθεια να τον κρατησει?

Μα αν δεν εκανε προσπαθεια να τον κρατησει,θα ηταν κατακριτεος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”