paokovios1974 έγραψε:Επισης το ονομα αρνεσεν ειναι αυτο που δημιουργει και μεγαλες προσδοκιες(οσο αφορα ονοματα) που ισως να μην συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα και μας οδηγουν σε λαθος μονοπατια.
Ολοι μας και γω μαζι οταν αναζητουσαμε προπονητη ψαχναμε αναμεσα απο τρανταχτα ονοματα,ο Αρνεσεν ομως μας εφερε τον Ιγκορ Τουντορ.
Επιλογη που εκεινη την στιγμη ισως και να μην την κατανοουσαμε καλα,με την παροδο του χρονου ομως πιστευω οτι μας εχει κερδισει ο Τουντορ και ολοι αναγνωριζουμε οτι στον ΠΑΟΚ εχει ερθει ενας προπονητης που η προπονητικη και το κοουτσαρισμα ειναι το μερακι του.
Εχει πολυ Κ@υλα για αυτο που κανει και τα αποτελεσματα φαινονται ηδη σε μια ομαδα που περυσι δεν θελαμε καν να βλεπουμε στα τελειωματα της.
Οπως επισης και ο τερματοφυλακας ειναι δειγμα της σοβαρης και μεθοδικης επιλογης του Αθλητικου μας διευθυντη.
Εχοντας λοιπον αυτα στο μυαλο μου ειμαι ηρεμος μεν, αναμενω με πολυ αγωνια τις επομενες κινησεις δε.
Αυτο ξανα.Δημιουργειται ενας ΠΑΟΚ που θα τρεχει.Ενας ΠΑΟΚ που θα τρεχει πολυ.Ενας ΠΑΟΚ πειθαρχημενος με συγκεκριμενο τροπο παιξιματος που θα αντικατοπτριζει το οραμα του προπονητη του.
Εγω ψηνομαι παρα πολυ με την ομαδα που χτιζεται.
Τι να λεμε τωρα, πηρε τα...πεθαμενα τα περσινα παικτακια και τα εκανε ξανα ποδοσφαιριστες που τα δινουν ολα για την ομαδα.
Για μενα ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.Οποιος παικτης και αν ερθει εφοσον θα ειναι επιλογη Αρνεσεν Τουντορ στηριζω οσο δεν παει,Τελος.