Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Δεν τον εχω δεν να παιζει. Το ξεκαθαριζω απ την αρχή.
Είναι Βοσνιοκροατης, έχει Αυστριακή υπηκοοτητα και προερχετε απο τις ακαδημιες της Αουστρια Βιεννης. Εκει ξεκινησε την καριερα του και επαιξε βασικος οταν η ομαδα προκριθηκε στους ομιλους του Τσ.Λ. Πήρε Πρωταθλημα Αυστριας και μεταγραφηκε στην Ριεκα με 250 χιλιαρικα πριν δυο χρονια. Πηρε Κυπελο με την Ριεκα και προσφατα κληθηκε στην Εθνικη Κροατιας. Η Ριεκα αποκλειστηκε απο την Αμπερντην στην προηγουμενη φαση του Γ.Λ. και δεν ξερω αν μπορει να δηλωθει για φετος.
Είναι Βοσνιοκροατης, έχει Αυστριακή υπηκοοτητα και προερχετε απο τις ακαδημιες της Αουστρια Βιεννης. Εκει ξεκινησε την καριερα του και επαιξε βασικος οταν η ομαδα προκριθηκε στους ομιλους του Τσ.Λ. Πήρε Πρωταθλημα Αυστριας και μεταγραφηκε στην Ριεκα με 250 χιλιαρικα πριν δυο χρονια. Πηρε Κυπελο με την Ριεκα και προσφατα κληθηκε στην Εθνικη Κροατιας. Η Ριεκα αποκλειστηκε απο την Αμπερντην στην προηγουμενη φαση του Γ.Λ. και δεν ξερω αν μπορει να δηλωθει για φετος.
-
john4serres
Λαθος δικο μας, για λαθος του φουρτουνη?john4serres έγραψε:Μεγαλο λαθος που δεν φέραμε εμεις τον Φορτούνη περυσι.
εγω βλεπω οτι οτι παιρνουμε ειναι στο πικ της μεχρι τωρα καριερας του στο τρανσφερ
και επισης ΔΕΝ ακογεται τιποτα απο εδω
- buffalobill4
Δικο μας. Αυτος θα πουληθει με κανα 10αρικακι απο τον ντροχοmrpink έγραψε:Λαθος δικο μας, για λαθος του φουρτουνη?john4serres έγραψε:Μεγαλο λαθος που δεν φέραμε εμεις τον Φορτούνη περυσι.
-
Luigi Vampa
- buffalobill4
εσυ καταλαβες την αναλυση που εκανα για τις βασκικες ομαδες ή τζαμπα τα εγραφαThracian έγραψε:εγω βλεπω οτι οτι παιρνουμε ειναι στο πικ της μεχρι τωρα καριερας του στο τρανσφερ
επρεπε να ρθει ο Αρνεσεν για να ερθουν οι Ροντριγκεζ και Λεοβατς, Ολσεν στον ΠΑΟΚ?
οι 2 πρωτοι θα μπορουσαν να ειναι πρωταγωνιστες στην φουτμπολ λιγκ...
γελανε και τα τσιμεντα της τουμπας με τις μεταγραφες του Φρανκ
buffalobill4 έγραψε:εσυ καταλαβες την αναλυση που εκανα για τις βασκικες ομαδες ή τζαμπα τα εγραφαThracian έγραψε:εγω βλεπω οτι οτι παιρνουμε ειναι στο πικ της μεχρι τωρα καριερας του στο τρανσφερ
μπιλ ποτε φευγεις διακοπες να ησυχασουμε απ τις αναλυσεις
Athens έγραψε:επρεπε να ρθει ο Αρνεσεν για να ερθουν οι Ροντριγκεζ και Λεοβατς, Ολσεν στον ΠΑΟΚ?
όχι θα παίρναμε μουράτους...άμα ήταν έτσι τι παίρνει 1.2 μύρια...
άντε παίξε κανα Μάνατζερ με το γαύρο η το ρούλη αν υπάρχει στη γ
καταλαβα ρε συ! απλα ίγο πριν οταν εκανα την σελιδα προσ τα κατω και επεσε μια στιγμη το ματι στην υπογραφή σου νομισα οτι βρήκα κι ακομα εναν καψουρη με τα οπελ μαντα.... μετα ειδα οτι η πρωτη λεξη δεν ηταν οπελ χαχαχαbuffalobill4 έγραψε:εσυ καταλαβες την αναλυση που εκανα για τις βασκικες ομαδες ή τζαμπα τα εγραφαThracian έγραψε:εγω βλεπω οτι οτι παιρνουμε ειναι στο πικ της μεχρι τωρα καριερας του στο τρανσφερ
Athens έγραψε:επρεπε να ρθει ο Αρνεσεν για να ερθουν οι Ροντριγκεζ και Λεοβατς, Ολσεν στον ΠΑΟΚ?
ναι επρεπε να ερθει για να ερθουν ψαγμενοι τρεχαντηρια πυραυλοκινητοι παιχτες και οχι τελειωμενοι που φαντασιωνομαστε εμεις και εγω μαζι ετσι τετοιος μαλακς ειμαι με τους μπερμπατοφ κτλ που ονειρευομαι
- desperando
- Επικοινωνία:
πραγματικά δεν παιζεσαι με τίποτα.Athens έγραψε:επρεπε να ρθει ο Αρνεσεν για να ερθουν οι Ροντριγκεζ και Λεοβατς, Ολσεν στον ΠΑΟΚ?
λυπάμαι τους διπλανούς σου στα παιχνίδια της ομάδας