Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
-
ron-swanson
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak ... ele/98382/
Οι Κροατες λένε ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Leovac που είναι αριστερό μπακ!
Για κάντε κάποιος ένα καλό translate γιατί είμαι από κινητό και μου το βγάζει μόνο στα ελληνικά και δε βγάζω άκρη.
Οι Κροατες λένε ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Leovac που είναι αριστερό μπακ!
Για κάντε κάποιος ένα καλό translate γιατί είμαι από κινητό και μου το βγάζει μόνο στα ελληνικά και δε βγάζω άκρη.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Με λιγα λογια λεει οτι ο 26χρονος αριστερός μπακ της Ριεκα θα συνεχίσει την καριερα του στον ΠΑΟΚ αφου οι συζητησεις που γινοντουσαν εδω και μερες ολοκληρώθηκαν με επιτυχια! Αναφερει οτι η Ντιναμο Ζαγκρεμπ και αλλες ομαδες ενδιαφερθηκαν απο το Γεναρη για τον παικτη και μαλιστα εκαναν καλυτερες προσφορές, αλλα ήθελε να παίξει στο εξωτερικό. Τωρα που η Ριεκα αποκλειστηκε απο την Ευρωπη ο δρόμος για να παει στον ΠΑΟΚ άνοιξε.
http://www.transfermarkt.co.uk/marin-le ... eler/51604
-
τσιριγώτης
αυτη ειναι ωραια κινηση αθορυβα τον κλεινεις και αντε γεια....ολες οι ειδησεις απ εξω βγαινουν τελικα οπως τουντορ ολσεν λουκας.... αρδακια του ΠΑΟΚ τι κανετε ακριβως μηπως να πατε οαεδ
- buffalobill4
Λεει και κατι οτι ο προεδρος φοβοτανε τις αντιδρασεις του κοσμου αν παει στη Ζαγκρεμπgeorgedoulk2008 έγραψε:Με λιγα λογια λεει οτι ο 26χρονος αριστερός μπακ της Ριεκα θα συνεχίσει την καριερα του στον ΠΑΟΚ αφου οι συζητησεις που γινοντουσαν εδω και μερες ολοκληρώθηκαν με επιτυχια! Αναφερει οτι η Ντιναμο Ζαγκρεμπ και αλλες ομαδες ενδιαφερθηκαν απο το Γεναρη για τον παικτη και μαλιστα εκαναν καλυτερες προσφορές, αλλα ήθελε να παίξει στο εξωτερικό. Τωρα που η Ριεκα αποκλειστηκε απο την Ευρωπη ο δρόμος για να παει στον ΠΑΟΚ άνοιξε.
Τελοσπαντων. Τον ξερει καποιος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Σάβ 01 Αύγ 2015, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό το "αποκλείστηκε από την Ευρώπη" αναφέρεται στο ότι δεν έπαιξε καν Ευρώπη η Ριέκα ή έπαιξε και δεν προχώρησε;
Γιατί στη δεύτερη περίπτωση θα μπορεί να παίξει στο EL;
Γιατί στη δεύτερη περίπτωση θα μπορεί να παίξει στο EL;
τσιριγώτης έγραψε:Άποψη για τον παίχτη;
καλος ειναι ... απλα το σχεδιασμο δεν καταλαβαινω με μακ κοροβεση εκει τι θα κανει και αυτος εκτος αν τον παιρνουμε για τζαβελα γιατι σε 3 5 2 στεκεται εκει αλλωστε και το τρανσφερμαρκτ τον δεινει δευτερη θεση αρ στοπερ
- pisakaipoupoula
Λέει ότι κάνει διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ του Τουντορ εδώ κ μέρες υπάρχει συμφωνία πλέον, θα παίξει το τελευταίο του ματς απέναντι στη Λοκομοτίβ κ έρχεται εδώ για τις λεπτομέρειες.
Επίσης η Ντινάμο τον ζαχάρωνε εδώ και καιρό αλλά αυτός θέλει εξωτερικό
Επίσης η Ντινάμο τον ζαχάρωνε εδώ και καιρό αλλά αυτός θέλει εξωτερικό
https://translate.google.gr/translate?s ... edit-text=
Πλακα εχει, μου θυμιζει λιγο ατεχνουλη Ντι Μαρια στην κοψια και στον απιστευτο διασκελισμο..
Μπορει να παιζει τον ειδικο ρολο του κιτσιου απο τα αριστερα και στα δεξια να παιζει ο Ροντριγκες..
ΕΔΙΤ το εβαλε ο τσε ταυτοχρονα
Πλακα εχει, μου θυμιζει λιγο ατεχνουλη Ντι Μαρια στην κοψια και στον απιστευτο διασκελισμο..
Μπορει να παιζει τον ειδικο ρολο του κιτσιου απο τα αριστερα και στα δεξια να παιζει ο Ροντριγκες..
ΕΔΙΤ το εβαλε ο τσε ταυτοχρονα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 01 Αύγ 2015, 20:50, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
το αρθρο γραφει για διαπραγματευεσεις ημερων και οι αρδ χαμπαρι.....
Φίλε μου σου θυμίζω ότι αυτήν την στιγμή χτίζεται η ομάδα σχεδόν από την αρχή. Φαίνεται να έχει αδειάσει χώρος στο budget που επιτρέπει στον Άρνεσεν να δώσει 5-6 καλά συμβόλαια σε καινούργιους παίκτες. Αν από αυτά τα 2-3 δωθούν στην λογική να 'ψήσουμε' τα 20χρονα ταλεντάκια της Chelsea το θεωρώ λάθος προσέγγιση. Άλλωστε γι αυτό έχουν την Τβέντεpanpangr77 έγραψε:Δεν χρειαζεται να βαλεις οψιον ,δεν χρειαζεται να ειναι οι παικτες δικοι σου , 2-3 δανεικους τετοιας αξιας μεχρι να βρεις στην θεση τους καλυτερους όφελος σου θα είναι.aoratos έγραψε:Απο Chelsea και Man City δύσκολα να πάρεις δανεικό και να του βάλλεις λογική οψιόν για να έχει και νόημα να έρθει..
Αν μια ομαδα έχει κορμο και ερχονται δυο τρεις τετοιες προσθηκες στην ομάδα δεν δημιουργούν πρόβλημα αποδίδουν κι ολας.
Εχει δικιο ο Τσε. Βασει του προφιλ του στο τρανσφερ, μοιαζει περισσοτερο για αντι-τζαβελας, παρα για αντι-Ρατς. Δεν φαινεται απ τα στατιστικα καποια εφεση στις ασσιστ.
μαλλον για τον αντι-σελφι τον βλεπω να ερχεται.
καλα χαρακτηριστικα δειχνει και ταχυς φαινεται οπως και ψηλος σχετικα..
καλα χαρακτηριστικα δειχνει και ταχυς φαινεται οπως και ψηλος σχετικα..