Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Σύμφωνα με τα site την Δευτέρα 3/08 αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκεζ.
-
john4serres
++++Ale έγραψε:Αυτόν τον Αμπέντ, πάντως, θα ήθελα να τον δω στα χέρια του Τούντορ.
Τε-σπα.
Αντε ωραια.ελπιζω ναειναι ετοιμος για τον επαναληπτικοOdi έγραψε:Σύμφωνα με τα site την Δευτέρα 3/08 αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκεζ.
νομιζω καπου ειχα διαβασει τις προηγουμενη βδομαδα σε ενα απο τα σαιτ οτι μπορει καθε ομοδα να κανει μια αλλαγη στη λιστα.che4 έγραψε:Δε μπορεί να δηλωθεί άλλος παίχτης
Τι με νοιάζει ποιος πέταξε φωτοβολιδα στον σαχα οποίος το έκανε ήταν εγκληματιας από συγκεκριμένο σημείο φευγανε οι φωτοβολιδες, τι διπολα και τρίχες λες εσύ αγιοποιεις ένα κομμάτι του κόσμου όλοι οι άλλοι είναι λίγοι στημενοι πρόβατα κλπ. ..... Τώρα που έβγαλες το παοκτσηδομετρο και με έβαλες μηδέν τιμή μου βέβαια συνέχισε στον επόμενο..... Όσο για το μπερδεμένο εγώ είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και μόνο και είμαι περήφανος που δεν είμαι στραβοστομηςmarley 4 έγραψε:ναι βρε περιεργοι 4 παιχτεσ θα παρουμε μεσα στην εβδομαδα
αμαν με το οφ τοπικ σασ![]()
τελικα στηριζεισ ΟΛΑ τα κακως κειμενα(ΧΡΕΗ κ.α )στον ΠΑΟΚ
καμια σχεση τα επεισοδεια με αυτα που λεμε και τα κατεκρινα και εγω και συνεχιζω
απλα επειδη εισαι μπερδεμενο προσπαθεις να κανεις ενα φανταστικο διπολο και να βγεισ και απο επανω
η αληθεια ειναι μπερδεμενο οτι προσεφερεσ καλυψη σε εγκληματα και ο προεδροσ μασ εχασε πολλα εκατομμυρια ευρω και ο ΠΑΟΚ πηγε σκαλια κατω
συνεχιζεισ να πουλασ τρελα σαν γνησιοσ στραβοστομησ εχε χαρη που ηρθε ο προεδροσ μασ και δεν ειδεσ των καρπο ΚΑΙ τησ καλυψησ σου (Γ ΕΘΝΙΚΗ)
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΣΑΧΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ Κ 20
ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ μπερδεμενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 01 Αύγ 2015, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφηστε τις αχρειαστες αντιπαραθεσεις και πειτε τιποτα για καμια μεταγραφη αν (δεν)ξερετε κατι.Ειστε παντελως και για παντα οφτοπικ...Θα αρχισω να αναπολω την γκρινια του ace και του περιπτερου και των λοιπων... 
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
εορτπολ
Το δικο μου Παοκομετρο στην περιπτωση σου, γράφει BLR
Δεν ξερω αν είσαι πιο ΠΑΟΚ απο όλους μας ή αν είσαι απλά...εξουσιολάγνος
Πετάει ο Τεο;
Κανει και Τουμπες
Προδοτης ο ζαγοράκης;
Πουλημενος πολιτικαντης.
Δεν μπορω να σε ψυχολογήσω εδώ και 7 χρόνια.
Πετάει ο Τεο;
Κανει και Τουμπες
Προδοτης ο ζαγοράκης;
Πουλημενος πολιτικαντης.
Δεν μπορει να γινει αλλαγή αναμεσα στα παιχνίδιαslowcrow έγραψε:νομιζω καπου ειχα διαβασει τις προηγουμενη βδομαδα σε ενα απο τα σαιτ οτι μπορει καθε ομοδα να κανει μια αλλαγη στη λιστα.che4 έγραψε:Δε μπορεί να δηλωθεί άλλος παίχτης
- ace79grpaok
Rizzla εδώ ειμαι ρε φίλε ,ολα καλά πανε θα σκάσει μύτη δευτερα ο γκαρι μαζί με σερερο και ίσως στα ανταλλάγματα για λουκας να είναι ο Ισπανός σέντερ Μπακ που έγραψε η ας ,ολα καλά μαν
Ούτε προδοτης είναι ούτε παντελακης προσφερε έκανε και λάθη με τα συν να είναι ποιο πολλά, αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά ποτέ δεν θα γίνω στραβοστομης και να θεωρώ ότι όλοι πρέπει να ασπαζονται την γνώμη μου φυσικά δεν είμαι περισσιτερο ΠΑΟΚΤΣΗΣ από κανέναν αλλά και δεν είναι κανένας ποιο πολύ από μέναgeorgedoulk2008 έγραψε:εορτπολ
Πετάει ο Τεο;
Κανει και Τουμπες
Προδοτης ο ζαγοράκης;
Πουλημενος πολιτικαντης.
Το παοκτσηδομετρο είναι ότι χειρότερο
-
john4serres