Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
gpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από gpaok »

marley 4 έγραψε:κυριε εορπτολ

επιτρεψτε μου να σας επαναφερω στην αληθεια
εγραψα και για οσους προσεφεραν καλυψη στα εγκληματα αν δεν βλεπεται αναφορα σε κοσμο εδω...

θεωρω οτι οντως δεν εχετε δευτερες σκεψεις η αποψη σας ειναι οτι συμβαινει ειναι καλο

γκαρσια στην ομαδα παυλαρας γκαρσια εκτοσ ομαδα εγωιστης
γκαρσια επιστρεφει παυλαρασ γκαρσια ξαναφευγει φραγκοφονιασ

δεν νομιζω οτι γραφω κατι αναληθες

θεωρω οτι και εσεισ ειστε ενας απο αυτους που προσεφεραν διαχρονικα καλυψη σε εγκληματα
με τις δικες σας αποψεις-θεσεις θα ημασταν με προεδρο ευρωβουλευτη στην γ εθνικη

διαφωνειτε?

η σημερινη σας στηριξη στον αρνεσεν δεν εχει καμια διαφορα ιδια θα ηταν αν αναλαμβανε ο μπακαλης της γειτονεις
ως εκ τουτου η στηριξη σας ειναι ανευ ουσιας

ευχαριστω
Όταν τον παρακαλαγες τον...ευρωβουλευτη να ερθει και να βαλει το κεφαλι του στον ντορβα για να βγει μπροστα σου αρεσε ...ε;;; η μηπως σου υποσχεθηκε οτι θα τα κανει ολα τελεια και σε κοροιδεψε;;
Επίσης αν ο αρνεσεν ηταν ο...μπακαλης εγω προσωπικα δεν θα στηριζα!

Ο λαος του ΠΑΟΚ δυστυχως ξεχναει πολυ ευκολα...

Σορυ για το οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Καλό scouting report αλλά πιστεύεις ότι δεν είναι εξαιρετική περίπτωση αμυντικού πολύ δυναμικού με μεταπωλητική αξία?Πόσο τον κοστολογείς?
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Γιατι εχω μια αισθηση οτι απο Δευτερα θα εχουμε 3 ανακοινωσεις τουλαχιστον??
Ο ενας λογικα ο Γκαρυ, ο Σερερο και κεντρικο αμυντικο (θα ηθελα τον http://www.transfermarkt.gr/marko-lesko ... ler/133834 )
berard

Δημοσίευση από berard »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΧΙΚΑ ΠΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΤΟΡ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΝΑ ΕΡΙΧΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ-ΔΥΟ ΝΤΕΛΙΚΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Υ.Γ Ο ΑΡΝΕΣΕΝ ΕΙΠΕ ΟΣΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αδερφέ πρώτον και κυριότερον καλωσήρθες :) . Απλά να ξέρεις πως καλύτερο για την αισθητική του forum είναι να μην γράφουμε μόνο με κεφαλαία.Odi.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τσάπμα το συζητάτε πιστεύω γιατι δεν μπορούμε να τον αγοράσουμε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gpaok έγραψε: Όταν τον παρακαλαγες τον...ευρωβουλευτη να ερθει και να βαλει το κεφαλι του στον ντορβα για να βγει μπροστα σου αρεσε ...ε;;; η μηπως σου υποσχεθηκε οτι θα τα κανει ολα τελεια και σε κοροιδεψε;;
Επίσης αν ο αρνεσεν ηταν ο...μπακαλης εγω προσωπικα δεν θα στηριζα!

Ο λαος του ΠΑΟΚ δυστυχως ξεχναει πολυ ευκολα...

Σορυ για το οφτοπικ
μπροσταρη ψαχναμε ενεχυροδανειστης μας βγηκε στο τελος τι να κανουμε...ειχε και το βουλευτηλικι μεσα του ο ανθρωπος φαινοταν απο νωρις οταν βολεψε ολο του το συναφι ακομα και στις τουαλετες της τουμπας...τελος παντων ας μην τον καταπιανουμε τωρα ας τον αφησουμε να συνεχισει τον δημοσιο εξευτελισμο του με τα μπλε ορκ...

οσο για το τελευταιο που αναφερεις η δυστυχια του λαου του ΠΑΟΚ δεν ειναι οτι ξεχνα αλλα οτι θυμαται αργα και γι αυτο καταληγει συνεχως εξαπατημενος...

τελος τα οφ τοπικ παμε στις μεταγραφες εχει κανεις ξεκαθαρη αποψη γι αυτον τον ροντριγκεζ να δωσει λιγο φωτα?
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

gpaok

δεν ηθελε και δεν περιμενε κανενας να τα κανει τελεια

φυσικα εμεις τον φεραμε και ειδεσ πως αλλαξε το κλιμα

και επειδη ναι ξεχναει ο κοσμος

αν δεν ερχοταν ο ιβαν θα ησουν γ εθνικη ναΙ η οχι?

και μια παραιτηησ ξεχναει

και κατι εκ χρεη κατι προσφυγεσ

α και ξεπουλημα μισης ομαδασ για να μην σε πεταξει εξω η ουεφα

σωστα?
berard

Δημοσίευση από berard »

Αρχικα σορρυ για τα κεφαλαια.εχεις δικιο αλλα δεν γινεται καθε χρονο να μιλανε για μεταγραφες οπως εγινε και περισυ με Φορτουνη και φετος με Φινμπο και να στους παιρνει ολους ο μπουλης.

Ερωτηση καποια στιγμη διαβασα στο φορουμ κατι για Ομπρανιακ ισχυει???
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

marley 4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Ντρέπομαι γιατί δεν είμαι στραβοστομης, ντρέπομαι γιατί κάλυψα τα εγκλήματα του Ζαγορακη και όλων των προηγούμενων ντρέπομαι γιατί δεν χαρακτηριζω καβούρια ρωσοποντιο ουζμπεκο τον Σαββίδη ντρέπομαι γιατί εκραζα για την επίθεση σε παίκτες της αεκ στο ματς του κυπέλλου ντρέπομαι γιατί εκραξα για την επίθεση σε παίκτες του Ρούλη στο ωραιοκαστρο.....ντρέπομαι και για άλλα πολλά, φταίω και εγώ για το καταντημα του ΠΑΟΚ να χρωστάει 40 εκατομμύρια..... Πρέπει να ντρέπομαι και για την στήριξη στον ουζμπεκο, πρέπει να στραβοστομοιαζω για να με φοβατε και να κάνει αυτά που θέλω...... Κύριε μαρλευ στο παοκτσηδομετρο σου παίρνω μηδέν πραγματικά τιμή μου είναι αυτό το μηδέν από σένα

ξερεις οτι δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες ετσι?

ποιον ουζμπεκο ποια αεκ τι λεσ?

ποιο ΠΑΟΚομετρο ανθρωπε μου?

μηπως εισαι απο τα μπερδεμενα που ελεγε και αγγελος?
Άνθρωποι σαν και μένα στηρίζουν όλα τα κακώς κειμενα στον ΠΑΟΚ αυτό λες και άσε το στυλακι το ειρωνικό αυτό είπες και έγραψα αυτά που κατά καιρούς κατεκρινα που εσείς τα δικαιολογουσατε και όταν λέω εσείς εννοώ εσείς που θεωρείτε ότι είστε σκληροπυρινικοι και οι άλλοι είναι πρόβατα της διοίκησης...... Αγιογραφια στον κόσμο μας όπως κάνεις εσύ δεν θα κάνω τα καλά θα τα λέω όπως και τα άσχημα..... Πολύ κακό ελάττωμα ο στραβοστομισμος δυστυχώς.....
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Θα κόψετε τις μαλακιες να πούμε και κανα μεταγραφικό?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

ilovegame27 έγραψε:Καλό scouting report αλλά πιστεύεις ότι δεν είναι εξαιρετική περίπτωση αμυντικού πολύ δυναμικού με μεταπωλητική αξία?Πόσο τον κοστολογείς?
Ειναι πολυ καλος,παιζει και αριστερο μπακ,τον εχουν βαλει στο ματι μεσαιες ομαδεςαπο μεγαλα πρωταθληματα,που να ερθει στην ελλαδιτσα μας,

Τωραγια κοστολόγηση δεν ξερω,τινα σου πω
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

με μια προχειρη μεταφραση λεει οτι μονο τρεχει οτι το μονο καλο σουτ ηταν αυτο με την μαλαγα οτι δεν σκοραρει με τιποτα και οτι ειναι επιπεδου σεκουντα ντιβιζιον
berard

Δημοσίευση από berard »

Εβλεπα χθες ελευθερους και μου εκατσε ωραια η περιπτωση του Ζε Καστρο της Βαγιεκανο.προσωπικα θα μ αρεσε για παοκαρα.μπορει να ειναι 32 αλλα θα βοηθησει πολυ πιστευω
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

paoktzis έγραψε:με μια προχειρη μεταφραση λεει οτι μονο τρεχει οτι το μονο καλο σουτ ηταν αυτο με την μαλαγα οτι δεν σκοραρει με τιποτα και οτι ειναι επιπεδου σεκουντα ντιβιζιον

Ωραια οπου ακους κακα λογια να χερεσαι εγω οσους κραζαν στον Π.Α.Ο.Κ εβγαιναν πολυ καλοι μακαρι να ισχυσει κ τωρα
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

αν το θελουν για αντι σαλπιγγιδη,περειρα καλος αν τον θελουν για αντι λουκας 2 επιπεδα κατω ειναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”