Η κριτική όταν είναι ισορροπημένη είναι υγεία όταν είναι γκρίνια για τα πάντα χωρίς να βρίσκουμε τίποτε θετικό αν υπάρχει αυτό είναι γελοίο μαρλευ.... Α και με την ευκαιρία επειδή πάντα ρίχνεις σπόντες ότι ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτε και για όλα φταίνε οι πρώην και οι επόμενοι, όχι έχουμε και εμείς ευθύνες κατά καιρούς σαν οπαδοί εσύ κάνε αγιογραφεια του κόσμου ότι και να κάνει.... Εγώ πιστεύω ότι βάζω την ομάδα πάνω από όλους ούτε τον σύνδεσμο μου ούτε τις προσωπικές μου συμπάθειες ούτε στραβοστομοιαζω ποτέ χαρακτηριστικό αρκετών συνοπαδων μου, αυτό θέλω να κάνω, αυτή είναι η πρόθεση μου κύριε μαρλευ, σε μένα δεύτερες σκέψεις δεν υπάρχουν..... Α παραδέχομαι εύκολα το λάθος μου, είμαι εδώ πάντα και δεν κρύβομαι, ευτυχώς εδώ και χρόνια έφυγα από σαιτ στραβοστομηδων και είμαι μια χαρά εδώmarley 4 έγραψε:eorptol έγραψε:Και αύριο είναι 2/8 μεθαύριο 3/8 κλπ κλπ αρνεσεν Go home.... O ζου βου έκανε ήδη, 7 μεταγραφες φέρνει και αμπτουν το πουλεν του κολκα , και εμείς τίποτε.... Ωρε που πάμε....
αυτο που κανεις με τα go home ειναι γελοιο
αν ταυτιζεις την κριτικη με το φυγε
δεν μας ενδιαφερειμ τι κανει η βεροια εχεις μια μανια να συγκρινεις τον ΠΑΟΚ με ομαδουλες
αργησαμε στις μεταγραφες ειναι κοινη λογικη αν βαλεις κατω τα δεδομενα
ροστερ 14-15 με το ροστερ αυτη την στιγμη
αν δεις οτι σεντερ μπακ ουτε αριθμιτικα βγαινουμε ποσο μαλλον για ποιοτητα
σε αλλο τοπικ γραφεισ για τζιολη τζαβελα οτι παιζουν γιατι δεν εχει αλλουσ να βαλουν
και ταυτοχρονα λεσ οτι δεν αργησαμε
η παρανοια του ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ με πληθοσ αντιφασεων μασ εφτασε στο μαυρο χαλι
αργησαμε κυριε εορπτολ ειναι γεγονοσ επισησ γεγονοσ ειναι οτι κατι ετοιμαζει
ο φρανκ θα δουμε και θα κρινουμε με τισ κινησεισ εντοσ εβδομαδασ γιατι στον επομενο γυρο θα εχουμε πολλουσ νεουσ παιχτες
εχει μια λογικη για φετος ξεκαρταρισματος δικτυο μανατζαρεων θα χτυπησει μαζικα
περιμενει να φυγουν πρωτα απο το ροστερ ψαχνει κατι αλλο
ολα μαζι η και τιποτα απο αυτα
το σιγουρο ειναι οτι δεν χρεαζεται υπερασπιση με αντιφασεισ
αφησε κατα μεροσ τα δικα σου και μην προσβαλεισ τον συλλογο τον φρανκ την κοινη λογικη
υγ ο μεχρι πριν 3 μηνεσ ΞΕΡΕΙ εγινε αντικειμενο χλευασμου τωρα?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- pisakaipoupoula
«Κολλάει» του Σαμαρά στην Σαμπντόρια
Τριγμούς προκάλεσε στην Σαμπντόρια η βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Βοϊβοντίνα στο Europa League. «Παγώνει» η μεταγραφή του Γιώργου Σαμαρά.
http://www.gazzetta.gr/football/article ... sampntoria
Τριγμούς προκάλεσε στην Σαμπντόρια η βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Βοϊβοντίνα στο Europa League. «Παγώνει» η μεταγραφή του Γιώργου Σαμαρά.
http://www.gazzetta.gr/football/article ... sampntoria
κυριε εορπτολ
επιτρεψτε μου να σας επαναφερω στην αληθεια
εγραψα και για οσους προσεφεραν καλυψη στα εγκληματα αν δεν βλεπεται αναφορα σε κοσμο εδω...
θεωρω οτι οντως δεν εχετε δευτερες σκεψεις η αποψη σας ειναι οτι συμβαινει ειναι καλο
γκαρσια στην ομαδα παυλαρας γκαρσια εκτοσ ομαδα εγωιστης
γκαρσια επιστρεφει παυλαρασ γκαρσια ξαναφευγει φραγκοφονιασ
δεν νομιζω οτι γραφω κατι αναληθες
θεωρω οτι και εσεισ ειστε ενας απο αυτους που προσεφεραν διαχρονικα καλυψη σε εγκληματα
με τις δικες σας αποψεις-θεσεις θα ημασταν με προεδρο ευρωβουλευτη στην γ εθνικη
διαφωνειτε?
η σημερινη σας στηριξη στον αρνεσεν δεν εχει καμια διαφορα ιδια θα ηταν αν αναλαμβανε ο μπακαλης της γειτονεις
ως εκ τουτου η στηριξη σας ειναι ανευ ουσιας
ευχαριστω
εγραψα και για οσους προσεφεραν καλυψη στα εγκληματα αν δεν βλεπεται αναφορα σε κοσμο εδω...
θεωρω οτι οντως δεν εχετε δευτερες σκεψεις η αποψη σας ειναι οτι συμβαινει ειναι καλο
θεωρω οτι και εσεισ ειστε ενας απο αυτους που προσεφεραν διαχρονικα καλυψη σε εγκληματα
με τις δικες σας αποψεις-θεσεις θα ημασταν με προεδρο ευρωβουλευτη στην γ εθνικη
διαφωνειτε?
η σημερινη σας στηριξη στον αρνεσεν δεν εχει καμια διαφορα ιδια θα ηταν αν αναλαμβανε ο μπακαλης της γειτονεις
ευχαριστω
- ilovegame27
Κλείστε Μπαλάντα γιατί αν τον πάρει ο γαύρος θα έχει αμυντικό για 5ετία
Πρώτον, μη σχολιάζεις-χαρακτηρίζεις τα σχόλια άλλων.Athens έγραψε:οτι να ναι...δεν υπαρχουν παικτες καλυτεροι απο αυτους που εχουμε σ ολο τον κοσμο? δουλεια τους δεν ειναι να βρουνε? εχουν αργησει χαρακτηριστικα ψαχνοντας να βρουνε καλυτερο αμυντικο απο τον Βιτορ ή καλυτερο απο τον Τζιολη? δεν υπαρχει παικτης καλυτερος απο τον Τζαβελλα?KOSTAS54 έγραψε:Ο Αρνεσεν δήλωσε: Θα πάρουμε παίχτες, μόνο αν ειναι καλλυτεροι απο αυτούς που έχουμε.
ΥΓ Για τους ξεχασιάρηδες.
μην μας τρελλαινεις τωρα....ρισκαρουν οπως περσι με ΑΑ ου ολοι περιμεναμε μεχρι 31 Αυγουστου..μετα τους ελευθερους και στο τελος ενα μεγαλο τιποτα...
ολοι φωναζαν οτι η ομαδα δεν θα αντεξει γιατι ειναι φτωχο το ροστερ, με πρωτους τους ΑΡΔ αλλα εμεις τους βριζαμε λεγοντας οτι θελουν να κανουν κακο στην ομαδα....
ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΕΛΟΣ
Δεύτερον, ποιος καλός παίχτης με προσωπικότητα θα δεχθεί να παίξει στην Ελλάδα πριν εξαντλήσει την πιθανότητα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα?
Ελπίζω η απάντηση να μην είναι οτι να ναι! Δηλαδή, πέτα μ@λ@κ@ Ιβαν τα λεφτά σου για να ναι ευχαριστημένος ο κάθε ξερόλας.
Αν κλεισει μπαλαντα,που δε νομιζω,θα εχει αμυντικο για εναν χρονο,γιατι το επομενο καλοκαιρο θα τον πουλησειilovegame27 έγραψε:Κλείστε Μπαλάντα γιατί αν τον πάρει ο γαύρος θα έχει αμυντικό για 5ετία
- thanos-xanthi
Κωστα και athens η αληθεια ειναι καπου αναμεσα σ αυτα τα 2 που γραψατε
εχει δικιο ο athens στο οτι παιχτες καλυτερους απο αυτους που εχουμε βρισκεις μπολικους,
γιατι ακριβως εχει πεσει το επιπεδο σε εποχη σαρδελων, και επειδη εχουμε τεραστια κενα
ΑΛΛΑ απο την αλλη, δε πιστευω οτι θελει να παρει για να παρει, απλα για να φερει καλυτερο σεντερ μπακ απο τον Βιτορ για παραδειγμα
αυτο το μονο ευκολο.. η καλυτερο αμυντικο χαφ απο Μαντουρο...ποσο πιο απλο..
το θεμα ειναι να χτισει, να μη ψαχνει του χρονου τετοια εποχη να ξεφορτωθει συμβολαια
δεδομενα εχουμε αργησει χαρακτηριστικα, αλλα δεδομενα κιολας δεν ειναι δικο του μονο θεμα οπως εχουν πει και αλλοι, καμμενη γη παρελαβε και καθυστερημενα κιολας
εχει δικιο ο athens στο οτι παιχτες καλυτερους απο αυτους που εχουμε βρισκεις μπολικους,
γιατι ακριβως εχει πεσει το επιπεδο σε εποχη σαρδελων, και επειδη εχουμε τεραστια κενα
ΑΛΛΑ απο την αλλη, δε πιστευω οτι θελει να παρει για να παρει, απλα για να φερει καλυτερο σεντερ μπακ απο τον Βιτορ για παραδειγμα
αυτο το μονο ευκολο.. η καλυτερο αμυντικο χαφ απο Μαντουρο...ποσο πιο απλο..
το θεμα ειναι να χτισει, να μη ψαχνει του χρονου τετοια εποχη να ξεφορτωθει συμβολαια
δεδομενα εχουμε αργησει χαρακτηριστικα, αλλα δεδομενα κιολας δεν ειναι δικο του μονο θεμα οπως εχουν πει και αλλοι, καμμενη γη παρελαβε και καθυστερημενα κιολας
- ilovegame27
Μπορεί να τον πουλήσει τον επόμενο χρόνο αλλά η ικανότητα και η αξία του θα είναι διπλάσια από όσο πούλησε τον Μανωλά τον άμπαλο!
Πάντως αρχίζει να γίνεται χώρος αντιπαραθέσεων γκρίνιας και εκτόνωσης πράγμα λυπηρό
Πάντως αρχίζει να γίνεται χώρος αντιπαραθέσεων γκρίνιας και εκτόνωσης πράγμα λυπηρό
- abc_o_ karpouzas
marley 4 έγραψε:κυριε εορπτολ
διαφωνειτε?
ευχαριστω
εσυ δηλ. δεν στηριζεις????
εδω μεσα λεει....ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2015.δεν πατε να μαλωσετε καπου αλλου γιατι εμας τους υπολοιπους δεν μας ενδιαφερει τιποτε αλο παρα να μαθαινουμε και να κουβεντιαζουμε ομορφα και ωραια για την ομαδα μας? 
Επειδη ψηλο ασχολουμε με ριβερ θα σου πω τι παίζει με μπαλάνταilovegame27 έγραψε:Μπορεί να τον πουλήσει τον επόμενο χρόνο αλλά η ικανότητα και η αξία του θα είναι διπλάσια από όσο πούλησε τον Μανωλά τον άμπαλο!
Ξεκινησε ως τα γνωστα "wonderkids"αλλα εχει πέσει πολύ η απόδοση του και οι προσδοκίες για αυτον,μετρια χρονιά φετος,
Αποτι λεν δεν θελει να παρει μεταγραφήφετος,αλλα να περιμένει μεχρι το 16 που τελειώνει το συμβολαιο τουγιανα διαπραγματευτεί ο ιδιος το που θα συνεχίσει
Απο την αλλη η ριβερ βιαζεται να τον πουλήσει γιανα παρει κ κατι
Νομίζω πως δεν θα παει σεομαδα επιπέδου γαυρου φετος
Ντρέπομαι γιατί δεν είμαι στραβοστομης, ντρέπομαι γιατί κάλυψα τα εγκλήματα του Ζαγορακη και όλων των προηγούμενων ντρέπομαι γιατί δεν χαρακτηριζω καβούρια ρωσοποντιο ουζμπεκο τον Σαββίδη ντρέπομαι γιατί εκραζα για την επίθεση σε παίκτες της αεκ στο ματς του κυπέλλου ντρέπομαι γιατί εκραξα για την επίθεση σε παίκτες του Ρούλη στο ωραιοκαστρο.....ντρέπομαι και για άλλα πολλά, φταίω και εγώ για το καταντημα του ΠΑΟΚ να χρωστάει 40 εκατομμύρια..... Πρέπει να ντρέπομαι και για την στήριξη στον ουζμπεκο, πρέπει να στραβοστομοιαζω για να με φοβατε και να κάνει αυτά που θέλω...... Κύριε μαρλευ στο παοκτσηδομετρο σου παίρνω μηδέν πραγματικά τιμή μου είναι αυτό το μηδέν από σένα
eorptol έγραψε:Ντρέπομαι γιατί δεν είμαι στραβοστομης, ντρέπομαι γιατί κάλυψα τα εγκλήματα του Ζαγορακη και όλων των προηγούμενων ντρέπομαι γιατί δεν χαρακτηριζω καβούρια ρωσοποντιο ουζμπεκο τον Σαββίδη ντρέπομαι γιατί εκραζα για την επίθεση σε παίκτες της αεκ στο ματς του κυπέλλου ντρέπομαι γιατί εκραξα για την επίθεση σε παίκτες του Ρούλη στο ωραιοκαστρο.....ντρέπομαι και για άλλα πολλά, φταίω και εγώ για το καταντημα του ΠΑΟΚ να χρωστάει 40 εκατομμύρια..... Πρέπει να ντρέπομαι και για την στήριξη στον ουζμπεκο, πρέπει να στραβοστομοιαζω για να με φοβατε και να κάνει αυτά που θέλω...... Κύριε μαρλευ στο παοκτσηδομετρο σου παίρνω μηδέν πραγματικά τιμή μου είναι αυτό το μηδέν από σένα
ξερεις οτι δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες ετσι?
ποιον ουζμπεκο ποια αεκ τι λεσ?
ποιο ΠΑΟΚομετρο ανθρωπε μου?
μηπως εισαι απο τα μπερδεμενα που ελεγε και αγγελος?
-
black death