Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
Κρίνει πρώτα από όλα νοοτροπία, και προσωπικά πολύ καλά κάνει
Λάθος κίνηση κατα την αποψη μου. Ο Νομποα ηταν οτι πιο ποιοτικο ειχαμε σε παιχτη (μαζι με λουκας)..!
- ramolimendo
εγω που τον ειδα στο κοπα αμερικα πολυ χλιαρο τον ειδα, οπως και με μας.Pablito έγραψε:Λάθος κίνηση κατα την αποψη μου. Ο Νομποα ηταν οτι πιο ποιοτικο ειχαμε σε παιχτη (μαζι με λουκας)..!
σε ρελαντι ρυθμο συνεχεια
- john4serres
ετσι ακριβως , στο ρελαντι
στις 1000 στροφες το δουλευε
στις 1000 στροφες το δουλευε
- ΑποστόληςΑ
Κάναμε λάθος τελικά που εμπιστευτήκαμε τον Άρνεσεν. Τι ξέρει αυτός από μπάλα; Και σιγά το βιογραφικό! Επειδή δηλαδή μια εποχή συνέπεσε με τον άμπαλο τον Μουρίνιο σημαίνει ότι έμαθε μπάλα; Το λαρύγγι του το έχει αφήσει στα τσιμέντα, της Τούμπας;
Έλα μην αργούμε, να παίρνουν κι οι υπόλοιποι σειρά, να βρουν ομάδα...
Θα μας τελειώσει η κ20 μετα , θα βαζει την κ17 

Tωρα που γύρισα και μπορω να γραψω...σπορε, πιστευω μετα το ματς της Πεμπτης να καταλαβες τι θεμα υπαρχει με τον Σκονδρα.sporos123 έγραψε:Για ποιον λογο να φυγει ο Σκονδρας??Νομιζω δεν υπαρχει θεμα..
Ενω δεν τον αντιπαθω...
-Δεν μπορουσε να κανει ουτε την ποιο απλη πασα μπροστα.
-Δεν μπορουσε να κανει κοντρολ
-Ηταν επικυνδηνος μεχρι και σε πασα προς τα πισω.
Συγνωμη αλλα ντρεπόμουν για λογαριασμο του που πληρωνεται για να παιζει ποδοσφαιρο και λεγεται "επαγγελματιας" ποδοσφαιριστης. Αυτος ειναι για να παιζει στην δεκαετια του 80 να τρεχει πανω κατω στην γραμμη πανω και να μην ακουμπαει μπαλα ποτε.
Ελεος με τους αμπαλους, ΝΑΙ σε παιδια οπως ο Σαββιδης που εχουν ανεση με την μπαλα στα ποδια.
Παρασκευή αν περάσουμε, ελπίζω στον επόμενο γύρο να μας έχουν χαιρετήσει κάποιοι Έλληνες...
Αν δεν περάσουμε, θα έχει αρκετές ελληνικές ομάδες που θα συνεχίσουν ευρωπαϊκή πορεία, οπότε είναι χρήσιμοι σε αυτές, μιας και έχουν παραστάσεις από Ευρώπη...
Φρανκ την σκούπα στην πρίζα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αν δεν περάσουμε, θα έχει αρκετές ελληνικές ομάδες που θα συνεχίσουν ευρωπαϊκή πορεία, οπότε είναι χρήσιμοι σε αυτές, μιας και έχουν παραστάσεις από Ευρώπη...
Φρανκ την σκούπα στην πρίζα
Νομιζω θα χουμε και εκπλήξεις και με αλλους ξένους
Λες έ; σαν ποιον;
Βιτορ, Κοστα, Μαντουρο και Μακ, δε μου ρχετε κανεις αλλος στο μυαλο πρωι πρωι, αυτοι μεινανε!
Με τον άλλον της γάμα μπενφικα δεν ξέρω τι θα κάνουμε... Εκείνος είναι πιο μεγάλο ταγάριMANIAKOS έγραψε:Πολυ του κοστα ακούστηκε
Ολσεν?
Περα απ την πλακα, και ο Βιτορ και ο Κοστα ειναι χρησιμοι. Εκτος του οτι δεν εχουμε αλλα σεντερμπακ, πιστευω πως ο Βιτορ ειναι βαρυς λογω προετοιμασιας, κι ο Κοστα πολυτιμος λογω εμπειριας.
Ο Μακ δεν νομιζω οτι θα φυγει.
Αρα μενει μονο ο Μαντουρο.
Περα απ την πλακα, και ο Βιτορ και ο Κοστα ειναι χρησιμοι. Εκτος του οτι δεν εχουμε αλλα σεντερμπακ, πιστευω πως ο Βιτορ ειναι βαρυς λογω προετοιμασιας, κι ο Κοστα πολυτιμος λογω εμπειριας.
Ο Μακ δεν νομιζω οτι θα φυγει.
Αρα μενει μονο ο Μαντουρο.