Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Τον αποχαιρετανε γραφοντας τα κατορθωματα του με τη φανελα τους.
Το τοπικ του παιχτη ειναι δικο μου,το νου σας ρεμαλια.
Εκτος αν δεν ειμαι μεσα οταν ανακοινωθει.
- paokovios1974
Μην πας πουθενα σημεραobanebane έγραψε:Τον αποχαιρετανε γραφοντας τα κατορθωματα του με τη φανελα τους.
- paokovios1974
μα να μην το ανεβασει καποιος που δεν εχει ξαναανεβασει ποτε για παικτη νεο εδω μεσα..??ετσι για γουρι???

- ace79grpaok
Σας το είχα πει χθες οτι ο παίκτης θα κλείσει σε ένας και κάποιος με ειρωνεύτηκε πως και έχω καλή αυρα για τον παίκτη ,απλά η κοινή λογική ήταν .
κανένα σάιτ δεν το έχει βγάλει ότι έμεινε ελεύθερος ο Ροντρίγκεζ
κοιμούνται ακόμα τα παιδιά
μέχρι το μεσημέρι ανακοίνωση;;;;

Στο τουιτερ της ομαδας κανουν σχολια οι οπαδοι για την φυγη του ποδοσφαιριστη.
SMS ;;;GoMaRoS έγραψε:κανένα σάιτ δεν το έχει βγάλει ότι έμεινε ελεύθερος ο Ροντρίγκεζ![]()
![]()
κοιμούνται ακόμα τα παιδιά
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Το τουιταρισμα του ισπανου δημοσιογραφου το εβγαλε ο ron,ο τσε απλα το μεταφρασε.
Όλες οι περσινές μεταγραφές στο φεύγα και πόσες απο τις προπέρσινες. Αυτο ειναι εξίσου δύσκολο με το να φέρνεις καινούργιους παίκτες. Δυο χρονιές αγωνιστικά χαμένες.
Σε καμια 10αρια μέρες θα χουν ανακοινωθεί 5-6 παίχτες αλλά παλι θα βρείτε να γκρινιαξετε. Μπορεί να μην έχει φύγει ο σαλπι ή ο Τζαβέλας, ή ο μαντουρο ή ο Τούντορ με τον Φρανκ ή όποιος σας ξινιζει τέλος πάντων.
Ο άλλος γράφει δυο φορες τη μέρα το ίδιο μήνυμα μιρλας. Απλα αλλάζει την ημερομηνία κάθε μέρα. Ελεος....
Ο άλλος γράφει δυο φορες τη μέρα το ίδιο μήνυμα μιρλας. Απλα αλλάζει την ημερομηνία κάθε μέρα. Ελεος....
- sourmenetes
- Moderator
και οι προπερσινες...Gimnistis έγραψε:Όλες οι περσινές μεταγραφές στο φεύγα και πόσες απο τις προπέρσινες. Αυτο ειναι εξίσου δύσκολο με το να φέρνεις καινούργιους παίκτες. Δυο χρονιές αγωνιστικά χαμένες.
σκεψου οτι απο τους 15-20 παιχτες που ηρθαν μεσα σε 3 χρονια ουτε ΕΝΑΣ δεν παιζει βασικος...
τραγικο....
Παιζει ο λουκας και ο βιτορ και ο τζαβελας και ο κοστα και ο μακ και ο τζιολης,αυτοι ποτε ηρθαν δηλαδη;
ace το θεμα ειναι οτι οταν η κριτικη γινεται καθημερινο report καθυστερησης κουραζει και προκαλει εκνευρισμο και ανουσιες κοντρες εδω μεσα σε ολο τον κοσμο...οταν αναφερεις πχ 2 μερες πιο πριν οτι αργησαμε δε νομιζω 2 μερες να μην εχουμε αργησει ακομα...ή 5 μερες πιο μετα...ή 7...ο χρονος δε γυριζει πισω πως να το κανουμε...οταν αργεις μια βδομαδα πριν πως θα το αλλαξεις αυτο μια βδομαδα μετα?παει τελιωσε αργησαμε...τελος...καπουτ...μαντσαρε...φινιτο λα μουσικα πως το λενε...ace79grpaok έγραψε:Μπαστα ρε σουρμε είναι στην ομάδα απο 16/6 και δεν μπορεί να βρει 4 καλους παίκτες εδώ και 2 μήνες?όσο για τα αλλα που λες συμφωνώ η ομάδα έχει σχέδιο και χάρτη για ρο πως θα πάει αποι το σημείο α στο σημείο β αλλά θέλει ενίσχυση γιατί έκανε εκαθαρισεις και άνοιξε και αλλα κενα απο εκείνα που είχανε 30/6 ,απλά μην μεταφράζετε κάποιοι η κριτική σε γκρίνια και σε go home,όπως εκρινα τον ζβ θα κρινω και τον φα,τόσα χρονια εδώ έχω αποδεξει οτι δεν ειιμαι κατευθυνόμενος και δεν κρίνω με γνώμονα συμπάθειες και αντιπαθειες
φιλικα στο γραφω αυτο να ξερεις οχι για να σε πικαρω
marley
γραφεις πολυ σωστα οτι δε δημιουργειται ροστερ 2015-2016 αλλα 10ετιας...αυτο ειναι ολο το ζουμι...
γι αυτο ρωταω συνεχεια εγω ο χαζος...αργησαμε με βαση τι?
με βαση τη χρονια 2015-2016? ναι εχουμε παραργησει οχι απλα αργησει...
με βαση το σκεπτικο να χτισουμε το ροστερ δεκαετιας -οπως αναφερεις- που θα μας φερει αυτο που αρχιζει απο "π" και δε μπορουμε να λεμε ουτε το ονομα του πλεον?
μα πως μπορουμε να θετουμε χρονικους περιορισμους (2 μηνων) για κατι τετοιο?απαγορευεται...να παρει το χρονο του οπως τον παιρνει ο αρνεσεν αλλα τουλαχιστον να μου κανει αυτο...
υγ αν τον ειχα κλεισει απο το φλεβαρη μαρτη το δανο τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα...αλλα τον εκλεισα τον ιουνη τι να κανω τωρα να τον φαω?