sourmenetes έγραψε:O βρυζας αγαπητε εβαλε το χερι του για να φτασεις εδω...ace79grpaok έγραψε:Eorptol άσε τις εξυπνάδες και κοιτα την πραγματικότητα,εγώ δεν ξερω ομάδα του επιπέδου μας χωρίς οικονομικά προβλήματα να μην έχει πάρει ούτε έναν παίκτη για μέσα ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αλλά ξέρω υπάρχει πλάνο ,ανηταν ο ζβ στην θέση του δανου θα τον είχαμε κρεμάσει απο την καμαρα ,εσύ αφού δεν έχεις πρόβλημα με την κατάσταση που επικρατεί πρόβλημα σου αλλαμην το παίζεις βασιλικότερος του βασιλέως σ εμένα οκ?σε 21 μέρες παίζεις πρωτάθλημα αν δεν το έχεις καταλάβει και επίσης αν περάσεις την τρναβα η επομενη ομάδα για την Ευρώπη δεν θα είναι χωριό πάλι.
Για να εχεις ενα ροστερ 25-27 παιχτες και οι 10-14 να παιρνουν τεραστια συμβολαια χωρις να αποδιδουν.Φτανει πια με το αν ηταν ο ενας εδω και ο αλλος.
Ολοι λεμε οτι εχουμε αργησει αλλα τον αφησαμε 7 χρονια το βρυζα διπλα στην ομαδα και εκτος απο τα 2 πρωτα που μαζι με το ζαγορ φτιαξανε ωραια πραγματα μετα δεν μπορεσε να αποδοσει.
Ισχυουν ολα οσα λες περι καθυστερησης αλλα ειναι πρωτη χρονια,γινεται ξεσκαρταρισμα χοντρο και σιγουρα θα ερθουν καποιοι παιχτες.Σιγουρα θα τους θελαμε απο αρχες ιουλη αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι.
Υπομονη και στηριξη.
Ο κοσμος πιστευει στην προσπαθεια και αυτο ειναι πολυ θετικο.
Δεν κατάλαβες εγώ δεν γουστάρω τον βρυζα και τα βαρίδια που προσπαθεί να αποτειναξει η ομάδα είναι δικά του κατορθώματα απλά λρω οτι το ονομα αρνεσεν κρατάει τον κόσμο απο το να αρχίσει μαζικά την γκρινια