Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ο Αρνεσεν δήλωσε: Θα πάρουμε παίχτες, μόνο αν ειναι καλλυτεροι απο αυτούς που έχουμε.
ΥΓ Για τους ξεχασιάρηδες.
- ace79grpaok
Eorptol άσε τις εξυπνάδες και κοιτα την πραγματικότητα,εγώ δεν ξερω ομάδα του επιπέδου μας χωρίς οικονομικά προβλήματα να μην έχει πάρει ούτε έναν παίκτη για μέσα ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αλλά ξέρω υπάρχει πλάνο ,ανηταν ο ζβ στην θέση του δανου θα τον είχαμε κρεμάσει απο την καμαρα ,εσύ αφού δεν έχεις πρόβλημα με την κατάσταση που επικρατεί πρόβλημα σου αλλαμην το παίζεις βασιλικότερος του βασιλέως σ εμένα οκ?σε 21 μέρες παίζεις πρωτάθλημα αν δεν το έχεις καταλάβει και επίσης αν περάσεις την τρναβα η επομενη ομάδα για την Ευρώπη δεν θα είναι χωριό πάλι.
Το ειπε αλλά ποιος το θυμάται; μάλλον ήθελε να πει θα πάρουμε παίκτες αλλά ίσως αργησουμε γιατί θέλω καλές επιλογές
-
ron-swanson
https://mobile.twitter.com/PacoGomezGil ... 6233325568
Αυτός ο τύπος που είναι δημοσιογράφος της Ελτσε απ ότι καταλαβαίνω λέει ότι ο Ροντριγκες θα μείνει ελεύθερος και θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Επειδή είμαι από κινητό δεν ξέρω αν είναι σωστή η μετάφραση.
Αυτός ο τύπος που είναι δημοσιογράφος της Ελτσε απ ότι καταλαβαίνω λέει ότι ο Ροντριγκες θα μείνει ελεύθερος και θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Επειδή είμαι από κινητό δεν ξέρω αν είναι σωστή η μετάφραση.
eorptol έγραψε:Και αύριο είναι 2/8 μεθαύριο 3/8 κλπ κλπ αρνεσεν Go home.... O ζου βου έκανε ήδη, 7 μεταγραφες φέρνει και αμπτουν το πουλεν του κολκα , και εμείς τίποτε.... Ωρε που πάμε....
αυτο που κανεις με τα go home ειναι γελοιο
αν ταυτιζεις την κριτικη με το φυγε
δεν μας ενδιαφερειμ τι κανει η βεροια εχεις μια μανια να συγκρινεις τον ΠΑΟΚ με ομαδουλες
αργησαμε στις μεταγραφες ειναι κοινη λογικη αν βαλεις κατω τα δεδομενα
ροστερ 14-15 με το ροστερ αυτη την στιγμη
αν δεις οτι σεντερ μπακ ουτε αριθμιτικα βγαινουμε ποσο μαλλον για ποιοτητα
σε αλλο τοπικ γραφεισ για τζιολη τζαβελα οτι παιζουν γιατι δεν εχει αλλουσ να βαλουν
και ταυτοχρονα λεσ οτι δεν αργησαμε
η παρανοια του ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ με πληθοσ αντιφασεων μασ εφτασε στο μαυρο χαλι
αργησαμε κυριε εορπτολ ειναι γεγονοσ επισησ γεγονοσ ειναι οτι κατι ετοιμαζει
ο φρανκ θα δουμε και θα κρινουμε με τισ κινησεισ εντοσ εβδομαδασ γιατι στον επομενο γυρο θα εχουμε πολλουσ νεουσ παιχτες
εχει μια λογικη για φετος ξεκαρταρισματος δικτυο μανατζαρεων θα χτυπησει μαζικα
περιμενει να φυγουν πρωτα απο το ροστερ ψαχνει κατι αλλο
ολα μαζι η και τιποτα απο αυτα
το σιγουρο ειναι οτι δεν χρεαζεται υπερασπιση με αντιφασεισ
αφησε κατα μεροσ τα δικα σου και μην προσβαλεισ τον συλλογο τον φρανκ την κοινη λογικη
υγ ο μεχρι πριν 3 μηνεσ ΞΕΡΕΙ εγινε αντικειμενο χλευασμου τωρα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Σάβ 01 Αύγ 2015, 08:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
- sourmenetes
- Moderator
O βρυζας αγαπητε εβαλε το χερι του για να φτασεις εδω...ace79grpaok έγραψε:Eorptol άσε τις εξυπνάδες και κοιτα την πραγματικότητα,εγώ δεν ξερω ομάδα του επιπέδου μας χωρίς οικονομικά προβλήματα να μην έχει πάρει ούτε έναν παίκτη για μέσα ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αλλά ξέρω υπάρχει πλάνο ,ανηταν ο ζβ στην θέση του δανου θα τον είχαμε κρεμάσει απο την καμαρα ,εσύ αφού δεν έχεις πρόβλημα με την κατάσταση που επικρατεί πρόβλημα σου αλλαμην το παίζεις βασιλικότερος του βασιλέως σ εμένα οκ?σε 21 μέρες παίζεις πρωτάθλημα αν δεν το έχεις καταλάβει και επίσης αν περάσεις την τρναβα η επομενη ομάδα για την Ευρώπη δεν θα είναι χωριό πάλι.
Για να εχεις ενα ροστερ 25-27 παιχτες και οι 10-14 να παιρνουν τεραστια συμβολαια χωρις να αποδιδουν.Φτανει πια με το αν ηταν ο ενας εδω και ο αλλος.
Ολοι λεμε οτι εχουμε αργησει αλλα τον αφησαμε 7 χρονια το βρυζα διπλα στην ομαδα και εκτος απο τα 2 πρωτα που μαζι με το ζαγορ φτιαξανε ωραια πραγματα μετα δεν μπορεσε να αποδοσει.
Ισχυουν ολα οσα λες περι καθυστερησης αλλα ειναι πρωτη χρονια,γινεται ξεσκαρταρισμα χοντρο και σιγουρα θα ερθουν καποιοι παιχτες.Σιγουρα θα τους θελαμε απο αρχες ιουλη αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι.
Υπομονη και στηριξη.
Ο κοσμος πιστευει στην προσπαθεια και αυτο ειναι πολυ θετικο.
Μας κορόιδευαν χρόνια, αυτοί που έκαναν επανηλειμμενα άχρηστες μεταγραφές!!! Πόσους έφεραν και πόσοι έπαιξαν;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Νομίζω ότι το πρόβλημα της οποίας γκρίνιας δεν οφείλετε στο ότι δεν έχουν γίνει ή δεν γίνονται μεταγραφες αλλά στο ότι δεν ακούγετε ότι γίνονται. Τι εννοώ: αν έσκαγε κάθε μέρα και από ένας παπας-αρχιμανδρίτης θα ήταν λιγότεροι αυτοί που θα γκρίνιαζαν. Νομίζω ότι η φετινή ανομβρία ονομάτων λειτουργεί τελικά αντίθετα, ~γιατί σαν λαός κακά τα ψέματα δεν είμαστε ώριμοι...
- hasio_john
Βρε συ marley4 έλεος! Ειρωνικά/καυστικά το είπε ο eorptol και συ τον έσουρες από την μούρη!
Ούτε με απειλή όπλου δεν θα έλεγε (και να εννοούσε) το go home. Απλά το είπε ειρωνικά για όλους αυτούς που κλαίγονται και ρίχνουν χολή από δω και από κει.
(Εκτός και λοξοδρόμησε και αυτός! Μίλα ρε προδότη, .. ξηγήσου....
)
Μάγκες, δείξετε και λίγη πίστη σε αυτούς που πήραν στις πλάτες τους το δύσκολο έργο της αναγέννησης της ομάδας μας και κάντε λίγη υπομονή! Θα έρθουν πολύ σύντομα ανεπανάληπτες στιγμές που θα μας κάνουν όλους να τρίβουμε τα μάτια μας!
Ούτε με απειλή όπλου δεν θα έλεγε (και να εννοούσε) το go home. Απλά το είπε ειρωνικά για όλους αυτούς που κλαίγονται και ρίχνουν χολή από δω και από κει.
(Εκτός και λοξοδρόμησε και αυτός! Μίλα ρε προδότη, .. ξηγήσου....
Μάγκες, δείξετε και λίγη πίστη σε αυτούς που πήραν στις πλάτες τους το δύσκολο έργο της αναγέννησης της ομάδας μας και κάντε λίγη υπομονή! Θα έρθουν πολύ σύντομα ανεπανάληπτες στιγμές που θα μας κάνουν όλους να τρίβουμε τα μάτια μας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 01 Αύγ 2015, 09:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ron-swanson έγραψε:https://mobile.twitter.com/PacoGomezGil ... 6233325568
Λυθηκε το συμβολαιο του ροντριγκεζ κοινη συναινεση και παρι ΠΑΟΚ με τον οποιο συμφωνησε
Για να ανοιγουμε σιγα σιγα τοπικ πυραυλοκινητοι παιχτες
- paokovios1974
Ο Αρνεσεν και ο Τουντορ τι σχεση εχει με αυτους?pilotos έγραψε:Μας κορόιδευαν χρόνια, αυτοί που έκαναν επανηλειμμενα άχρηστες μεταγραφές!!! Πόσους έφεραν και πόσοι έπαιξαν;
οτι να ναι...δεν υπαρχουν παικτες καλυτεροι απο αυτους που εχουμε σ ολο τον κοσμο? δουλεια τους δεν ειναι να βρουνε? εχουν αργησει χαρακτηριστικα ψαχνοντας να βρουνε καλυτερο αμυντικο απο τον Βιτορ ή καλυτερο απο τον Τζιολη? δεν υπαρχει παικτης καλυτερος απο τον Τζαβελλα?KOSTAS54 έγραψε:Ο Αρνεσεν δήλωσε: Θα πάρουμε παίχτες, μόνο αν ειναι καλλυτεροι απο αυτούς που έχουμε.
μην μας τρελλαινεις τωρα....ρισκαρουν οπως περσι με ΑΑ ου ολοι περιμεναμε μεχρι 31 Αυγουστου..μετα τους ελευθερους και στο τελος ενα μεγαλο τιποτα...
ολοι φωναζαν οτι η ομαδα δεν θα αντεξει γιατι ειναι φτωχο το ροστερ, με πρωτους τους ΑΡΔ αλλα εμεις τους βριζαμε λεγοντας οτι θελουν να κανουν κακο στην ομαδα....
ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΕΛΟΣ
- paokovios1974
Paco Gómez
Paco Gómez -PacoGomezGil
Rodrigues end terminates his contract with #ElcheCF by mutual agreement with the club; this week passed recognition PAOK Salonica
11:47 PM - July 31, 2015
Τσε εισαι αρχοντας.
Paco Gómez -PacoGomezGil
Rodrigues end terminates his contract with #ElcheCF by mutual agreement with the club; this week passed recognition PAOK Salonica
11:47 PM - July 31, 2015
Τσε εισαι αρχοντας.
με αυτο που γραφετε θα ξεσηκωσετε το κοσμο εναντια στον φρανκ
και ο φρανκ δηλωσε ιουνιο ΑΡΓΗΣΑΜΕ
αλλα δεν σας συμφερουν αυτα
ο φρανκ εχει ενα πλανο δουλευει σε πολλα μετωπα με εταιρικη λογικη
ειναι πολλες οι πτυχες εκει
σημερα αν θελει ανακοινωνει 10 παιχτες δεν ειναι τιποτα
το προβλημα ειναι οι υπερασπιστες που προκαλουν αναστατωση με τις παραλογες κατ εμε τοποθετησεις τους
χορτασαμε απο δικαιολογιες τοσα χρονια και ο χ ξερει και αν θες γινε ΤΔ εσυ
και θελετε να φατε τον ψ τον μ
και απο αλαθητη παε που χτιζει ομαδαρα καθε ιουλιο και διωξτουσ ολουσ καθε μαιο
φτανει πια BASTA
ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΡΟΣΤΕΡ 15/16 ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ
αργει και θα αργησει και αλλο οσο γουσταρει
σημερα εχουμε πλανο ΠΛΑΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΛΑΝΟ
δεν χρειαζεται η επιστροφη του ζαγορακισμου
το οτι δεν καταλαβαινετε οτι αργησαμε αλλα ειναι βαση σχεδιασμου και πατε να βγαλετε γκρινιαριδες και μιρλες την αγωνια των αδερφων δεν σας τιμα
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΘΖ/ΖΒ/ΑΑ με την προεδρικη φρουρα παει να συμαζεψει
μερος του προβληματος ειστε και εσεις
και ο φρανκ δηλωσε ιουνιο ΑΡΓΗΣΑΜΕ
αλλα δεν σας συμφερουν αυτα
ο φρανκ εχει ενα πλανο δουλευει σε πολλα μετωπα με εταιρικη λογικη
ειναι πολλες οι πτυχες εκει
σημερα αν θελει ανακοινωνει 10 παιχτες δεν ειναι τιποτα
το προβλημα ειναι οι υπερασπιστες που προκαλουν αναστατωση με τις παραλογες κατ εμε τοποθετησεις τους
χορτασαμε απο δικαιολογιες τοσα χρονια και ο χ ξερει και αν θες γινε ΤΔ εσυ
και θελετε να φατε τον ψ τον μ
και απο αλαθητη παε που χτιζει ομαδαρα καθε ιουλιο και διωξτουσ ολουσ καθε μαιο
φτανει πια BASTA
ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΡΟΣΤΕΡ 15/16 ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ
αργει και θα αργησει και αλλο οσο γουσταρει
σημερα εχουμε πλανο ΠΛΑΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΛΑΝΟ
δεν χρειαζεται η επιστροφη του ζαγορακισμου
το οτι δεν καταλαβαινετε οτι αργησαμε αλλα ειναι βαση σχεδιασμου και πατε να βγαλετε γκρινιαριδες και μιρλες την αγωνια των αδερφων δεν σας τιμα
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΘΖ/ΖΒ/ΑΑ με την προεδρικη φρουρα παει να συμαζεψει
μερος του προβληματος ειστε και εσεις