Π.Α.Ο.Κ. - Spartak Trnava, 1-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Spartak Trnava, 1-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Μπραβο στην ομαδα γιατι επαιξε με παθος και σωστη νοοτροπια,παρολο που αγωνιστηκε σε ολο το ματς με παιχτη? λιγοτερο.Με βαση το -ανεπαρκεστατο- υλικο του ΠΑΟΚ,ειμαι ικανοποιημενος απ την προσπαθεια.
Τωρα παμε για 3 αποτελεσματα στη Σλοβακια και θεωρω οτι θα προκριθουμε ευκολα με 2η καθαρη νικη.
Η διαιτησια ηταν τραγικη και συνολικα μας αδικησε.Μας εκοψε λανθασμενα 2 τετ-α-τετ,δεν μας εδωσε καθαρο πεναλτι,δεν εδωσε δευτερη κιτρινη-κοκκινη σε παιχτη της τρναβα στο 70'.Σωστη η κοκκινη στον βιτορ και το γκολ που βαλαμε προερχεται απο επιθετικο φαουλ.
Τωρα παμε για 3 αποτελεσματα στη Σλοβακια και θεωρω οτι θα προκριθουμε ευκολα με 2η καθαρη νικη.
Η διαιτησια ηταν τραγικη και συνολικα μας αδικησε.Μας εκοψε λανθασμενα 2 τετ-α-τετ,δεν μας εδωσε καθαρο πεναλτι,δεν εδωσε δευτερη κιτρινη-κοκκινη σε παιχτη της τρναβα στο 70'.Σωστη η κοκκινη στον βιτορ και το γκολ που βαλαμε προερχεται απο επιθετικο φαουλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Παρ 31 Ιούλ 2015, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σκονδρα η μπάλα πηγαίνει μπροστά, όχι συνέχεια πίσω... Αλλάξαμε προπονητή, ξύπνα!!!
Υγ τουλάχιστον βλέπουμε κάτι σαν μπάλα, από αυτούς που πιάνω κάτω είχαμε και πέρσι.
Τζαβελα όσο και να σε σπρώχνουν οι φίλοι σου οι αρδ, δεν κάνεις παλικάρι μου... Εγώ θα σου έβγαζα τέσσερις κίτρινες με αυτά που κάνεις
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Υγ τουλάχιστον βλέπουμε κάτι σαν μπάλα, από αυτούς που πιάνω κάτω είχαμε και πέρσι.
Τζαβελα όσο και να σε σπρώχνουν οι φίλοι σου οι αρδ, δεν κάνεις παλικάρι μου... Εγώ θα σου έβγαζα τέσσερις κίτρινες με αυτά που κάνεις
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
δεν αναφερομαι σε σενα καταραμενε...kataramenos5 έγραψε:Αναφερεσαι στα δικά μου ποστ?Sera4 έγραψε:ωραιος ο tad![]()
εγω καταρχην θελω να σταθω σε ενα πολυ σημαντικο πραγμα...ειναι πολυς ο καιρος που διαβαζω για τον κοσμο του ΠΑΟΚ περι καναπεδων γκρινιαρηδων για τη μεταλλαξη του κλπ κυριως απο καποια συγκεκριμενα ατομα τα οποια δεν ξερω ισως και λογω ηλικιας δεν μπορουν να καταλαβουν το μεγαλειο αυτου του λαου και τον τροπο που λειτουργει...
οι καλυτερες απαντησεις δινονται στα φετινα ματς...ο κοσμος κυριοι βλεπει πλεον οτι υπαρχει μια προσπαθεια εκκαθαρισης στους κυκλους της παε...βλεπει μια προσπαθεια που γινεται απο ποδοσφαιρανθρωπους (τουντορ, αρνεσεν) με λογικη και οραμα και επιστρεφει στο γηπεδο σιγα σιγα και υποστηριζει 90 λεπτα...η ομαδα ειναι χωρις ουσιαστικα μεταγραφη και ομως ο κοσμος ηταν εκει και στα 2 παιχνιδια με φωνη και παθος...
αναφερομαι σε συγκεκριμενα ατομα τα οποια εχουν μιλησει με πολυ ασχημα λογια για τον κοσμο σε σημειο ευτελισμου χρησιμοποιωντας και συγκερισεις με ανυπαρκτους οπαδους αλλων ομαδων...ξερουν ποια 2-3 ειναι αυτα...
το σημαντικο που θελω να αναδειξω και το φωναζω τοσα χρονια ειναι οτι οταν η ομαδα βγαζει υγεια και ο κοσμος θα αγκαλιασει...ο ΠΑΟΚ φετος χωρις μεταγραφες (ακομα), χωρις τιποτα, αρχιζοντας να βγαζει υγεια και οραμα κανει τον κοσμο να αγκαλιαζει την προσπαθεια σιγα σιγα...χθες στο γηπεδο εβλεπες ΠΑΟΚ και ενιωθες ΠΑΟΚ...εντος και εκτος των 4 γραμμων...οπως και στο πρωτο ματς...και η συνεχεια θα ειναι αναλογη και ακομα καλυτερη...
αυτα ειναι τα νο1 κριτηρια για τον ΠΑΟΚτση και η περηφανια του σωματειου...ουτε μεταγραφες, ουτε μπαμ μπουμ ουτε τιποτα...αυτα επονται...
η καυλα οπως ελεγε και την εψαχνε καποιος ευρωβουλευτης κοροιδευοντας τον κοσμο σαν να μην καταλαβαινε τι εφταιγε...
- kataramenos5
Οντως χθες ήταν κατι απ τα παλια.Τοσο ζωντανη 4 ειχα πολυ καιρο να δω.NON stop και ανεβα κατεβα στη κερκιδα με 30+ βαθμους ειναι ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΟ ΚΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ (για να μη ξεχναμε) .Αν εχετε κανα βιντεακι καλο θα τανε να το ανεβασετε γιατι δε ξερω τι εδειξε η @@@@@@ Νοβα.Απ την αλλη Sera δε ξερω αν αυτη η ωραια ατμοσφαιρα θα συνεχισει και στο πρωταθλημα με τιποτα Κερκυρες κλπ αν δε γινουν τελικα μεταγραφες.Sera4 έγραψε: χθες στο γηπεδο εβλεπες ΠΑΟΚ και ενιωθες ΠΑΟΚ...εντος και εκτος των 4 γραμμων...οπως και στο πρωτο ματς...και η συνεχεια θα ειναι αναλογη και ακομα καλυτερη...
μεταγραφες δε γινεται να μη δε γινουν γιατι αυτη τη στιγμη δε συμπληρωνεται καλα καλα ουτε 18αδα
καταλαβα τι θες να πεις...δε χρειαζεται ο κοσμος μεταγραφες μπαμπα μπουμπα ή τιποτα τετοιο...ενα πλανο που να εφαρμοζεται, μια σχεση ειλικρινιας ομαδας-κοσμου, ενα οραμα και μια ομαδα που να βγαζει ΠΑΟΚ...
οπως γινεται και τωρα...ο κοσμος ξερει οτι θα γινουν καποιες κινησεις...σε αλλες εποχες (ζβ και λοιπων) θα γινοταν χαμος που η ομαδα ειναι γυμνη και με μολις μια μεταγραφη...τωρα ομως κανει "μοκο" σε μεγαλο βαθμο και περιμενει...
ξερει οτι η ομαδα εχει πλεον ενα καταλληλο τημ ανθρωπων που δουλευουν με γνωση, με ειλικρινια και διαφανεια χωρις να κοροιδευουν...παει γηπεδο και βλεπει μια ομαδα δουλεμενη που αρχιζει και βγαζει ΠΑΟΚ...και το γουσταρει...και τραγουδαει και χοροπηδαει 90 λεπτα...και δε θα σταματησει να το κανει οσο εχει αυτο το συναισθημα...γιατι αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ...αυτος ειναι ο ΠΑΟΚτσης με τα καλα του και τα κακα του...
ειναι τοσο απλα τα πραγματα...
καταλαβα τι θες να πεις...δε χρειαζεται ο κοσμος μεταγραφες μπαμπα μπουμπα ή τιποτα τετοιο...ενα πλανο που να εφαρμοζεται, μια σχεση ειλικρινιας ομαδας-κοσμου, ενα οραμα και μια ομαδα που να βγαζει ΠΑΟΚ...
οπως γινεται και τωρα...ο κοσμος ξερει οτι θα γινουν καποιες κινησεις...σε αλλες εποχες (ζβ και λοιπων) θα γινοταν χαμος που η ομαδα ειναι γυμνη και με μολις μια μεταγραφη...τωρα ομως κανει "μοκο" σε μεγαλο βαθμο και περιμενει...
ξερει οτι η ομαδα εχει πλεον ενα καταλληλο τημ ανθρωπων που δουλευουν με γνωση, με ειλικρινια και διαφανεια χωρις να κοροιδευουν...παει γηπεδο και βλεπει μια ομαδα δουλεμενη που αρχιζει και βγαζει ΠΑΟΚ...και το γουσταρει...και τραγουδαει και χοροπηδαει 90 λεπτα...και δε θα σταματησει να το κανει οσο εχει αυτο το συναισθημα...γιατι αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ...αυτος ειναι ο ΠΑΟΚτσης με τα καλα του και τα κακα του...
ειναι τοσο απλα τα πραγματα...
- kataramenos5
Μπορει να γινομαι λιγο κουραστικος αλλα τετοια ..ΓΚ@@@Α ειχα καιρο να νιωσω κι ας ηταν κοντρα ο κορακας.
Μακαρι να βλεπουμε τετοια εικονα σε καθε παιχνιδι.Εφυγα τοσο γεματος απ το γήπεδο.Για μεταγραφες δε ξερω αν θα γινουν χωρις να γινουν αποδεσμευσεις πρώτα οπως ειπε και καποιο παιδι στο αντιστοιχο τοπικ.Κι αυτο θα ναι ενα τεστ .
ΥΓ Ταγμα μη μου πεις οτι συμμετείχες κι εσυ στο αμπαλαεα πανω -κατω γιατι..θα καταρευσω.
Μακαρι να βλεπουμε τετοια εικονα σε καθε παιχνιδι.Εφυγα τοσο γεματος απ το γήπεδο.Για μεταγραφες δε ξερω αν θα γινουν χωρις να γινουν αποδεσμευσεις πρώτα οπως ειπε και καποιο παιδι στο αντιστοιχο τοπικ.Κι αυτο θα ναι ενα τεστ .
ΥΓ Ταγμα μη μου πεις οτι συμμετείχες κι εσυ στο αμπαλαεα πανω -κατω γιατι..θα καταρευσω.
Oταν λες καιρο?kataramenos5 έγραψε:Μπορει να γινομαι λιγο κουραστικος αλλα τετοια ..ΓΚ@@@Α ειχα καιρο να νιωσω κι ας ηταν κοντρα ο κορακας.
Ποσο?
Εγω παντως απο τον Μάιο..............
που "εξομολογησα" μια σαρανταρα.
- kataramenos5
Μπες στου Φακ και διαβασε για την μετανοια
και τα ξαναλεμε.
και τα ξαναλεμε.
μια χαρά. αν είμασταν 11 με 11 η πεντάρα ήταν σίγουρη.
κατα τα άλλα, το είδα το ματς μετά το 25 και έχασα και ένα σημείο στο 2ο (καταραμένη δουλεία).
απο αυτά που είδα, τεράστια εντύπωση μου έκανε ο Όλσεν με το πως φώναζε και καθοδηγούσε τους συμπαίχτες του. κατι μου λέει ότι χτυπήσαμε λαυράκι αλλά δεν το λεω ακόμα γιατί είμαι γνωστός γκαντεμόσκυλο...
με προσεχτική εμφάνιση και την ίδια τακτική στις κάθετες πασες το εκτός ματς είναι δικό μας.
υγ: mvp Τούντορ και ένα μπράβο στο μυστακίδη. το κεφάλι κάτω και με μπόλικη δουλειά κάτι μπορεί να γίνει.
κατα τα άλλα, το είδα το ματς μετά το 25 και έχασα και ένα σημείο στο 2ο (καταραμένη δουλεία).
απο αυτά που είδα, τεράστια εντύπωση μου έκανε ο Όλσεν με το πως φώναζε και καθοδηγούσε τους συμπαίχτες του. κατι μου λέει ότι χτυπήσαμε λαυράκι αλλά δεν το λεω ακόμα γιατί είμαι γνωστός γκαντεμόσκυλο...
με προσεχτική εμφάνιση και την ίδια τακτική στις κάθετες πασες το εκτός ματς είναι δικό μας.
υγ: mvp Τούντορ και ένα μπράβο στο μυστακίδη. το κεφάλι κάτω και με μπόλικη δουλειά κάτι μπορεί να γίνει.
Ρε K_geo,
να χαρεις οτι αγαπας,
μη ξανανοιξεις τοπικ αγωνα.
να χαρεις οτι αγαπας,
μη ξανανοιξεις τοπικ αγωνα.
γιατί; αφου κερδίσαμε αφου.
άσε δε που καλύτερο πρόλογο τοπικ αγώνα, που θα βρείς;

άσε δε που καλύτερο πρόλογο τοπικ αγώνα, που θα βρείς;
Θέλω να πω κάτι για τον εκφωνητή Κανελάκη της Νόβα, μιας που έχει ανέβει και στην κεντρική ένα θέμα με αυτόν. Παιδιά εμένα δε με ενόχλησε τόσο που δεν πήρε θέση σε εξόφθαλμες διαιτητικές αποφάσεις. Η ομάδα έπαιζε με 10, προσπαθούσε και ο Κανελάκης παρουσίαζε έναν ΠΑΟΚ χωρίς αρχή και τέλος, έναν ΠΑΟΚ πολύ κακό που καθόλου δεν έγινε επικίνδυνος. Στο οφσάιτ βγαίνει τετ α τετ ο Μακ και έχει ολομόναχος δίπλα του τον Πέλκα. Δηλαδή 2 παίκτες μόνοι απέναντι στον γκολκίπερ που είναι 99% γκολ. Έλεος. Έγινε χέρι - πέναλτι. Έγινε 2ο οφσάιντ που ο παίκτης μας ξεκινά 1 μέτρο πίσω από τον αντίπαλο αμυντικό, και φυσικά το τετ α τετ του Λούκας. Ο Κανελάκης ακόμη και στο τέλος του αγώνα έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ στο 1ο ημίχρονο ότι ήταν κακός και ότι στο 2ο ανέβηκε κάπως. Η αλήθεια ήταν ότι στο 1ο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι και έπρεπε το σκορ να ήταν 3-0. Έχουν βαλθεί να χαλάσουν το κλίμα και να δημιουργούν εντυπώσεις.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιο κατεβασμενο χερι???spyretto έγραψε:Πολύ καλή η ασσίστ του Μυστακίδη αλλά δεν ήταν πάρε-βάλε...Ο Λούκας ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις - στην χαμένη ευκαιρία του Κάτσε έκανε τη μισή φάση με την απρόβλεπτη κίνηση του - και γενικά αξίζει να είναι ο MVP με ιδιαίτερη αναφορά σε Κίτσιου βέβαια που ήταν πολύ καλός σε όλο το παιγνίδι.
Η ομάδα χρειάζεται ενδυνάμωση με ποιοτικούς παίκτες χθες και τα περιθώρεια πλέον αρχίζουν να στενεύουν. Θα δυσκολευτεί να περάσει τα πλέιοφ του EL με αυτήν την ομάδα πλην Λούκας.
Τα οφσαιντ στο πρώτο ημίχρονο ήταν απαράδεκτα αλλά πέναλτι σε αμυντικό με κατεβασμένο το χέρι δεν δίνεται και η αποβολή του Βιτόρ ήταν καθαρή.
Πλακα μας κανεις??
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο το μακροσυρτο συνθημα δεν μπορουν να το κοψουν....???kataramenos5 έγραψε:Οντως χθες ήταν κατι απ τα παλια.Τοσο ζωντανη 4 ειχα πολυ καιρο να δω.NON stop και ανεβα κατεβα στη κερκιδα με 30+ βαθμους ειναι ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΟ ΚΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ (για να μη ξεχναμε) .Αν εχετε κανα βιντεακι καλο θα τανε να το ανεβασετε γιατι δε ξερω τι εδειξε η @@@@@@ Νοβα.Απ την αλλη Sera δε ξερω αν αυτη η ωραια ατμοσφαιρα θα συνεχισει και στο πρωταθλημα με τιποτα Κερκυρες κλπ αν δε γινουν τελικα μεταγραφες.Sera4 έγραψε: χθες στο γηπεδο εβλεπες ΠΑΟΚ και ενιωθες ΠΑΟΚ...εντος και εκτος των 4 γραμμων...οπως και στο πρωτο ματς...και η συνεχεια θα ειναι αναλογη και ακομα καλυτερη...
Δεν...
κατα τ'αλλα και στο προηγουμενο και στο χθεσινο πολυ καλη κερκιδα.