31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Δεν εχει να παει πουθενα,γιατι ειναι ενας απο μας.Γιωργαρε μη μασας(μεταφορικα
) και κανε καμια φουσκα με τη μπιγκμπαμπολ και για μας.

εμεινε το φιλαρακι σου να προσπαθει να πεισει τους χαζους οτι οχι μονο εισαι ποδοσφαιριστης αλλα εισαι και εξαιρετικος μεχρι στιγμης...εγω απο τη μερια μου λυγισα χθες με ενα ακομα κλειδωμα παιχτη που δειχνει οτι πλεον το εχεις ριξει στην ελληνορωμαικη...
το οτι ο αντιπαλος προπονητης εδινε συνεχως οδηγια ενας παιχτης να ειναι μονιμως πανω σου δειχνει πολλα...
το οτι ο αντιπαλος προπονητης εδινε συνεχως οδηγια ενας παιχτης να ειναι μονιμως πανω σου δειχνει πολλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 31 Ιούλ 2015, 08:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλαςα
Με αφορμή και τη μη κλήση ρού στην εθνική κατηγορεί τον μαρκάριαν ο ΣΚ....
Ενώ κάκιστος λεει ο κοστα χτες...
Χτες για μενα νε καλές και κακές στιγμές που να Ι να γελάς βεβαια
Ενώ κάκιστος λεει ο κοστα χτες...
Χτες για μενα νε καλές και κακές στιγμές που να Ι να γελάς βεβαια
Εγώ πάντως δεν τον θεωρώ σοβαρό ποδοσφαιριστή. Παίζει δεν παίζει, τον ψευτοτσαμπουκά δεν τον παρατα.
Η τριάδα πίσω είναι: πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο.
Το απέδειξε ο Βίτορ και ο Κόστα φυσικά δεν απέχει πολύ, δυστυχώς.

Η τριάδα πίσω είναι: πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο.
Το απέδειξε ο Βίτορ και ο Κόστα φυσικά δεν απέχει πολύ, δυστυχώς.

Κι εμείς πολύ σημασία δίνουμε στους τσαμπουκάδες του. Τα ίδια ακριβώς κάνει ο Ταυλαρίδης στο βάζελο και δεν ακούγεται κιχ. Και ποιοτικά δεν διαφέρουν πλέον πολύ.
- Trilofiotis
+ όσα θες
Και ο λούκας αντίστοιχα ψευτοτσαμπουκάς ειναι αλλα εκεί αγαπάμε πολύ, δαγκώσαμε λαμαρί, και αν φύγει θα πέσει κλάμα γοερό...
Και ο λούκας αντίστοιχα ψευτοτσαμπουκάς ειναι αλλα εκεί αγαπάμε πολύ, δαγκώσαμε λαμαρί, και αν φύγει θα πέσει κλάμα γοερό...
Από τηλεόραση , από γήπεδο ή από liberokolkafm ;pgetsos έγραψε:Συγγνώμη, αλλά χθες ήταν μια χαρά
Γιατί εγώ τέσσερις κάρτες θα του έβγαζα εύκολα...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Η αποθέωση ήταν στην μια φάση που μας έκαναν, αντί να ήταν στην θέση του, γύριζε με το πάσο του από το κέντρο... Ευτυχώς πρόλαβε και έκοψε ο Γιάννης ...Sera4 έγραψε:εμεινε το φιλαρακι σου να προσπαθει να πεισει τους χαζους οτι οχι μονο εισαι ποδοσφαιριστης αλλα εισαι και εξαιρετικος μεχρι στιγμης...εγω απο τη μερια μου λυγισα χθες με ενα ακομα κλειδωμα παιχτη που δειχνει οτι πλεον το εχεις ριξει στην ελληνορωμαικη...
Και συνέχιζε να περπατά, κουνώντας τα χέρια για να φαίνεται σαν τζόκινγκ αέρινο...
Ελπίζω ούτε με χαρτάκι να μείνει, δεν χωρά πουθενά, κι ας έκοψε την τσίχλα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
Οι τρεις περίεργοι λογαριασμοί ανέλαβαν την υπεράσπιση του φίλου του γιού του Ιβαν μάλιστα.........