Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
-
ron-swanson
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Kostomanolis φιλικα τελειως εξηγησε μου τι εννοεις αν θελεις.
Και το ειπα 2-3 φορες, στο περιπου τα υπολογιζω. Δεν ειμαι ο λογιστης της ΠΑΕ. Πανω κατω τα λεφτα που εχει Αρνεσεν στα χερια του θελω να υπολογισω ετσι για να γινεται κουβεντα.
Και το ειπα 2-3 φορες, στο περιπου τα υπολογιζω. Δεν ειμαι ο λογιστης της ΠΑΕ. Πανω κατω τα λεφτα που εχει Αρνεσεν στα χερια του θελω να υπολογισω ετσι για να γινεται κουβεντα.
Paoktzi γνωμη μου ειναι οτι οταν ξερεις κατι το λες ή μην λες καν οτι το ξερεις.
Μπορει να ξερεις μπορει και οχι...εσυ το αφηνεις να αιωρειται οποτε μην
νευριαζεις οταν σε αμφισβητουν.
Μπορει να ξερεις μπορει και οχι...εσυ το αφηνεις να αιωρειται οποτε μην
νευριαζεις οταν σε αμφισβητουν.
- pisakaipoupoula
Πραγματικά paoktzis ή πες κάποιο όνομα ή μη λες τίποτα, το να ανάβεις φυτίλια κ επί της ουσίας ν αφήνεις τη φαντασία του καθένα να οργιάζει δε καταλαβαίνεις ότι είναι χειρότερο στη φάση που είμαστε?
ΥΓ. Η ισπανική marca λέει ότι ο Ινσούα αρέσει στον Άρνεσεν και τον πρότεινε στ'ανταλλάγματα του Λούκας....εννοείται θα'ναι ο καλύτερος μας σεντερ μπακ, αν έρθει
ΥΓ. Η ισπανική marca λέει ότι ο Ινσούα αρέσει στον Άρνεσεν και τον πρότεινε στ'ανταλλάγματα του Λούκας....εννοείται θα'ναι ο καλύτερος μας σεντερ μπακ, αν έρθει
- ΑποστόληςΑ
Με του Ισπανούς στόπερς δεν τα πάμε καλά...Ούτε ιδιαίτερα ψηλός είναι. Νταξ έχει παίιξει στις U-19 και U-20 της Ισπανίας, είναι 22 ετών (09.09.1993)...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 31 Ιούλ 2015, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
1,85m , δηλαδη ποσο θες ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Με του Ισπανούς στόπερς δεν τα πάμε καλά...Ούτε ιδιαίτερα ψηλός είναι.
-
ron-swanson
Σωστος ο pisakaipoupoula. To γραφει η Marca http://www.marca.com/2015/07/31/futbol/ ... 41817.html.
Αρα ακυρα οσα εγραψα παραπανω. Το σεναριο εχει βαση. Και δεν ειναι καθολου κακο.
Αρα ακυρα οσα εγραψα παραπανω. Το σεναριο εχει βαση. Και δεν ειναι καθολου κακο.
- ΑποστόληςΑ
1,83 σύμφωνα με το wiki, (6 ft 0 in)john4serres έγραψε:1,85m , δηλαδη ποσο θες ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Με του Ισπανούς στόπερς δεν τα πάμε καλά...Ούτε ιδιαίτερα ψηλός είναι.
λοιπον γραφω κατι τελευταιο και δεν προκυται να ξανα γραψω αποκλειστικα σας το εγγυομαι
με κατακρινετε επειδη δεν λεω τιποτα. λοιπον επειδη καποιοι δεν σεβεσται τον ΠΑΟΚ δεν παει να πει οτι θα κανω κι εγω το ιδιο. εμενα ο ΠΑΟΚ ειναι η ζωη μου ολη
να σας πω το αποκλειστικο για εναν παιχτη που παλευει με νυχια και με δοντια ο αρνεσεν να φερει, γιατι για να μπει ο κολκας και ο καθε κολκας και να το γραψει στα αρδοσαιτ και μετα να υπαρχει κινδυνος να χαλασει, λες και δεν ξερετεοτι ονομα που βγαινει στν φορα και δεν εχει κλεισει 50% χαλαει.
οπως εκανα με την macron που μια μερα πριν εμφανιστουν οι κουτες στο αεροδρομιο εγω σας το εγραψα και κανατε κωλοτουμπες ετσι θα εκανα και τωρα οταν θα ημουν βεβαιος οτι εκλεισε η οτι ναυαγησε θα σας το εγραφα.
τωρα επειδη θα πητε τοτε γιατι εγραψες για σταφυλιδη, το θεμα σταφ ειναι απλο εαν δεν μεινει λεβερκουζεν ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ την επομενη μερα.
λοιπον αντιο απο αυτο το τοπικ θα τα λεμε μονο στα υπολοιπα, και χωρις αποκλειστικα. ευχαριστω αυτους που με πιστευαν, ξερω οτι ηταν λιγοι αλλα τους οφειλω ενα ευχαριστω
με κατακρινετε επειδη δεν λεω τιποτα. λοιπον επειδη καποιοι δεν σεβεσται τον ΠΑΟΚ δεν παει να πει οτι θα κανω κι εγω το ιδιο. εμενα ο ΠΑΟΚ ειναι η ζωη μου ολη
να σας πω το αποκλειστικο για εναν παιχτη που παλευει με νυχια και με δοντια ο αρνεσεν να φερει, γιατι για να μπει ο κολκας και ο καθε κολκας και να το γραψει στα αρδοσαιτ και μετα να υπαρχει κινδυνος να χαλασει, λες και δεν ξερετεοτι ονομα που βγαινει στν φορα και δεν εχει κλεισει 50% χαλαει.
οπως εκανα με την macron που μια μερα πριν εμφανιστουν οι κουτες στο αεροδρομιο εγω σας το εγραψα και κανατε κωλοτουμπες ετσι θα εκανα και τωρα οταν θα ημουν βεβαιος οτι εκλεισε η οτι ναυαγησε θα σας το εγραφα.
τωρα επειδη θα πητε τοτε γιατι εγραψες για σταφυλιδη, το θεμα σταφ ειναι απλο εαν δεν μεινει λεβερκουζεν ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ την επομενη μερα.
λοιπον αντιο απο αυτο το τοπικ θα τα λεμε μονο στα υπολοιπα, και χωρις αποκλειστικα. ευχαριστω αυτους που με πιστευαν, ξερω οτι ηταν λιγοι αλλα τους οφειλω ενα ευχαριστω
- buffalobill4
Φιλε paoktzis, αυτο που εγραψες ειναι εγωιστικο. Ολοι οσοι γραφουμε μπορουμε να υποστουμε κριτικη. Επισης, οποιος ξερει κατι, παραδοσιακα το λεει εδω μεσα. Εστω το λεει με γριφους.
Εγω για παραδειγμα ειπα προχθες ευθαρσως οτι ο Κιτσιου ηταν αυτος που επιασε ο Τουντορ στο Μωλο μετα τις 12. Το εμαθα, το εγραψα εδω μεσα. Οχι σε δημοσιογραφικα σαιτ. Εδω.
Αυτα και φιλικα
Εγω για παραδειγμα ειπα προχθες ευθαρσως οτι ο Κιτσιου ηταν αυτος που επιασε ο Τουντορ στο Μωλο μετα τις 12. Το εμαθα, το εγραψα εδω μεσα. Οχι σε δημοσιογραφικα σαιτ. Εδω.
Αυτα και φιλικα
-
john4serres
σορρυ αλλα τα σαιτ που βλεπω ειναι transfermarkt και whoscoredΑποστόληςΑ έγραψε:1,83 σύμφωνα με το wiki, (6 ft 0 in)john4serres έγραψε:1,85m , δηλαδη ποσο θες ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Με του Ισπανούς στόπερς δεν τα πάμε καλά...Ούτε ιδιαίτερα ψηλός είναι.
Οχι wikimalakipedia
-
paokpantou
Ρε άντε κάντε καμια μεταγραφή ρε...νταούλια μας τα κάνατε ρέεεεεεεεεεεεεε....

το θεωρεις σωστο αυτο που εκανες. μετα οταν βγαινουν τα της ομαδας στην φορα λεμε μαλακιες του τυπου υπαρχουν ρουφιανοι στην ομαδα που τα λενε στους γαμω αρδ που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ και τα βγαζουν προς τα εξω. κι εσυ κανεις αυτο που κατακρινουν ολοιbuffalobill4 έγραψε:Φιλε paoktzis, αυτο που εγραψες ειναι εγωιστικο. Ολοι οσοι γραφουμε μπορουμε να υποστουμε κριτικη. Επισης, οποιος ξερει κατι, παραδοσιακα το λεει εδω μεσα. Εστω το λεει με γριφους.
Αυτα και φιλικα
- ΑποστόληςΑ
Stopper που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να είναι κάτω από 1,88. Ο άμπαλος ο Gerard Piqué είναι 1,92 όσο ήταν και ο Μαλεζάς.
- buffalobill4
Κανεις λαθος. Εγω δεν το ακουσα απο αρδ. Ο ιδιος ο Κιτσιου το ειπε σε γνωστο του. Απο την αλλη, αν η ΠΑΕ δεν ηθελε να μαθευτει το θεμα δε θα μαθευοταν με non paper.
Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Ειτε το πω εγω ειτε οχι, αμα ειχε γυρισει τα μυαλα του Τουντορ ο Κιτσιου δεν θα ξαναεπαιζε. Ζητησε συγνωμη, πληρωσε το προστιμο και συνεχισε να δουλευει.
Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Ειτε το πω εγω ειτε οχι, αμα ειχε γυρισει τα μυαλα του Τουντορ ο Κιτσιου δεν θα ξαναεπαιζε. Ζητησε συγνωμη, πληρωσε το προστιμο και συνεχισε να δουλευει.