Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ΣΑΜΠΟ

Χαίρομαι ιδιαίτερα που κάποιοι φίλοι έκαναν την υπόδειξη.
Μιλάω για το 25 της Σπαρτάκ, τον ΣΑΜΠΟ, ο οποίος έδειξε στοιχεία μεγάλου παίκτη και μας έκανε άλογα.
Αυτόν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ των επόμενων 5-6 ετών.
Και πρέπει να τον αποκτήσει η ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Έτσι τον λένε?κ εγώ τρελάθηκα με το 25 τους, τρομερός πραγματικά!Τεχνίτης, γρήγορος, μεγάλο διασκελισμό, βρωμόσουτο, αν είναι και μικρός γιατί να μην ενδιαφερθούμε?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Ευτυχώς αρκετοί συνοπαδοί φαίνεται να κατάλαβαν ότι η ομάδα έχει τεράστια ζητήματα και ότι αποδυναμώνεται συνεχώς.
Μεγάλη ανευθυνότητα να παίζεις πρόκριση την άλλη εβδομάδα και να δίνεις τον κατά τεκμήριο καλύτερο επιθετικό σου, την Τιτίκα - Λούκας.
Την άλλη εβδομάδα θα πάμε να παίξουμε τέσσερις μόλις επιθετικούς στο ρόστερ : Μακ, Σάλπι, Μυστακίδη, Κουλούρη.
(Ο Μυστακίδης δείχνει πολύ καλά στοιχεία σε ταχύτητα και τεχνική)
Πρώτα παίρνεις, ενσωματώνεις και μετά διώχνεις ... αυτός είναι ο κανόνας.
Διώχνεις χωρίς να έχεις πάρει = έγκλημα.
Τώρα και να πάρουμε παίκτες θα παίξουν κανονικά τον Σεπτέμβριο (προετοιμασία, ενσωμάτωση, προσαρμογή κλπ...).
Κάποιος έγραψε στα προηγούμενά μου, περί 100 ημερών και κυβέρνησης και ότι είναι μόνο 40 κάτι ημέρες ο Τούντορ, ο Αρνεσεν κλπ. Ωραία νεοελληνική μπαρούφα. 100 ημέρες είναι το μισό πρωτάθλημα, το κύπελλο και η Ευρώπη.
Δεν διαρκούν 4 χρόνια τα ανωτέρω.
Εγώ θέλω να πω ότι το παράνομο στοίχημα δίνει σε πολλούς του κυκλώματος την δυνατότητα να έχουν τεράστια μαύρα ποσά και να τα διαθέτουν στο εξωτερικό όπως θέλουν. Ο νοών νοείτω.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Με του παιχτες που μιλαει ο Φρανκ αν ερθουν θα παραμιλαμε απλα...Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι επειδη ειναι μεγαλα ονοματα δυσκολευονται να ερθουν..Παντως ειναι σε καθημερινη συζητηση και με στοπερ και με φορ..Κ προσπαθει να τους πεισει..αυτα τα νεοτερα..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 201

Δημοσίευση από MANIAKOS »

http://www.transfermarkt.de/erik-sabo/p ... ler/155597

Δεξί χαφ τον δινει εδω

Ο χτεσινούς μακ μ τσάτιςε και τον Τζαβέλλα επίσης :mrgreen:

Οποτε και φουλμπακ σιγουρα

Ο σταφι θα ταν ιδανικός αλλα βλεπω να γινεται καπινο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γεμισαμε εγκληματίες
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διαβάζω ότι ο Λούκας μας απέρριψε τη νέα βελτιωμένη πρόταση γιατί είπε δε φεύγει για οικονομικούς λόγους. Τι να πω μπορεί να θέλει να δει την οικογένειά του ή κάποιος αγαπημένος συγγενής να μην μπορεί να μείνει στη ζωή για πολύ. Ίσως απλά θέλει τα καλύτερά του χρόνια να τα εξαργυρώσει στην Ισπανία για να τον θυμούνται. Εγώ πάντως τον είχα για κατσαπλιά Ευρωλιγούρη... Βέβαια αν ισχύει το δημοσίευμα. Λογικά το ταβάνι των Ισπανών στο μισθό του είναι τα 800,000. Πόσα λέτε ότι του δίνουν? Τώρα ο Σαββίδης αν του κάνει ανανέωση στο 1,5 θα αρνηθεί?

Νιώθω πολύ χάλια που είναι για φεύγα ο Λούκας. Κάπως έτσι θυμάμαι είχα νιώσει και με τους Οκκά και ΓΧ τότε. Ο παίκτης που και εγώ λοιδόρησα για την αγωνιστικότητά του στο παρελθόν δείχνει τελείως άλλο πράγμα τώρα. Σαν τον Μέσι φαίνεται στα δικά μας στάνταρ. Έπαιζε μπροστά 1 εναντίον 7. Έκανε φάσεις εναντίον όλων με 1 συμπαίκτη δίπλα του. Τέτοιο παίκτη δυστυχώς δε βρίσκουμε και ο Λούκας αποδίδει ήδη έτσι, ενώ μία μεταγραφή θα περιμένουμε πολύ να φτάσει τα υψηλά στάνταρ. Μου άρεσε πολύ σαν φορ. Βασικά έχει όλα τα χαρακτιριστικά που θέλω από το 2ο φορ. Από τον Λούκας παλιά έλλειπε το πνεύμα του μαχητή. Τώρα το έχει με το παραπάνω συν ότι βελτίωσε και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά. Άψογα τελειώματα.

Έχω ψυχικά αποθέματα να στηρίξω το πλάνο Άρνεσεν ότι και αν συμβεί στον ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα δε μπορώ να κρύψω τη λύπη μου που αγγίζει τα όρια της κατάθλιψης. Μακάρι να γίνει το θαύμα να μείνει. Ρε τον κατσαπλιά τον Λούκας τι μας έκανε...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

ron-swanson έγραψε:Να κανουμε μια σουμα (σε οσους δεν βρουν ομαδα θα βαλω αποζημιωση το μισο συμβολαιο):

Νομποα: 1,5 εκ. η μεταγραφη και 1,2 το συμβολαιο= 2,7 εκ.
Λουκας (αν φυγει): 1,5 εκ. η μεταγραφη και 600 χιλ. το συμβολαιο = 2,1 εκ.
Μαρτενς: 700 συμβολαιο, ας πουμε 350 αποζημιωση = 350 χιλ.
Γκολασα: 300 παιρνει, ας πουμε 150 αποζημιωση = 150 χιλιαδες
Ρατς: 600 παιρνει, ας πουμε 300 αποζημιωση = 300 χιλιαδες
Φακουντο: 300 παιρνει, ας πουμε 150 αποζημιωση = 150 χιλιαδες

Μεχρι εδω ο Αρνεσεν εχει περιπου 5,7 εκ. απο τις πωλησεις- αποδεσμευσεις για μεταγραφες.

Αν (οπως ακουγεται) διωξει και Κοστα (1,2 συμβολαιο, περιπου 600 αποζημιωση = 600 χιλιαρικα), Μαντουρο (600-300 = 300 χιλιαρικα) και Σαλπι (πρεπει να παιρνει γυρω στα 300, οποτε θα μεινουν 150 χιλιαρικα), βαζει αλλο 1 εκ. στο μπατζετ και παει σχεδον στα 7 εκ.

Πιστευω οτι με αυτα τα λεφτα 4-5 παιχταραδες μπορει να φερει.

Τί 7 εκατομίρια ron-swanson. Τις αποδεσμεύσεις τζάμπα τις κάνεις δηλαδή? Μόνο για τις αποδεσμεύσεις που αναφέρεις χρειάζονται 2.5 εκαταμίρια cash.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Επειδη πολλοι λετε για εφορια. Απλα θα παραθεσω ενα παραδειγμα που γνωριζω. Ο γαβρος στο μπασκετ εχει ενα Λαρισαιο παιχτη (παιχταρα για την ακριβεια). Αυτος ο παιχτης αμοιβεται με 2,κατι μυρια το χρονο. Η εφορια που πληρωνει η Καε γαβρος στο ελλ δημοσιο? 40% επι του βασικου μισθου (452 ευρω αν δεν απατωμαι). Ο λογος? Ο παιχτης πληρωνεται απο μια εταιρεια στην Κυπρο της οποιας ειναι "υπαλληλος" και η οποια τον παραχωρει στο γαβρο. Η εταιρεια δεν ειναι καν αθλητικη εταιρεια. Οι γαβροι δεν ανακαλυψαν την Αμερικη. Ολες οι αθλητικες ανωνυμες εταιρειες το ιδιο κανουν
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Dimitris_L4 έγραψε:Με του παιχτες που μιλαει ο Φρανκ αν ερθουν θα παραμιλαμε απλα...Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι επειδη ειναι μεγαλα ονοματα δυσκολευονται να ερθουν..Παντως ειναι σε καθημερινη συζητηση και με στοπερ και με φορ..Κ προσπαθει να τους πεισει..αυτα τα νεοτερα..
Ξέρεις ή να χαμε να λέγαμε;
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ε λίγο ακομα να το τρενάρει ο Λούκας, θα μας δίνουν αντάλλαγμα Μέσσι και θα προτιμάμε το γατούλη <3.

Μιλάμε το θεοποιόμετρο χτυπάει κόκκινα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Πως έχει σήμερα η κατάσταση ?

1. Αριστερό μπάκ ... έχουμε πλέον μισό ... τον Τζαβέλα. Βλέπω πάλι Σκόνδρα αριστερά.
2. Δεξί μπακ κάτι γίνεται, χωρίς μπακ-απ όμως η ομάδα και με τον Κίτσιου ανεβασμένο στο ρόλο του στο 3-5-2. Φοβάμαι όμως τραυματισμό. Χρειαζόμαστε 1-2 παίκτες που να παίζουν όλη την πλευρά.
3. Σέντερ μπάκ ... βοήθα Παναγιά μου ... . Το λάθος του Βίτορ που οδήγησε στην αποβολή του δεν γίνεται ούτε στα χωράφια του ερασιτεχνικού. Σκληρός είναι και άτεχνος.
Ο Κόστα ... άνευ σχολιασμού. Ανεβαίνει, αλλά είναι κοντός και αργός συνάμα.
Θέλουμε δύο παίκτες στο κέντρο της άμυνας οπωσδήποτε. Καλούς παίκτες, όχι μέτριους. Είπαμε, η θέση έχει κάρτες και τραυματισμούς.
Αμυντικά χάφ, έχουμε μεν. Κανείς δεν είναι "ο παίκτης", αλλά ας πούμε ό,τι κάτι καλύπτουν.
8 και 10 έχουμε τον Πέλκα και τίποτε άλλο. Μιλάμε για πλήρη έλλειψη. Χρειαζόμαστε 4-5 παίκτες. Οπωσδήποτε.
Από ακραίους ... Μακ (και Πόζογλου). 2 ακόμα τουλάχιστον.
Μπροστά Αθανασιάδης, Μυστακίδης, Κουλούρης. 1 τουλάχιστον θέλουμε.
Σύνολο (συντηρητικά) 10 ΠΑΙΚΤΕΣ για να βγάλουμε πρωτάθλημα κλπ. ... αξιοπρεπώς.
Αλλιώς να κάτσουμε στα αυγά μας και να φωνάζουμε στα ντέρμπυ με τον ΠΑΣ, την Ξάνθη και τον Ηρακλή.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Περιπτερος έγραψε:ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Ευτυχώς αρκετοί συνοπαδοί φαίνεται να κατάλαβαν ότι η ομάδα έχει τεράστια ζητήματα και ότι αποδυναμώνεται συνεχώς.
Μεγάλη ανευθυνότητα να παίζεις πρόκριση την άλλη εβδομάδα και να δίνεις τον κατά τεκμήριο καλύτερο επιθετικό σου, την Τιτίκα - Λούκας.
Την άλλη εβδομάδα θα πάμε να παίξουμε τέσσερις μόλις επιθετικούς στο ρόστερ : Μακ, Σάλπι, Μυστακίδη, Κουλούρη.
(Ο Μυστακίδης δείχνει πολύ καλά στοιχεία σε ταχύτητα και τεχνική)
Πρώτα παίρνεις, ενσωματώνεις και μετά διώχνεις ... αυτός είναι ο κανόνας.
Διώχνεις χωρίς να έχεις πάρει = έγκλημα.
Τώρα και να πάρουμε παίκτες θα παίξουν κανονικά τον Σεπτέμβριο (προετοιμασία, ενσωμάτωση, προσαρμογή κλπ...).
Κάποιος έγραψε στα προηγούμενά μου, περί 100 ημερών και κυβέρνησης και ότι είναι μόνο 40 κάτι ημέρες ο Τούντορ, ο Αρνεσεν κλπ. Ωραία νεοελληνική μπαρούφα. 100 ημέρες είναι το μισό πρωτάθλημα, το κύπελλο και η Ευρώπη.
Δεν διαρκούν 4 χρόνια τα ανωτέρω.
Εγώ θέλω να πω ότι το παράνομο στοίχημα δίνει σε πολλούς του κυκλώματος την δυνατότητα να έχουν τεράστια μαύρα ποσά και να τα διαθέτουν στο εξωτερικό όπως θέλουν. Ο νοών νοείτω.
Θελεις να μας πεις κι εμας,τι ειναι αυτο με το "παρανομο στοιχημα" και του "κυκλωματος με τα μαυρα ποσα"????
Για να καταλαβουμε δηλ.αν ειναι κατι σοβαρο ή ειναι απλα η γνωστη τακτικη της "Λασπης στον ανεμιστηρα"????
Γραψε ομως και τα πραγματικα σου στοιχεια για να μπορουν κι αυτοι που κατηγορεις να υπερασπισθουν τον εαυτο τους.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Θαμπώθηκε πολύς κόσμος με τον Λούκας κόντρα σε κάτι ανύπαρκτους.
Σαν αυτόν υπάρχουν εκατοντάδες παίχτες οι οποίοι μπορούν να παίζουν και στα μεγάλα ματς.
Το ζήτημα είναι ότι φεύγει σχεδόν ετσιθελικά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Όπως λέει ο Περίπτερος, καλό το ξεσκαρτάρισμα αλλά με φυγή Λούκας κ παραγκωνισμό Περέιρα θέλουμε 8-9 μεταγραφές σίγουρα, και τουλάχιστον ισάξιους μ'αυτούς που φεύγουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”