Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει ειναι απιστευτα οσα συμβαινουν στο ροστερτης ομαδας.Αν οπως ολα δειχνουν αποχωρησει και ο Λουκας,τοτε δυσκολευει αυτοματα και ο επαναληπτικος στην Σλοβακια και ταυτοχρονα δημιουργειται κενο σε μια θεση,του δευτερου επιθετικου που ο συγκεκριμενος ηταν ισως αν οχι ο μονος,σιγουρα ο πιο σημαντικος κρικος σε αυτο που θελει να φτιαξει ο Τουντορ καθως δευτερο επιθετικο με τετοια χαρακτηριστικα πλει μεικερ αλλα ταυτοχρονα και εκτελεση ειναι πολυ δυσκολο να βρεις.Προσθεστε επιπλεον ξεκαθαρα για μενα μετα και το χτεσινο παιχνιδι και τους Μαντουρο,Σαλπι σε αυτους που δεν υπολογιζονται και μενουμε με ενα υλικο 3-4 εμπειρων παικτων και καμια δεκα-δεκαπενταρια νεων μεχρι 25 χρονων με πολλους απο αυτους με ελαχιστες παραστασεις την ιδια στιγμη που και ο προπονητης δηλωνει οτι θελει ακριβως το αντιθετο.Πραγματικα ειναι να σε πιανει απογνωση και αιτιολογια δεν μπορω να βρω,ως μονη πιθανη ισως το γεγονος οτι ο Αρνεσεν χρειαζεται χρονο για να προσαρμοσει τα θελω του σε αυτα που μπορει να δωσει το ελληνικο πρωταθλημα ειτε ως οικονομικα ανταλαγματα ειτε ως πρεστιζ προσελκυσης ενδιαφεροντος ποσο μαλλον οταν το πελατολογιο του ειναι κατα βασην απο χωρες που βλεπουν την Ελλαδα ως Ουγκαντα.Καπως ετσι πιστευα οτι μονη λυση για τον ΠΑΟΚ ειναι το λατιν μοντελο χωρις φυσικα να χρεωνομαι απορριψη του Δανου,εχει και την στηριξη και τον χρονο απο ολους αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαστε σε οριακο σημειο και οι ισσοροπιες και στο αγωνιστικο αλλα καλα καλα και στις σχεσεις ομαδας κοσμου που μοιαζει να ζεστενονται λεπτες.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι επίτηδες δεν κάνει μεταγραφές ο Άρνεσεν γιατί τα έχει πιάσει από τον χοντρό. Μάλιστα αντί να φέρνει παίκτες, αυτός διώχνει τους καλύτερους, πράγμα που δείχνει την ποδοσφαιρική του βλακεία. .
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ΔΕΝ υπάρχει 3ετές πλάνο. Οποιοσδήποτε με την δική μου ευφυία το έχει καταλάβει. Φτάσαμε 30 Ιουλίου και η μόνη μεταγραφή μας, όπως έλεγε και το σαίνι ο σπήκερ της Νόβα, είναι ο Ολσεν.
Σε αγαπώ είσαι θεουλης!!!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ABALAEA2 έγραψε:Αυτός ο Σαμπό της Σπάρτακ μου άρεσε πολύ για αντι Τζιόλης. Μία ομάδα μόνος του. Κρατούσε όλο το κέντρο και μοίραζε σωστά. 6 ματς 5 γκολ φέτος και βρωμόσουτο... Πρόσφατα ντεμπούτο με Εθνική Σλοβακίας σας παίκτης της Σπάρτακ Τρνάβα... Δώσε 300.000 και πάρτον!
Δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο E.L.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Είπαμε σήμερα έχουμε τα επινηκια ,αύριο σ/κ και απο δευτερα πάλι τα ίδια ,βλεπω τον τουντορ με πλάκατ έξω απο τα γραφεία της παε "φέρτε μου παικτεςςςςςςς"

Φέρε βαργκας ,ραικοβιτς και ένα φορ περιοχατο ρε συ δανε δεκν βλέπετε τις ελειψεις εκεί στην πας?ελεος
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Καλημέρα σας κύριοι,σήμερα είναι ημέρα ανακοινώσεων..Λογικά ο πρώτος που υπογραφεί είναι ο Ροντρίγκεζ..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
ABALAEA2 έγραψε:Αυτός ο Σαμπό της Σπάρτακ μου άρεσε πολύ για αντι Τζιόλης. Μία ομάδα μόνος του. Κρατούσε όλο το κέντρο και μοίραζε σωστά. 6 ματς 5 γκολ φέτος και βρωμόσουτο... Πρόσφατα ντεμπούτο με Εθνική Σλοβακίας σας παίκτης της Σπάρτακ Τρνάβα... Δώσε 300.000 και πάρτον!
εχει δικαιωμα κανονικα...
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Δεν πειράζει ας παίζει μονο στα εγχωρια φέτος. 23 ετων μέσος που δείχνει καλα στοιχεία, που μολις έγινε και διεθνής, νομίζω το αξίζει έστω και έτσι...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Snitch4 έγραψε:Καλημέρα σας κύριοι,σήμερα είναι ημέρα ανακοινώσεων..Λογικά ο πρώτος που υπογραφεί είναι ο Ροντρίγκεζ..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ο Ροντίγκεζ από αύριο, μέχρι και σήμερα αν τον πληρώσουν οι Ισπανοί μένει εκεί, πράγμα όμως πάρα πολύ δύσκολο
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ο Σαμπο φανηκε και στα ματς με την Λινφιλντ
αλογο, διασκελισμος, σε σχεση με τους δικους μας τους κοντορεβυθουληδες
σουτ φαρμακι επισης
αν γινοταν κατι τετοιο, θα εβγαιναν οι μισοι και θα ελεγαν
τι να τον κανω τον Αρνεσεν, πηρε παιχτη που επαιξε αντιπαλος μας και του γυαλισε, σιγα το σκαουτινγκ..
τα ιδια εκανε και ο ζησης
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

joshua έγραψε:Ενταξει ειναι απιστευτα οσα συμβαινουν στο ροστερτης ομαδας.Αν οπως ολα δειχνουν αποχωρησει και ο Λουκας,τοτε δυσκολευει αυτοματα και ο επαναληπτικος στην Σλοβακια και ταυτοχρονα δημιουργειται κενο σε μια θεση,του δευτερου επιθετικου που ο συγκεκριμενος ηταν ισως αν οχι ο μονος,σιγουρα ο πιο σημαντικος κρικος σε αυτο που θελει να φτιαξει ο Τουντορ καθως δευτερο επιθετικο με τετοια χαρακτηριστικα πλει μεικερ αλλα ταυτοχρονα και εκτελεση ειναι πολυ δυσκολο να βρεις.Προσθεστε επιπλεον ξεκαθαρα για μενα μετα και το χτεσινο παιχνιδι και τους Μαντουρο,Σαλπι σε αυτους που δεν υπολογιζονται και μενουμε με ενα υλικο 3-4 εμπειρων παικτων και καμια δεκα-δεκαπενταρια νεων μεχρι 25 χρονων με πολλους απο αυτους με ελαχιστες παραστασεις την ιδια στιγμη που και ο προπονητης δηλωνει οτι θελει ακριβως το αντιθετο.Πραγματικα ειναι να σε πιανει απογνωση και αιτιολογια δεν μπορω να βρω,ως μονη πιθανη ισως το γεγονος οτι ο Αρνεσεν χρειαζεται χρονο για να προσαρμοσει τα θελω του σε αυτα που μπορει να δωσει το ελληνικο πρωταθλημα ειτε ως οικονομικα ανταλαγματα ειτε ως πρεστιζ προσελκυσης ενδιαφεροντος ποσο μαλλον οταν το πελατολογιο του ειναι κατα βασην απο χωρες που βλεπουν την Ελλαδα ως Ουγκαντα.Καπως ετσι πιστευα οτι μονη λυση για τον ΠΑΟΚ ειναι το λατιν μοντελο χωρις φυσικα να χρεωνομαι απορριψη του Δανου,εχει και την στηριξη και τον χρονο απο ολους αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαστε σε οριακο σημειο και οι ισσοροπιες και στο αγωνιστικο αλλα καλα καλα και στις σχεσεις ομαδας κοσμου που μοιαζει να ζεστενονται λεπτες.

Έχεις δίκιο.
Πρέπει να έρθουν παίχτες -τουλάχιστον 3- μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Και μάλιστα παίχτες βασικοί.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Κουρασε πολυ η υποθεση Λουκας..ο Ιβαν τον εκανε προταση με 1,1 αλλα αυτος μαλλον δεν...Αντε να ανακοινωσουμε γκαρυ και σερερο να γεμισουμε σιγα σιγα..Το περιεργο ειναι οτι μουγκα για σεντερ μπακ.

Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι ΑΝ φυγει ο Λούκας σε 1-2 χρονια θα ειναι στον γκει???
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πιο πολυ θελω να παρουμε παικτες για να φυγει και το επόμενο κύμα σαρδελων

Άσχετο με Τβέντε και γαβρο παίζει ΚΤ; Γιατι ένας φιλος μου γαβρος τις προάλλες μου λέγε οτι ίσως δώσανε δανεικό τον κατσικα εκει, και τωρα είδα ολα οταν δανεικό και λεω μήπως;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Παρ 31 Ιούλ 2015, 09:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μανιακε... και εγω το ακουσα...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πλέον μπαίνουν στα ταμεία περίπου 3 εκατομμύρια από πωλήσεις. Είναι επιτέλους η ευκαιρία να γίνει και μια υπέρβαση με την αγορά ενός ή δύο παικταράδων.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οριστικά φεύγει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”