Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αρχίζεις να ανεβάζεις τις προσδοκίες μου πολυ...

Σωστές κινήσεις

Σωστή αλλαγη κουλουρη , καλώς βγηκε ο απαράδεκτος και για μπάτσες μακ, σωστα ο σαββιδης

Εδειξε κακαλα και τελείωσε μαντουρο σαλπι και σημερα , δε χρειάζεται να τους ανακοινώσει ακομα ήταν και ειναι φανερό

Αξίζει να στηριχτεί ...δουλεύει και φαινεται
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Σύντομα Τουντοροσκυλο.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ...! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΥΟ ΕΣΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΛΗΝΙΚΟ ΠΧ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΟΤΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (?) ΣΕ 22 ΜΟΛΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ...) ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΡΟΣΤΕΡ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ...!

Για την αισθητική του forum καλό είναι να μην γράφουμε μόνο κεφαλαία αδερφέ.Odi.
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Ο Τούντορ προσπάθησε να εφαρμόσει το 3-5-2 από την αρχή με τους παίκτες που είχε και με το σκεπτικό ότι θα έρθουν και 4-5 ποιοτικοί παίκτες. Τώρα ίσως θα πρέπει να αλλάξει το σύστημα γιατί οι παίκτες που έχουν απομείνει δεν έχουν εκείνα τα χαρακτηριστικά για να υποστηρίξουν αυτό το σύστημα..

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

ΠΟΡΚΥ πες μας τι πινεις και δε δίνεις... Δηλαδή εντάξει έχεις διαίσθηση, αλλά πες μας κι εναν λόγο για τον οποίο θα το κάνουν αυτό, ενώ δεν έχει δείξει ως τώρα κάτι αρνητικό... Πιστεύω οτι είτε μας αρέσει είτε όχι, αν δεν υπάρξει κάποια βιβλική καταστροφή, ο τούντορ θα είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της ομάδας μας που θα βγάλει τριετία ( ο σάντος δεν ξεκίνησε από την αρχη της πρώτης χρονιάς)...

Άσχετο, στο ρεπορτάζ που διάβασα έλεγε οτι μετά την κόκκινη του βίτορ έβγαζε κεραυνούς και άλλαξε το πουκάμισο που φορούσε με μπλουζάκι για να έχει μεγαλύτερη ευκολία στις κινήσεις. Δηλαδή έγινε λάιβ στριπτήζ στον πάγκο;;;;;
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Πορκυ άρχισες τις παπαριες πάλι; Δεν μου λες οι προπονητές και οι παίχτες στο αεροδρόμιο είναι;

Στείλτε για.μπανάκι το τρολλ.Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι πρωί πρωί
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

BYE - BYE Tudor!
(Ο ΠΟΡΚΥ σε έδιωξε να το ξέρεις...)
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

όποιος θέλει να μάθει πότε θα φύγει ο Τούντορ, ας δει πάλι την παρουσίαση του Άρνεσεν
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω θα θελα δίδυμο Κώστικο τδ, προπονητή Τσιώλη που ξερουν και την ελ πραγματικότητα ...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παραθέτω εδώ το σχόλιο του Τσακαλέα για να μην ανατρέχει κανείς στην ιστοσελίδα του κόντρα.

Έκανε τον περσινό ΠΑΟΚ ομάδα
Ο Αντώνης Τσακαλέας γράφει για το δεύτερο θετικό δείγμα του ΠΑΟΚ, το οποίο φέρει την υπογραφή του Ιγκόρ Τούντορ.

contra: Ιούλιος 31 2015 09:53

Για δεύτερη συνεχόμενη Πέμπτη, το ερωτηματικό που τίθεται δεν είναι άλλο από το αν θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να χαίρεται και να πανηγυρίζει που επικράτησε, αρχικά της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια της Σπάρτακ Τρνάβα. Να πανηγυρίζει όχι, δεδομένο αυτό. Να χαίρεται όμως μπορεί, διότι αμφότερες οι νίκες είναι υπερ-χρήσιμες για τον ΠΑΟΚ. Βγαίνουν συμπεράσματα τα οποία άπαντες καλούνται να τα αξιοποιήσουν.

Καλά προπονητικά στοιχεία
Το πρώτο είναι πως ο Ιγκόρ Τούντορ έχει καλά προπονητικά στοιχεία. Ανέλαβε μια ομάδα που στο τέλος της χρονιάς όχι μόνο δεν είχε φυσική κατάσταση, αλλά ήταν "καμένη", μια ομάδα που δεν είχε καθόλου ψυχολογία, μια ομάδα που όχι βάθος πάγκου δεν είχε, αλλά ούτε καν κάποιες σταθερές στην ενδεκάδα.

Έφαγε τη πρώτη "κρυάδα" όταν είδε τα εργομετρικά και κατάλαβε πως χρειάζεται ειδική μεταχείριση για να πάρει παίκτες που τελείωσαν τη περασμένη σεζόν 7 Ιουνίου και θα έπρεπε από τις 16 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου να δώσουν τέσσερα παιχνίδια (με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά με περισσότερες ημέρες ξεκούρασης)

Έφαγε την δεύτερη κρυάδα όταν είδε το πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν να τραυματίζεται και να χάνει όλα τα παιχνίδια μέχρι τα μέσα Αυγούστου και τον δεύτερο σκόρερ να αντιδρά στους κώδικες πειθαρχίας,

Έφαγε τη τρίτη κρυάδα όταν διαπίστωσε και εκείνος πως η ψυχολογία των παικτών είναι τέτοια που στο πρώτο λάθος, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, δέχθηκαν γκολ και λες και σβήσανε όλα για μερικά λεπτά, με αποτέλεσμα να έρθει και δεύτερο γκολ, από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Τη Λοκομοτίβα Ζάγκεμπ...

Είχε όμως αρχίσει να δουλεύει στη προετοιμασία. Τακτική και κόντρα τακτική, και ξανά τακτική. Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση; Υπήρχαν προπονήσεις που τελείωναν και ο ένας εκ των βοηθών του Ιγκόρ Τούντορ, Γιούριτσα Βούτσκο έλεγε στους παίκτες οτι θα καταλάβουν για ποιο λόγο "ξεπατώνονται" όταν θα έρθει ο Φεβρουάριος...

Ο ΠΑΟΚ νίκησε, σε ένα βαθμό τις φοβίες του, για ένα και μόνο λόγο. Διότι οι παίκτες, στρώθηκαν στη τακτική, άκουσαν τον προπονητή τους, δεν παρεκκλίνουν των όσων τους λέει, των όσων δουλεύουν, και αυτό το εισπράττουν.

"Είναι αξιόπιστο δείγμα γραφής οι νίκες απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και την Σπάρτακ Τρνάβα;" θα αναρωτηθείς εύκολα. Και βέβαια είναι όταν μιλάμε για τον περσινό ΠΑΟΚ. Διότι αυτός ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε στο γήπεδο έχει την ίδια άμυνα και τα ίδια αμυντικά χαφ. Έχει αλλάξει ο γκολκίπερ - που μέχρι τώρα δεν έχει δείξει κάποιο στοιχείο που τον κάνει καλύτερο του Γλύκου ή του Ιτάνζ - και ο επιθετικός, που ναι, κάνει τη διαφορά (ο Λούκας) όπως την έκανε στην αρχή περσινής σεζόν ο καλός Αθανασιάδης, που τώρα λείπει.

Δεν είναι θαυματοποιός
Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν είναι θαυματοποιός. Έχει μετατρέψει σε ομάδα με τακτικές αρχές ένα σύνολο παικτών που στα περσινά πλέι οφ δε θα σκόραρε ούτε με κατάργηση του οφ σάιντ.

Έκανε τον ΠΑΟΚ ομάδα. Όχι, υπερομάδα, ούτε ΟΜΑΔΑ. Απλά ομάδα, διότι κάποιες στιγμές πέρυσι, ούτε ομάδα δεν ήταν ο ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα, το πλάνο του Άρνεσεν κυλάει όπως το είχε πάνω - κάτω στο μυαλό του, τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ.

"Αυτοί μας έβαλαν να παίξουμε τέσσερα παιχνίδια μέχρι 6/8, αυτοί θα βγάνουν το κάρο από τη λάσπη" με στόχο να γίνει η προεργασία όλο τον Ιούλιο για να γίνει το ξεσκαρτάρισμα από Άρνενσεν και Τούντορ, και τον πρώτο να αρχίσει να αντικαθιστά τους παίκτες που φεύγουν.

Μέχρι τώρα, ο περσινός ΠΑΟΚ, με τον Ιγκόρ Τούντορ στο τιμόνι του κάνει ο,τι μπορεί. Μέχρι εκεί, διότι μέχρι εκεί μπορεί.

Ο ΠΑΟΚ του Ιγκόρ Τούντορ, το "παλεύει". Και περιμένουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ των Ιγκόρ Τούντορ και Φρανκ Άρνενσεν.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ο Τουντορ κανει μπαμ πως ειναι δουλευταρας και προπονητης με πλανο. Παρολαυτα αισθανεται την πιεση του να παιζεις καθε βδομαδα νοκ αουτ παιχνιδια για την Ευρωπη οχι μονο χωρις μεταγραφες αλλα και με την μιση περισνη ομαδα συν τον Λουκας :o . Στη θεση του λιγοι θα τα καταφερνανε.

Οποιος ακουσε το επιφωνημα του χθες στο τελος της συνεντευξης τυπου (ωχχχ) καταλαβαινει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ...! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΥΟ ΕΣΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΛΗΝΙΚΟ ΠΧ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΟΤΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (?) ΣΕ 22 ΜΟΛΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ...) ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΡΟΣΤΕΡ.

Αφου ρε πορκυ κλεισανε τον ρουμπεν για τν γεναρη και ενα αριστερο μπακ( εσυ τα ειπες)..πηραμε και ροντριγκες..αρα πως δεν τον βοηθουνε οεοεοεοεοεοεοοοοοο??????? Αρε τουντορα για λιγο μαζι μας θα εισαι ακομα...χαχαχαχ...
Για την αισθητική του forum καλό είναι να μην γράφουμε μόνο κεφαλαία αδερφέ.Odi.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ...! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΥΟ ΕΣΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΛΗΝΙΚΟ ΠΧ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΟΤΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (?) ΣΕ 22 ΜΟΛΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ...) ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΡΟΣΤΕΡ.

Συνοπαδε μου φεύγω διακοπές σε μια ωριτσα και το τελευταιο ποστ που βλεπω ειναι το δικο σου, μου εφτιαξες την διαθεση.

Δυο πραγματα θα πω και ας κρίνουν οι μοντ αν θα κανω και διαδικτυακά μπανακια εκτός απο κανονικα.
Αν εισαι τρολ εισαι υψηλοτατου επιπέδου και σου βγαζω το καπέλο και κλίνω ευλαβικά το γονυ!
Αλλα εάν τα λες σοβαρα τοτε αδερφε μου εισαι πολυ ******* και δεν ειναι βλαμμενη η διαίσθηση σου αλλα **********!

Καλα μπάνια σε ολους και οπως έγραψα και οταν ηρθε ο τουντορ "φέτος θα δουμε έναν αληθινό ΠΑΟΚ, μπορει να μην παρει το πρωταθλημα αλλα θα φεύγουμε γεμάτοι απο το γηπεδο"

Σβήστηκαν οι χαρακτηρισμοί..Έγινε κατανοητό πιστεύω το νόημα του Post..Odi.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μπαν στο Θανιξ που εφερε τον Τουντορ. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”