14.Facundo Abel Pereyra

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: 10.Facundo Abel Pereyra

Δημοσίευση από simba »

Δηλαδη πιστευεις οτι τα μικρα εγκεφαλικα που παθαινε καθε φορα που επαιρνε τη μπαλα και την τυρρανουσε, και το οτι δεν επαιζε ποτε στους σωστους χρονους,
οφειλονται στο περσινο τουρλουμπουκι και οχι στις δυνατοτητες του?
Οτι εχει καλο τελειωμα το ξερουμε, αλλα εφοσον προοριζεται για δευτερος φορ, all around, και οχι φουνταριστος,
αλλα ειναι που μετρανε..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ίσως λόγω δουλειάς να μην είδα αρκετά την ομάδα πέρυσι.
Ωστόσο έχω την εντύπωση πως, ναι, σε οργανωμένη ομάδα και με κάτω την μπάλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαπρέψει ο συγκεκριμένος.
Αλλά όπως είπαμε: με τα μυαλά στο κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν αλλάξει μυαλά τον θέλω κι εγώ. Είναι Killer, αριστεροπόδαρος και με καλή τεχνική. Κατ' αρχήν όλοι έχουν το δικαίωμα να καταλάβουν το λάθος τους και να μετανοήσουν (περισσότερα θα σας πει ο Prist) και κατά δεύτερον όποιος μετανοεί πρέπει να δικαιώνεται για να αποτελεί πρότυπο για τους υπολοίπους μάγκες ότι τους συμφέρει να πάνε με τα νερά της ΠΑΕ.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Σωστά, αλλά δε φαίνεται να έχει μετανιώσει. Εκτός αν έχω χάσει επεισόδια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είπα ΑΝ...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μωρέ εσύ το είπες. Εγώ που είμαι ξύπνιος από τις 5 πώς να το δω; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

nothu έγραψε:Τι παίχτηκε;
Ο ΣΚ το γραφει δεν ξερω αν εχει να κανει με λουκας
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Δε χοραει συγχωρεση παιδια στο θεμα του. Οσοι εχουν θεση με υφισταμενους το καταλαβαινουν.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Χθες το βραδυ ανεβηκε αυτο στο PAOK24
Τι μπορεί να αλλάξει
Η στασιμότητα στο θέμα του Περέιρα και τι αναφέρει το περιβάλλον του παίκτη

Ελενη Μπουντου

Τι μπορεί να αλλάξει

Η υπόθεση του Φακούντο Περέιρα παραμένει "ανοιχτή" αν και ο Aργεντινός έχει τεθεί εκτός ομάδας εδώ και αρκετές ημέρες.
Στον... πάγο παραμένει ο Φακούντο Περέιρα μετά την άρνησή του να πληρώσει το πρόστιμο και να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Το γυαλί ανάμεσα στον Αργεντινό και τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φάνηκε πως ράγισε για τα καλά με τον εκπρόσωπο του παίκτη να δηλώνει προ ημερών στο PAOK24 πως τραβούν το σχοινί στα άκρα για μια... ανοησία.

Όλες αυτές τις ημέρες παρατηρείται στασιμότητα στην υπόθεσή του και από το περιβάλλον του παίκτη δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή στάσης των "ασπρόμαυρων" απέναντί του...

Πάντως για την ώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα ενώ ο Περέιρα βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και παρακολούθησε από τα επίσημα της Τούμπας την προσπάθεια των συμπαικτών του απέναντι στην Σπαρτάκ Τρνάβα.
Και μετα ο Κολκας εγραψε
Μεταγραφές δεν έχουν γίνει, οι αποδεσμεύσεις που άπαντες αποδέχονται – όσοι ξέρουν εννοώ – πως έπρεπε να γίνουν ξεκίνησαν και πάμε μείον πέντε, με μοναδική περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα να είναι αυτή του Περέιρα.
Παντως δεν νομιζω να κανει πισω ο ΠΑΟΚ. Απ οτι εχω διαβασει ο Αρνεσεν δεν τον πολυγουσταρει σαν παιχτη και ο Τουντορ δεν νομιζω να κανει κωλοτουμπα.

Για τον Φακουντο προσωπικα ειμαι 50-50. Ειναι καψουρα, αλλα ειναι και αλλης εποχης ποδοσφαιριστης. Παντως περυσι οσο ημασταν πρωτοι ειχε κι αυτος πολυ μεγαλο μεριδιο για την καλη εικονα, ενω οταν διαλυθηκε η ομαδα απο ενα σημειο και μετα ηταν κακος και εκνευριστικος.

Εγω θα του εδινα 2η ευκαιρια γιατι η ομαδα παιζει με 2 επιθετικους και του ταιριαζει πολυ αυτο το συστημα, συν οτι εχει το γκολ, που περα απο τον Κλαους δεν το εχει κανεις αλλος στην ομαδα.

Αλλα να βγει και να ζητησει συγνωμη πρωτα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Εχουμε καμμία εξελιξη με τον Φακ?
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Σαν παίκτη τον εκτιμώ πολύ και θεωρώ ότι άνετα μπορεί να βάλει 15 γκολάκια φέτος, αφού το νέο σύστημα τον βολεύει περισσότερο, ενώ έχει και καλά στημένα. Όμως θα είναι φάουλ να τον επαναφέρουμε στην ομάδα μετά από τρεις εβδομάδες απειθαρχίας. Δε νομίζω να επιστρέψει. Διαφορετικό είναι το κλίμα που φαίνεται να θέλουν να διαμορφώσουν από φέτος στα αποδυτήρια ο Τούντορ και ο Άρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αμα θέλει να επιστρέψει ας πληρώσει κάνα 5χιλιαρο πρόστιμο, ας κανει κάνα δίμηνο προπονήσεις με την ομάδα και αμα μέχρι τοτε είναι όλα καλά, ας σκεφτεί ο προπονητης αμα θελει να τον βάλει να παίξει.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

ron-swanson έγραψε:...Αλλα να βγει και να ζητησει συγνωμη πρωτα.
Αν βγει και ζητήσει συγνώμη απο παίχτες, διοίκηση και φιλάθλους που μας άφησε ξεκρέμαστους τόσο καιρό, ναι ας τον συγχωρήσουν. Αλλα δε το βλέπω εφικτο να του κόβει τόσο.
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Παίκτη που σου έκανε μανούρα για πρόστιμο 100€-300€ και προτίμησε να μείνει εκτός ομάδας απ'το να παίξει βασικός σε ευρωπαϊκό ματς, εγώ δεν τον θέλω. Δε με νοιάζει τι πιστεύει ή όχι, τέτοια κίνηση δείχνει πόσο λίγος είναι σαν χαρακτήρας. Μακριά.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Και ο Κάτσε ήταν εκτός ομάδας για πολύ καιρό (για διαφορετικό λόγο βέβαια...) και όλοι μιλούσαν για πώληση τον Ιανουάριο και όχι μόνο γύρισε, αλλά σχεδόν δύο χρόνια μετά είναι βασικός παίκτης, πάντα εκ των κορυφαίων και από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”