Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Δεν είπε κανείς ότι η ομάδα δεν θέλει παίκτες. Μετά τις αποχωρήσεις όλοι λέμε τουλάχιστον 5 παίκτες χρειαζόμαστε εκ των οποίων οι 4 στο επίπεδο Λούκας αν γίνεται. Όμως δεν πρέπει να πιέζουμε και να μην βγάζουμε θετική αύρα τώρα που η ομάδα την χρειάζεται. Χάρηκα πολύ που είδα έτσι το γήπεδο σήμερα - πολύ θετική ατμόσφαιρα, που στήριξε την ομάδα. Το θετικό κλίμα ανεβάζει τον προπονητή, ώστε αυτός να επιβάλλει πειθαρχία και σιγά σιγά να γίνουμε ομάδα. Άλλο γκρινιάζω και άλλο θέλω μεταγραφική ενίσχυση. Το θέμα είναι πως το ζητάς. Το θέμα είναι να γεμίζεις το γήπεδο, να φωνάζεις για την Παοκάρα και τότε μπορείς να ζητήσεις κόσμια μεταγραφές. Εξάλλου σε κάθε συνέντευξη οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι παλεύουν να φέρουν στον ΠΑΟΚ παίκτες ποιότητας. Πέρυσι δεν το λέγανε και ο Άγγελος έλεγε είμαστε κομπλέ με τα παλικάρια. Ο Τούντορ το λέει ξεκάθαρα ότι θέλει παίκτες - το ίδιο και οι βοηθοί του, που 15 μέρες πριν τις αποχωρήσεις μίλησαν για 4 παίκτες πρώτης γραμμής. Τα καλύτερα έρχονται παιδιά. Σήμερα η βραδιά θα ανήκει στον Λούκας. Ελπίζω να μείνει. Βασικά αν οι Ισπανοί του προτείνουν μισθό 600-700,000, ενώ εμείς του σκάσουμε ανανέωση στο 1,2εκ/έτος, δε νομίζω να προτιμήσει την ομάδα της καρδιάς του. Τον έχω για Ευρωλιγούρη

Οριστικό: Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Λούκας!
Το παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβαήταν οριστικά και το τελευταίο του Λούκας Πέρεθ με τον ΠΑΟΚ.
Κι αυτό διότι ο Ισπανός χαιρετά οριστικά τον Δικέφαλο, μετά τη σούπερ εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε με τους Σλοβάκους. Η απόφασή του να συνεχίσει στη Λα Κορούνια είναι αμετάκλητη και για αυτό το λόγο αποχαιρέτησε τους ασπρόμαυρους, ενώ δείπνο αποχαιρετισμού του παρέθεσε και ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες. Η συμφωνία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα υπάρξει και ποσοστό μεταπώλησης 50% και κάποια άλλα μπόνους.
πηγή: Metrosport
Το παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβαήταν οριστικά και το τελευταίο του Λούκας Πέρεθ με τον ΠΑΟΚ.
Κι αυτό διότι ο Ισπανός χαιρετά οριστικά τον Δικέφαλο, μετά τη σούπερ εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε με τους Σλοβάκους. Η απόφασή του να συνεχίσει στη Λα Κορούνια είναι αμετάκλητη και για αυτό το λόγο αποχαιρέτησε τους ασπρόμαυρους, ενώ δείπνο αποχαιρετισμού του παρέθεσε και ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες. Η συμφωνία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα υπάρξει και ποσοστό μεταπώλησης 50% και κάποια άλλα μπόνους.
πηγή: Metrosport
Είναι προφανές πως αυτός ο Πετρωτος κάνει χαχα ρεπορτάζ με πηγή κάποιον από την πλευρά Λούκας χωρίς διασταύρωση από την ΠΑΕ
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Κάντε καμια μετεγγραφη
Σημερα μας σώσανε τα αετόπουλα κιτσιου κατσε Πέλκας σαββιδης να βάλω και Μυστακίδη συν τον λουκας
Να τους προστατέψουμε κυριως Πέλκα με καλές μετεγγραφες
Σημερα μας σώσανε τα αετόπουλα κιτσιου κατσε Πέλκας σαββιδης να βάλω και Μυστακίδη συν τον λουκας
Να τους προστατέψουμε κυριως Πέλκα με καλές μετεγγραφες
Θελουμε 5 μεταγραφες σιγουρα..ο προπονητης ειναι καλος,ας του δωσουν τα καταλληλα εφοδια να δουλεψει.Αυγουστο πιασαμε ας ξυπνησουν μεσα στην ΠΑΕ
Νομιζω ειναι θεμα αρνεσεν .. Αν δεν κολλάει η Μαρία στα ποσά
Οτι θα παρει μονο αυτο που θελει ... Αργήσαμε ναι αλλα φαινεται η ομαδα βγάζει πλάνο οποτε Θ α κολλήσουν καλα οι νέοι πιστευω
Και νομιζω τελικά κολλαει και ο Σέρρερο
Οτι θα παρει μονο αυτο που θελει ... Αργήσαμε ναι αλλα φαινεται η ομαδα βγάζει πλάνο οποτε Θ α κολλήσουν καλα οι νέοι πιστευω
Και νομιζω τελικά κολλαει και ο Σέρρερο
Επειδη εχω κατω απο τον Μεσο Ορο Παοκτσηδικου IQ, αν θες μου εξηγεις κι εμενα ποιοι «μεσα στην ΠΑΕ» εννοεις οτι «πρεπει να ξυπνησουν»;Pablito έγραψε:Αυγουστο πιασαμε ας ξυπνησουν μεσα στην ΠΑΕ
Μιλαμε για Αρνεσσεν που κοιμαται (και πιθανον να σκαβει το λακκο του Ιγκορ) ή ξερουμε κατι οτι ο Ιβαν κοβει τις εισηγησεις του Δανου αρα το φταιξιμο παει στον μεγαλομετοχο;
Αν θες κανε μια επεξηγηση για να μην δημιουργουνται λαθεμενες εντυπωσεις και επισης γιατι τετοιες αποκαλυψεις ειναι κριμα να μενουν μισες εφοσων εχουμε στοιχεια.....
Δεν ηθελα να φυγει ο Λουκας αλλα δεν θα κατσω να σκασω.
Ο ποιοτικοτερος παικτης μας αλλα πολυ προβληματικος χαρακτηρας.
Ο Ροντριγκεζ λογικα θα παρει την θεση του Λουκας στο 3-5-2
και προβλεπω πολλα μα παρα πολλα γκολ για εναν απιστευτα
γρηγορο ποδοσφαιριστη.
Η φιλοσοφια του Τουντορ (μεχρι στιγμης) μου αρεσει πολυ,
η ομαδα παιζει γρηγορα,με καθετες πασες,πρεσαρει πολυ
και δεν παραταει καμια φαση.
Εχει το DNA του οπαδου μας το δημιουργημα του Τουντορ
και αυτο με ενθουσιαζει....Φρανκ αντε παρτου 6-7 παικτες
και μεσα σ'αυτους και τον Σοβτσις (της Λοκομοτιβα).
Ο ποιοτικοτερος παικτης μας αλλα πολυ προβληματικος χαρακτηρας.
Ο Ροντριγκεζ λογικα θα παρει την θεση του Λουκας στο 3-5-2
και προβλεπω πολλα μα παρα πολλα γκολ για εναν απιστευτα
γρηγορο ποδοσφαιριστη.
Η φιλοσοφια του Τουντορ (μεχρι στιγμης) μου αρεσει πολυ,
η ομαδα παιζει γρηγορα,με καθετες πασες,πρεσαρει πολυ
και δεν παραταει καμια φαση.
Εχει το DNA του οπαδου μας το δημιουργημα του Τουντορ
και αυτο με ενθουσιαζει....Φρανκ αντε παρτου 6-7 παικτες
και μεσα σ'αυτους και τον Σοβτσις (της Λοκομοτιβα).
Νομίζω ότι από σήμερα ξεκινούν ανακοινώσεις.
Ξέρει κανείς αν μπορεί να προστεθεί παίκτης τώρα στην λίστα για το ματς με την Σπαρτακ;
Ξέρει κανείς αν μπορεί να προστεθεί παίκτης τώρα στην λίστα για το ματς με την Σπαρτακ;
- zarathustra79
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Άλλες ομάδες, άλλα μεγέθη. Ο ολυμπιακός παίζει κάθε χρόνο τσου λου και έχει τους παίκτες του στη βιτρίνα. Άσε που αμφιβάλλω πάρα πολύ για τα νούμερα αυτά. Πάρε παράδειγμα τότε που είχαν αγοράσει τον ντιόγκο που ενώ αρχικά ήθελαν να διαφημίσουν το πόσο άπλες είναι έβγαινε προς τα έξω οτι τον πήραν 9Μ για το 50% του, αλλά όταν αποδείχθηκε σαπάκι άρχισε να κυκλοφορεί οτι τελικά το ποσό δεν ήταν ούτε στα μισά.ron-swanson έγραψε:Για μενα ειναι πολυ σημαντικο να μην τον πουλησεις φτηνα γιατι ετσι κανεις και ονομα στην αγορα.
Δειτε τον γαυρο. Πουλησε με 10 εκ. τον Σαμαρη, δεν τα αξιζε. Πουλησε με 5 τον Φεϊσα, δεν τα αξιζε. Πουλησε με 4 εκ. τον Φετφατζιδη, δεν τα αξιζε. Πουλησε με 15 εκ. τον Μητρογλου, δεν τα αξιζε.
Και οι μισοι απο αυτους εκαναν μια καλη σεζον ή ενα καλο εξαμηνο.
Αλλα εκει, για Μαζουακου δεν δεχονται κατω 10 εκατομμυρια! Για εναν παιχτη που εκανε μια μονο χρονια σε υψηλο επιπεδο και μια χρονια που ηταν μετρια κατα τη γνωμη μου.
Κι εμεις θα πουλησουμε τον Λουκας, που το 2013-14 ειχε 11 γκολ - 14 ασιστ και το 2014-2015 ηταν ο καλυτερος της Λα Κορουνια με γκολ απεναντι σε Βαλενθια, Μπαρτσελονα και λοιπα, μονο 1,5;
Δεν νομιζω.
Μια άλλη διαφορά είναι οτι οι παίκτες αυτοί δεν έχουν τάσεις φυγής. Αν ο σάμαρης πίεζε γιατί η μπενφίκα ήταν η ομάδα της καρδιάς του και έκανε ματσακωνιές σε κάθε προπόνηση, δε νομίζω να τον πουλούσαν με το ίδιο ποσό.
Και για τις ρήτρες κάτι για να καταλαβαινόμαστε. Η ρήτρα δεν ανταποκρίνεται στην αξία που βάζεις σε έναν παίκτη. Η ρήτρα μπαίνει πάντα παραπάνω (συνήθως μάλιστα πολύ παραπάνω) για να διασφαλίσεις οτι δε θα σου κλέψουν τον παίκτη. Η ρήτρα 5Μ σημαίνει οτι η πραγματική αξία του λούκας είναι κάπου στα 2,5-3Μ, αλλά εσύ του βάζεις 5 για την περίπτωση που βρεθεί κανένας τρελός και χρησιμοποιείς τη διαπραγμάτευση 'τόση είναι η ρήτρα, άμα θες σκάστα'...
επειδη το ροστερ ειναι ΓΥΜΝΟ πρεπει να παιξει μεσα στην σλοβακια κ μετα να φυγει......οσο ντροπιαστικο κ αν ειναι...
Παιδιά είμαστε πολύ πίσω σε τέτοια θέματα από τον gay...Κακά τα ψέματα...Είμαστε σε ερασιτεχνικό επίπεδο ακόμα..Ας ελπίσουμε ο Φρανκ να τα φτιάξει και να μην δούμε και τα επόμενα χρόνια τέτοια περιστατικά...

Αυτός ο Σαμπό της Σπάρτακ μου άρεσε πολύ για αντι Τζιόλης. Μία ομάδα μόνος του. Κρατούσε όλο το κέντρο και μοίραζε σωστά. 6 ματς 5 γκολ φέτος και βρωμόσουτο... Πρόσφατα ντεμπούτο με Εθνική Σλοβακίας σας παίκτης της Σπάρτακ Τρνάβα... Δώσε 300.000 και πάρτον!
- pirate_salonica
Όχι. Η λίστα έκλεισε προχθές.Ζοραν έγραψε:Νομίζω ότι από σήμερα ξεκινούν ανακοινώσεις.
η ομαδα θελει οπωσηδποτε 5-6 κινησεις ποιοτικες (αναλογα και με την υποθεση λουκας) για να μπορει να ανταπεξελθει...
ο τουντορ μιλησε για ροστερ γυρω στους 20 παιχτες (χωρις τερματαδες) με καμια 15αρια κανονικους και οι υπολοιποι πιτσιρικοι...
αυτη τη στιγμη εχουμε τζαβελας/βιτορ/κοστα/σκονδρας/κιτσιου/κοροβεσης/μακ/κατσε/τζιολης/αθανασιαδης/λουκας...
απο μικρους κωνσταντινιδης/σαββιδης/κουλουρης/πελκας/μυστακιδης...
υγ αν υπαρξουν και εκκαθαρισεις απο τους παραπανω ανεβαινει και αναλογα ο αριθμος εννοειται :ugeek:
ο τουντορ μιλησε για ροστερ γυρω στους 20 παιχτες (χωρις τερματαδες) με καμια 15αρια κανονικους και οι υπολοιποι πιτσιρικοι...
αυτη τη στιγμη εχουμε τζαβελας/βιτορ/κοστα/σκονδρας/κιτσιου/κοροβεσης/μακ/κατσε/τζιολης/αθανασιαδης/λουκας...
απο μικρους κωνσταντινιδης/σαββιδης/κουλουρης/πελκας/μυστακιδης...
υγ αν υπαρξουν και εκκαθαρισεις απο τους παραπανω ανεβαινει και αναλογα ο αριθμος εννοειται :ugeek: