Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Παντως το λαθος μας σαν συζήτηση εδω που οδηγεί σε υποτίμηση παικτών όπως ο γκαρι που ενδεχομένως να ρθει .. Ειναι οτι δε μελετήσαμε τι έφερε ο αρνεσεν η τι πατερν μετεγγραφών έκανε... Ακομα και σε Τσέλσι δε νομιζω οτι έφερε τα ονοματα ..οποτε νομιζω η μετεγγραφη ολσεν ειναι οδηγός ....
Τεσπα ομαδα μ ισορροπία χαρακτηριστικών ο στόχος όσον αγορά ηλικίες ταχύτητα αθλητικότητα ύψος κλπ... Κατι καθόλου εύκολο οταν εχεις ήδη ενα ανισόρροπο ρόστερ με χαρακτηριστικά οτι να ναι ...
Τεσπα ομαδα μ ισορροπία χαρακτηριστικών ο στόχος όσον αγορά ηλικίες ταχύτητα αθλητικότητα ύψος κλπ... Κατι καθόλου εύκολο οταν εχεις ήδη ενα ανισόρροπο ρόστερ με χαρακτηριστικά οτι να ναι ...
- ΑποστόληςΑ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Αποστολε το ξεσκαρταρισμα επρεπε να γίνει. Κατ εμε δεν πρεπει να τελειωσει ακομα. Για να ολοκληρωθεί και να γινει σωστη δουλεια πρεπει να φύγουν και αλλοι.
Αλλα επειδη η δουλεια μου ως φιλαθλος είναι να στηρίζω και μου είναι απειρως πιο ευκολο να στηρίζω οταν η ομάδα παίζει καλή μπάλα και έχει καλά αποτελεσματα (δεν μιλάω για Πρωταθλημα, για αξιοπρεπη αποτελεσματα μιλάω για να μην παρεξηγηθώ) πρεπει η ομάδα να ενισχυθεί.
Αποψη μου απο αυτα που βλέπω είναι οτι η ηδη αδυναμη, αλλοπροσαλα στημενη περσινή ομάδα, αποδυναμώνεται κιαλλο. Καλο το ξεσκαρτάρισμα και ο εξορθωλογισμός των συμβολαιων αλλα εγώ θελω να δω μπαλα.
-Οταν περσι ημουν over στο ημιχρονο με κεντρικούς αμυντικούς Βιτορ, Τζαβελα και Κοστα και φέτος δεν ενισχύομαι σημαίνει νομοτελειακά οτι πάλι over στο ημιχρονο θα είμαι.
-Περσι επαιζα με Περεϊρα-Νομποα-Ρατς και φετος θα παίζω με Κουλουρη-Πελκα-Κοροβεση.
-Περσι ολοι λεγαμε οτι το ροστερ είναι μικρο και κάθε απώλεια παικτη κοστιζε βαθμούς (Κλαους, Τζιολης, Κατσε, Μακ, Ρατς). Φετος θα υπάρχουν ματς που δεν θα βγάζω αποστολή...
Αντε ως τωρα λεγαμε να γίνει το ξεσκαρταρισμα και ΘΑ αποκτηθούν παίκτες. Τωρα ομως εμειναν 22 μερες. Σήμερα δίνεις επίσημο και εχεις πέντε άπειρους πιτσιρικαδες (Μελισσας, Κωνσταντινιδης, Σαββιδης, Μυστακίδης, Κουλουρης) για να συμπληρωσεις αποστολή.
Θα γελανε και οι πετρες.
Αν γινει και καμια στραβή, που δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι, δεν θα γελανε απλα. Θα φευγουν κιολας.
Αλλα επειδη η δουλεια μου ως φιλαθλος είναι να στηρίζω και μου είναι απειρως πιο ευκολο να στηρίζω οταν η ομάδα παίζει καλή μπάλα και έχει καλά αποτελεσματα (δεν μιλάω για Πρωταθλημα, για αξιοπρεπη αποτελεσματα μιλάω για να μην παρεξηγηθώ) πρεπει η ομάδα να ενισχυθεί.
Αποψη μου απο αυτα που βλέπω είναι οτι η ηδη αδυναμη, αλλοπροσαλα στημενη περσινή ομάδα, αποδυναμώνεται κιαλλο. Καλο το ξεσκαρτάρισμα και ο εξορθωλογισμός των συμβολαιων αλλα εγώ θελω να δω μπαλα.
-Οταν περσι ημουν over στο ημιχρονο με κεντρικούς αμυντικούς Βιτορ, Τζαβελα και Κοστα και φέτος δεν ενισχύομαι σημαίνει νομοτελειακά οτι πάλι over στο ημιχρονο θα είμαι.
-Περσι επαιζα με Περεϊρα-Νομποα-Ρατς και φετος θα παίζω με Κουλουρη-Πελκα-Κοροβεση.
-Περσι ολοι λεγαμε οτι το ροστερ είναι μικρο και κάθε απώλεια παικτη κοστιζε βαθμούς (Κλαους, Τζιολης, Κατσε, Μακ, Ρατς). Φετος θα υπάρχουν ματς που δεν θα βγάζω αποστολή...
Αντε ως τωρα λεγαμε να γίνει το ξεσκαρταρισμα και ΘΑ αποκτηθούν παίκτες. Τωρα ομως εμειναν 22 μερες. Σήμερα δίνεις επίσημο και εχεις πέντε άπειρους πιτσιρικαδες (Μελισσας, Κωνσταντινιδης, Σαββιδης, Μυστακίδης, Κουλουρης) για να συμπληρωσεις αποστολή.
Θα γελανε και οι πετρες.
Αν γινει και καμια στραβή, που δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι, δεν θα γελανε απλα. Θα φευγουν κιολας.
- Dimitris_L4
Οταν εκανε συνεντευξη τυπου ο Φρανκ και ανελυσε το πλανο ολοι ειμασταν ενθουσιασμενοι..Τωρα ξαφνικα υπαρχει αγχος και φοβος μη δεν προλαβει να κλεισει παιχτες..Τι ειναι??Ζησης?? Ηρεμηστε παιδες και ολα θα γινουν..Εφυγε μεγαλη σαβουρα που μας φορτωθηκε παλιοτερα..Επισης αν δεν λυθουν συμβολαια δεν μπορεις να φερεις μεγαλα συμβολαια λογω FFP φανταζομαι. Οποτε ας χαλαρωσουμε ολοι, να κερδισουμε ανετα σημερα και αυριο να δουμε ανακοινωση σιγουρα Γκαρυ και μακαρι Σερερο.
Άντε να φέρουμε κανα καλο σκορ να φωνάξουμε κάντε καμια μετεγγραφη..
Ο λουκας θα κανει συνεντετξη τύπου να μας χαιρετήσει με δάκρυα ,
Παντως οι Ισπανοί δεν μας πήγαν ...
Για τοιβονεν αν ζητάνε τόσα τον ξεχνάμε
Ο καλού οαντως αγοράστηκε περσι νομιζω κο 1,7 έστω με τόσα ερχεται πιστευω και ταιριάζει στα πλάνα μας , επαιζε και Τσέλσι ....
Ο λουκας θα κανει συνεντετξη τύπου να μας χαιρετήσει με δάκρυα ,
Παντως οι Ισπανοί δεν μας πήγαν ...
Για τοιβονεν αν ζητάνε τόσα τον ξεχνάμε
Ο καλού οαντως αγοράστηκε περσι νομιζω κο 1,7 έστω με τόσα ερχεται πιστευω και ταιριάζει στα πλάνα μας , επαιζε και Τσέλσι ....
-
Καταπληκτική νοοτροπία. ΠΑΟΚτσίδικη πάνω απ'όλα. Κι αν γίνει στραβή, τι έγινε? Μας έχει γίνει αυτοσκοπός η άμεση επιτυχία, οι πολλές μεταγραφές κτλπ. Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ?georgedoulk2008 έγραψε:Αν γινει και καμια στραβή, που δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι, δεν θα γελανε απλα. Θα φευγουν κιολας.
Γι'αυτό δε θα πάμε μπροστά δυστυχώς.
- ilovegame27
Πάντως ο Πάσαλιτς που υποτίθεται ήθελε ο ΠΑΟΚ πήγε στην Μονακό και οι Γάλλοι πήραν επίσης δανεικό ενα εξτρεμ που έπαιζε δανεικός πέρσι στην Λα Κορούνια ο Ivan Cavaleiro Πορτογάλος 22 ετών από Μπενφίκα!Παιχταρας!!
Για σέντερ φορ μόνο Ταιβονεν
Για σέντερ φορ μόνο Ταιβονεν
Σουηδικό δημοσίευμα γραφει για 5.6 εκατομμύρια ευρώ .. Και τοςο να μην ειναι δυσκολα... Πάμε γι αλλα
- GiorgosAtha
vs40...
Τα "αποτυχημένα" wonderkids είναι πολύ περισσότερα απλά είπα το πρώτο που μου ήρθε από στο μυαλό. Άλλο ένα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ο γνωστός σε όλους μας Costanzo που στο παιχνίδι ήταν "χταπόδι" και νέος Yashin και στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να πιάσει ούτε βρεγμένη πετσέτα.
Από εκεί και πέρα... Όσο μιλάς για ρεαλιστικές καταστάσεις με ορολογίες, στατιστικά και βάση ένα παιχνίδι σόρρυ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα.
Στην πραγματικότητα υπάρχουν χιλιάδες παράγοντες -μέχρι και το κλίμα μια χώρας- που μπορεί να επηρεάσει κάτι που το παιχνίδι θεωρεί ως "πιθανό" και "λογικό".
Επίσης το ότι ζητάς να γίνουν στην πραγματικότητα πράγματα βάση ενός παιχνιδιού και μια εικονικής πραγματικότητας χωρίς να συμπεριλαμβάνεις -ίσως γιατί δεν τις θεωρείς σοβαρές ή γιατί δεν γνωρίζεις- γεγονότα/καταστάσεις/νόρμες/πιθανότητες που υπάρχουνε στον πραγματικό κόσμο και επηρεάζουν άμεσα πολλά από αυτά που λες αυτόματα σε κάνει και είσαι λάθος σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτού που θεωρείς σωστό και λειτουργικό.
Το να κάνεις κριτική είναι normal... το να θεωρείς όμως ότι αυτοί που είναι μέσα στο κουρμπέτι και μάλιστα θεωρούνται από τους πιο πετυχημένους/κορυφαίους στον κόσμο κάνουν/λειτουργούν λάθος και εσύ μπροστά από μια οθόνη του PC και ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας είσαι σωστός και ικανός να τους κρίνεις και να τους βγάλεις αποτυχημένους... εεεε... σόρρυ αλλά έχεις θέμα. Οι όροι "μπακαλίστικες λογικές" ή "καφενειακές θεωρίες" για κάτι τέτοια βγήκαν.
Για να το λήγω...
Πριν μερικά χρόνια κυκλοφορούσε η φήμη ότι ένας πρόεδρος ομάδας Α' Εθνικής -Ιωνικός και Κανελλάκης λέγανε κάποιοι- έκανε μεταγραφές μέσω manager...
Και μια ομάδα από το Αζερμπαιτζαν -Neftsi Baku Νομίζω- είχε προσλάβει έναν "footballmanagerικό" νεαρό ως ΤΔ και τότε θεωρήθηκε από τα ΜΜΕ τεράστια καινοτομία...
Βάση της λογικής σου λοιπόν ο Ιωνικός και η Neftsi θα έπρεπε να κυριαρχούν στην Ευρώπη και Ασία... να έχουν από 5-6 διασυλλογικές κούπες ο καθένας και ο ΤΔ της Baku να έχει προτάσεις από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη.
Στην πραγματικότητα ο Ιωνικός είναι στα ερασιτεχνικά και ο "καινοτόμος ΤΔ" άφαντος...
Φιλικά λοιπόν... άσε τις managerικές θεωρίες και μη τις συγχέεις με την πραγματικότητα και στήριξε -και- σήμερα την ομάδα από τη θέση που μας ταιριάζει καλύτερα... αυτή του ΟΠΑΔΟΥ!
Το τελευταίο είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις και χωρίς να στο πω
Τα "αποτυχημένα" wonderkids είναι πολύ περισσότερα απλά είπα το πρώτο που μου ήρθε από στο μυαλό. Άλλο ένα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ο γνωστός σε όλους μας Costanzo που στο παιχνίδι ήταν "χταπόδι" και νέος Yashin και στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να πιάσει ούτε βρεγμένη πετσέτα.
Από εκεί και πέρα... Όσο μιλάς για ρεαλιστικές καταστάσεις με ορολογίες, στατιστικά και βάση ένα παιχνίδι σόρρυ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα.
Στην πραγματικότητα υπάρχουν χιλιάδες παράγοντες -μέχρι και το κλίμα μια χώρας- που μπορεί να επηρεάσει κάτι που το παιχνίδι θεωρεί ως "πιθανό" και "λογικό".
Επίσης το ότι ζητάς να γίνουν στην πραγματικότητα πράγματα βάση ενός παιχνιδιού και μια εικονικής πραγματικότητας χωρίς να συμπεριλαμβάνεις -ίσως γιατί δεν τις θεωρείς σοβαρές ή γιατί δεν γνωρίζεις- γεγονότα/καταστάσεις/νόρμες/πιθανότητες που υπάρχουνε στον πραγματικό κόσμο και επηρεάζουν άμεσα πολλά από αυτά που λες αυτόματα σε κάνει και είσαι λάθος σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτού που θεωρείς σωστό και λειτουργικό.
Το να κάνεις κριτική είναι normal... το να θεωρείς όμως ότι αυτοί που είναι μέσα στο κουρμπέτι και μάλιστα θεωρούνται από τους πιο πετυχημένους/κορυφαίους στον κόσμο κάνουν/λειτουργούν λάθος και εσύ μπροστά από μια οθόνη του PC και ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας είσαι σωστός και ικανός να τους κρίνεις και να τους βγάλεις αποτυχημένους... εεεε... σόρρυ αλλά έχεις θέμα. Οι όροι "μπακαλίστικες λογικές" ή "καφενειακές θεωρίες" για κάτι τέτοια βγήκαν.
Για να το λήγω...
Πριν μερικά χρόνια κυκλοφορούσε η φήμη ότι ένας πρόεδρος ομάδας Α' Εθνικής -Ιωνικός και Κανελλάκης λέγανε κάποιοι- έκανε μεταγραφές μέσω manager...
Και μια ομάδα από το Αζερμπαιτζαν -Neftsi Baku Νομίζω- είχε προσλάβει έναν "footballmanagerικό" νεαρό ως ΤΔ και τότε θεωρήθηκε από τα ΜΜΕ τεράστια καινοτομία...
Βάση της λογικής σου λοιπόν ο Ιωνικός και η Neftsi θα έπρεπε να κυριαρχούν στην Ευρώπη και Ασία... να έχουν από 5-6 διασυλλογικές κούπες ο καθένας και ο ΤΔ της Baku να έχει προτάσεις από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη.
Στην πραγματικότητα ο Ιωνικός είναι στα ερασιτεχνικά και ο "καινοτόμος ΤΔ" άφαντος...
Φιλικά λοιπόν... άσε τις managerικές θεωρίες και μη τις συγχέεις με την πραγματικότητα και στήριξε -και- σήμερα την ομάδα από τη θέση που μας ταιριάζει καλύτερα... αυτή του ΟΠΑΔΟΥ!
Το τελευταίο είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις και χωρίς να στο πω

Δικο εχετε,αλλά καπου τον αδικειτε τον vs40nikolasf έγραψε:+1926!!!!!!!GiorgosAtha έγραψε:
Το manager, το internet κτλ μας έχουν κάνει να γίνουμε από ΤΔ μέχρι Πρόεδροι, Οικονομικοί Δ., Προπονητές, Γυμναστές, Scouters κτλ... έχοντας χάσει την πραγματική "ιδιότητά" μας. Αυτή του ΟΠΑΔΟΥ.
Eγω θα το πω διαφορετικα προσαρμοσμενο στον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Πως δημιουργηθηκε η υπερομαδα του '70?
Σε τι ηλικια πρωτοεπαιξε ο τεραστιος ΚΟΥΔΑΣ?
Ποιος προπονητης ηταν στον Π.Α.Ο.Κ.?
Ο Λες Σαννον,ο πρωτομαστορας της θρυλικης ομαδας,ηταν ενας μη αναγνωρισιμος προπονητης
που ειχε ομως παραστασεις,στο κορυφαιο ισως πρωταθλημα της εποχης του.
Ο θεοδωρου,ειναι ενας νεος μη αναγνωρισιμος προπονητης,ομως εχει παραστασεις αγωνιστικες
απο κορυφαιο πρωταθλημα και εχει συνεργαστει με "δασκαλους" προπονητες.
Στα συν του οτι επιβαλει "σιδηρα πειθαρχια" και δεν τον νοιαζει ουτε το ονομα ουτε το συμβολαιο του παικτη.
Ο ΚΟΥΔΑΣ πρωτοπαιξε 16 χρονων στιν Π.Α.Ο.Κ.,σημερα θα λογιζοταν wonderkid.
Η υπερομαδα δημιουργηθηκε με την προσθηκη,σε ενα κορμο εμπειρων καλων παικτων,
νεων ταλαντουχων.
Καποιοι προσφεραν τα μεγιστα καποιοι λιγοτερο και καποιοι για διαφορους λογους
αποχωρησαν.
Wonderkids που λεει ο vs40 θα μπορουσαν να θεωρηθουν(οτι μουρχετει στο μυαλο)
οι:ΚΟΥΔΑΣ,Σαραφης,Γουναρης,Ιωσηφιδης,Δαμανακης,Τερζανιδης,Παριδης,
Τσιλιγγιριδης,Κωστικος,Αλαβαντας,Αναστασιαδης,Ορφανος,Βασιλακος,
Τριανταφυλλιδης(μεγαλο πουλαιν αλλά ατυχο).
Σε μετεπειτα νεους ταλαντουχους μπορουμε να αναφερουμε τους
Ψαρρα,Γεωργοπουλο,Δημοπροδοτη,Τουρσουνιδη,Μπορμποκη Στεφανο,Μπανιωτη,Μαυρεα, κ.λ.π.
Ολοι αυτοι ηταν προιον ενος υποτυπωδους σκαουτινγκ,και προηλθαν απο ομαδες
που τις ξερουν μονο στο νομο τους.
Ασημοι νεαροι αλλά ταλαντουχοι,οι οποιοι αφησαν το αποτυπωμα τους στον Π.Α.Ο.Κ.
Αυτη την στιγμη υπαρχει ενας αμθρωπος που εχει αναδειξει τεραστιους παικτες
στη πολυετη καριερα του.
Εχει ομως να "αντιμετωπισει" συμβολαια και επεκτασεις αυτων,που καλλιστα μπορουν να
θεωρηθουν,τουλαχιστον "υποπτα".
Ξεκινησε ενα ξεσκαρταρισμα παικτων που δεν ανταποκρινονται στα "θελω"
του προπονητη και τουΤΔ,καθως και μερικες (λιγες) προσθηκες.
Το εργο τους δεν ειναι ευκολο,χρειαζεται υπομονη και στηριξη.
Οποιος δεν αντεχει ας μη γκρινιαζει τουλαχιστον.
Δεν περιμενω αμμεσα αποτελεσματα(μακαρι να ερθουν)
αλλά απο του χρονου θα φανει η δουλειά που γινεται.
Εδω κανω υπομονη εγω,που εχω δει 70s,80s 90s.
ΥΓ Το ψιλογ@μησα,αλλά αν δεν τα πω εδω που να τα πω?
Ο georgedoulk δεν σηκωνει το τηλεφωνο.
Χθες το βραδυ τα λεγαμε 45 λεπτα στο τηλεφωνο.
Λες γι αυτο να με γειωνει?
Κουφαλα Γιωργο,σηκωσε το τηλεφωνο,θελω να πω κι άλλα και βαριεμαι να γραφω.
- ΑποστόληςΑ
Ο Mario Gomez έχει ρήτρα 3,5 μύρια και η Sunderland θα δώσει για τον Toivonen 5,7 μύρια (4 μύρια λίρες); Αυτά είναι ΑΡΔιές.
Αυτόν τον πιαζον της Τσέλσι που τον εχει δανεικό καθε χρονο δε γινεται να τον παρουμε ;
- thanos-xanthi
μεχρι την επομενη παρασκευη, θα πρεπει να εχει ηδη προχωρησει σε 4-5 κινησεις
για να μεινουν απλα οι πινελιες, και τιποτα εξαιρετικο που θα σου κατσει στο τελος
σε 3 βδομαδες αρχιζει το πρωταθλημα, ποτε θα τους μπολιασει και τους νεους?
απο 4η αγωνιστικη αρχιζουνε τα ντερμπι και αυτοι τα ονοματα των συμπαιχτων δε θα θυμουνται ακομα
για να μεινουν απλα οι πινελιες, και τιποτα εξαιρετικο που θα σου κατσει στο τελος
σε 3 βδομαδες αρχιζει το πρωταθλημα, ποτε θα τους μπολιασει και τους νεους?
απο 4η αγωνιστικη αρχιζουνε τα ντερμπι και αυτοι τα ονοματα των συμπαιχτων δε θα θυμουνται ακομα
λογικα παμε με
γλυκο-κιτσιου-δ.κων/ιδη-κοστα-βιτορ-τζιωλη-μακ-κατσε-κλαους-κουλουρη απο περισυ (10)
προσθηκες με ολσεν-χαριση--πελκα-κοροβεση-μυστακιδη(5)
ερωτιματικο με μελισσα-παπατζον-τζαβε-σκονδρα-πουγγουρα-μαντουρο-λουκας-σαββιδη-ποζογλου-σαλπι-δελληγιανιδη(11)
δηλαδη εχουμε σιγουρους 15 για ροστερ 26-28 παιχτων.Αν μεινουν οι χρωματιστοι(οι πιο πιθανοι) θελουμε 8-10 ποιοτικες προσθηκες
2 σεντερ μπακ
αριστερό μπακ-χαφ
6αρι
8αρι
10αρι
φορ
περιφερειακο φορ
2 εξτρεμ
γλυκο-κιτσιου-δ.κων/ιδη-κοστα-βιτορ-τζιωλη-μακ-κατσε-κλαους-κουλουρη απο περισυ (10)
προσθηκες με ολσεν-χαριση--πελκα-κοροβεση-μυστακιδη(5)
ερωτιματικο με μελισσα-παπατζον-τζαβε-σκονδρα-πουγγουρα-μαντουρο-λουκας-σαββιδη-ποζογλου-σαλπι-δελληγιανιδη(11)
δηλαδη εχουμε σιγουρους 15 για ροστερ 26-28 παιχτων.Αν μεινουν οι χρωματιστοι(οι πιο πιθανοι) θελουμε 8-10 ποιοτικες προσθηκες
2 σεντερ μπακ
αριστερό μπακ-χαφ
6αρι
8αρι
10αρι
φορ
περιφερειακο φορ
2 εξτρεμ