Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Απο τον Άγιαξ Κέιπ Τάουν
Γράφουν για πρόβλημα στη μακρινή μπαλιά , μακρινό Σουτ κεφάλι φυσικά και τελειώματα , κακο αριστερό
Καλος στην τεχνικη και κοντινή παςα
Γράφουν για πρόβλημα στη μακρινή μπαλιά , μακρινό Σουτ κεφάλι φυσικά και τελειώματα , κακο αριστερό
Καλος στην τεχνικη και κοντινή παςα
Short passing, first touch, one touch, technique and his Interception is good. Finishing, left foot, heading, long passing, long shots and strength are bad.
Από το φόρουμ του Αγιαξ. Συμπεράσματα δικά σας. Εγώ λέω ότι είναι πολύ καλύτερη κόπια του Κάτσε αλλά φυσικά μένει να φανεί στο χόρτο
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Από το φόρουμ του Αγιαξ. Συμπεράσματα δικά σας. Εγώ λέω ότι είναι πολύ καλύτερη κόπια του Κάτσε αλλά φυσικά μένει να φανεί στο χόρτο
- paokovios1974
Ευχαριστω Μανιακ.
Ο gay σπευδει να διαψευσει τα δημοσιευματα για Σταφυλιδη.Βρε λες?
Ο gay σπευδει να διαψευσει τα δημοσιευματα για Σταφυλιδη.Βρε λες?
-
Ντάξει, εδώ που τα λέμε, τι περιμένουμε να διαβάσουμε;
Εμείς κλαίμε στην ανάμνηση της ομάδας του Σάντος, κάποιοι απ' αυτούς μπορεί να έχουν προλάβει Άγιαξ '95 πχ., για να μην πάω παλιότερα... Σίγουρα όλοι θα έχουν δει Σουάρες ξέρω 'γω, ακόμα κι ο Κλαασεν μετριότητα θα τους φαίνεται.
Εμείς κλαίμε στην ανάμνηση της ομάδας του Σάντος, κάποιοι απ' αυτούς μπορεί να έχουν προλάβει Άγιαξ '95 πχ., για να μην πάω παλιότερα... Σίγουρα όλοι θα έχουν δει Σουάρες ξέρω 'γω, ακόμα κι ο Κλαασεν μετριότητα θα τους φαίνεται.

Εχει συν και πλην ο παίκτης αλλα ο τζιολαρος με αυτόν πακέτο πρεπει να πανε ...
- paokovios1974
Τεραστια Φανελα στην Ευρωπη ο Αιαντας.
Η ομαδα του Κροιφ Θα συζητιεται για παντα.
Η ομαδα του Κροιφ Θα συζητιεται για παντα.
-
Αυτά (εκτός του long passing) μπορείς να τα προσάψεις και στον ...Τσάβι, πλάκα πλάκα.lamosas έγραψε:Short passing, first touch, one touch, technique and his Interception is good. Finishing, left foot, heading, long passing, long shots and strength are bad.

Αυτά περί Λατίνων δεν τα πιστεύω, διαισθητικά μιλώντας, θα αργήσουμε να ξανακάνουμε μεταγραφή Ισπανόφωνου με αυτά που περάσαμε πρόσφατα, μακάρι να διαψευσθώ με τον Λούκας βέβαια.
Και ναι, μου πέρασε και μένα από το νου ότι οι Ολλανδία με κορδελάκι θέλουν να μας στείλουν τον Σερερο...
Και ναι, μου πέρασε και μένα από το νου ότι οι Ολλανδία με κορδελάκι θέλουν να μας στείλουν τον Σερερο...
- Dimitris_L4
Η μεταγραφη μπομπα(πιστευω μια θα κανουμε)μακαρι να ειναι ο Τοιβονεν...Μιλαμε τρελη παιχταρα.Θα πεσουν τα τσιμεντα.
Αντε ρε Φρανκ κανε το θαυμα σου και φερε το σουηδικο ατι στον ΝΑΟ...
Αντε ρε Φρανκ κανε το θαυμα σου και φερε το σουηδικο ατι στον ΝΑΟ...
γιαυτους που γραφουν για σταφ τον θεωρουν καλυτερο στη θεση φουλ μπακ απ το μακ που δοκιμασε ο τουντορας....και ο βιερινια δεξι μπακ εγινε αλλωστε πλεον
εγω παντως πιστευω οτι αριστερα με μακ κορροβεση ειμαστε κομπλε και δε θα παρουμε παιχτη εκει
εκτος αν γινουμε γαυρος και δωσουμε δανεικο τη μεταγραφη φετινη κοροβεση
εγω παντως πιστευω οτι αριστερα με μακ κορροβεση ειμαστε κομπλε και δε θα παρουμε παιχτη εκει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Τετ 29 Ιούλ 2015, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maniake μπήκα για λίγο στο ολλανδοφορουμ κ σε θαύμασα για την υπομονή σου κ το επίπεδο που έδειξες. Χαρά στο κουράγιο σου φίλε.MANIAKOS έγραψε:Τωρα οφ τοπικ αλλα πως απο ενα μικρό δείγμα καταλαβαίνεις την αποψη των άλλων ευρωπαίων για μας...
Μας απομονώσαμε η απομονώθηκα με και ειμαστε μόνοι μας πραγματικά ....
Τεσπα πετά τους στα μούτρα τα λεφτα ιβαν να σκάσουν![]()
che4 έγραψε:γιαυτους που γραφουν για σταφ τον θεωρουν καλυτερο στη θεση φουλ μπακ απ το μακ που δοκιμασε ο τουντορας....και ο βιερινια δεξι μπακ εγινε αλλωστε πλεον
Ξεχασε το θα παρουμε παιχτη αριστερα 100%
- paokovios1974
Με Μακ δεξια σταφ αριστερα.Στο 3-5-2che4 έγραψε:γιαυτους που γραφουν για σταφ τον θεωρουν καλυτερο στη θεση φουλ μπακ απ το μακ που δοκιμασε ο τουντορας....και ο βιερινια δεξι μπακ εγινε αλλωστε πλεον
αν παρουμε οπως λεει ο μπανε και ο παοκοβιος τοτε θελω σταφ
απλα θεωρω οτι πρωτα πρεπει να κλεισουν αλλες τρυπες
απλα θεωρω οτι πρωτα πρεπει να κλεισουν αλλες τρυπες
- paokovios1974