Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από john4serres »

πιο πολυ για αντιΓκολασα κινηση παρα για αντιΝομποα μου κανει ο Σερέρο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και δυόμισι και δυο να κανε τα δίνες; Δε νομιζω...για μενα η ουσία μετράει εχει π καλα φουλμπακ κανενα παρατεταμένο της πόρτο να ξυπνήσουν μνήμες , αν τον θελει ο γαβρος ας τον παρει τι να κάνουμε αλλα τα δεδομένα του
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

εμένα ο σταφυλίδης δεν μου γεμίζει το μάτι θέλω μαυρούλο τουρμποκίνητο με κοφτή τρίπλα απο εκεί!
άντε φέρε κανέναν παράξενο....ρε άρνεσεν!!!
Επίσης ο σερέρο είναι σαφώς καλύτερος παίκτης απ τον κάτσε τουλ. δημιουργικά και το ίδιο ανασταλτικά πολύ καλό 8ρί φέρνει πολύ στο στυλ του ζέκα παίκτης εργαλείο!
άν έρθει ο σερέρο πάντως έχεις Τζιόλη-Χαρίση-Μαντούρο στο 6 και σερέρο κάτσε στο 8. Το παλεύεις...Το ιδάνικο θα ήταν να φύγει και ο μαντούρος και να έρθει μια παικτούρα ακόμα στο 6 αλλα βλέπουμε!!!
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Πάντως όλα τα δημοσιεύματα απο Ολλανδία και ν.αφρικη λένε οτι πάει ο Σερερο στον παοκ ,είναι εκτός αποστολής στον σημερινό αγώνα του αγιαξ αρα κάτι τρέχει ,όσο για τον σταφυ καλή λύση αλλά οχι αγορά,ελπίζω τα κέρδη απο τον νομποα να επενδυθουν σε ένα φορ επιπέδου και σε ένα σέντερ Μπακ ψηλό και γρηγορο
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Γράφτηκα στο φόρουμ των Ολλανδών και ρώτησα για Σέρρερο αναμένω απαντήσεις :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ένας έγραψε να τους δώσουμε πισω τα λεφτα που τους χρωστάμε και μετα...ειρωνία οι τουλίπες

Οποίος θελει ας γραφτεί να κάνουμε ενα ντου πολιτισμένο

http://ajax.netwerk.to/forums/HTML/foru ... post583060
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Για τις "επικοινωνιακές ήττες" που γράφονται.
Τέτοια ήταν η μη έλευση του Ντέβιτς πχ, έτσι όπως είχε παρουσιαστεί και η ΠΑΕ το άφησε να αιωρείται.
Εκεί όπου εμπλέκεται ο gay, είναι ένα παιχνίδι που ο φαταούλ το είχε παίξει με τους πολυμετοχικούς. Εκείνοι μάσησαν χοντρά, με αποτέλεσμα να ξοδεύουν λεφτά σε λιμά τύπου Πλεσίς που έκαναν μετά αμάν να τα διώξουν, μόνο και μόνο για να την πουν στο χοντρό. Εμείς γιατί να μασήσουμε;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

The_Stalker έγραψε:Για τις "επικοινωνιακές ήττες" που γράφονται.
Τέτοια ήταν η μη έλευση του Ντέβιτς πχ, έτσι όπως είχε παρουσιαστεί και η ΠΑΕ το άφησε να αιωρείται.
Εκεί όπου εμπλέκεται ο gay, είναι ένα παιχνίδι που ο φαταούλ το είχε παίξει με τους πολυμετοχικούς. Εκείνοι μάσησαν χοντρά, με αποτέλεσμα να ξοδεύουν λεφτά σε λιμά τύπου Πλεσίς που έκαναν μετά αμάν να τα διώξουν, μόνο και μόνο για να την πουν στο χοντρό. Εμείς γιατί να μασήσουμε;
Τα ειπες ολα αδερφε. Ετσι ακριβως ειναι.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

MANIAKOS έγραψε:Ένας έγραψε να τους δώσουμε πισω τα λεφτα που τους χρωστάμε και μετα...ειρωνία οι τουλίπες

Οποίος θελει ας γραφτεί να κάνουμε ενα ντου πολιτισμένο

http://ajax.netwerk.to/forums/HTML/foru ... post583060
Σε αυτα τα ανθρωπακια η απαντηση ειναι μια.
Ψηφιζεις? Εχεις το δικαιωμα της γνωμης? Αθλεισαι? Παρακολουθεις ολυμπιαδα? Παρακολουθεις θεατρο Κινηματογραφο?
Φιλοσοφεις? Διαλογιζεσαι? Εχεις αρδευτικο συστημα? Κανεις μπανιο σε μπανιερα? Θεωρεις τον εαυτο σου πολιτισμενο? Λεγεσαι Ευρωπαιος? ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΓΕΛΟΙΕ.

ΥΓ σορυ για το οφτοπικ αλλα μου γυρισανε τα μυαλα.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Κάποιος είχε γράψει πριν μερες ότι προσπαθούμε να πάρουμε επιθετικό απο την Αφρική που παίζει στην Ευρώπη....τον Οκακα που έκλεισε στην Άντερλεχτ εννοούσε;;
Κασέτες ούτε για πλάκα έρχεται ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Όχι ΠΑΟΚόβιε. Τέρμα πια η καραμέλα με την αρχαία Ελλάδα,φτάνει. Δεν στέκει μια χώρα η οποία κατάφερε να φτάσει να εξαρτάται από άλλους,να αναπολεί την παλαιά της δύναμη. Η απάντηση σ'αυτά τα ορκ,η μάλλον καλύτερα μια πρότυπη απάντηση σ'αυτά τα ορκ θα ήταν η εξής:

" "Δικαιοσύνη είναι να πράττει και να λέγει καθείς ό'τι η φύση όρισε γι'αυτόν" - Σωκράτης.
Με τα οικονομικά και με τα λεφτά που χρωστάει η μια χώρα στην άλλη,ας ασχοληθούν οι κυβερνήσεις.
Εσύ κι εγώ,ας ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο λοιπόν. Άλλωστε δεν ξέρω οικονομικά,και δεν θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζεις εσύ."
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ένας έγραψε οτι τον λένε νοτιαφτικανο τσαβι.. Μετα τον ισραηλινό που χαμε ..οποτε αν δεν τριπλάρουν επίσημα οκτάρι και θα παιζουμε με δυο οκταρια για βοήθειες στισνπτερυγες αν ερθει
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Να πω την αλήθεια δε τον θυμάμαι τον Serero από παιχνίδια του Άγιαξ που έχω δει. Τώρα έκατσα και είδα 2-3 βιντεάκια στο youtube. Με το ρίσκο που εμπεριέχει η ανάλυση ενός παίχτη μονο μέσα από βιντεάκια εμενα ο Serero στο 3-5-2 του Tudor μου φαίνεται ότι προορίζεται για τη Θέση του Πέλκα. Για παίχτη δηλαδή που θα κινείται έξω από τη περιοχή μας μέχρι και μέσα στη περιοχή του αντιπαλου. Δεν είναι δηλαδή οχτάρι τύπου Κάτσε που δε πατάει καθόλου περιοχή. Ίσως και να ταιριάζει με Τζιώλη και Κάτσε αν και στη θέση του Τζιώλη θα ήθελα έναν πιο ποιοτικό παίχτη αλλα με τη σωματοδομή του Τζιώλη...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κπς ζήτησε και συγγνώμη για τους ηλίθιος ηρεμησα :D

Ολ αραουντ μιντφιλντερ νομιζω τον Τζιόλη δεν τον γλιτώνουμε και κατσε Πέλκας Σέρρερο θα εναλλάσσονται

Αν ερθει αν και γράφουν θα μας ανεβάσει επίπεδο ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”