16.Cristhian Noboa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
klainmein

Re: 16.Cristhian Noboa

Δημοσίευση από klainmein »

stelyk έγραψε:
klainmein έγραψε:Εσείς πιστεύετε ότι πήρε ο Σαββίδης λεφτά από την αγαπημένη του ομάδα στη Ρωσία της οποίας ήταν ιδιοκτήτης...; Εγώ δεν το πιστέυω, απλά πολύ εύκολα μπορούσε να συνεννοηθεί με αυτούς να πουν κάτι τέτοιο...Στην τελική μπορεί να υπήρχε κανένα υπόλοιπο από παλιά και τώρα να μην του χρωστάνε τίποτα...1,5 μύριο είναι, δεν ειναι 50 χιλιάρικα...
Τέσπα, δικά μου είναι τα λεφτά...Το κακό είναι ότι οι παίχτες πια δε γουστάρουν να παίζουν για τον ΠΑΟΚ και η ομάδα δεν ξέρει να εκμεταλλεύεται τα περιουσιακά της στοιχεία...

και δεν είμαι από τους γκρινιάρηδες γενικά, απλά αυτό βγήκε πολύ κάρτα ότι είναι μούφα...

για δες ποση αγαπη την εχει...

http://inpaok.com/124869/%CE%AC%CE%B3%C ... %B1%CE%BD/

http://www.voria.gr/article/pire-tous-t ... o-sabbidis

Κι εμείς βρίζαμε όλη μέρα ιδιοκτήτες, αλλά τον ΠΑΟΚ τον αγαπάμε...Το ότι τους έσυρε στα δικαστήρια αυτούς που διοικούσαν την ομάδα δεν έχει σχέση. Τέσπα, κουβέντα να γίνεται...Μπορεί πάλι να του είπαν σου δίνουμε 1,5 και μειώνουμε αυτά που σου χρωστάμε...Τέσπα, δεν πειράζει, ας τα χάσαμε στην τελική. Τι ασχολούμαι κι εγώ...Έχει μερικές δεκάδες εκατομμύρια ο Σαββίδης, δεν θα σκάσει κιόλας...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

buffalobill4 έγραψε:Όλα ειναι θεμα πρεστιζ. Οταν ανεβασεις το πρεστιζ σου με καποιες αξιολογες πωλησεις θα παιρνεις και εσυ πακετα για οχι και τοσο παιχταροπαιχταρους.

Μεχρι τοτε υπομονη και στηριξη στο πλανο.

Κατα τ αλλα, σου τα εξηγω ολα στην τελευται προταση. "Δεν επρεπε να φαει κι αλλη επικοινωνιακη ηττα". Δε νομιζω να διαφωνουμε

Το θέμα είναι ότι όλοι παρακολουθούν CH.L. και εάν παίζαμε κι εμείς 3 χρόνια εκεί, θα δίναμε τον Κλάους 15μύρια...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

klainmein έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Όλα ειναι θεμα πρεστιζ. Οταν ανεβασεις το πρεστιζ σου με καποιες αξιολογες πωλησεις θα παιρνεις και εσυ πακετα για οχι και τοσο παιχταροπαιχταρους.

Μεχρι τοτε υπομονη και στηριξη στο πλανο.

Κατα τ αλλα, σου τα εξηγω ολα στην τελευται προταση. "Δεν επρεπε να φαει κι αλλη επικοινωνιακη ηττα". Δε νομιζω να διαφωνουμε

Το θέμα είναι ότι όλοι παρακολουθούν CH.L. και εάν παίζαμε κι εμείς 3 χρόνια εκεί, θα δίναμε τον Κλάους 15μύρια...

Τα ιδια λεμε αδερφε
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Το θεμα ειναι αυρο που ειπε ο κλαιν μαιν,.Οτι πλεον δεν γουσταρουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ.Δεν ειμαστε πλεον οικογενεια,δεν ειμαστε πλεον ενωμενοι.Το νιωθεισ στην περιρεουσα ατμοσφαιρα μεσα και γυρω απο την ομαδα.Εχουμε γινει μιζεροι και απαξιωνουμε τα παντα..Αντι να προστατευσουμε την ομαδα μας την εκθετουμε ακομα περισσοτερο.Και δυστυχως δεν βλεπω πως μπορει να αλλαξει ολο αυτο.Το θεμα των πωλησεων,χωρισ να εχω ιδεα ειναι συνθετο και εχει να κανει με το πως "πλασαρεις/΄" το προιον σου.Οταν εσυ ο ιδιος το απαξιωνεις σαν οργανισμος συμπεριλαμβανομενων και των αρδ)μετα πως να πιασεις καλη τιμη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ηθελα να το γραψω απο χθες....
Εμεις το γεναρη καναμε τουμπες για τον εν λογω παιχτη,που δε βρισκεις ευκολα και πως ηρθε και και και...

Εφοσον δεν υπαρχει κανενα τρελο παρασκηνιακο σεναριο,
πως φτανει αυτος ο παιχτης να παει σε μια ομαδουλα της ρωσιας???
πως δεν εφερε αλλες προτασεις???
πως δεν ζητησε χρονο για να φερει προτασεις???
ποιος μεγαλος παιχτης παει στο ροστοφ???
.....

Ουτε τον εξυπνο θελω να κανω,εμενα μου αρεσε ο παιχτης και τον πιστευα αλλα καμια φορα αναφερω το εξης..
Μηπως πολλους απο τους παιχτες που ηρθαν τα τελευταια 2 χρονια τους εξιδανικευσαμε???
Πως σκατα δε βρισκεται μια ομαδα να χτυπησει το μαντουρο,τον μαρτενς,τον νομποα???

Πολλες φορες εντυπωσιαζομαστε απο μεγαλα βιογραφικα και ενθουσιαζομαστε και αντιστοιχα απογοητευομαστε απο μικρα βιογραφικα.Ολα κρινονται στο χορταρι και αν μη τι αλλο απο τη θεληση του παιχτη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απλα οι ομαδες πλην αραβων δεν πληρωνουν πια λεφτα για να αγορασουν 30χρονους,εκτος αν μιλαμε για τους καλυτερους 50-100 παγκοσμιως σε αυτη την ηλικια.
Και σιγουρα οι δικοι μας δεν ειναι στους 100 καλυτερους.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς συγκρίνονται οι πωλήσεις του γαύρου με τον Νομπόα.

Ο Μήτρογλου έβαλα 40 γκολ σε μια χρονια και έκανε παπάδες με γαύρο σε Ελλάδα, Ευρώπη και με Εθνική.
Ο Σάμαρης έπαιξε βασικός στο μουντιάλ τα πήγε πολύ καλά και είχε σε 3 χρόνια ασύλληπτη βελτίωση από την Παναχαϊκή σε Πανιώνιος και μετά σε γαύρο. Δηλαδή βελτιώνεται.
Ο Καστίγιο όταν έφυγε από τον γαύρο ήταν υπερπαίκτης και σαν την μίγα μέσα στο γάλα στο γαύρο, δεν το χωρούσε η Ελλάδα.

Ο Νομπόα στα 22-23 έκανε ότι και οι παραπάνω στα 29 όμως έχει τρελά πτωτική πορεία και είναι και στο χειρότερο ΠΑΟΚ των τελευταίων 5 χρόνων.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Από την πρώτη σελίδα του παρόντος τόπικ:
obanebane έγραψε:Στον ΠΑΟΚ ο Νομπόα!
[...]
Κατα τη γνωμη μου ο μεγαλυτερος ξενος ποδοσφαιριστης που εχει φορεσει τη φανελα της ομαδας,ολα αυτα βεβαια στη θεωρια το μονο που μενει ειναι να το αποδειξει και στο χορταρι.
Μονο να ειναι γερός ο παιχταρας και θα μας κανει να "ξεχασουμε" τον Γκαρσια σιγουρα.

paok87 έγραψε:Γεια σου ρε obane άρχοντα!
Εύχομαι να βγεις γουρλής αδερφέ. :nairepaok:

obanebane έγραψε:Θα βγω να εισαι σιγουρος 87αρη.

Νομίζω ότι είναι ώρα να αναλάβει ο obanebane το βαρύ φορτίο του γκαντέμη εδώ μέσα και να φύγει από πάνω μου. Άλλωστε, εγώ νά τώρα σκεφτόμουν, αν συνεχίσει τις μ@λ@κίες δηλώσεις ο Ρουμάνος, να τον ξαναέβαζα άβαταρ και να δούμε πού θα καταλήξει... :lol:

Επί του θέματος: Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Κρίστιαν. Καλά ξεκίνησες, ξεφούσκωσες στην πορεία και ποιός να ξέρει τους λόγους, μάλλον θα σε ξεχάσουμε γρήγορα. :D
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Ελπιζω η φυγη σου να συνοδευτει με αγορα εξαριου ιδιας ποιοτητας..Μην παιζουμε και φετος με τον Τζιωλη βασικο.
Μια χαρα παικτης ο Τζιωλης αλλα πλεον θα πρεπει να θεωρειται μια καλη εναλλακτικη του βασικου εξαριου.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κρίμα που δε μπορέσαμε να ενσωματώσουμε ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα μας αληθινά.

Είναι μεγάλη συζήτηση, αλλά βέβαια είναι θολές και οι συνθήκες βάση της οποίες υπέγραψε, βλέπε Κόπα Αμέρικα.

Πιστεύω πάμε σε διαφορετικό πλάνο επιλογής παικτών και θα αργήσουμε να δούμε τέτοια ονόματα να υπογράφουν, πριν δουλευτεί η ομάδα και έχει ένα συγκεκριμένο σύστημα στο μυαλό.

Οπότε, η παρουσία του Νάτχο και του Νομπόα, τελικά, κυριώς σε θέμα πρεστίζ βοηθάει και τίποτα άλλο.
όχι ότι δεν είναι καλοί παίκτες φυσικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Γενικα νομιζω θα πρεπει να σταματησουμε να κοιταμε στη Ρωσια.Μεχρι στιγμης οτι ηρθε απο εκει δεν μασ βγηκε.Πιστευω αγορες οπως τησ Τσεχιας(ακριβη μεν)της Γαλλιας(Λιγκ 1 και 2) της Σκανδιναβιας, αλλα και του Βελγιου θα επρεπε να τυχουν της προσοχης μας.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Bye bye olga.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αλλος ένας νέος γκαρσια που δεν ...
Ασχέτως αιτιολογίας
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Οτι αρχιζει ωραια τελειωνει με Ροστοφ.

Απο εδω περασες και δεν ακούμπισες. Στο Κοπα Αμερικα σε παρακολουθησα αλλά δεν με ενθουσιασες.
Ιδια κοπια με τον Τζιολη, καλύτερος πασερ, χειροτερος στο κρατημα μπαλας.

Συμφωνω οτι τελικα φουσκώνουν τα μυαλά μας απο τα βιογραφικά και νομίζουμε καθε φορά οτι ερχεται κατι μεταξύ Μεσσι και Ροναλντο ενώ ειδικα τα τελευταια χρόνια έρχονται Μαντουροι και Ινιγκοι.

Ο παικτης βεβαια δεν φταίει και σίγουρα θα αποδώσει καλή μπαλα στο...Ροστοφ.
Καλη συνεχεια.

ΥΓ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ DEAL ΓΙΑ ΤΟΝ Τ.Δ. ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

stephanos έγραψε:Νομίζω ότι είναι ώρα να αναλάβει ο obanebane το βαρύ φορτίο του γκαντέμη εδώ μέσα και να φύγει από πάνω μου.:D

Εχω πολλα ψωμια για να σε φτασω ακομα. :mrgreen:
Περα απο τη πλακα αλλιως τα περιμενα οπως και οι περισσοτεροι νομιζω,απογοητευση μεγαλη για μενα.
Φανηκε οτι δεν κολησε στην ομαδα,δεν το εχει με την πιεση αποτι φαινεται.
Οπως ξαναεγραψα μια χαρα στην ομαδουλα του ροστοφ ηρεμη ζωη και η γυναικα στα πατρια εδαφη.
Στο καλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”