Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Di siglie καπως ετσι
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στέφαν ΛίχτσταϊνερMANIAKOS έγραψε:Πως λεγόταν εκεινος ο Ελβετός της Γιούβε ο αρ φουλμπακ που τον θελαμε πόσες χρονιές;
Κανα αφρικανογαλλακι ταιριάζει .. Ενα σωρό εχει γαλλια
Αυτός ειναι ο δεξιός που ειναι βασικος .. Ένας αλλος που πέρασε και απο Τουρκία .. Θα μου ρθει που θα παει
-
Τσίγκλερ, αυτός.
Βρήκες κι εσύ βρε Μανιακέ, τον μοναδικό παίκτη της Γιουβέντους που δεν ταίριαζε με την καμία σε 3-5-2 και που τον έστελνε ο Κόντε κάθε χρόνο δανεικό.
Από Γιούβε, μόνο Σκαρντίνα και Φοφανά.
Άντε και Ζαλαγιέτα.
Βρήκες κι εσύ βρε Μανιακέ, τον μοναδικό παίκτη της Γιουβέντους που δεν ταίριαζε με την καμία σε 3-5-2 και που τον έστελνε ο Κόντε κάθε χρόνο δανεικό.
Από Γιούβε, μόνο Σκαρντίνα και Φοφανά.

Τον θυμόμουν επιθετικογενές Μπακ αλλα μπορει να κανω και λαθος
Το ν ντέ τσελιε τοτες

Το ν ντέ τσελιε τοτες

- Dimitris_L4
Ειπαμε ο γκαρυ δεν ηταν μονος του. Ηταν και ο σερερο μαζι του εδω..αλλα τα αρδ δεν πηραν χαμπαρι. Παιχταρας ο μαυρουκος παντως. Επισης μου φαινεται τραγικο ο σταφυ να παει γκει. Προσωπικα το αποκλειω αλλα ποτε μην λες ποτε.
- ramolimendo
Δεν ξερω αν ειναι παπας για γκευ και Σταφ , αλλα θα τον ηθελα στην ομαδα. Μπορει ο Αντερσεν να μην εχει αποψη γιατι δεν τον ξερει αλλα πρεπει με καποιον τροπο να τον μαθει.
Ελπίζω να μην πάει στο γκέυ ο Σταφ.
Και γιατί θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ και γιατί αυτή θα είναι -πραγματικά- ήττα μας νομίζω.
Και γιατί θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ και γιατί αυτή θα είναι -πραγματικά- ήττα μας νομίζω.
Ναι μανιακ ταχυδυναμικοι,αλλα να εχουν και τεχνικη.Να μπορουν να ντριμπλαρουν κια να βγαλουν καμια σεντρα της προκοπης..
Ο γαβρος μπορει άνετα να τον παρει παντως ...με πωληση μαζουακου τα μισά να δώσει τελος