16.Cristhian Noboa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: 16.Cristhian Noboa

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ρέ εσείς αποφασίστε τελικά πόσο;άρε ΑΡΔ μια ζωή κοροιδία
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κριμα γιατι ηρθε για διακοπες απ οτι φαινεται.
Κριμα γιατι δεν καταφερε ο ΠΑΟΚ να κανει αυτον τον πολυ καλο παιχτη να δειξει την αξια του και να βοηθησει.
Κριμα και για μας που καυλωσαμε πολυ οταν ηρθε.

Τουλαχιστον δεν βγαινει οικονομικα χαμενη η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Βρήκαμε πως θα διώξουνε το πρώτο κύμα ... Βελγορουμανοι θα τα φάνε
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Απ' ότι φαίνεται, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι καλύφθηκε η ρήτρα του παίκτη, δηλαδή 1,5 εκ. ευρώ.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Αν οντως καλυφθηκε η ρητρα καλςσ.Το μη χειρον ,βελτιστον που λενε.Αναμεναμε να παιξει φετος,αλλα φαινεται δεν πολυ γουσταρε,εκανε μαλλον και το μωρο νερα και γυρισε πισω στη Ρωσια.Να δουμε απο εδω και περα τι θα κανει.Παντως ο Εβραιος ειναι στους 3 καλυτρεους παικτες της ΤΣΣΚΑ.

Καλα για τους αρδ τι να πεις.Παραπληροφορηση μια ζωη.Τωρα λενε 1,5, μπορει την ανοιξη να πουν οιτι απλα δεν πληρωσαμε αποζημιβ=ωση.Μεγαλες γυριστρουλες και κοτες λυρατες.Σβηνουν ενιοτε και ποστ για να μην εκτεθουνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τετ 29 Ιούλ 2015, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Στην FC Rostov παραχωρήθηκε ο Κρίστιαν Νομπόα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία για την πώληση των δικαιωμάτων του Κρίστιαν Νομπόα με την FC Rostov.
29.07.2015
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

http://www.paokfc.gr/nea/20150729-parax ... fc-rostov/
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στο καλο ... Σε πιστέψαμε πολυ όρεξη αλήθειες δεν είχες ...

Ίσως ήταν προαποφασισμένο όλο αυτο και απλα επειδή κάναμε εξυπηρέτηση νατχο και να μη φανεί το ιδιο παλι υπήρξε συμφωνία γιανεκατερωθεν κέρδος ...

Τεσπα καλη συνέχεια ...τζιολης δεν έγινες ποτε :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Και αφου ειναι επισημο κλαη του επιτυχια εκει που πηγε!
Τωρα πως και δεν καταφεραμε να παρουμε τιποτα, παιχτικα, απο τετοιον παιχταρα ειναι μυστηριο!
Κριμα που εφυγε, θα τον ηθελα στην ομαδα!

:pano:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

καλη συνεχεια πισω στην ρωσια
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Εσείς πιστεύετε ότι πήρε ο Σαββίδης λεφτά από την αγαπημένη του ομάδα στη Ρωσία της οποίας ήταν ιδιοκτήτης...; Εγώ δεν το πιστέυω, απλά πολύ εύκολα μπορούσε να συνεννοηθεί με αυτούς να πουν κάτι τέτοιο...Στην τελική μπορεί να υπήρχε κανένα υπόλοιπο από παλιά και τώρα να μην του χρωστάνε τίποτα...1,5 μύριο είναι, δεν ειναι 50 χιλιάρικα...
Τέσπα, δικά μου είναι τα λεφτά...Το κακό είναι ότι οι παίχτες πια δε γουστάρουν να παίζουν για τον ΠΑΟΚ και η ομάδα δεν ξέρει να εκμεταλλεύεται τα περιουσιακά της στοιχεία...

και δεν είμαι από τους γκρινιάρηδες γενικά, απλά αυτό βγήκε πολύ κάρτα ότι είναι μούφα...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

klainmein έγραψε:Εσείς πιστεύετε ότι πήρε ο Σαββίδης λεφτά από την αγαπημένη του ομάδα στη Ρωσία της οποίας ήταν ιδιοκτήτης...; Εγώ δεν το πιστέυω, απλά πολύ εύκολα μπορούσε να συνεννοηθεί με αυτούς να πουν κάτι τέτοιο...Στην τελική μπορεί να υπήρχε κανένα υπόλοιπο από παλιά και τώρα να μην του χρωστάνε τίποτα...1,5 μύριο είναι, δεν ειναι 50 χιλιάρικα...
Τέσπα, δικά μου είναι τα λεφτά...Το κακό είναι ότι οι παίχτες πια δε γουστάρουν να παίζουν για τον ΠΑΟΚ και η ομάδα δεν ξέρει να εκμεταλλεύεται τα περιουσιακά της στοιχεία...

και δεν είμαι από τους γκρινιάρηδες γενικά, απλά αυτό βγήκε πολύ κάρτα ότι είναι μούφα...
Γιατι ρε φιλε ο χοντρος πιστευεις πηρε

15 για Καστιγιο
7 για Σαμαρη
15 για Μητρογλου κοκ

Αν το εκανε αυτο ειναι γατα. Και μπραβο του. Δεν επρεπε να φαει και αλλη επικοινωνιακη ηττα.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Κάποτε θα μάθουμε...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

klainmein έγραψε:Εσείς πιστεύετε ότι πήρε ο Σαββίδης λεφτά από την αγαπημένη του ομάδα στη Ρωσία της οποίας ήταν ιδιοκτήτης...; Εγώ δεν το πιστέυω, απλά πολύ εύκολα μπορούσε να συνεννοηθεί με αυτούς να πουν κάτι τέτοιο...Στην τελική μπορεί να υπήρχε κανένα υπόλοιπο από παλιά και τώρα να μην του χρωστάνε τίποτα...1,5 μύριο είναι, δεν ειναι 50 χιλιάρικα...

για δες ποση αγαπη την εχει...

http://inpaok.com/124869/%CE%AC%CE%B3%C ... %B1%CE%BD/

http://www.voria.gr/article/pire-tous-t ... o-sabbidis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Τετ 29 Ιούλ 2015, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

buffalobill4 έγραψε:

Γιατι ρε φιλε ο χοντρος πιστευεις πηρε

15 για Καστιγιο
7 για Σαμαρη
15 για Μητρογλου κοκ

Αν το εκανε αυτο ειναι γατα. Και μπραβο του. Δεν επρεπε να φαει και αλλη επικοινωνιακη ηττα.
Δεν πήρε 15, πήρε 5...δεν πήρε 7 πήρε 3...αλλά ΠΗΡΕ, αυτή είναι η διαφορά...Εγώ απλά πιστεύω ότι δεν πήραμε τίποτα...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Όλα ειναι θεμα πρεστιζ. Οταν ανεβασεις το πρεστιζ σου με καποιες αξιολογες πωλησεις θα παιρνεις και εσυ πακετα για οχι και τοσο παιχταροπαιχταρους.

Μεχρι τοτε υπομονη και στηριξη στο πλανο.

Κατα τ αλλα, σου τα εξηγω ολα στην τελευται προταση. "Δεν επρεπε να φαει κι αλλη επικοινωνιακη ηττα". Δε νομιζω να διαφωνουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”