Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Τρελό πουλέν μου είναι o Thorgan Hazard αδερφός του Eden Hazard που παίζει στην Τσέλσι!Μπορεί να παίξει πλάγιος δεξιά και αριστερά αλλά και σαν 10αρι πίσω από τους επιθετικούς αλλά δυστυχώς τον είχε δανεικό πέρσι η Γκλάντμπαχ και φέτος τον αγόρασε!
Αν ήταν πέρσι ο Άρνενσεν την ομάδα μπορεί κάτι να έκανε
Αν ήταν πέρσι ο Άρνενσεν την ομάδα μπορεί κάτι να έκανε
Υποθετικά αν δώσουμε Λούκας, τι να το κάνω το 50% μεταπώληση? Καλύτερα 30%, γιατί καμία ομάδα δεν πουλάει έναν παίκτη με 50% μεταπώληση, αλλά προτιμάει να του εξαντλήσει το συμβόλαιο. Ο Λούκας αν υπογράψει 4ετές δε θα έχει στα 30+ μεταπωλητική αξία. Άσε που αυτός θέλει να πάει στην ομάδα της καρδιάς του και λογικά να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του, μιλώντας πάντα υποθετικά ότι υπάρχει τέτοιου τύπου πρόταση.
- ΑποστόληςΑ
- Trilofiotis
Ο Κόλκας λέει ότι έρχεται ο μάνατζερ του..
Θετική είδηση αφού οι μανατζερς μονο για το χρήμα ενδιαφέρονται οπότε μπορεί και να τον μεταπείσει στεναχωρόντας τον βέβαια που δε θα πάει στην ομάδα της καρδιάς του και θα μεινει εδώ με 3πλάσια γκαφρά ο καημένος...

Θετική είδηση αφού οι μανατζερς μονο για το χρήμα ενδιαφέρονται οπότε μπορεί και να τον μεταπείσει στεναχωρόντας τον βέβαια που δε θα πάει στην ομάδα της καρδιάς του και θα μεινει εδώ με 3πλάσια γκαφρά ο καημένος...

-
Ακριβως οτι γραφεις σκεφτομαι κι εγω.vs40 έγραψε:Υποθετικά αν δώσουμε Λούκας, τι να το κάνω το 50% μεταπώληση? Καλύτερα 30%, γιατί καμία ομάδα δεν πουλάει έναν παίκτη με 50% μεταπώληση, αλλά προτιμάει να του εξαντλήσει το συμβόλαιο. Ο Λούκας αν υπογράψει 4ετές δε θα έχει στα 30+ μεταπωλητική αξία. Άσε που αυτός θέλει να πάει στην ομάδα της καρδιάς του και λογικά να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του, μιλώντας πάντα υποθετικά ότι υπάρχει τέτοιου τύπου πρόταση.
Αυτος θα παρει λιγοτερα λεφτα για να παει εκει οποτε δεν τον κοβω να φευγει, αρα τζαμπα το ποσοστο μεταπωλησης.
Μονο αν πεσει η Λα Κορουνια.
Παντως το θεωρω εγκλημα να φυγει με 1,5 εκ. και πιστευω πως με Αρνεσεν δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.
Με την ιδια λογικη κι εμεις να βαλουμε τον Σταφυλιδη να κανει ναζακια στην Λεβερκουζεν και να τους λεμε: "δινουμε 600 χιλιαρικα και αν σας αρεσει".
Αλλιως ας παρουμε το 1,5 εκ. και τον καλυτερο παιχτη της Λα Κορουνια.
Καλα δεν το συζηταω οτι αν του δωσουν κανα μυριο ξεχναει και γαλικιες και λα κορουνιες.
Το θεμα ειναι, τα αξιζει αυτα τα λεφτα;
Ο λουκας που ειδαμε περυσι στην ισπανια αλλα και στο παιχνιδι με τους κροατες τα αξιζει 100%
Υ.Γ Αν οντως τον θελει πολυ ο προπονητης κατι μου λεει οτι θα βρεθει τροπος να μεινει.
Ειναι τοσο ανισορροπος ομως που δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο.
Το θεμα ειναι, τα αξιζει αυτα τα λεφτα;
Ο λουκας που ειδαμε περυσι στην ισπανια αλλα και στο παιχνιδι με τους κροατες τα αξιζει 100%
Υ.Γ Αν οντως τον θελει πολυ ο προπονητης κατι μου λεει οτι θα βρεθει τροπος να μεινει.
Ειναι τοσο ανισορροπος ομως που δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο.
Μπορει καποιος μοντ να μεταφερει τη κουβεντα στο τοπικ του παιχτη;
Ρε παιδια ας μη γραφουμε οπου να ναι,θελω να συμμετεχω στη κουβεντα αλλα δεν θα αδικησω αυτους που θα κραξουν.
Ρε παιδια ας μη γραφουμε οπου να ναι,θελω να συμμετεχω στη κουβεντα αλλα δεν θα αδικησω αυτους που θα κραξουν.
Νομίζω πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα αναρτηθούν δημοσιεύματα με τίτλο " Και ο Σερέρο στην Θεσσαλονίκη".
Προαίσθημα και λογική κινήσεων Φρανκ
Κάτι ξέρεις...northend4 έγραψε:Νομίζω πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα αναρτηθούν δημοσιεύματα με τίτλο " Και ο Σερέρο στην Θεσσαλονίκη".
Όχι φίλε dimknis, απλά έχουν πληθύνει τα δημοσιεύματα στην Ολλανδία που μιλούν για Σερέρο και ενδιαφέρον ΠΑΟΚ συν ότι κάπως έτσι έγινε χρονικά με Όλσεν και Ροντριγκεζdimknis έγραψε:Κάτι ξέρεις...northend4 έγραψε:Νομίζω πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα αναρτηθούν δημοσιεύματα με τίτλο " Και ο Σερέρο στην Θεσσαλονίκη".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Τρί 28 Ιούλ 2015, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δειτε στις ποσες σελιδες ανακοινωθηκε ο Ολσεν και υπολογιστε.
Μ Π Α Μ
ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 2-3 ΩΡΕς.
Μ Π Α Μ
ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 2-3 ΩΡΕς.
Με όνομα που δεν έχει ακουστεί?prist64 έγραψε:Δειτε στις ποσες σελιδες ανακοινωθηκε ο Ολσεν και υπολογιστε.
Μ Π Α Μ
ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 2-3 ΩΡΕς.

- ΑποστόληςΑ
Ο Βρύζας, εκ μέρους της ΠΑΕ Βέροια, έκανε νέα, βελτιωμένη πρόταση στον εξτρέμ που κάποτε θέλαμε, τον Αλγερινό Αμπτούν. Σίγουρα είναι κόλπο για να έρθει στον ΠΑΟΚ...