Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μαγκας με κακαλα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μετα το διπλό της Σπαρτάκ να σας δω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θεοδώρου μια χαρά τα πας. Ο πρωτεύων στόχος είναι να κτίσουμε ομάδα και γι' αυτό συνέχισε να μας απαλλάσσεις από τα βαρίδια του παρελθόντος.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Οι εγγραφές στα "Tudorόσκυλα" που γίνονται? :mrgreen:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Πέτυχε λέει σε μπαράκι στην Καλλιθέα μετά τις 00:00 παίχτη μας και του έριξε στο κεφάλι 300€ πρόστιμο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σημειώστε +1 Τουντορόσκυλο!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δωσε πονο Ιγκοραρε.

Αυτη τη στιγμη φαινεται καπως ακομψο αυτο (προστιμα-αποπομπες παιχτων) αλλα θα δικαιωθει μακροπροθεσμα η τακτικη του προπονητη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

klainmein έγραψε:Πέτυχε λέει σε μπαράκι στην Καλλιθέα μετά τις 00:00 παίχτη μας και του έριξε στο κεφάλι 300€ πρόστιμο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σημειώστε +1 Τουντορόσκυλο!
Έ;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

pilotos έγραψε: Έ;
http://paokweb.gr/?p=35725 ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το έ δεν πήγαινε εκεί, αλλά στο που έγινε... Βλέπεις μπορεί να ήταν κάποιος μπροστά... ;)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Η αλήθεια ειναι ότι ο Τούντορ Πόρτο Καρας ηταν, αμα πήρε καραβάκι για Καλλιθέα και πέτυχε ΕΚΕΙ κάποιο γκαντεμόσκυλο μας, respect στη μύτη λαγωνικού του Ιγκορ και στη γκαντεμοσύνη του παίχτου :D.

(ξέρει κανεις ποιος ήταν; :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μου θυμίζει έναν προπονητή που είχα στη κωπηλασία, εμείς τρέχαμε μέχρι το Μέγαρο κ μας ακολουθούσε με το παπί από απέναντι να δει ποιός κλέβει
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Γουρπάν σα κάκαλα σ' .
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τον Μάκη Ψωμιάδης εχει προτύπο ο τουντορ

Βεβαια αν εχει τπτ φμπου κλπ όλο και κπ αλάνι θα στέλνει φωτό με παικτες που διασκεδάζουν υπέρ του δέοντος

Συνεργασία για ενα ν καλύτερο ΠΑΟΚ
themgeo

Δημοσίευση από themgeo »

Καλησπέρα παιδιά,
παρακολουθώ χρόνια το site αλλά γράφω για πρώτη φορά.

Θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απόψεις για το νέο μας προπονητή, αφού πρώτα τον καλωσορίζω και εγώ
στην οικογένεια μας.
Πιο συγκεκριμένα θα σταθώ σε κάποια περιστατικά και κάποιες δικές του φράσεις..

Αρχικά θα ήθελα να ξεκινήσω με το θέμα της πειθαρχίας..Συμφωνώ και εγώ και με το παραπάνω ότι έπρεπε κάποια στιγμή να μπει ένας φραγμός στην ανεξέλεγκτη κρεπάλη ορισμένων ποδοσφαιριστών αλλά απο κάποια στιγμή και μετά (και εδώ πιστεύω φταίνε πολύ οι ΑΡΔ που τα διογκώνουν) πρέπει να μην ασχολούμαστε με αυτά και να μην συγχαίρουμε έναν προπονητή που στην τελική κάνει το αυτονόητο..Είναι αυτό που λέω καμιά φορά ποδοσφαιρική ομάδα είμαστε και θέλουμε να δούμε θέαμα και τίτλους, δεν είμαστε στρατόπεδο.
Θυμήθηκα, χωρίς να το θέλω την πρόσληψη Stevens, που έχοντας άγνοια και εγώ όπως και πολλοί συνοπαδοί μας άρχισα να κοιτάω κάποιες συνεντεύξεις παλιών του παιχτών (βλ. Παπαδόπουλος) για το ποιόν του και αναρωτιόμουν.. Κανένας μα κανένας δεν μίλησε για την δουλειά του, αν κάνει τακτική, με ποιον προσανατολισμό κατεβάζει την ομάδα, ότι είναι δάσκαλος ή δουλεύει με νέους κτλ..Όλοι έλεγαν λάτρης της πειθαρχίας, δεμένα τα ζωνάρια κτλ.. Και έλεγα είναι δυνατόν; Επαναλαμβάνω, προπονητή παίρνουμε για να δούμε μπάλα, αν θέλαμε μόνο πειθαρχία ξέρω πολλούς που μπορούν να το κάνουν. και μην ξεχνάτε κατά καιρούς τι "τσογλάνια" είχαν γαύρος και βάζελος..ήταν παιχταράδες όμως και κάναν τη διαφορά..

Διάβασα κάπου σήμερα ότι προτάθηκε ο Οσβάλντο και ο Τούντορ τον απέρριψε.. Μόνο στον Π.Α.Ο.Κ. μας τα βλέπω αυτά ρε παιδιά.. Μου θύμησε Άγγελο.. Να παρακαλάει ο πρόεδρος για μεταγραφές και να βάζει το χέρι όσο μπορεί στην τσέπη, να έχεις το ελευθέρας δηλαδή και εσύ να μην το εκμεταλλεύσεσαι.. Μου φαίνεται πως θέλει να δείξει.. κοιτάξτε με ένα μέτριο ρόστερ πόσο καλά πάει η ομάδα για να αποσπάσει όλα τα εύσημα.. όλους εμείς θα τους κάνουμε προπονητάρες;; Δεν είναι κακό να ζητήσεις παίχτες ρε coach, άσε τους ηρωισμούς.

Πάω και στην φράση που αρχικά μου ήχησε πολύ καλά στα αυτιά, αλλά όσο περνάνε οι μέρες με προβληματίζει..Θέλουμε παίχτες που να γουστάρουν να παίζουν στον Π.Α.Ο.Κ. Σύμφωνοι, αλλά πόσοι είναι αυτοί ρε παιδιά; Μου θυμίζει δικές μου ομάδες όταν ήμουν αθλητής που επειδή δεν είχαν πολύ χρήμα αναγκαστικά μάζευαν μέτριους παίχτες πιο πολύ να παίξουμε για την παρέα, το κλίμα, τον εαυτό μας και καμιά μεταγραφή.. και έρχονταν οι άλλες που χώναν χρήμα και οι παίχτες μάλλον δεν αγαπούσαν τόσο πολύ την ομάδα και δεν μπορούσαμε ούτε να τους δούμε στο γήπεδο.. Ποιος παιχταράς θα έρθει επειδή αγαπάει τον Π.Α.Ο.Κ.; Κι ας μην γελιόμαστε..πέρα απο χρήμα πλέον με Σαββίδη, τι άλλο έχουμε να του προσφέρουμε; Ούτε ομίλους γιουρόπα δεν είμαστε σίγουρα..

Και καταλήγω στο ότι η ομάδα θέλει παιχταράδες σε όλες τις θέσεις.. Έτσι πάει για μένα.. Η Μπαρτσελόνα είχε προποντή φέτος που τα σάρωσε όλα;; Αναλογικά μιλάω πάντα.. Δεν είπα ότι πρέπει ή μπορούμε να φέρουμε τον Μέσι.. Αλλά θέλεις παίχτες καλούς και γρήγορους. Κάποιοι θα διαφωνήσουν, αλλά έχουν ρίξει τόσο το επίπεδο μας που θεωρούμε καλούς ή έστω και υποφερτούς τον Σκόνδρα και τον Κίτσιου.. Ε με αυτούς δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα ποτέ ακόμα και ο Μουρίνιο να έρθει.. Η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο όταν έρθουν παίχτες και η τωρινή 11άδα καθίσει στον πάγκο.. Έτσι πιστεύω εγώ..

Συγγνώμη αν σας κούρασα και δεκτές οι οποιεσδήποτε ενστάσεις..
Καλό βράδυ αδέρφια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”