7.Eyal Golasa
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Eyal Golasa
Έλπιζα ότι θα έδειχνε κάτι καλύτερο από αυτό που τελικά έδειξε. Τον θυμόμαστε όλοι για εκείνη την φοβερή ενέργεια από δεξιά μέσα στη Φλωρεντία που κατέληξε σε γκολ από το επίσης αποχωρούντα Μάρτενς. Αλλά από και και μετά τίποτε.
Στο ότι δεν πήρε ευκαιρίες θα διαφωνήσω. Και θα υπενθυμίσω ότι οι παίκτες δεν κρίνονται μόνο από την προσφορά τους στους επίσημους αγώνες, αλλά και από την εξωγηπεδική (προσωπική) τους ζωή και από την αγωνιστική τους συμπεριφορά στις προπονήσεις.
Στο ότι δεν πήρε ευκαιρίες θα διαφωνήσω. Και θα υπενθυμίσω ότι οι παίκτες δεν κρίνονται μόνο από την προσφορά τους στους επίσημους αγώνες, αλλά και από την εξωγηπεδική (προσωπική) τους ζωή και από την αγωνιστική τους συμπεριφορά στις προπονήσεις.
- john4serres
Που βρισκεται αυτος ; κανει προπονησεις με την ομαδα ;
ή μονο πληρωνεται και κανει διακοπες ;
ή μονο πληρωνεται και κανει διακοπες ;
-
ron-swanson
Κανα καλο αμυντικό στονισραηλ εχει να τον ανταλλάξουμε ; Ο μπεν χαϊμ παιζει καλα ; Ο Μπακ
για μένα είναι καλή είδηση το να επανενταχθεί στην ομάδα
νομίζω πως αν τώρα μας έλεγαν ότι φέρνουν το γκολάσα (χωρίς να τον έχουμε δει) θα πανηγυρίζαμε
το καλό είναι ότι πέρασε ο (ένας) χρόνος προσαρμογής του και αν έχει κάτι να δείξει, θα το δείξει φέτος
νομίζω πως αν τώρα μας έλεγαν ότι φέρνουν το γκολάσα (χωρίς να τον έχουμε δει) θα πανηγυρίζαμε
το καλό είναι ότι πέρασε ο (ένας) χρόνος προσαρμογής του και αν έχει κάτι να δείξει, θα το δείξει φέτος
- PAOK_Antarctica
Κι εγώ δεν κατάλαβα γιατί παροπλίστηκε έτσι ο παίκτης.
Όχι επειδή έπαιζε καλά, αλλά επειδή αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.
Αν δεν τον θέλουμε μπορούμε να τον "σπρώξουμε" κάπου και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προωθηθεί αναλόγως (στο αυριανό ματς πχ).
Όχι επειδή έπαιζε καλά, αλλά επειδή αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.
Αν δεν τον θέλουμε μπορούμε να τον "σπρώξουμε" κάπου και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προωθηθεί αναλόγως (στο αυριανό ματς πχ).
βρε λες; αν μείνει τελικά, ας παίξει εκεί που ξέρει, γιατί εκείνο που έκανε στη Φλωρεντία, μου έχει μείνει καρφωμένο στο μυαλόAle έγραψε:Θα διαφωνήσω.
Δεν έπαιξε ποτέ στην θέση του, ούτε πήρε ευκαιρίες σε οργανωμένη ομάδα.
Έχει μεγάλες ευθύνες για την πορεία της καριέρας του μέχρι τώρα, αλλά και ελαφρυντικό το νεαρό της ηλικίας του.
Πιστεύω πως, σε ορίζοντα πέντε χρόνων, θα μας έχει βγάλει τα μάτια.
Ένα από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του Αναστασιάδη.
- john4serres
- kataramenos5
Μακάρι.danirifle έγραψε:για μένα είναι καλή είδηση το να επανενταχθεί στην ομάδα
τι να γίνει;john4serres έγραψε:Τι έγινε σήμερα ; έχασα επεισόδια
μου ξέφυγε και δεν θα το κλειδώσω...
-
τσιριγώτης
Αφού δε βρήκες ομάδα ολόκληρο καλοκαίρι τεράστιο ταλέντο κάτσε να σε φορέσουμε γιατί χειμώνα βαρύ θα έχουμε
το θεμα ειναι για ποιο λογο ηταν εκτος προπονησεων τοσο καιρο?
Το να επιστρεψει στις προπονησεις σε φαση "Δεν καταφεραμε να σε ξεφορτωθουμε" δεν ειναι και ο'τι καλυτερο και για τον παικτη αλλα και για την ομαδα.
Θα προτιμουσα η να τον κρατησουν εξ αρχης οποτε να ηταν στο σχημα του προπονητη εδω και καιρο η απλα να θεωρουνταν ηδη τελειωμενος για την ομαδα
Το να επιστρεψει στις προπονησεις σε φαση "Δεν καταφεραμε να σε ξεφορτωθουμε" δεν ειναι και ο'τι καλυτερο και για τον παικτη αλλα και για την ομαδα.
Θα προτιμουσα η να τον κρατησουν εξ αρχης οποτε να ηταν στο σχημα του προπονητη εδω και καιρο η απλα να θεωρουνταν ηδη τελειωμενος για την ομαδα