Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Derk Boerrighter ανήκει στην Celtic και το συμβολαιό του λήγει του χρόνου. Ο παίκτης είναι υπ' ατμόν και πιέζει την διοίκηση για να φύγει http://www.hitc.com/en-gb/2015/05/16/is ... -at-celti/
Ο συγκεκριμένος αριστερός εξτρέμ ανήκει στο γραφείο management Essel Sports όπου βασικό στέλεχος είναι ο Soren Lorby μάνατζερ που συνεργάζεται ο Άρνεσεν. Arnesen και Lorby έχουν μεγάλη φιλία από ποδοσφαιριστές αφού ήταν μαζί στον Ajax.
Ίδωμεν
Ο συγκεκριμένος αριστερός εξτρέμ ανήκει στο γραφείο management Essel Sports όπου βασικό στέλεχος είναι ο Soren Lorby μάνατζερ που συνεργάζεται ο Άρνεσεν. Arnesen και Lorby έχουν μεγάλη φιλία από ποδοσφαιριστές αφού ήταν μαζί στον Ajax.
Ίδωμεν
-
blackjack80
Θα φυγουν 5 παίκτες μαζεμενει και δεν υπάρχει ούτε καν σε φημιλογια κάτι για μεταγραφή ,οσο για τοιβονεν δεν υπάρχει πουθενά σε ξένα σαιτ αναφορα οτι φευγει
marley 4 ζητάω συγνώμη γιατί όντως λέμε το ίδιο πράγμα. Μπέρδεψα τη φάση γιατί διάβασα μαζεμένες 5-10 σελίδες ποστ μέσα στη ζέστη και λάλησα. Είναι ένα 25% ατόμων που γκρινιάζουν - δεν είναι αμελητέο. Εμένα με ενδιαφέρει να περάσω το μήνυμα επιτέλους όλοι στο γήπεδο χωρίς γκρίνιες. Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της, και εμείς έχουμε τη δική μας θέση.
Σόρι πάλι γιατί δεν πήγαινε σε σένα το μήνυμα.
Edit: Δεν ξανακάνω προσωπική αντιπαράθεση όσο δίκαιο και αν νομίζω ότι έχω. Εδώ πρέπει να είμαστε όλοι για να ενώνουμε. Πέραν του λάθους που έκανα προς τον marley 4, διαπιστώνω ότι δε βοηθάω με υψηλούς τόνους. Έχω εμπιστοσύνη στο πλάνο της ομάδας, και αργά ή γρήγορα θα πειστούν όλοι, και θα κάνουμε την Τούμπα όπως παλιά.
Edit: Δεν ξανακάνω προσωπική αντιπαράθεση όσο δίκαιο και αν νομίζω ότι έχω. Εδώ πρέπει να είμαστε όλοι για να ενώνουμε. Πέραν του λάθους που έκανα προς τον marley 4, διαπιστώνω ότι δε βοηθάω με υψηλούς τόνους. Έχω εμπιστοσύνη στο πλάνο της ομάδας, και αργά ή γρήγορα θα πειστούν όλοι, και θα κάνουμε την Τούμπα όπως παλιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 26 Ιούλ 2015, 13:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Panos Fanfaras
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν κλεισμένοι παίκτες οι οποίοι θα έρθουν τις επόμενες μέρες, αφού δηλαδή αδειάσει λίγο το ρόστερ. Πραγματικά το πιστεύω. Απλά φοβάμαι ότι λόγω των μαζικών αποχωρήσεων που μπορεί να συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, πάλι θα έχουμε 13-14 παίκτες που θα παίζουν συνέχεια, όμως οι υπόλοιποι θα είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου και το ρόστερ δεν θα έχει βάθος. Όπως και να έχει, εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα γίνει, με στήριξη και υπομονή.
Το ενδεχόμενο ο Άρνεσεν που είναι καμια 15αρια χρονια στον χώρο να ξέρει τους παίχτες που έδιωξε και να πιστεύει ότι δε του κάνουν για δικούς του λόγους δε παίζει σαν ενδεχόμενο? Γιατί το θεωρώ πολύ αστείο να πήγε ο Klaus και ο κάθε Klaus στον Άρνεσεν και να του είπε ότι οι Νομπόα Περέιρα Rats έκαναν κλίκα και να είπε ο Δανός "OK Klaus αφού το λες εσύ θα τους διώξω". Δεν είναι κανένας χθεσινός ο Άρνεσεν. Παίζει τους παίχτες του ΠΑΟΚ να τους ήξερε καλύτερα ακόμα και από τον ΠΑΟΚ τον ίδιο πριν έρθει. Εγώ δε λέω ότι καλά έκανε απλά είμαι σίγουρος ότι είναι 100% επιλογές Άρνεσεν και Tudor οι αποδεσμεύσεις. Και προφανώς έχουν κάποιο σχέδιο στο μυαλό τους για φέτος. Νομπόα Rats Περέιρα αδιαμφισβήτητα είναι πολύ καλοί παίχτες αλλα δυστυχώς ήρθαν σε μια χρονια που ο ΠΑΟΚ ήταν μπουρδέλο και έχω την εντύπωση ότι ως μπουρδέλο τον αντιμετωπίζουν και είναι πολύ δύσκολο να το αλλάξεις αυτό σε έναν παίχτη. Ίσως είναι πιο εύκολο να τους αντικαταστήσεις...
Έναρξη προετοιμασίας ΠΑΟΚ
Φίλαθλοι ΠΑΟΚ : θελουμε παίκτες
Φίλαθλοι άλλων ομάδων : θέλετε παίκτες
Παλαίμαχοι : θελουμε παίκτες
Δημοσιογράφοι: πάρτε παίκτες
Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων ΠΑΟΚ
Φίλαθλοι ΠΑΟΚ : θελουμε αμεςα παίκτες
Φίλαθλοι άλλων ομάδων : θέλετε αμεςα παίκτες
Παλαίμαχοι : θελουμε αμεςα παίκτες
Δημοσιογράφοι: πάρτε αμεςα παίκτες
26/8/2015 και οι Αρνεσεν και Τουντορ όχι μόνο δεν φέρνουν παίκτες αλλα μειώνουν κι αλλο το ρόστερ.
Τί ποιο χοντροκομμένο να γίνει για να καταλάβουμε οτι υπάρχει πλάνο;
Για μένα ολα τα παραπάνω αποτελούν δρομολογημένο σχέδιο. Ενα σχέδιο που επιτέλους δεν άγεται κ φέρεται απο τις πιέσεις κανενός. Το οτι κοντράρουν τόςος πολυ τα θελω των παραπάνω δείχνουν οτι έχουν κλειςει τα αυτιά τους και δουλεύουν γι το 3ετες πλάνο. Δεν λογαριάζουν οτι παίζουμε Ευρώπη άρα και ίσως παρεκκλίνω απο το σχέδιο, το ακολουθούν πιστά.
Εγω είμαι πολυ αισιόδοξος γιατί ημίμετρα επιτέλους δεν υπάρχουν.
Με αρέσει ο Νομπόα, ο Γκολάσα δεν μπορώ να βλέπω τον Τζαβέλλα και τον Μαντουρο αλλα στηρίζω. Γνωρίζω πως κατι γνωρίζουν καλυτερα απο εμένα.
Στήριξη παιδια, μην πέφτουμε σε παγίδες. Οι νέοι παίκτες έρχονται, υπομονή!
Φίλαθλοι ΠΑΟΚ : θελουμε παίκτες
Φίλαθλοι άλλων ομάδων : θέλετε παίκτες
Παλαίμαχοι : θελουμε παίκτες
Δημοσιογράφοι: πάρτε παίκτες
Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων ΠΑΟΚ
Φίλαθλοι ΠΑΟΚ : θελουμε αμεςα παίκτες
Φίλαθλοι άλλων ομάδων : θέλετε αμεςα παίκτες
Παλαίμαχοι : θελουμε αμεςα παίκτες
Δημοσιογράφοι: πάρτε αμεςα παίκτες
26/8/2015 και οι Αρνεσεν και Τουντορ όχι μόνο δεν φέρνουν παίκτες αλλα μειώνουν κι αλλο το ρόστερ.
Τί ποιο χοντροκομμένο να γίνει για να καταλάβουμε οτι υπάρχει πλάνο;
Για μένα ολα τα παραπάνω αποτελούν δρομολογημένο σχέδιο. Ενα σχέδιο που επιτέλους δεν άγεται κ φέρεται απο τις πιέσεις κανενός. Το οτι κοντράρουν τόςος πολυ τα θελω των παραπάνω δείχνουν οτι έχουν κλειςει τα αυτιά τους και δουλεύουν γι το 3ετες πλάνο. Δεν λογαριάζουν οτι παίζουμε Ευρώπη άρα και ίσως παρεκκλίνω απο το σχέδιο, το ακολουθούν πιστά.
Εγω είμαι πολυ αισιόδοξος γιατί ημίμετρα επιτέλους δεν υπάρχουν.
Με αρέσει ο Νομπόα, ο Γκολάσα δεν μπορώ να βλέπω τον Τζαβέλλα και τον Μαντουρο αλλα στηρίζω. Γνωρίζω πως κατι γνωρίζουν καλυτερα απο εμένα.
Στήριξη παιδια, μην πέφτουμε σε παγίδες. Οι νέοι παίκτες έρχονται, υπομονή!
-
john4serres
αν ειναι σε καλη κατασταση ο Τοιβονεν ( που λογικα ειναι )
φερ' τον με κλειστα ματια Φρανκ.
φερ' τον με κλειστα ματια Φρανκ.
vs40 έγραψε:marley 4 ζητάω συγνώμη γιατί όντως λέμε το ίδιο πράγμα. Μπέρδεψα τη φάση γιατί διάβασα μαζεμένες 5-10 σελίδες ποστ μέσα στη ζέστη και λάλησα. Είναι ένα 25% ατόμων που γκρινιάζουν - δεν είναι αμελητέο. Εμένα με ενδιαφέρει να περάσω το μήνυμα επιτέλους όλοι στο γήπεδο χωρίς γκρίνιες. Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της, και εμείς έχουμε τη δική μας θέση.
κανενα προβλημα απο εμενα
και να φανταστεισ ρε μπαγασα οτι εισαι οχι απλα μονοσ που συμφωνεισ αλλα και που διατυπωσεσ καλυτερα την σκεψη μου στο κλεβω
απλα δεν εχει σημασια που σημφωνουμε
λιγο αν θελεισ πιο ηρεμα περι 25% η τα αλλα παρομοια σε οποιον αδερφο διαφωνεισ μαζι του για να βγαζουμε και καμια ακρη οχι τιποτα αλλο
Αυτο που με ανησυχεί με αποχώρηση νομποα ειναι να μείνουμε με Τζιόλη μαντουρο παλι στο 6 και με ελπίδα να ειναι βασικος ο χαρισης μονο....
Ιδανικό ειναι να εχουμε και αποχώρηση Ολλανδού αλλα το βλεπω χλωμό τωρα
Αναμένουμε
Ιδανικό ειναι να εχουμε και αποχώρηση Ολλανδού αλλα το βλεπω χλωμό τωρα
Αναμένουμε
- sourmenetes
- Moderator
Από τα ονόματα που ακούγονται Τοιβονεν με κλειστά μάτια!
edit: Μετά είδα john4serres ότι είχες γράψει ακριβώς το ίδιο πιο πάνω
edit: Μετά είδα john4serres ότι είχες γράψει ακριβώς το ίδιο πιο πάνω
- paokathens
Εμένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο το καλοκαίρι.. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει σχεδόν τίποτα και οι χυλοπιτες πέφτουν βροχή. Αυτό με τον φινμπογκασον ήταν μαχαιριά.. Κάντε κάτι γιατί θα μείνουμε με 5000 διαρκείας το πολύ στο τέλος
Καμια μαχαιρια αδερφε.2,5 μυρια για εναν χρονο ειναι πολλα για τον συγκεκριμμενο.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουσαμε να τα δωσουμε οπως διαβασα να γραφει αλλος αδερφος.Αλλο πραγμα να προσθετεις ποιοτητα την οποια θα πληρωσεις στην αξια της κι αλλο να πιανεσαι κοτσος αγοραζοντας υπερκοστολογημενους παικτες(αυτο που κραζουμε τα τελευταια χρονια).
Μονο οι γαυροι μπορουν να τα κανουν αυτα που εχουν σιγουρη την αποσβεση της επενδυσης.
Μονο οι γαυροι μπορουν να τα κανουν αυτα που εχουν σιγουρη την αποσβεση της επενδυσης.