Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών

Δημοσίευση από john4serres »

2 χρονια ακομα εχει συμβολαιο ο ..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο σαλπι θα αναγκαστεί να σταματήσει φετος πιστευω η μα φυγει ..το εκτος αποστολής ειναι κοντα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με το τελος της περσινης χρονιας και με το ακουσμα ελευσης του Αρνεσεν πραγματικα ριχνοντας μια ματια στο ροστερ εψαχνα εναγωνιως ποιος απο ολους θα μου ελειπε πραγματικα αν αποχωρουσε και δεν μπορουσα να βρω παρα ελαχιστους,επιπλεον εχω γραφει πολλες φορες πως η συνταγη της επιτυχιας θελει να δομειται το ροστερ πανω στις απαιτησεις του εκαστοτε προπονητη και τι ακριβως θελει να παιξει αυτος,τα ονοματα λιγη σημασια εχουν καθως να το βρασω αν εχω διασπαρτους 3-4 παικταραδες και αυτοι δεν ταιριαζουν μεταξυ τους η δεν ταιριαζουν με αυτο που θελει να παιξει ο προπονητης,πχ Κατσε και Νομποα δεν μπορουν να παιξουν μαζι (απορουςα με την επιλογη του περςι ενω φανερα θελαμε επιτελικο),οπως επισης 600.000 για ενα καθαρο αριστερο μπακ οταν παιζεις 3-5-2 ειναι απλη σπαταλη χρηματων.Καπως ετσι δεν εχω κανενα προβλημα οποιος και αν αποχωρησει απο την ομαδα,ΔΕΔΟΜΕΝΑ ομως εχουμε καθυστερησει,θα αρκουσαν λιγες μερες για να παρακολουθησει κανεις σχεδον ολα παιχνιδια της ομαδας κατα την περασμενη περιοδο και να βγαλει συμπερασματα, τωρα γιατι αργησαμε τοσο πραγματικα δεν ξερω,δεν νομιζω ο Νομποα να κριθηκε απο τις 10 προπονησεις,ουτε πχ οτι ο Ρατς δεν κανει ενω βρισκεται με την ομαδα λιγες μερες,κατι αλλο παιχτηκε και οδηγησε στην καθυστερηση,ελπιζω μονο ο χρονος που απομενει να φανει αρκετος γιατι οτι και να λεμε για πλανα τριετιας και αλλα τετοια ομορφα,δεν θα αντεξει ο κοσμος ενα ελειπες ροστερ που θα τρωει για αλλη μια φορα σφαλιαρες απο τον καθε πικραμενο.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Ελπιζω οι προσφατες αποχωρησεις να συνοδευτουν και με νεο κυμα που θα περιλαμβανει Σαλπι,Τζαβελλα και Μαντουρο.Διαφωνω με την αποχωρηση Νομποα αλλα αν εξυπηρετει καποιο πλανο παω πασο.Τα πρωτα καπως τεκμιριωμενα συμπερασματα θα μπορουν να βγουν σε κανα μηνα.Η αισθηση μου απ τις κινησεις ως τωρα ειναι οτι διωχνουμε παικτες που δεν μας καλυπτουν πληρως (αλλα μπορουν να βρουν ομαδα σε αντιθεση με τα προαναφερθεντα σαπακια) ωστε να τους αντικαταστησουμε με αντιστοιχους που εξυπηρετουν καλυτερα τις αναγκες του πλανου.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

despe,

Εγώ δεν πιστεύω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ειδικά για τα μεγάλα συμβόλαια ο Άρνεσεν έχει επιδιώξει να πάρει άποψη από πάρα πολλές μεριές. ΓΧ, Βρύζας, συμπαίκτες, Παντελής, Αγγελίδης, Ρωσία, δικούς του τρίτους (agents, προπονητές, ποδοσφαιράνθρωποι).
Έτσι δουλεύουν οι σοβαροί επαγγελματίες και ο συγκεκριμένος το ανέλυσε και στην συνέντευξη τύπου ότι για τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύει (παικτες, προπονητές) θέλει να ξέρει τα πάντα, τους κάνει φύλλο και φτερό. Θυμίζω τους αστειησμούς για την γυναίκα του Τούντορ... :D
Γιατί λοιπον από το feedback που πήρε από διαφορετικούς ανθρώπους και φυσικά την προσωπική ποδοσφαιρική του κρίση πιστεύεις ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ξεσκαρτάρισμα τον παίζει η κουβέντα με τον Κλάους?????
Θεωρώ ότι ειναι λίγο υποτιμητικό για τον Άρνεσεν αυτό που έγραψες. Και θέλοντας να είμαι καλοπροαίρετος απέναντι σου ελπίζω με κάποιον τρόπο να έχεις πράγματι εικόνα για το τι έχει πει ο Κλάους στην διοίκηση διότι οι περισσότεροι δεν έχουμε μιας και πολύ ορθά κατα την γνώμη μου δεν έχει δημόσια γνωστή.
Προσωπικά αν και ο Δανός μου έχει δώσει εντύπωση ανθρώπου πολύ analytical που προσμετράει πολλά στις αποφασείς του δυσκολεύομαι να σκεφτώ οτι καποιο κριτήριο πέραν του αγωνιστικού και του οικονομικού μπορεί να πάιξει τόσο μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις του. Πχ ο Ρατς φαίνεται ότι φεύγει πρώτα για αγωνιστικούς λόγους μιας και κρίνεται ότι δεν μπορεί να αναταπεξέλθει βαση χαρακτηριστικών και ηλικίας στο 3-5-2, δεύτερον λόγω ότι ο πρώτος λόγος συνδιάζετε και με ένα συμβόλαιο 600χιλ και τρίτον οι εξωγηπεδικοί λόγοι. Ο τρίτος λόγος ο οποιος μπορει να συμπεριλαμβάνει πιθανή κακή αποψη των συμπαικτών του (κλαους?) ίσως και να μην είναι ικανη και αναγκαία συνθήκη να τον πεταξει εκτός ομάδας. Οι πρώτοι δύο λόγοι όμως σίγουρα είναι.
Ο Νομπόα αδυνατώ να πιστεψω ότι 'καίγεται' για οποιοδηποτε άλλο λόγο εκτός από το...κόστος ευκαιρίας. Ότι και πληροφορία να συγκέντρωσε ο Δανός γι αυτόν στο τέλος υπερέχει η εξής ερώτηση: ' Αξίζει σε αυτόν τον παίκτη να επενδυθούν άλλα 2εκ ή αυτά τα λεφτά θα πρέπει να πάνε αλλού' ??
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ερωτήματα

Δεξια με κιτσιου κωνσταντινίδη σκονδρα εισαι καλυμμένος

Αριστερά με μακ οκ βασικό .. Τον κοροβεςη τον υπολογίζει; Η θα πάμε σε αλλη λύση σταφ; Και μακ δεύτερο φορ με αποχώρηση λουκας;

Στο 6 ειναι ικανοποιημένος με Τζιόλη μαντουρο χαριση ; Τον μαντουρο δεν τον πιστεύει φανερά...θα πάρουμε αλλον και εκει για αντί νομποα; Ξανα επανέρχομαι για μεντουνιανιν μαζι με αποχώρηση λουκας;

Στο οκτώ κατσε ίσως χαρισης και Πέλκας στο πιο 8-10 , εκει θελουμε σιγουρα παικτουρα ...λοντειρο κρανιτσαρ

Στα φορ μέγα μπάχαλο όπου στο τελος ίσως μείνουμε με κλαους μακ για βασικές λυςεις και κουλουρη Μυστακίδη σάλπι αλλαγές ... Φανερά δεν υπολογίζεται ο 14 ... Και το ερώτημα θα πάμε σε 2 φορ ; Οταν φυγει και ο λουκας; Αν και πιστευω και να φυγει έναν μονο θα πάρουμε με ενδιάμεσα χαρακτηριστικά για να κολλάει με όλους .. Τοιβονεν εγκρίνω αλλιως Πόουλσεν, καλού ιμπισεβιτς
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ΑΟΡΑΤΕ

ο φρανκ δεν θα κρινει αν ο ρατς κανει σε 3-5-2 που παιξαμε και 4-2-3-1

επισης αν δεν κανει τα 600 χιλ δνε χουν σημασια
και 250 να επαιρνε θα εφευγε

γιατι δεν αναφερεις
κατι με εθνικες γιατρους αποδητηρια δηλωσεις

νομποα
ποιος σου ειπε οτι δεν αξιζουν το 1 εκ ο νομποα και το αξιζει ο κοστα? ο σαλπι? ως ηλικια? ως προοπτικη? στο χορταρι?

γιατι δεν αναφερεις το κλιμα εντονης δυσφοριας απο την παε προς τον παιχτη κτλ κτλ

μη μου πεις οτι ο φρανκ εδιωξε περειρα ε[πειδη τον ηξερε
μη μου πεις πως ηξερε τον γκολασα η οτι δεν κανει σε 3-5-2? ποτε τον ειδαν δηλαδη?
και ποτε ειδε ο φρανκ 3-5-2 στην τσελσι ? στην psv?
ποτε ειδαν νομποα?

πηραν ποδι οι αδιαφοροι που εβαζαν την παρτη τους πανω απο την ομαδα
και οχι τα σαπακια η οι ακριβοι παιχτες η οι μεγαλοι σε ηλικια

και ο τουντορ γνωμη δεν εχει? δεν ειπαμε αυτος θα αποφασιζει ποιοι του κανουν
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

marley4 με παραξήγησεις και δεν καταλαβαίνω γιατι. Αυτό που γράφω είναι ότι λογικό είναι ο Frank να αποφασίζει με νούμερο ενα κριτήριο πρώτο το αγωνιστικό και ως δεύτερο το οικονομικό και μετά όλα τ'αλλα. Οπου αγωνιστικό κριτήριο εννοώ αυτό που βγαίνει ως αποτελέσμα όταν οι επιλογές του Τούντορ φιλτραρονται από την κρίση και εμπειρία του Frank για να φτάσουμε στην τελική απόφαση που βαραίνει τον Frank.
Θεωρώ ότι στην αξιολόγηση του ρόστερ υπάρχει κοινή γραμμή προπονητή και ΤΔ.
marley 4

δεν σε παρεξηγησα φιλε μου και δεν εχω λογο να παρεξηγησω
απλα διαφωνω στα επιχειρηματα σου

συνοπτικα

ο φρανκ δεν εκρινε τον περειρα αλλα ο τουτνορ

δεν βλεπω προς το παρον ξηλωμα με βαση ηλικιας η συμβολαιων δες μια μια τις περιπτωσεις και ξεκινα απο σπυροπουλο κατσικα βρες τα κοινα

με μια φραση βλεπω αυτο που εγραψε ο ντεσπε περι κακων παιδιων και μονο
χωρις να συμφωνουμε και με τον ντεσπε στο ποιος εκινησε την διαδικασια
και τα ειπα απο εχθες για νομποα οπως και ολο τον συλλογισμο μου
δεν γνωριζει κατι δεν εχω καμια ινφο
απλα θεωρω οτι μεχρι στιγμησ η αν θελεισ στον τομεα των αποδεσμεσεων διαβασα σωστα την τακτικη
μπορει και οχι βεβαια αλλα για να αλλαξουμε αποψεισ ειμαστε εδω
psxls1926

Δημοσίευση από psxls1926 »

Συμφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 16.Cristhian Noboa

Δημοσίευση από K_geo »

marley 4 έγραψε:δεσπε (για να το ελαφρυνουμε λιγακι)

μηπως προσχωρησες και εσυ στην σκεψη μου για εκ των προτερων αποφασεισ τησ παε με μη αγωνιστικα κριτηρια

αν ναι σε βλεπω να παθαινει εγκεφαλικο ο γκεο :mrgreen:

(πες ναι να δουμε αντιδρασεισ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γιατι; εχω πει κατι διαφορετικό μαρλεϋ;

το μονο που σου εχω τονίσει επανηλλημένα, αλλά δεν δείχνεις καν να το σκέφτεσαι είναι ότι εσυ λες οτι παίρνουν άλλοι τις αποφάσεις, εγω σου λέω τις παίρνει ο Άρνεσεν μαζί με τις υποδείξεις του Τούντορ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτή είναι η μοναδική διαφορά.

ο ντεσπε πχ λέει ότι διώχνουν οποιον είπε ο Κλάους. οκ, άποψη ειναι και αυτή.

εσύ λες ότι διώχνουν όποιον είναι "κακό παιδί". άποψη είναι ΚΑΙ αυτή. είναι σημαντικό, ίσως το πιο σημαντικό, το κλίμα στα αποδυτήρια.

καλά σας είπε ο σουρμε. έχετε πιασει 2-3 τοπικ και τα εχετε κανει μπαχαλο αλα ηρακλης πουαρο. ελεος.

ΥΓ:έχεις κανεις σημαία το χακόμπο που μεχρι και οι πέτρες ήξεραν ότι είναι κινούμενο πρόβλημα, έχεις κανει σημαία τον περεϋρα που μεχρι και οι πέτρες ξέρουν το τι εχει γίνει απο τις 15 Ιουνίου, έχεις κάνει σημαία το μάρτενς που και οι πέτρες ήξεραν ότι θα φύγει, έχεις κανει σημαία το νομπόα που εδω και τρείς μήνες έχουμε δημοσιεύματα για το ότι μπορεί να φύγει, έχεις κανει σημαία το ρατς που και οι πέτρες ήξεραν ότι απο ένα σημείο και μετά ήταν πρόβλημα στα αποδυτήρια. ε ναι. οι πέτρες το ήξεραν. οι Αρνεσεν και Τουντορ οχι. έλεος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ο μοντ υιοθετει το Κοφτε το.. του αλλου μοντ αλλα ταυτοχρονα γραφει και αυτος αλλο ενα σεντονακι που θα απαντηθει απο καποιον αλλο ο οποιος θα ακουσει το Κοφτε το..απο τον αλλο μοντ.

ωραια πραματα συμβαινουν

εν μέρει έχεις δίκαιο, οπότε για να μην είμαστε οφ - τοπικ, τα μετέφερα εδω. K_geo
marley 4

1 γιατι αρπαζεσαι με τον χαβαλε? δεν καταλαβεσ οτι ειναι χαβαλεσ και απαντασ οργισμενα?

2 τα περι κακων παιδιων ειναι εκφραση ντεσπε οχι δικη μου αλλα συμφωνω στο νοημα

3 στσ περι σημαιων ελπιζω να καταλαβαινεις οτι πιο πολυ με δικαιωνεις παρα με ακυρωνεις
marley 4

ναι φαινεται αλλα με δυσκολια :mrgreen:

μηπως ολη η διαφορα ειναι οτι αποριπτεισ σαν σκεψη

την συμφωνια παε φρανκ για την απομακρυνση παιχτων που εκαναν προβληματα? σαν ορο για την συνεργασια?
μηπως λες οτι αυτα δεν συμβαινουν?
μηπως υποβιβαζεισ αυτην την συμφωνια σε γιεσ μεν φρανκ η σε μαριονετα
μηπως σου ειπε κανεισ οτι διαφωνησε ο φρανκ ? πολλα μηπως μπορω να πω και πολλα παραδειγματα
πχ ρεαλ ντι μαρια χαμεσ αντσελοτι η μαν γιου φαν χααλ σο και ερερα
και δικα μας στεφενς διεθνων

η εκφραση εκανες σημαια λεγεται για ενα γεγονος οχι για δεκα
το πληθος των σημαιων σημαινει απο μονο του το αντιθετο απο αυτο που καταληγεις

φασκεις και αντιφασκεις με τα γνωριζαν και οι πετρες ειδικα για νομποα και περειρα
δεν μπορει λοιπον να γνωριζαν απο πριν και οι πετρες και να ειναι αποφαση ιγκορ η φρανκ σε καποιες αλλες

ο φρανκ εχει να φερει ενα πλανο εις περας μεσα σε αυτο (και αυτο αφορα καθε συλλογο) ειναι υποχρεωμενος να δεχθει και τα θελω δεν θελω πρεπει δεν πρεπει της ομαδασ
ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ οπως κανει καθε σοβαροσ και σε τετοιο επιπεδο αρνεσεν
to club καθοριζει καποια πραγματα ΠΑΝΤΟΥ ετσι δουλευουν ολοι

θες και ενα χαζο παραδειγμα μηπως καταλαβεις?
το υψος του μπατζετ καθοριζεται απο την παε δεν ειναι δουλεια αρνεσεν εχει ενημερωθει και εχει συμφωνησει αυτο τον κανει τι?
αν ο αρνεσεν θελει να δωσει για τον νεο μεσσι 20 εκ δεν γινεται σε εμας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μλκ καταλαθος το εσβησα...

τεσπα.

διαφωνώ κάθετα στο ότι μπορεί να είναι μέρος συμφωνίας κτλ κτλ. αν μάλιστα παρατηρήσεις και τα παραδείγματα σου είτε είναι αυθαίρετες αναφορές, είτε δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδιας βαρύτητας, όπως ο Στέφενς και διεθνείς. ο Άρνεσεν είναι αθλητικός διευθυντής. αυτό που προέχει είναι ο ορισμός της φιλοσοφίας και όχι η υπακοή σε μια. και αυτό είναι ειδοποιός διαφορά.

οι σημαίες και οι πέτρες, είναι μέρη της ίδιας λογικής και ώς τετοια είναι ορθό να αντιμετωπιστούν. γιατί με το να τα διαχωρίζουμε, σημαίνει ότι αποκόπτουμε και την συνύπαρξη των φρανκ και τούντορ με την πραγματικότητα. ναι, αυτήν που και οι πέτρες (στην πλειονότητα των περιπτώσεων) ήξεραν.

ακόμα και στο μανατζερ, όταν βλέπεις οτι κάποιος "δεν" και παράλληλα μπορείς να τον πουλήσεις (σε αντίθεση με άλλους), αν ξέρεις ότι μπορείς να τον αντικαταστήσεις τότε το κάνεις. απλά πράγματα. βασικά, λογική. απλή.

τέλος, το ύψος του μπατζετ, λογικά είναι συμφωνημένο. και όχι στη λογική της συμφωνίας ελλάδας-εε φυσικά. :mrgreen:

αυτά. ας αφήσουμε να δούμε πως θα ξετυλιχτεί ο μίτος και τότε έχουμε άπλετο χρόνο αλλά και ερεθίσματα για να κρίνουμε. και μην ξεχνάμε. 1/3 χρόνια είμαστε ακόμα. και η αρχή πάντα είναι η δύσκολη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”