πιστευω οτι με τις τρεις - τεσσερις μεταγραφες αν δεν εχουμε και αλλες αποχωρησεις την βγαζουμε ως τον χειμωνα οπου μπορουν να γινουν συμπληρωματικες κινησεις αν χρειαστει

desperando έγραψε:αυτη τη στιγμη ειμαστε καπως ετσι
πιστευω οτι με τις τρεις - τεσσερις μεταγραφες αν δεν εχουμε και αλλες αποχωρησεις την βγαζουμε ως τον χειμωνα οπου μπορουν να γινουν συμπληρωματικες κινησεις αν χρειαστει
πολυ καλυτερο ειναι αλλα με τραυματισμουςche4 έγραψε:Παοκτζη εμενα μου φτανει ο σταφ που ανεφερες
Απλα πες μας αν για σενα το ονομα ειναι καλυτερο του φιμπο οπως λεει ο γιουρας σαββιδης
paoktzis έγραψε:πολυ καλυτερο ειναι αλλα με τραυματισμουςche4 έγραψε:Παοκτζη εμενα μου φτανει ο σταφ που ανεφερες
Απλα πες μας αν για σενα το ονομα ειναι καλυτερο του φιμπο οπως λεει ο γιουρας σαββιδης
Γλάστρες δηλαδή ο τουντορ και ο αρνεσεν.... Όντως ακούς ραπτοπουλο και μάλιστα αποδεχεσε όσα λέειmakispaspartou έγραψε:καλα κανεις και κλαις γιατι ή δεν ξερεις να διαβαζεις ή δεν καταλαβαινεις...Οπως πρεπει να διαπιστωνεις απλα συνεχιζιυν να δινουν το τελικο οκ...οποτε ουτε μπατζετ συγκεκριμενο υπαρχει το οποιο διαχειριζεται ο Αρνεσεν ουτε απολυτο κουμαντο κανει...pilotos έγραψε:Κλαίω!!!makispaspartou έγραψε: Κι εσυ βγαλε τις παρωπιδες...Και κοψε τον Ραπτοπουλο που ΕΣΥ μαλλον ακους...και μαθε να εχεις γνωμη..οχι να εισαι φερεφωνο δημοσιογραφικων θεσεων και φωνων....και επιτελους δεχτειτε εδω μεσα να ακοθτε και διαφορετιες αποψεις,..
Έχεις γνώμη που λέει ότι ο Ιβάν και η Ρωσίδα κανονίζει τις μεταγραφές. Το τερμάτισες.
Δεν ασχολούμαι άλλο, γράψε ότι θες, δικαίωμα σου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
υπομονηche4 έγραψε:Θα σκασω τωρα παιχτουρα με τραυματισμους σεντερ φορ πιο καλος απο φιμπο
Πες μας αν ειναι λατινος η ευρωπαιος η μαυρος τουλαχιστον
che4 έγραψε:Stelyk επθτελους το τοπικγινεται μεταγραφολογια
Ρε θελουμε 5 παιχτες για να κανουμε σουπερ ομαδα
Ο ενας ειναι ο σταφ ψαξτε τους 4
Δυο σεντερμπακ ενα χαφαρο και δυο σεντερμπακ